ababapanos Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 iparxei tropos na provalw me to 3600 arxia video kai ikones stin tv , opos ginete px me to n95? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsant7 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Ερώτηση προς όσους χρησιμοποιούν WM6 στο Trinity: Έχει καταφέρει κανείς να γράψει ελληνικά με hardware εξωτερικό πληκτρολόγιο με κάποιο συνδυασμό υλικού/software; Εγώ παιδεύτηκα πάρα πολύ να το κάνω στα WM5, απέτυχα και αν βάλω 6 στο εκπληκτικό κατά τα άλλα μηχανάκι μου, θα τα βάλω γι αυτό το λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi77 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Πουλάω το Trinity μου οποίος ενδιαφέρεται ας μου στείλει e-mail στο manosgem@otenet.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Θα ήθελα την βοήθεια του ausdim ή όσων γνωρίζουν! Στην νέα rom (gelly_01), στο album πώς μπορώ να το κάνω να βλέπει τις φώτο απο την κάρτα μνήμης? Υ.Γ.:Αυτή η rom είναι πάρα πάρα πολύ καλή! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Παιδιά για να περάσω την καινούρια rom του Audsim κατεβάζω το Gelly 01.exe το τρέχω και τέλος?Ή χρειάζεται και τίποτα άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 την τρεχεις με τρελα:pαπλα η μπαταρια πανω απο 60% και αν σου βγαλει error οπως εισαι την ξανατρεχεις,καλη επιτυχια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 ρε παιδιά πήγα να περάσω την τελευταία του ausdim και στα μισά μου έμεινα στα χέρια. πώς μπαίνω στο μενού αναβάθμισης; ποιος είναι ο συνδυασμός; ευχαριστω. Ηλίας Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 ok βρήκα τον συνδυασμό, το επανέφερα στην 5, αλλά πάω να ξανακάνω αναβάθμιση και στο 1% κολλάει και λέει the image is corrupted. Γιατί; Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 οκ τελικά πέρασε...:blink: Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 ελα και μας τρομαξες!!!γιατι στο εκανε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 την τρεχεις με τρελα:pαπλα η μπαταρια πανω απο 60% και αν σου βγαλει error οπως εισαι την ξανατρεχεις,καλη επιτυχια:) Thank you παιχταρά μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Καλώς τον!!!! Έλα να γίνουμε πολλοί!! Κάνε Soft reset ή βγάλε και ξαναβάλε την κάρτα και θα τα δει! Και μια ερωτησούλα bonus: WM5 i WM6 δουλεύεις?? Κι εγώ το έπαθα κανα δυο φορές.. Την τρίτη φορά όμως η καρτούλα έγινε unreadable! Από κινητο και υπολογιστες... Κανείς δεν τη διαβάζει. Ακόμα δε βρήκα χρόνο να ασχοληθώ (μάλλον είμαι 2 βδομάδες έτσι). Το έχει πάθει κανείς? wm5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 ελα και μας τρομαξες!!!γιατι στο εκανε αυτο? Εμένα να δείς μου κόπηκαν τα πόδια. περίπου το 50% μου έβγαλε λάθος επικοινωνία με την συσκευή. έκανα τα βήματα που λέει ο wizard για να το επαναφέρει, αλλά τίποτα. Τελικά, έβαλα την 5 επίσημη από qtek και μετά την 6. Οποιαδήποτε άλλη δεν έπαιζε. Είχα και τον φόβο μην τελειώσει η μπαταρία. Τέλος καλό όλα καλά. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 αστα να πανε!!!η @@@@@@@ μπορει να γινει ανα πασα στιγμη με τις ρομ,ειναι το ρισκο που λεμε,αλλα μας τρωει ο διαβολος:pεγω το εχω παρει αποφαση οτι καποια στιγμη θα τα τιναξω ολα στον αερα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 iparxei tropos na provalw me to 3600 arxia video kai ikones stin tv , opos ginete px me to n95? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsant7 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Για όσους ψάχνουν κάποια υλοποίηση του TouchFLO στο Trinity: h**p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=343583&highlight=FtouchFLO+Cube+Ctrl Η καλύτερη προσπάθεια μέχρι τώρα, νομίζω (πιο βαθιά στο post υπάρχει και ένα cab με συγκεντρωμένα όλα τα αρχεία-ψάξτε λίγο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 apo apps kai games ti 8a mou proteinate? sto ipmart exei pesi psilonekra...kanena allo magazaki?:ninja: Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Θα ηθελα να ρωτησω εαν ο δεκτης gps που εχει το p3600 Qualcomm ειναι χειροτερος απο τον sirf star iii Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Θα ηθελα να ρωτησω εαν ο δεκτης gps που εχει το p3600 Qualcomm ειναι χειροτερος απο τον sirf star iii Το Sirf Star III είναι το καλύτερο GPS chipset γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsant7 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Όντως, αλλά με τη Radio ROM 1.46 το GPS του Trinity μεταμορφώνεται δραστικά προς το καλύτερο, τουλάχιστον στο "λοκάρισμα" των δορυφόρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 telika i kaliteri radio rom ine i 1.38.00.11 ? i 1.46? i alli? Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Ρε παιδιά έβαλα την καινουρια Rom του Audsim.Ποιό πρόγραμμα καιρού έχει?Πως μπορώ να βάλω την Ηγουμενίτσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 telika i kaliteri radio rom ine i 1.38.00.11 ? i 1.46? i alli?προσωπικα βρηκα την 1.46 σαν καλυτερη,πιο σταθερο σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Ρε παιδιά έβαλα την καινουρια Rom του Audsim.Ποιό πρόγραμμα καιρού έχει?Πως μπορώ να βάλω την Ηγουμενίτσα? Οκ.Την βρήκα την άκρη τελικά Πείτε μου ένα πρόγραμμα για να δημιουργώ προφίλ και ένα για ξυπνητήτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts