Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει ένα αρχείο που το ονομάζει services.lnk στο startup αλλά φοβάμαι να το σβήσω.....ίσως μετά δεν μου επιτρέπει να κάνω τηλεφωνήματα κλπ

Όχι, μην το σβήσεις!!!!! Αυτό το έχει και σε μένα στο startup που δεν έχω Vodafone!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχει ένα αρχείο που το ονομάζει services.lnk στο startup αλλά φοβάμαι να το σβήσω.....ίσως μετά δεν μου επιτρέπει να κάνω τηλεφωνήματα κλπ

Τι ακριβώς θελεις να κανεις??

Κ το stk τι σου λεει ωταν εμφανίζεται??

(Βγαζει καποιο μενου? ή απλα λεει How are you)???

Το services.lnk ειναι του Spb...

Μην το σβήσεις ειναι ακυρο... ;)

Καλησπέρα.Έχω τα WM5 και θέλω να κάνω αναβάθμιση της radio στην 1.46.Έχω κατεβάσει το αρχείο κανονικά αλλά όταν ξεκινάει σε κατάσταση bootloader μου λέει οτι δεν έχει σύνδεση usb.Τι πρέπει να κάνω?Έχει και κάτι άλλα εικονίδια στο αρχείο που κατέβασα.Μήπως έχει να κάνει με αυτά?Και αν και τι ακριβώς?

Καλησπέρα.Έχω τα WM5 και θέλω να κάνω αναβάθμιση της radio στην 1.46.Έχω κατεβάσει το αρχείο κανονικά αλλά όταν ξεκινάει σε κατάσταση bootloader μου λέει οτι δεν έχει σύνδεση usb.Τι πρέπει να κάνω?Έχει και κάτι άλλα εικονίδια στο αρχείο που κατέβασα.Μήπως έχει να κάνει με αυτά?Και αν και τι ακριβώς?

Eγω πριν λιγο εκανα το update και δεν μου εκανε προβλημα !Εχω διαβασει αλου οτι ξαναπατας αμα σου κανει αυτο το προγραμμα να ξανατρεξει χωρις να πειραξεις την συσκευη!

Τι ακριβώς θελεις να κανεις??

Κ το stk τι σου λεει ωταν εμφανίζεται??

(Βγαζει καποιο μενου? ή απλα λεει How are you)???

Το services.lnk ειναι του Spb...

Μην το σβήσεις ειναι ακυρο... ;)

Δημήτρη όταν ανοίγω την συσκευή μετά από soft reset για παράδειγμα, βγάζει ένα μήνυμα τύπου How Are You? και μετά μία λίστα επιλογών για το Vodafone Menu. Αυτά τα δύο τα κάνει από μόνο του χωρίς να τα έχω ζητήσει εγώ. επίσης με το που ξεκινάνε η διαθέσιμ μνήμη της συσκευής από 26mb πέφτει στα 21, το γονατίζει δηλαδή το μηχάνημα....και θέλω να βρω έναν τρόπο να μην χάνω τόσο σημαντική μνήμη για κάτι που μου είναι άχρηστο....

Ο πάνος ανέφερε σε ένα άλλο φόρουμ διαγραφή μίας γραμμής στο registry, ίσως αυτό να είναι η λύση αλλά και πάλι φοβάμαι να το κάνω...

Λίγο βοήθεια παιδιά.....

Έχουμε πάρει 2 συσκευές P3600, και οι δύο έβγαζαν το κλασικό illegal ROM. Αλλάχτηκαν ΔΥΟ φορές από την Cosmote και τον Γερμανό (άλλα τζιμάνια αυτοί, δεν είχαν ιδέα...), τελικά κατέληξα να ψάχνω εδώ αφού πρώτα δεν βγήκε ΚΑΜΙΑ άκρη με το site της HTC είτε το ελληνικό είτε το αγγλικό! Στο ελληνικό σε παραπέμπει στο φόρουμ (έλεος), έκανα εγγραφή στο φόρουμ αλλά δεν υπάρχει ίχνος ROM μέσα! Στο Αγγλικό έκανα επίσης εγγραφή στο "club" που έχει αλλά και πάλι ΔΕΝ παίζει σωστά το site (κυκεώνας link που τελικά απλά ΔΕΝ δουλεύουν!) και δεν μπόρεσα να κατεβάσω τίποτα!

Τελικά επικοινώνησα με την Qtek εδώ Ελλάδα, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ έστειλαν το mail δύο φορές σε δύο διαφορετικά account αλλά δεν έχω λάβει τίποτα!

Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link από όπου μπορώ να κατεβάσω αυτή την ROM ρε παιδιά? Δεν με νοιάζει καν για το GPS κτλ κτλ κτλ, απλά κάτι να δουλεύει το τηλέφωνο!!!

Περιττό να πω ότι είναι ΓΕΛΟΙΟΙ που βγάζουν στην αγορά ένα προϊόν που δεν παίζει όταν το βγάζεις από το κουτί του! Αν δεν ήταν εταιρικά και ήταν δικό μου θα τους το πήγαινα να το φάνε επι τόπου!!!

• Administrators
Λίγο βοήθεια παιδιά.....

Έχουμε πάρει 2 συσκευές P3600, και οι δύο έβγαζαν το κλασικό illegal ROM. Αλλάχτηκαν ΔΥΟ φορές από την Cosmote και τον Γερμανό (άλλα τζιμάνια αυτοί, δεν είχαν ιδέα...), τελικά κατέληξα να ψάχνω εδώ αφού πρώτα δεν βγήκε ΚΑΜΙΑ άκρη με το site της HTC είτε το ελληνικό είτε το αγγλικό! Στο ελληνικό σε παραπέμπει στο φόρουμ (έλεος), έκανα εγγραφή στο φόρουμ αλλά δεν υπάρχει ίχνος ROM μέσα! Στο Αγγλικό έκανα επίσης εγγραφή στο "club" που έχει αλλά και πάλι ΔΕΝ παίζει σωστά το site (κυκεώνας link που τελικά απλά ΔΕΝ δουλεύουν!) και δεν μπόρεσα να κατεβάσω τίποτα!

Τελικά επικοινώνησα με την Qtek εδώ Ελλάδα, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ έστειλαν το mail δύο φορές σε δύο διαφορετικά account αλλά δεν έχω λάβει τίποτα!

Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link από όπου μπορώ να κατεβάσω αυτή την ROM ρε παιδιά? Δεν με νοιάζει καν για το GPS κτλ κτλ κτλ, απλά κάτι να δουλεύει το τηλέφωνο!!!

Περιττό να πω ότι είναι ΓΕΛΟΙΟΙ που βγάζουν στην αγορά ένα προϊόν που δεν παίζει όταν το βγάζεις από το κουτί του! Αν δεν ήταν εταιρικά και ήταν δικό μου θα τους το πήγαινα να το φάνε επι τόπου!!!

H official me GPS:

http://rapidshare.com/files/22963000/RUU_Trinity_HTC_WWE_1_1_.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS.exe

An theleis cooked WM6... pes mou. :cool:

Modpic.gif

Έχω WM5.Θέλω να κάνω αναβάθμιση την radio.Βασικά προσπαθούσα να βάλω την 1,46 αλλά όταν ξεκινούσα την διαδικασία και έμπαινα στην οθόνη του Bootloader μου έλεγε δεν έχω συνδεση με usb.Για πιο λόγο δεν γνωρίζω.Έχει και κάτι άλλα αρχεία ο φάκελος που κατέβασα αλλά δεν γνωρίζω αν χρειάζεται κάποια extra διαδικασία εκτός του να πατήσω το αρχείο που κάνει το update της radiο.Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει παρακαλώ.Να βάλω 1.46 ή την 1.50?

Σε ευχαριστώ!!!

Προς το παρόν αρκεί αυτή απλά για να παίξει, μετά βλέπουμε! ;)

την δοκιμασα την συγκεκριμενη αλλα πολλες φορες δεν μου ανοιγε τα βιντεο με τον media player,αυτο το προβλημα ειχα,τωρα εδω και 3 μερες εχω αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=317690 την light και δουλευει τελεια παντου,μονο ελληνικα δεν εχει αλλα δεν με ενοχλει

Όταν λες σου δουλεύει καλά ?

Δουλεύει το voip ?

Memory drain έχει ? Με τι ρυθμούς ?

Το πρόβλημα του memory drain με ώθησε εμένα να γυρίσω στα 5αρια, όπου υπάρχει αλλά σε όχι τόσο μεγάλο ρυθμό. Δηλαδή με αφήνει με 20 ΜΒ άδεια ενώ τα 6αρια με άφηναν με 16. (Εννοείτε με τα ίδια προγράμματα εγκατεστημένα). Βασικά νομίζω ότι το dialer και το comm manager μένανε ανοιχτά συνέχεια και έτσι με γονατίζανε.

Kill with Power !!!

Guest lagoudakis
voip δεν το εχω δουλεψει για να σου πω την αληθεια και δεν εχω την συσκευη κοντα μου για να το κανω τωρα,απο μνημη ξεκιναω στα 24 μετα απο σοφτ και καταληγω οχι κατω απο 18 μετα απο πολυ χρηση(ολη μερα)

καλησπερα ειμαι καινουριος στα htc και θελω μια βοηθεια!!!εχω τα windows 6 και θελω να το κανω παλι 5 γιατι εχω κατι κολιματα.απο που θα κατεβασω τα original τα 5 τα ελλινικα?εχω φαει το τοπο και δεν μπορω να τα βρω!!ευχαριστω
Μπάμπης

• Administrators
καλησπερα ειμαι καινουριος στα htc και θελω μια βοηθεια!!!εχω τα windows 6 και θελω να το κανω παλι 5 γιατι εχω κατι κολιματα.απο που θα κατεβασω τα original τα 5 τα ελλινικα?εχω φαει το τοπο και δεν μπορω να τα βρω!!ευχαριστω

Από εδώ την WM5 ROM και τα ελληνικά από το site της ACE εδώ.

Modpic.gif

Από εδώ την WM5 ROM και τα ελληνικά από το site της ACE εδώ.

σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σου φιλε μου να σαι καλα:)

Μπάμπης

Για δείτε και αυτό το βιντεάκι:

http://www.youtube.com/watch?v=ye8rT7zJUls&mode=related&search=

Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει linux στο ppc του?

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Οπότε είμαστε στην αναμονή!

Ξέρεις κανείς που μπορώ να βρώ linux για το ppc μας?

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Προσπαθώ να περάσω την radio και μου λέει το ίδιο πάλι...Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον