platonas Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Μια ερωτηση. Πως μπορω να βαλω το destinator στην μνημη της συσκευης και χαρτες στην memory card? Κανω install το προγραμα στην συσκευη,και ψαχνει για χαρτη στη συσκευη μονο! Ακυρο...τα καταφερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Απλά ΜΗΝ κλείνετε την εφαρμογή των Μηνυμάτων. Τις άλλες εφαρμογές να τις κλείνετε καθώς πιάνουν χώρο στην μνήμη και καταναλώνουν μπαταρία άσκοπα. Τα μηνύματα όχι. Το πρόβλημα που αναφέρεις GeorgeChios και tsifsta λογικά είναι από αυτό. Επίσης πολλές φορές συμβαίνει το εξής : Γράφεις μήνυμα , πατάς αποστολή και αμέσως μετά πατας X για να κλείσει η εφαρμογή. Τότε τα WM5 , wm6 κτλ κλείνουν την εφαρμογή των μηνυμάτων και το μήνυμα ΔΕΝ έχει προλάβει να αποσταλεί. Μετά μπαίνετε στα μηνύματα , το εξερχόμενο sms αποστέλεται γιατί είναι στο stack και σας έρχεται αναφορά παράδοσης σχετικά γρήγορα. Είναι απολύτως λογικό. Είναι σα να προσπαθήσεις να στείλεις mail από το pc σου όταν πατήσεις αποστολή να κλείσεις το outlook. Αν δεν έτρεχε στο background (γιατί όταν πατάς το Χ δεν κλείνει το Outlouκ αν δεν στείλει τα outbound),τότε δεν θα αποστελλόταν ποτέ το Mail. Το ξαναέγραψα σε προηγούμενο post. Το μήνυμα έρχεται απλά δεν ενεργοποιείται η ειδοποίηση. Έστω ότι εγώ στέλνω σε ένα P3600 που έχει πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις, ένα μήνυμα. Ένα λεπτό αφού εγώ έχω στείλει το μήνυμα και πριν έρθει καμία ειδοποίηση στον άλλο (σε περίπτωση που αυτή λειτουργήσει παραδόξως εννοώ), κλείνει το τηλέφωνο του στη συσκευή του. Αφού το κλείσει, πηγαίνει στα μηνύματα και Ω του θαύματος, το μήνυμα είναι εκεί και ας είναι κλειστό το τηλέφωνο. Τότε αρχίζουν να χτυπάνε και οι ειδοποιήσεις. Να σημειώσω ότι υπάρχει περίπτωση να μην φορτώσουν τα μηνύματα την πρώτη φορά. Με τη δεύτερη και τρίτη μπορεί να φορτώσουν. Επομένως κατά την άποψή μου το ότι τα μηνύματα είναι κλειστά δεν παίζει ρόλο στις ειδοποιήσεις. Τώρα το ότι όταν τα μηνύματα είναι φορτωμένα, οι ειδοποιήσεις δουλεύουν, όντως λύνει το πρόβλημα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τότε στέλνονται και λαμβάνονται τα μηνύματα. Και κάτι ακόμα. Όταν ανοίγει η συσκευή μετά από Soft reset, τα μηνύματα δεν είναι φορτωμένα στη μνήμη. Τότε λαμβάνονται ειδοποιήσεις από τη συσκευή σας; Αν ναι τότε δεν παίζει ρόλο αν είναι φορτωμένα τα μηνύματα ή όχι. Αν όχι τότε υπάρχει έτσι και αλλιώς πρόβλημα. Έχετε ακούσει καμία συσκευή όταν ανοίγει να μην λαμβάνει μηνύματα και να πρέπει να φορτώσετε εσείς κάτι για να αρχίσει να δουλεύει κανονικά σαν κινητό τηλέφωνο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Δημήτρη ???? Μας σκίσανε οι Ιταλοί http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=310102 Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Το ξαναέγραψα σε προηγούμενο post. Το μήνυμα έρχεται απλά δεν ενεργοποιείται η ειδοποίηση. Έστω ότι εγώ στέλνω σε ένα P3600 που έχει πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις, ένα μήνυμα. Ένα λεπτό αφού εγώ έχω στείλει το μήνυμα και πριν έρθει καμία ειδοποίηση στον άλλο (σε περίπτωση που αυτή λειτουργήσει παραδόξως εννοώ), κλείνει το τηλέφωνο του στη συσκευή του. Αφού το κλείσει, πηγαίνει στα μηνύματα και Ω του θαύματος, το μήνυμα είναι εκεί και ας είναι κλειστό το τηλέφωνο. Τότε αρχίζουν να χτυπάνε και οι ειδοποιήσεις. Να σημειώσω ότι υπάρχει περίπτωση να μην φορτώσουν τα μηνύματα την πρώτη φορά. Με τη δεύτερη και τρίτη μπορεί να φορτώσουν. Επομένως κατά την άποψή μου το ότι τα μηνύματα είναι κλειστά δεν παίζει ρόλο στις ειδοποιήσεις. Τώρα το ότι όταν τα μηνύματα είναι φορτωμένα, οι ειδοποιήσεις δουλεύουν, όντως λύνει το πρόβλημα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τότε στέλνονται και λαμβάνονται τα μηνύματα. Και κάτι ακόμα. Όταν ανοίγει η συσκευή μετά από Soft reset, τα μηνύματα δεν είναι φορτωμένα στη μνήμη. Τότε λαμβάνονται ειδοποιήσεις από τη συσκευή σας; Αν ναι τότε δεν παίζει ρόλο αν είναι φορτωμένα τα μηνύματα ή όχι. Αν όχι τότε υπάρχει έτσι και αλλιώς πρόβλημα. Έχετε ακούσει καμία συσκευή όταν ανοίγει να μην λαμβάνει μηνύματα και να πρέπει να φορτώσετε εσείς κάτι για να αρχίσει να δουλεύει κανονικά σαν κινητό τηλέφωνο;;; Όταν ανοίξεις το τηλέφωνο μετά από soft reset ενεργοποιείται η υπηρεσία των μηνύματων για αυτό και το λαμβάνεις. Όταν ανοίγεις τα μηνύματα(την εφαρμογή) πριν σου τα εμφανίσει τα κατεβάζει από το δίκτυο. Να ξέρεις πως το μήνυμα έρχεται όταν είναι ανοιχτό τουλάχιστον το service(διεργασία) των μηνυμάτων. Οι ειδοποίησεις εμφανίζονται όταν τις καλέσει το Service. ΑΝ η εφαρμογή poutlook είναι κλειστή τότε το service προσπαθεί να την ανοίξει και καθυστερεί. Τα μηνύματα ΔΕΝ στέλνονται αν κλείσει η εφαρμογή πριν τα στείλει στο Service. ΑΝ τα στείλει στο service και μετά κλείσει τότε καθυστερεί (η και δεν εμφανίζεται καθόλου) η ειδοποίηση. ΟΙ συσκευές Ppc έτσι δουλέυουν καθώς είναι μικρά Pc... οι τηλεφωνικές συσκευές (απλές) είναι φυσικό να δουλεύουν αλλιώς αφού έχουν τελείως διαφορετικό target group και φιλοσοφία υλοποιήσης. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Για μεταφράστε την ιταλική ROM :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Όταν ανοίξεις το τηλέφωνο μετά από soft reset ενεργοποιείται η υπηρεσία των μηνύματων για αυτό και το λαμβάνεις. Όταν ανοίγεις τα μηνύματα(την εφαρμογή) πριν σου τα εμφανίσει τα κατεβάζει από το δίκτυο. Να ξέρεις πως το μήνυμα έρχεται όταν είναι ανοιχτό τουλάχιστον το service(διεργασία) των μηνυμάτων. Οι ειδοποίησεις εμφανίζονται όταν τις καλέσει το Service. ΑΝ η εφαρμογή poutlook είναι κλειστή τότε το service προσπαθεί να την ανοίξει και καθυστερεί. Τα μηνύματα ΔΕΝ στέλνονται αν κλείσει η εφαρμογή πριν τα στείλει στο Service. ΑΝ τα στείλει στο service και μετά κλείσει τότε καθυστερεί (η και δεν εμφανίζεται καθόλου) η ειδοποίηση. ΟΙ συσκευές Ppc έτσι δουλέυουν καθώς είναι μικρά Pc... οι τηλεφωνικές συσκευές (απλές) είναι φυσικό να δουλεύουν αλλιώς αφού έχουν τελείως διαφορετικό target group και φιλοσοφία υλοποιήσης. Ίσως το μπέρδεψα λίγο, ή είναι μπερδεμένο από μόνο του, ή μπερδευτήκαμε γενικώς. 1) Έστω ότι η συσκευή μου έχει πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις των μηνυμάτων 2) Μου στέλνω ένα μήνυμα. 3) Κλείνω τα μηνύματα (αμέσως αφού στείλω το μήνυμα και πριν λάβω καμία ειδοποίηση). 4) Δε λαμβάνω ειδοποίηση καθόσον έχω πρόβλημα. 5) Απενεργοποιώ την υπηρεσία του τηλεφώνου μετά από 1 λεπτό περίπου (δεν έχω καθόλου δίκτυο, Χ στην κεραία). 6) Ανοίγω τα μηνύματα (με απενεργοποιημένο το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας). 7) Εμφανίζονται και η ειδοποίηση ότι το μήνυμα παραδόθηκε και το μήνυμα που μου έστειλα και βαράνε και δύο ειδοποιήσεις (η υπηρεσία τηλεφώνου εξακολουθεί να είναι κλειστή). Τι συμπέρασμα βγάζουμε από όλ' αυτά; Εγώ με όσα ξέρω (παρακαλώ διορθώστε με) λέω ότι το μήνυμα λαμβάνεται από το τηλέφωνο αλλά δεν χτυπάει η ειδοποίηση παρά μόνο αν μπω στα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κλείνεις τα μηνύματα δεν κλείνεις κατ ανάγκη και την διεργασία (service). Οπότε πιθανά το μήνυμα να σταλεί και να ληφθεί. Τότε η ειδοποιήση μπορεί να μπλοκάρει (γιατί έκλεισε η εφαρμογή Poutlook))όπως σωστά λες και να μην λάβεις καμία ειδοποίηση αφού δεν ενεργοποιείται το trigger των ειδοποιήσεων από την εφαρμογή των μηνυμάτων αλλά το μήνυμα να έχει ληφθεί από το service και να έχουν γίνει οι διαδικασίες αποθήκευσης του μηνύματος. Όταν θα ανοίξεις τα μηνύματα αυτά θα ενημερωθούν κανονικά για την ύπαρξη sms. Υπάρχουν φορές που η διεργασία (service)κλείνει. Τότε είναι που δημιουργείται το πρόβλημα του να μην λαμβάνεις καν μηνύματα. Για να το γλιτώσεις αυτό καλό είναι να μην κλείνεις τα μηνύματα. Γιατί το HTC button όπως και τα περισσότερα task managers που κλείνουν τις εφαρμογές με το X , πολλές φορές κάνουν kill αντί για close και κλείνουν και τις διεργασίες που χρησιμοποιεί η εφαρμογή... Ελπίζω να βοήθησα. Πάντως έχω καταλάβει τι εννοείς Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Παιδια μπορει το 3600 να δουλεψει σαν imode συσκευη? Εβαλα την καρτα της cosmote που ειχα στο imode 6680 και δεν παιρνει mms γιατι πανε μεσω imode. Υπαρχει τροπος η πρεπει να απενεργοποιησω το imode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Μπορεί καποιος φίλος που έχουν περάσει απο τα χέρια του και το 3300 και το 3600, πιο κατα την γνώμη του ειναι καλύτερο? αν ειναι εύκολο με 2-3 αναφορές, σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Μπορεί καποιος φίλος που έχουν περάσει απο τα χέρια του και το 3300 και το 3600, πιο κατα την γνώμη του ειναι καλύτερο? αν ειναι εύκολο με 2-3 αναφορές, σας ευχαριστώ πολύ. P3300: Καλύτερο GPS (+χάρτες στην ίδια τιμή). Ραδιόφωνο Πιο λεπτό Πιο ελαφρύ HTC RollR™ (Trackball and Track Wheel) External GPS connector MicroSD P3600: 3G Γρηγορότερος επεξεργαστής (400 MHz έναντι 200MHz) Μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία Jog Wheel MiniSD Infrared (αν σου λέει κάτι αυτό σήμερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Γνωρίζει κανείς γιατί ο κατάλογος των Windows κάνει γύρω στα 25 δευτερόλεπτα να ανοίξει είτε με Resco Explorer είτε με τον Explorer των Windows Mobile 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Είναι λόγω του πλήθους των αρχείων. Αν θές βάλε στον resco να μην εμφανίζει κρυφά αρχεία και dll... Θα σου μειώσει τρομερά τον χρόνο (πχ 5 sec να ανοίξει τον φάκελο) αλλιώς δοκίμασε τον Total Commander είναι free και γρήγορο Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idovas Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Γνωρίζει κανείς γιατί ο κατάλογος των Windows κάνει γύρω στα 25 δευτερόλεπτα να ανοίξει είτε με Resco Explorer είτε με τον Explorer των Windows Mobile 5. Ο φάκελλος Windows, τουλαχιστον στο δικό μου PDA ειναι 86,37 Mb και εχει 2104 αρχεια. Τι περιμένεις λοιπόν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Ακόμα και να μην εμφανίζω τα dll και τα κρυμένα αρχεία πάλι τον ίδιο χρόνο κάνει. Έχω φίλο που έχει και αυτός P3600 και έχει 50 αρχεία συνολικά μέσα στο φάκελο windows λιγότερα από τα δικά μου (1950 περίπου), αν και εκείνου είναι περισσότερα MBytes και του ανοίγει στα 4-5 δευτερόλεπτα. Καμία άλλη πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htcfun Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 emena pantos o fakelos ton windows kanei gyro sta 8 me 10 lepta na anoixei :( an yparxei kamia lisi peite kai emena Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Ακόμα και να μην εμφανίζω τα dll και τα κρυμένα αρχεία πάλι τον ίδιο χρόνο κάνει. Έχω φίλο που έχει και αυτός P3600 και έχει 50 αρχεία συνολικά μέσα στο φάκελο windows λιγότερα από τα δικά μου (1950 περίπου), αν και εκείνου είναι περισσότερα MBytes και του ανοίγει στα 4-5 δευτερόλεπτα. Καμία άλλη πρόταση; μηπως ο φιλος σου δεν το χει παρει απο ελλαδα? γιατι και ενα 3300 που χω εγω αγγλικο σε 2 δευτερα ανοιγει τον φακελο windows και δεν με πιστευε κανενας οταν το ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis Metal Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Καλησπερα σε ολους.Βοηθειααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Μολις εχασα ολες τις επαφες μου απο το p3600.Yπαρχει τροπος να τις επαναφερω?Θα τρελαθωωωωω:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Παράθεση iPhone 6 - iPad mini Retina - Apple Watch - MacBook pro Retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 πως τις εχασες;ξαφνικα;κανενα backup δεν εχεις;ουτε συνχρονισμο ειχες κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Αμα έκανε συγχρονισμο το 3600 σου αυτόματα οταν το συνδεεις στο Pc, ίσως να βρεις τις επαφές σου στο MS Office Outlook ;). Επέλεξε αριστερά την καρτέλα που λεει Επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Ακόμα και να μην εμφανίζω τα dll και τα κρυμένα αρχεία πάλι τον ίδιο χρόνο κάνει. Έχω φίλο που έχει και αυτός P3600 και έχει 50 αρχεία συνολικά μέσα στο φάκελο windows λιγότερα από τα δικά μου (1950 περίπου), αν και εκείνου είναι περισσότερα MBytes και του ανοίγει στα 4-5 δευτερόλεπτα. Καμία άλλη πρόταση; Ανοίγεις τον φάκελο συχνά? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis Metal Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 πως τις εχασες;ξαφνικα;κανενα backup δεν εχεις;ουτε συνχρονισμο ειχες κανει; Μετα απο Format του PC μου εβαλα το active sync αλλα πριν προλαβει να συνχρωνισει μου εσβησε τις επαφες δεν εχω κανενα backup.Δεν γινετε καμια επαναφορα με κανενα προγραμα? Παράθεση iPhone 6 - iPad mini Retina - Apple Watch - MacBook pro Retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 χαιρετω τον κοσμο ολο, μια ερωτηση τι πρεπει να κανω για να ακουω ραδιο απο σελιδεσ του internet και πιο αλλο browser μπορω να βαλω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Μετα απο Format του PC μου εβαλα το active sync αλλα πριν προλαβει να συνχρωνισει μου εσβησε τις επαφες δεν εχω κανενα backup.Δεν γινετε καμια επαναφορα με κανενα προγραμα?δυστυχως νομιζω πως οχι,για κατι τετοιες στιγμες πρεπει να εχουμε ΠΑΝΤΑ backup,ειναι το ποιο βασικο πραγμα στις συσκευες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 μηπως ο φιλος σου δεν το χει παρει απο ελλαδα? γιατι και ενα 3300 που χω εγω αγγλικο σε 2 δευτερα ανοιγει τον φακελο windows και δεν με πιστευε κανενας οταν το ελεγα Ελληνικότατο είναι του φίλου μου. Ανοίγεις τον φάκελο συχνά? Μπορεί και να χρειαστεί να τον ανοίξω για κάποιες δουλειές που κάνω. Το θέμα όμως είναι ότι αργεί ακόμα και στο απλό browsing μέσα στους υποφακέλους. Ανοίγεις Windows αργεί, ανοίγεις Start menu ξαναργεί, γυρνάς στον κατάλογο Windows ξαναματαργεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Περίεργο γιατί εμένα αργεί το 9100 που είναι αιώνες πιο αργό από το 3600 μετά τα windows στους υπόλοιπους υποφακέλους δεν καθυστερεί. Ποιον resco explorer χρησιμοποιείς? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts