PARGINOS Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΑ SERIAL ΓΙΑ ΤΟ PHONEALARM 1.58!PLEASE...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 γιατι δεν βαζεις το 1.60;για δες εδω http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=161364&highlight=PHONEALARM και καλο ειναι να μην ζηταμε serial φορα παρτιδα γιατι θα μας παρουν στο κυνηγι και με το δικιο τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Εγώ πάντως λέω να περιμένω την TE Full Edition που είπε πως θα βγάλει, μιας και αυτή δεν έχει αρκετά πραγματάκια μέσα απ' οτι βλέπω... Για όσους την flashαραν ήδη, τεστάρετε λίγο την μπαταρία και πείτε μου αν μπορείτε, γιατί με την SE δεν άντεχε πάνω απο 1,5 μέρα (με αρκετα τηλέφωνα όμως)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΑ SERIAL ΓΙΑ ΤΟ PHONEALARM 1.58!PLEASE...... παρε το ptravel alarm που ειναι το καλυτερο προγραμμα για ξυπνητηρια απο κει http://www.burroak.on.ca/downloads/pta/pTravelAlarm_272a2.exe και εχεις pm :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΑ SERIAL ΓΙΑ ΤΟ PHONEALARM 1.58!PLEASE...... γιατι δεν βαζεις το 1.60;για δες εδω http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=161364&highlight=PHONEALARM και καλο ειναι να μην ζηταμε serial φορα παρτιδα γιατι θα μας παρουν στο κυνηγι και με το δικιο τους θα μας μαλωσουν :rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalokostas Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 kalhspera ki apo emena se olo to forum... molis agorasa ki egw to p3600 apo to plaisio afou eixa enthousiastei apo tis entypwseis olwn. einai h prwth mou epafh me pocket pc kai den exw katholou gnwseis. hmoun etoimos na katevasw ki egw ta update gia tis rom omos vlepw pos yparxei hdh kai eikonodio gia gps.Ara den einai perito to update..? sth syskevasia eixa kai ena cd me to tomtom navigation cd. egw exw hdh agorasei to gnhsio destinator.to problem mou omws einai pws agorasa kai mia mnhmh 2giga ths trancend 80 alla den mou thn anagnwrizei katholou.. mhpws kanw kati lathos?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalokostas Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 kalhspera ki apo emena se olo to forum... molis agorasa ki egw to p3600 apo to plaisio afou eixa enthousiastei apo tis entypwseis olwn. einai h prwth mou epafh me pocket pc kai den exw katholou gnwseis. hmoun etoimos na katevasw ki egw ta update gia tis rom omos vlepw pos yparxei hdh kai eikonodio gia gps.Ara den einai perito to update..? sth syskevasia eixa kai ena cd me to tomtom navigation cd. egw exw hdh agorasei to gnhsio destinator.to problem mou omws einai pws agorasa kai mia mnhmh 2giga ths trancend 80 alla den mou thn anagnwrizei katholou.. mhpws kanw kati lathos?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Παίδες χρησιμοποιώ το PAPAGO 7 και όταν πάω να το τρέξω μου κάνει αρκετή ώρα να βρει σήμα το gps.Όταν βρει και το κλείσω και το ανοίξω αμέσως μου βρίσκει σχεδόν αμέσως σήμα.Είναι φυσιολογικό ή τίποτα άλλο παίζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 michalokostas,οποτε εισαι οκ,ειναι φρεσκια παραλαβη μαλλον το μηχανακι σου,για την καρτα των 2G εχω ακουσει ορισμενους να ειχαν προβληματα,για δοκιμασε να την βαλεις-βγαλεις,κανε και κανενα reset,παιζει και η περιπτωση να ειναι ελλατωματικη,δεν πας μια βολτα απο το πλαισιο να δοκιμαζες καμμια αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Παίδες χρησιμοποιώ το PAPAGO 7 και όταν πάω να το τρέξω μου κάνει αρκετή ώρα να βρει σήμα το gps.Όταν βρει και το κλείσω και το ανοίξω αμέσως μου βρίσκει σχεδόν αμέσως σήμα.Είναι φυσιολογικό ή τίποτα άλλο παίζει??οταν λες πολυ ωρα;πανω απο 2-3 λεπτα;εισαι σε ανοιχτο χωρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Εκεί στα 2 με 3 λεπτά,αλλά στο δεύτερο άνοιγμα το βρίσκει αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalokostas Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 den thn glitwnw th volta apo to plaisio. to koulo einai pws to pc mou thn anagnwrizei kanonika me ton antaptora..tou ekana kai format.s'euxarisatw pantws.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 kalhspera ki apo emena se olo to forum... molis agorasa ki egw to p3600 apo to plaisio afou eixa enthousiastei apo tis entypwseis olwn. einai h prwth mou epafh me pocket pc kai den exw katholou gnwseis. hmoun etoimos na katevasw ki egw ta update gia tis rom omos vlepw pos yparxei hdh kai eikonodio gia gps.Ara den einai perito to update..? sth syskevasia eixa kai ena cd me to tomtom navigation cd. egw exw hdh agorasei to gnhsio destinator.to problem mou omws einai pws agorasa kai mia mnhmh 2giga ths trancend 80 alla den mou thn anagnwrizei katholou.. mhpws kanw kati lathos?? Την ίδια μνήμη έχω και εγώ και μου την αναγνωρίζει κανονικότατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Η ελεύθερη μνήμη χωρίς τίποτα ανοιχτό,πόση πρέπει να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Εκεί στα 2 με 3 λεπτά,αλλά στο δεύτερο άνοιγμα το βρίσκει αμέσως. Λογικο ειναι αφου εχει ηδη κατεβασει δεδομενα για τους δορυφορους τη δευτερη φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 φιλέ ausdim μήπως μας ετοιμάζεις τίποτα? πχ την καινούργια του mUn_2.01.TE σε greek?:lol: :lol: :lol: :lol: Α κ να μην ξεχάσω, Ευχαριστούμε για όλα:D Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 φιλέ ausdim μήπως μας ετοιμάζεις τίποτα? πχ την καινούργια του mUn_2.01.TE σε greek?:lol: :lol: :lol: :lol: Α κ να μην ξεχάσω, Ευχαριστούμε για όλα:D Η rom ειναι ετοιμη... Λειτουργικα δεν βλεπω κανενα προβλημα. Αλλα πρεπει να καθησω να ξανακοιταξω κ να ξαναφτιαξω ολα τα .rgu file's :cry: Μιας κ απο registry δεν ειναι ok ακομα... Εχουνε γινει αρκετες αλλαγες στην ROM. Κ πιθανων να εχουμε προβληματα στους 160 χαρακτηρες στα sms μιας κ αλλαξε ο τροπος (ενοω sms k mms ειναι πια μαζι). Αλλα θα κοιταξω να το φτιαξω... Ισως να το κανω οπως στην προηγουμενη.(Για να πω την αληθεια δεν το βρισκω κ βολικο που ειναι ετσι). Α κ λεω να αφήσω τα Office στα αγγλικα ή να βαλω τα στανταρ των wm6 στα ελληνικα?? Ευχαριστω... :D Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Εκεί στα 2 με 3 λεπτά,αλλά στο δεύτερο άνοιγμα το βρίσκει αμέσως.και εμενα τοσο κανει,οποτε μην ανησυχεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electron_gr Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Γειά χαρά σκεύτομαι να αγοράσω και εγώ το P3600 αλλά έχω ένα προβληματισμό. Το γεγονός ότι δεν έχει GPS SiRF Star III, είναι λόγος να μην το πάρω??? Τι λέτε και εσείς που το χρησιμοποιείτε? Μήπως θα έπρεπε να πάω προς το ETEN X500+ ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 φιλε μου η γνωμη μου ειναι οτι προβλημα δεν θα εχεις με το gps του 3600,βεβαια του ετεν που ανεφερες ειναι καλυτερο σε αυτο το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 συμφωνώ ΟΜΩΣ ίσως είναι λάθος εποχή... αν περιμένεις κάνα μήνα θα έχει HTC Kaiser (Tytn + 3600 μαζί και ακόμα καλύτερο) και X800 Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkalatz3 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Καλημέρα,σκέφτομαι να το πάρω από βδομάδα,θα μπορέσω να περάσω W.M 6.0? θέλω την γνώμη/βοηθειά σας Η rom ειναι ετοιμη... Λειτουργικα δεν βλεπω κανενα προβλημα. Αλλα πρεπει να καθησω να ξανακοιταξω κ να ξαναφτιαξω ολα τα .rgu file's :cry: Μιας κ απο registry δεν ειναι ok ακομα... Εχουνε γινει αρκετες αλλαγες στην ROM. Κ πιθανων να εχουμε προβληματα στους 160 χαρακτηρες στα sms μιας κ αλλαξε ο τροπος (ενοω sms k mms ειναι πια μαζι). Αλλα θα κοιταξω να το φτιαξω... Ισως να το κανω οπως στην προηγουμενη.(Για να πω την αληθεια δεν το βρισκω κ βολικο που ειναι ετσι). Α κ λεω να αφήσω τα Office στα αγγλικα ή να βαλω τα στανταρ των wm6 στα ελληνικα?? Ευχαριστω... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 βεβαια μπορεις,αλλα διαβασε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=101836&page=107 και τις τελευταιες 20 σελιδες,για να παρεις μια ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ χρησιμοποιώ την 2.00 SE δεν έχω βρεί κανένα bug και τα προγράμματα που είχα λειτουργούν κανονικότατα. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι 5 ημέρες (έχω αφήσει το γνήσιο SPL και Radio).:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Καλημέρα,σκέφτομαι να το πάρω από βδομάδα,θα μπορέσω να περάσω W.M 6.0? θέλω την γνώμη/βοηθειά σας Και βέβαια μπορείς, ωστόσο θα σου πρότεινα να μην το κάνεις μόλις αγοράσεις τη συσκευή, γιατί περνώντας τα WM6 καταργείς την εγγύηση. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts