Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

katasthma me kaliteri timi xerei kaneis gia to 3600?

exei agorasei kapios apo edo:

http://www.handit.de/index.php?fuseaction=detail&produktid=4286

δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά η συσκευή από το handit έρχεται με γερμανικά windows!!

το handit είναι σίγουρα αξιόπιστο(εχω ψωνήσει 2-3 φορές), αλλά από τότε που σταμάτησε το αγγλικό site το σταμάτησα και γω.

δες και αυτό το eshop , δεν έχω αγοράσει ποτέ αλλά ξέρω ότι είναι αξιόπιστο και φτηνό!!

Ακούστε τι πρόβλημα έχω. Όταν μου στέλνουν ένα μήνυμα το μήνυμα μπορεί να μην έρθει (ορισμένες φορές). Μόλις πάω στα μηνύματα τότε έρχεται αμέσως !!! Το ίδιο συμβαίνει και με τις αναφορές.

Το πρόβλημα αυτό δεν συμβαίνει συνεχώς αλλά αρκετά συχνά.

Που μπορεί να οφείλεται ?

δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά η συσκευή από το handit έρχεται με γερμανικά windows!!

το handit είναι σίγουρα αξιόπιστο(εχω ψωνήσει 2-3 φορές), αλλά από τότε που σταμάτησε το αγγλικό site το σταμάτησα και γω.

δες και αυτό το eshop , δεν έχω αγοράσει ποτέ αλλά ξέρω ότι είναι αξιόπιστο και φτηνό!!

Ευχαριστώ πολύ παιδία δεν ξέρω Γερμανικά και δεν το είχα δει, σήμερα θα έλεγα σε μια κοπέλα στη δουλειά να το δει..

καλημερα και απο μενα.

μια ερωτηση μιας που ναι μεν παρακολουθω το θεμα αλλα εχω χασει πιθανον καποια επεισοδια.

πωσ συμπεριφερεται το gps toy trinity με το destinator 7?

σας βγαζει το γνωστο μηνυμα *η αφετηρια η το σημειο προορισμου δεν ειναι προσπελασιμο με οχημα* η οχι?

Ακούστε τι πρόβλημα έχω. Όταν μου στέλνουν ένα μήνυμα το μήνυμα μπορεί να μην έρθει (ορισμένες φορές). Μόλις πάω στα μηνύματα τότε έρχεται αμέσως !!! Το ίδιο συμβαίνει και με τις αναφορές.

Αυτό ακριβώς το έχω παρατηρήσει και σε μένα!!!

Το μήνυμα έρχεται απλά δεν ενεργοποιείται η ειδοποίηση.

Για να το διαπιστώσεις αυτό, μπορείς να πεις σε κάποιον να σου στείλει μήνυμα.

Ένα λεπτό αφού στο στείλει, κλείσε το τηλέφωνο στη συσκευή σου.

Μετά πήγαινε στα μηνύματα και θα δεις ότι το μήνυμα είναι εκεί.

Δεν γνωρίζω γιατί έγινε αυτό.

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πώς το αντιμετώπισα εγώ.

Η διαδικασία είναι λίγο κουφή, αλλά είναι απολύτως σύμφωνη με τη "λογική" των υπολογιστών.

Πήγαινε μ' ένα Registry Editor (π.χ. Resco Explorer) στο:

HKLM\Software\Microsoft\Inbox\Svc\SMS\Rules

Άλλαξε όλα τα entries που βλέπεις από (εκτός του default έτσι; ) από 1 σε 0.

Softreset.

Τώρα είσαι σε θέση να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για SMS αμέσως αφού τα λάβει το κινητό σου.

Το κουφό είναι βέβαια το ακόλουθο. Επανέφερε αν θες όλες τις προηγούμενες τιμές από 0 σε 1, και πάλι θα λαμβάνεις τις ειδοποιήσεις.

Σ' εμένα πάντως δούλεψε.

Ελπίζω και σ' εσένα!

Τα έκανα αυτά αλλά πάλι τα ίδια. Έστειλα μήνυμα στον άλλο μου αριθμό. Το μήνυμα έφτασε κανονικά, αλλά η αναφορά στο HTC δεν έφτασε. Μόλις άνοιξα τα μηνύματα, τσούπ εμφανίστηκε.

Τα έκανα αυτά αλλά πάλι τα ίδια. Έστειλα μήνυμα στον άλλο μου αριθμό. Το μήνυμα έφτασε κανονικά, αλλά η αναφορά στο HTC δεν έφτασε. Μόλις άνοιξα τα μηνύματα, τσούπ εμφανίστηκε.

Ενα κομπιουτερακι 4 πραξεων θα κανει παντα τις πραξεις χωρις μπλε οθονες (ΝΟΚΙΑ) ενας υπολογιστης παντα θα εχει τον φοβο της μπλε οθονης και μπορει να χρειαζεται επανεγκατασταση των windows (ΗTC) :lol:

Τα υπερ και τα κατα τις καθε επιλογης!

Γνωμη μου ριξτου ενα hard!

Ενα κομπιουτερακι 4 πραξεων θα κανει παντα τις πραξεις χωρις μπλε οθονες (ΝΟΚΙΑ) ενας υπολογιστης παντα θα εχει τον φοβο της μπλε οθονης και μπορει να χρειαζεται επανεγκατασταση των windows (ΗTC) :lol:

Τα υπερ και τα κατα τις καθε επιλογης!

Γνωμη μου ριξτου ενα hard!

Εάν σου πω ότι του έκανα σήμερα το πρωί αλλά το πρόβλημα παραμένει ? Μάλιστα σήμερα του πέρασα την original rom μήπως έφταιγε αυτό. Αλλά τζίφος.

Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει σε κάθε μήνυμα αλλά αρκετά συχνά.

Επίσης έχω πρόβλημα με το Bluetooth Motorola HS 805.

Το εγκατέστησα κανονικά και δούλεψε μια χαρά. Από την στιγμή που το αποσύνδεσα και μετά, ενώ έχω το bluetooth ενεργοποιημένο στο HTC μόλις ανοίξω το Motorola δεν συνδέονται με τίποτα αυτόματα !!! Ο μόνος τρόπος για να συνδεθεί είναι να πάω στα Bluetooth Settings να σβήσω το Motorola και μετά να κάνω αναζήτηση ξανά !!!

Καμία ιδέα κανείς για αυτό το πρόβλημα ?

Χμ.. εμένα αυτό μου το έκανε όταν έκλεινα τελείως τα μηνύματα δηλαδή να μην τρέχουν στη μνήμη.. Μήπως το έχεις ρυθμίσει να κλείνει τελείως τα προγράμματα όταν πατάς το 'χ'?

Εάν σου πω ότι του έκανα σήμερα το πρωί αλλά το πρόβλημα παραμένει ? Μάλιστα σήμερα του πέρασα την original rom μήπως έφταιγε αυτό. Αλλά τζίφος.

Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει σε κάθε μήνυμα αλλά αρκετά συχνά.

Πάντως εμένα αφού του έκανα Hard reset και ΠΡΙΝ του επαναφέρω το Backup του, δούλευε μια χαρά.

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα φιλε μου και ακομα λυση δν βρηκα....:(

Απλά ΜΗΝ κλείνετε την εφαρμογή των Μηνυμάτων. Τις άλλες εφαρμογές να τις κλείνετε καθώς πιάνουν χώρο στην μνήμη και καταναλώνουν μπαταρία άσκοπα. Τα μηνύματα όχι. Το πρόβλημα που αναφέρεις GeorgeChios και tsifsta λογικά είναι από αυτό.

Επίσης πολλές φορές συμβαίνει το εξής : Γράφεις μήνυμα , πατάς αποστολή και αμέσως μετά πατας X για να κλείσει η εφαρμογή. Τότε τα WM5 , wm6 κτλ κλείνουν την εφαρμογή των μηνυμάτων και το μήνυμα ΔΕΝ έχει προλάβει να αποσταλεί. Μετά μπαίνετε στα μηνύματα , το εξερχόμενο sms αποστέλεται γιατί είναι στο stack και σας έρχεται αναφορά παράδοσης σχετικά γρήγορα.

Είναι απολύτως λογικό. Είναι σα να προσπαθήσεις να στείλεις mail από το pc σου όταν πατήσεις αποστολή να κλείσεις το outlook. Αν δεν έτρεχε στο background (γιατί όταν πατάς το Χ δεν κλείνει το Outlouκ αν δεν στείλει τα outbound),τότε δεν θα αποστελλόταν ποτέ το Mail.

Ας επιχειρήσουμε...

Απλά ΜΗΝ κλείνετε την εφαρμογή των Μηνυμάτων. Τις άλλες εφαρμογές να τις κλείνετε καθώς πιάνουν χώρο στην μνήμη και καταναλώνουν μπαταρία άσκοπα. Τα μηνύματα όχι. Το πρόβλημα που αναφέρεις GeorgeChios και tsifsta λογικά είναι από αυτό.

Επίσης πολλές φορές συμβαίνει το εξής : Γράφεις μήνυμα , πατάς αποστολή και αμέσως μετά πατας X για να κλείσει η εφαρμογή. Τότε τα WM5 , wm6 κτλ κλείνουν την εφαρμογή των μηνυμάτων και το μήνυμα ΔΕΝ έχει προλάβει να αποσταλεί. Μετά μπαίνετε στα μηνύματα , το εξερχόμενο sms αποστέλεται γιατί είναι στο stack και σας έρχεται αναφορά παράδοσης σχετικά γρήγορα.

Είναι απολύτως λογικό. Είναι σα να προσπαθήσεις να στείλεις mail από το pc σου όταν πατήσεις αποστολή να κλείσεις το outlook. Αν δεν έτρεχε στο background (γιατί όταν πατάς το Χ δεν κλείνει το Outlouκ αν δεν στείλει τα outbound),τότε δεν θα αποστελλόταν ποτέ το Mail.

Εγραψες!! :D :)

Αυτο ειναι!! ΤΟ δοκιμασα :D

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Εγραψες!! :D :)

Αυτο ειναι!! ΤΟ δοκιμασα :D

πως μπορω να το κανω να μη κλεινουν τα μηνυματα με το ''x'' ενω ολα τα αλλα να κλεινουν ομως???:confused:

πως μπορω να το κανω να μη κλεινουν τα μηνυματα με το ''x'' ενω ολα τα αλλα να κλεινουν ομως???:confused:

Και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω :O

Και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω :O

Σου απαντησε ο προηγουμενος!

Μη ψαχνουμε να βρουμε προβληματα και εκει που δεν υπαρχουν

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Σε WM6 τουλαχιστον, σε today screen, στην πάνω δεξιά επιλογη για τα τρέχωντα (ενεργά) προγράμματα, πατας Επιλογές και στην καρτέλα Κουμπί κάνεις τις επιλογές σου.