Guest lagoudakis Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 μια χαρα ειναι η ρομ που εχεις,απλα ειναι τι αρεσει στον καθενα,εγω την τελευταια του ausdim δεν την εχω δοκιμασει ακομα,ειμαι με την 0.79 του bepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 θα ηθελα εντυπωσεις απο αυτους που εχουν βαλει του ausdim γιατι να πω την αληθεια ψηνωμαι........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Καλησπέρα παιδιά και πάλι Αγόρασα από ελλάδα πρόσφατα το P 3600 με gps (1.23 rom) και υποστήριξη ελληνικών από ACE. Έχω τρελαθεί στο διάβασμα πρέπει να ομολογήσω, οστόσω έχω 1-2 βασικές απορίες πριν αρχίσω να flasaro rom και radio. 1. Στο bootloader γραφει ότι το spl μου είναι το 1.07. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνω upgrade to hard spl ώστε να μην έχω προβλήματα κατα την διαρκεια που θα flasaro την rom ή την radio?????? (link: http://trinityguides.info/index.php?option=content&task=view&id=21) 2. Οι ελληνικές ρομ indigo 2 και 3 του ausdim δεν μπορούν να εχουν αγγλικό menu? Αυτό που πρακτικά χρειαζομαι ειναι να εχω αγγλικό menu με υποστηριξη ελληνικών στα sms, contacts, notes, appoitments. Στην original rom της ace αυτό μπορει να γίνει. Με τις home made rom του ausdim εχει αυτή την επιλογή? Αυτά τα ολίγα. Ελπίζω να έχω σύντομα μια απάντηση ώστε να προχωρήσω αύριο στις αναβαθμίσεις. Υπάρχει περίπτωση να απαντήσει κανείς ή πρέπει να αρχίσω τα πειράματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Με μια επιφύλαξη γιατί δεν δουλεύω cooked rom (ακόμα!): 1. Εξαρτάται από τη ρομ που θα περάσεις.. Διάβασε τις οδηγίες και θα λέει αν χρειάζεται unliοck ή όχι.. 2. Δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 τι;ακομα;δεν ξεκινησες;:pτωρα μπαινει του ausdim για να περασει η ωρα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 θα ηθελα εντυπωσεις απο αυτους που εχουν βαλει του ausdim γιατι να πω την αληθεια ψηνωμαι........αργεις χαρακτηριστικα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Τι έτσι ανενημέρωτη νόμιζες θα την έβαζα?? Περιμένω να τη δοκιμάσεις εσύ, να βρεις όλα τα προβλήματα, να τα λύσεις, να μας δώσεις λεπτομερή αναφορά για το τι λέει και μετά..... :D:p Αφού έχω εσένα γιατί να κουραστώ τσάμπα?!?!?!?!:lol::lol::D:p Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Τι έτσι ανενημέρωτη νόμιζες θα την έβαζα?? Περιμένω να τη δοκιμάσεις εσύ, να βρεις όλα τα προβλήματα, να τα λύσεις, να μας δώσεις λεπτομερή αναφορά για το τι λέει και μετά..... :D:p Αφού έχω εσένα γιατί να κουραστώ τσάμπα?!?!?!?!:lol::lol::D:pαυτο ηταν!!!!μπηκε ολα οκ,δεν αργησα ε;απο την πρωτη ματια ωραια ειναι:)αντε τρεχα το αρχειο,περιμενω.....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Υπάρχει περίπτωση να απαντήσει κανείς ή πρέπει να αρχίσω τα πειράματα?αγγλικο μενου δεν εχουν,ειναι ελληνικη,για αγγλικη αυτη που ειχα 1 μηνα και μου δουλευε αψογα ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=317690 για μηνηματα-σημειωσεις κλπ βαζεις καποιο πληκτρολογιο,εγω ειχα το resco keyboard,βαλε την 0.79 εκδοση light wwe,εκδοση spl 1.07 εχω και εγω,απλα τρεχεις το αρχειο τις ρομ,μονο προσεξε η μπαταρια σου να ειναι πανω απο 60% και αν σου βγαλει error την ωρα που την τρεχεις απλα την ξανατρεχεις οπως εισαι,ΜΗΝ βγαλεις το καλωδιο.καλη επιτυχια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Σοβαρά, δεν παιζεί επιλογή για αγγλικό μενού??:blink::blink: Δεν το περίμενα!Βλαεία.. :wacko: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 αυτο ηταν!!!!μπηκε ολα οκ,δεν αργησα ε;απο την πρωτη ματια ωραια ειναι:)αντε τρεχα το αρχειο,περιμενω.....:p :D:D Οσονούπω..... Είναι νωρίς ακόμα!!!:p:lol: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 και πώς το έφιαξες; έσβησες τις επαφές και τις πέρασες μέσω sync ή θέλει hard reset; Ευχαριστώ!συγνωμη αλλα μου ξεφυγε η ερωτηση σου:Oεκανα hard γιατι ετσι και αλλιως δεν ειχα περασει τιποτα ακομα και τις συνχρονισα με το outlook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 αγγλικο μενου δεν εχουν,ειναι ελληνικη,για αγγλικη αυτη που ειχα 1 μηνα και μου δουλευε αψογα ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=317690 για μηνηματα-σημειωσεις κλπ βαζεις καποιο πληκτρολογιο,εγω ειχα το resco keyboard,βαλε την 0.79 εκδοση light wwe,εκδοση spl 1.07 εχω και εγω,απλα τρεχεις το αρχειο τις ρομ,μονο προσεξε η μπαταρια σου να ειναι πανω απο 60% και αν σου βγαλει error την ωρα που την τρεχεις απλα την ξανατρεχεις οπως εισαι,ΜΗΝ βγαλεις το καλωδιο.καλη επιτυχια;) Thanks Lagoudakis. Θα ψάξω να έχω και την original διαθέσιμη σε περίπτωση που πρέπει να κάνουμε roll back. Θα σας ενημερώσω πάντως για τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ε, όπως λέει ο τίτλος, κάποια στιγμή κόλλησε/έκλεισα το Wififofum (προγραμμα sniffing ασυρμάτων δικτύων) και δεν άνοιγαν οι συντομεύσεις των προγραμμάτων που έχω στην κάρτα. Στον explorer δε φαινόταν κάρτα, οπότε έκανα reset, γιατί συμβαίνει καμιά φορά. Το πρόβλημα είναι ότι δε λέει να φανει η κάρτα, με πολλά ρισετ... Και σε κανα δυο υπολογιστές δεν την αναγωρίζει! Ο ένας με Ubuntu linux λέει μόλις βάλω την κάρτα: "Cannot mount volume. Unable to mount the volume 'x speex-1'." Στα windows "K:/ is not accessible..." και ψάχνει autoplay, αργεί και τελικά σταματάει να προσπαθεί.. Any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Θα ψάξω να έχω και την original διαθέσιμη σε περίπτωση που πρέπει να κάνουμε roll back. Official Trinity ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Nα ρωτησω κατα απλο αλλα δεν το βρισκω αρχεια pdf πως τα διαβαζουμε στο pda μας ? Αν ειναι το acrobat reader για pda μπορει καποιος να μου πει που μπρορω να το βρω γιατι δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Nα ρωτησω κατα απλο αλλα δεν το βρισκω αρχεια pdf πως τα διαβαζουμε στο pda μας ? Αν ειναι το acrobat reader για pda μπορει καποιος να μου πει που μπρορω να το βρω γιατι δεν το βρισκω Δες κατω κατω με τα κοκκινα γράμματα.. ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307925 Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Δες κατω κατω με τα κοκκινα γράμματα.. ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307925 Για αλλη μια φορα ευχαριστω εισαι και ο πρωτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Κάπου υπήρχε στο forum αλλά είναι αδύνατο να το βρω. Όταν βάζω το τηλέφωνο στο αθόρυβο, υπάρχουν περιπτώσεις όπως ειδοποιήσεις δικτύου ή τηλεφώνου, που επμένουν ν' ακούγονται. Μπορεί να βοηθήσει κανείς που μπορώ να βρω τη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Start> settings> sounds & notifications> uncheck all. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Κάτι πιο απλό και γρήγορο να υποθέσω ότι δεν υπάρχει; Πρόκειται για μια ακόμα bug-ιά των Mobile; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 δεν ειναι bug,απλα δεν του εχουν δωσει σημασια,οπως δεν βαλανε το αυτονοητο,δηλαδη να εχουμε μετρητη κλησεων και αναγκαστηκα βαζουμε προγραμματα για αυτη την δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 παιδιά καλησπέρα σας . έχω δεί ότι μερικοί υπερχρονίζουν τους επεξεργαστές τους . γινεται μόνο στους omap επεξεργαστές ή γίνεται και σε αυτούς που φοράει το συγκεκριμένο μηχανάκι ? αν ναι γίνεται με αυτό το xscal . είναι επικυνδινο ? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ρε παιδιά, έχω εδώ και 1 βδομάδα την indigo-3 και έχω παρατηρήσει 2 προβλήματα! 1ον, δεν μπορώ να αλλάξω τον ήχο κλήσης! Στο Ρυθμίσεις/Τηλέφωνο/Κουδούνισμα έχω το Dopod04 και στις ρυθμίσεις του inesoft address book v.1.67 έχω ένα κομμάτι mp3 αλλά το ppc εξακολουθεί να χτυπάει με τον default ήχο κλήσης! Και 2ον όταν έχω ανοικτό το wi-fi και κάνω soft reset, η ανοίξω την συσκευή, με πετάει στην οθόνη που βγάζει το resco explorer ότσν θέλω να μπω στον σκληρό του pc μου και εκεί νεκρώνουν όλα! Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλων ή εγώ έχω κάνει καμία π@π@ρι@???? Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cover Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Αχ καλοι μου ανθρωποι... Με την καμια δεν μπορω να ενεργοποιησω το GPS στο πραμα μου!!! Φυσικα εχω το P3600 με εκδοση του υπερτατου φιλου μας Δημητρη (Indigo-3-GR) με ημερομηνια Rom 06/29/07, radio 1.50.08.11 και πρωτοκολλο 32.83.7020.20Η.... Εχοντας βαλει και το destinator 6 αλλα και το 7 δεν γινεται τιποτα... Οι ρυθμισεις ειναι σωστες... Θυρα προγρ επικ GPS: GPD1 Θυρα υλικου GPS: Com9 Baud: 115200 Προσβαση: Αυτοματη διαχειριση Στα settings και των δυο destinators ειτε θα βρει το GPS ειτε οχι. Ακομα και οταν το βρει στο Com9 με ΝΜΕΑ στα 115200 (πολλες φορες και λιγοτερο) οταν του δωθουν οδηγιες βρισκεται σε μονιμη αναζητηση GPS signal και με κραζει οτι GPS Signal Low... (και φυσικα το εχω παει χιλιαδες βολτες μπας και βρει σημα) εχετε καμια ιδεα τι αλλο να κανω??? thanx to all gurus!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts