Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την αλλαγή rom σβήνονται τα πάντα αλλά αυτά που αναφέρεις(έκδοση 1.46 και 1.50) δεν είναι rom, είναι radio.

Sorry για radio μιλουσα λογω αυξημενης ταχυτητας

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω εβαλα την ελληνικη indigo 2 αλλα δεν μου αρεσε πολυ συν οτι μερικες φορες απο τον file explorer δεν μου ανοιγε τα βιντεο,η 1.50 δεν μου αρεσε,νομιζω με την 1,46 δουλευει πιο καλα,ρομ εχω αυτη που σου λεω 6 μηνυματα πιο πανω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,radio εχω αλλαξει 2 φορες,την μια μου εκανε hard reset αλλα ειμουνα με την original 5,την αλλη μονο reset με τα 6,καλου κακου παρε ενα backup πριν την αλλαξεις

Thanks lagoydakis μολις βρω ευκαιρια θα δοκιμασω και θα σου πω ετσι και αλλιως δεν εχω και πολλα προγραμματα πανω στο pda μονο Dest 7 και resco explorer και καποια αλλα μικρα προγραμματακια

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=317690 αλλα την light,και βαζεις εσυ τα προγραμματα που θελεις;)10 μερες δουλευει αψογα και ταχυτατα

Πρώτη εντύπωση απο αυτήν την rom, πάρα πολύ καλή και πολύ ωραία!

Η storage της συσκευής απο 58 mb που είχα με την indigo-2 έγινε 73,44mb!

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Αυτο εγινε διοτι στης καινουργιες rom δεν υπαρχει πια extended_rom... ;)

Εχω ηδη μεταφράση το πιο καινουργιο os 18533 θα το κανω Upload σύντομα.... :)

Ευχαριστω..

Ευχαριστω..

Καλως περιμενουμε νεα σου τοτε

Guest lagoudakis

οντως απιστευτα σταθερη ειναι:)δυσκολα θα μπω τουλαχιστον συντομα στην διαδικασια αλλαγης,εκτος αν βγαλει ο bepe την νεα του,παντως ο τυπος ειναι ολα τα λεφτα:D

Guest lagoudakis

Ευχαριστω..

ωραια!!!!thanks Δημητρη:happy:

Guest lagoudakis
Thanks lagoydakis μολις βρω ευκαιρια θα δοκιμασω και θα σου πω ετσι και αλλιως δεν εχω και πολλα προγραμματα πανω στο pda μονο Dest 7 και resco explorer και καποια αλλα μικρα προγραμματακια
πιστευω οτι θα μεινεις ευχαριστημενος;)

Ε, καιρος ηταν να φυγει... αχρηστο για τους περισσοτερους...!!! :D

Καλησπέρα παίδες

Είμαι καινούργιος κάτοχος του 3600 και έχω 2-3 γρήγορες απορίες (καθώς προέρχομαι από το qtek 8310).

Το κινητό το πήρα από εδώ και έχει την rom 1,23 με ενεργοποιημένο gps

- Ποια η διαφορά της rom από την radio?

- Χρειάζεται unlock (όπως τα τα qtek 8310)

- Μπορώ να έχω ελληνικό T9 στα sms και σε όλα τα υπόλοιπα (προς το παρόν δεν φαίνεται να περιλαμβάνει ελληνικό λεξικό- τ9)

- Οι διάφορες εκδόσεις rom που έχουν βγεί προσφέρουν ουσιαστικά πλεονεκτήματα? Πως αντιμετωπίζουν το θέμα των ελληνικών.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΥΓ Να σημειώσω ότι θα επιθυμούσα να έχω αγγλικό menu. Αυτό που με έχει δυσκολέψει είναι η έλλειψη ελληνικού ορθογράφου και η πλοήγηση στα contacts (καθώς αναγκαστικά τα μισά μου Contacts είναι στα αγγλικά και τα άλλα μισά στα ελληνικά).

Πως το αντιμετωπίζετε εσείς?

S.O.S.!!!!!!

Μάλλον τα έκανα μαντάρα!!! :(

Ξεκίνησα να βάλω τη wm6 rom.

Έτρεξα το αρχείο, και στο pda εμφανίστηκε μήνυμα για να μπει σε bootloader, όπου και πάτησα "ναι".

Ξεκίνησε το update, αλλά κάποια στιγμή μου έβγαλε "communication error"!!!!!

Από 'κείνη την ώρα, το 3600 μου έχει μετατραπεί σε τούβλο!

Προσπάθησα να βάλω την επίσημη rom της HTC, αλλά μου κάνει τα ίδια.

Αν προσπαθήσω να βάλω τη wm6 rom, ενώ ξεκινάει, στο 1% μου λέει "corrupted rom" και σταματάει.

Με την επίσημη, ξεκινάει, αλλά κάποια σιγμή (τυχαία φαίνεται, μια είνια στο 13%, μια στο 30 και μια στο 48%) πετάει "communication error".

Να πω εδώ ότι το μηχάνημά μου είναι linux και τα winXP τρέχουν σε virtual machine, κάτι το οποίο όμως παλιότερα δεν μου είχε δημιουργείσει πρόβλημα με το update....

(σε ένα φορητό που έχω με native xp, το update λέει invalid version, get a new update utility, ή κάτι τέτοιο τουλάχιστον)

Υπάρχει σωτηρία ή πρέπει να πάει στη μαμά ace? :(

Ευχαριστώ!

• Administrators
S.O.S.!!!!!!

Μάλλον τα έκανα μαντάρα!!! :(

Ξεκίνησα να βάλω τη wm6 rom.

Έτρεξα το αρχείο, και στο pda εμφανίστηκε μήνυμα για να μπει σε bootloader, όπου και πάτησα "ναι".

Ξεκίνησε το update, αλλά κάποια στιγμή μου έβγαλε "communication error"!!!!!

Από 'κείνη την ώρα, το 3600 μου έχει μετατραπεί σε τούβλο!

Προσπάθησα να βάλω την επίσημη rom της HTC, αλλά μου κάνει τα ίδια.

Αν προσπαθήσω να βάλω τη wm6 rom, ενώ ξεκινάει, στο 1% μου λέει "corrupted rom" και σταματάει.

Με την επίσημη, ξεκινάει, αλλά κάποια σιγμή (τυχαία φαίνεται, μια είνια στο 13%, μια στο 30 και μια στο 48%) πετάει "communication error".

Να πω εδώ ότι το μηχάνημά μου είναι linux και τα winXP τρέχουν σε virtual machine, κάτι το οποίο όμως παλιότερα δεν μου είχε δημιουργείσει πρόβλημα με το update....

(σε ένα φορητό που έχω με native xp, το update λέει invalid version, get a new update utility, ή κάτι τέτοιο τουλάχιστον)

Υπάρχει σωτηρία ή πρέπει να πάει στη μαμά ace? :(

Ευχαριστώ!

Εδώ κοίταξες;

Modpic.gif

hard-spl μπορεις να κατεβασεις απο εδω....http://trinityguides.info/index.php?option=content&task=view&id=21 ειχα το ιδιο προβλημα με σενα οταν αλλαζα την radio rom....:happy:

Λοιπόν, όπως έχω πεί κ πρίν,χθες το βράδυ πέρασα την ρομ που πρότεινε ο lagoudakis και μέχρι τώρα είναι πολύ καλή αλλά έχω 1 πρόβλημα με τα ελληνικά γράμματα!

Στο ημερολόγιο όσες συναντήσεις έχω περασμένες μου της εμφανίζει κανονικά, αλλά σε όσες έχω και σημειώσεις δεν μου βγάζει τα γράμματα(στις σημειώσεις μόνο)!

Καμιά λύση?

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

μετά από πολύ κόπο και ακόμη περισσότερα βρισίδια τα κατάφερα! :D

το 3600 μου πλέον λειτουργεί με wm6 και 1.46.30.11 radio!!!

γενικά νομίζω ότι το pda έχει γίνει λίγο πιο γρήγορο με τα wm6...

το radio δε το έχω τεστάρει ακόμα για να πω με σιγουριά αν είναι καλύτερο ή όχι...

αυτό που δεν έχω καταφέρει να βρω, είναι το home plugin της htc με τα 5 tabs....

κανένα hint κάποιος;

EDIT: και άλλη μία ερώτηση: προς το παρόν έχω το plugin με τα 3tabs, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το weather tab να κατεβάσει πληροφορίες για Θεσσαλονίκη...

ακολουθώ τις οδηγίες που λέει εδώ αλλά δεν κατεβάζει... λέει "Δεν μπορεί να γίνει παραλαβή στοιχείων για την επιλεγμένη πόλη"...

καμιά ιδέα;

Ausdim... kanena neo?

Ναι την τελειωσα..... :lol:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307925

Αυτην την rom την προτείνω, εριξα πολυ δουλεια πανω της... :ninja:

Εχω να προτείνω κ αυτο το προγραμματάκι:

ftouchflo.cab - 0.07MB

ειναι σαν το touchflow.

Περαστε το προγραμμα (soft-reset) κ μετα με τα δακτυλα κανουμε scrolling μια χαρα... :rolleyes:

(Δεν το εβαλα στην rom μου διοτι σε καποιους μπορει να μην βολευει ή κ να μην αρεσει). ;)

Να ειστε καλα ολοι και καλο χειμώνα :worry:...

Ευχαριστώ...

Να ρωτησω και εγω κατι. Ειμαι γραφειο και θελω να περασω την καινουργια rom του φιλου μας (σε ευχαριστουμε πολυ για την δουλεια σου) και επειδη δεν του εχω κανει συγχρονισμο με το outlook του γραφειου για να του ξαναπερασω τις επαφες και το ημερολογιο κ.τ.λ. περνω το pim και το βαζω στην καρτα μνημης αλλα μολις ριξω την νεα rom και παω να το ξαναβαλω στην θεση του δεν το δεχεται. Κατι δεν κανω καλα?

Να ρωτησω και εγω κατι. Ειμαι γραφειο και θελω να περασω την καινουργια rom του φιλου μας (σε ευχαριστουμε πολυ για την δουλεια σου) και επειδη δεν του εχω κανει συγχρονισμο με το outlook του γραφειου για να του ξαναπερασω τις επαφες και το ημερολογιο κ.τ.λ. περνω το pim και το βαζω στην καρτα μνημης αλλα μολις ριξω την νεα rom και παω να το ξαναβαλω στην θεση του δεν το δεχεται. Κατι δεν κανω καλα?

Μετανομεσε το αρχειο pim σε pim.buck κ μετα περνα το pim που ειχες στην storage_card.

Καλυτερα να περασεις αυτο το προγραμματακι στην συσκευη σου κ να κανεις buckup της επαφες σου.

ppcbckpcontacts.zip - 0.08MB

Μετα το update κανε ενα restore με το ιδιο προγραμμα. ;)

Και για buckup των SMS:

sms buckup.zip - 0.14MB

Ευχαριστώ.

Ναι την τελειωσα..... :lol:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307925

Αυτην την rom την προτείνω, εριξα πολυ δουλεια πανω της... :ninja:

Εχω να προτείνω κ αυτο το προγραμματάκι που θα βρειτε σε αυτο το post μου που ειναι σαν το touchflow.

Περαστε το προγραμμα (soft-reset) κ μετα με τα δακτυλα κανουμε scrolling μια χαρα... :rolleyes:

(Δεν το εβαλα στην rom μου διοτι σε καποιους μπορει να μην βολευει ή κ να μην αρεσει). ;)

Να ειστε καλα ολοι και καλο χειμώνα :worry:...

Ευχαριστώ...

Εισαι μεγάλος...

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Καλυτερα να περασεις αυτο το προγραμματακι στην συσκευη σου κ να κανεις buckup της επαφες σου.

Μετα το update κανε ενα restore με το ιδιο προγραμμα. ;)

Και για buckup των SMS:

sms buckup.zip - 0.14MB

Ευχαριστώ.

Κανει και ημερολογιο και σημειωσεις?

ausdim το αρχειακι εχει προβλημα, μου το στελνεις αν ειναι στο derizio@yahoo.gr

ευχαριστω!

Κανει και ημερολογιο και σημειωσεις?

ausdim το αρχειακι εχει προβλημα, μου το στελνεις αν ειναι στο derizio@yahoo.gr

ευχαριστω!

Το zip ενωεις.

Θα το ξανα ανεβασω τώρα.

Κανει buckup στα εξης: