root2 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Έχεις το νόμιμο λογισμικό του des6? Έβαλες τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τη συσκευή σου σύμφωνα με αυτό εδώ ? edit: Το des6 δεν είναι μονοπώλιο, αλλά σαν τους χάρτες του από την ελληνική εταιρία δεν υπάρχουν αλλού... Εχω το νομιμο λογισμικο εχω το ιδιο προβλιμα με αρκετους δες εδω http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2414 δεν θελω να καταφυγω σε αυτην την λυση http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3400&postdays=0&postorder=asc&start=0 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BUG ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Εχω το νομιμο λογισμικο εχω το ιδιο προβλιμα με αρκετους δες εδω http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2414 δεν θελω να καταφυγω σε αυτην την λυση http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3400&postdays=0&postorder=asc&start=0 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BUG ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ Έχεις δοκιμάσει να το τρέξεις με το Des3? Δεν ξέρω κάτι άλλο, ίσως εαν το έγραφες στο αντίστοιχο thread του P3300... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Μέσα από το πρόγραμμα δεν μπορείς να το κάνεις? δν υπαρχει ο χαρτης της θεσ/νικης στο τομ τομ...μονο αθηνα και παρεμφερει περιοχες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makal Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Εγω με VISTA το εκανα.:D Θα πρεπει να κανεις λιγα μαγειρέματα για να παιξει. Διαβασε εδω... http://www.modaco.com/index.php?showtopic=252977 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:D :) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 δν υπαρχει ο χαρτης της θεσ/νικης στο τομ τομ...μονο αθηνα και παρεμφερει περιοχες... Να μια ευκαιρία να μετακομίσεις :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Paides to gps exei dekti sirf star opos sto 3300? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Paides to gps exei dekti sirf star opos sto 3300? όχι, έχει δέκτη Qualcomm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 TΕΛΙΚΑ ΤΟ οσοι εχεται destinator 6 σε ολους δουλευη σωστα ? δεν παρατηρησε κανεις απωλεια χαρτη και πορειας για μερικα δευτερολεπτα? μονο εγω εχω αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fast600 Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Εμενα δουλευη σωστα,απλως οταν το ανοιγω κοιταζω εαν εχω κεραια πρωτα γιατι 2 στα 10 πρεπει να βαλω χειροκινητα την κεραια,αυτο δεν με πειραζει,προχθες εκανα 600 χιλιομετρα στην β ελλαδα και δεν ειχα προβλημα κανενα,και οταν χανει σε μερικες ορεινες περιοχες την κεραια μετα την βρισκει μονο του.μεσα στις πολεις δουλευη με μεγαλη ακριβεια Παράθεση no fear[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 μηπως γνωριζει κανεις αν μπορω να βρω χαρτη της θεσ/νικης ή της κρήτης για το τομ τομ? ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Έχεις το νόμιμο λογισμικό του des6? Έβαλες τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τη συσκευή σου σύμφωνα με αυτό εδώ ? edit: Το des6 δεν είναι μονοπώλιο, αλλά σαν τους χάρτες του από την ελληνική εταιρία δεν υπάρχουν αλλού... νομιζω οτι εδωσες λαθος link για αλλη συσκευη!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 καλησπερα,μπορει να μου πει καποιος πως κανουμε unrar ενα αρχειο στο ipmart? ευχαριστω παρα πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 καλησπερα,μπορει να μου πει καποιος πως κανουμε unrar ενα αρχειο στο ipmart? ευχαριστω παρα πολυ... Με το winrar-winzip:rolleyes: Καλη Ανασταση ! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 μηπως γνωριζεις πυ μπορω να το βρω?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 μηπως γνωριζεις πυ μπορω να το βρω?:( http://www.download.com/WinRAR/3000-2250_4-10614813.html?tag=lst-0-2 :O :O ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Αφου το κανεις unrar μετα το κανεις extract ετσι? και κατι ακομα,πως μπορω μετα να μεταφερω το αρχειο απο τν υπολογιστη στο π3600 μεσω του active-sync? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Ανοιγεις το file explorer απο το active sync και το βάζεις όπου θές. Καλή Ανάσταση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 ναι αλλα δν μπορω να βαλω ολοκληρο φακελο που περιεχει υποφακελους...καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Καλησπερα... Καθησα κ εφτιαξα ενα cabaki που περιεχει ολες τις ρυθμίσεις που κατα την γνωμη μου ειναι χρησιμες... 1.Η ωρα σε μια γραμη. 2.Εμφανιση ενος today plugin που ενημερωνει για τον αν ειναι ανοιχτο το wifi και το bluetouth. 3.Οι φωτογραφίες ωταν σωνονται στην καρτα να μπαινουν στον σωστο φακελο. My Documents/My Pictures. 4.Κ εμφανιση του Gps εικονιδίου στης ρυθμίσεις/Συνδέσεις. 5.Προσθεσα ενα γνωστο προγραμμα (Gpsinfo) που θα το βρείτε στα προγραμματα. :D :D Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Με τη τροπο μπορω να το βαλω στη συσκευη φιλε μου? αφου το κανω extract και γινει φακελος τί πρεπει να κανω στη συνεχεια?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Με τη τροπο μπορω να το βαλω στη συσκευη φιλε μου? αφου το κανω extract και γινει φακελος τί πρεπει να κανω στη συνεχεια?:wacko: το πρώτο θα το κανείς όπως κ το έκανες extract κ το δεύτερο θα το βάλεις στο κιν. κ θα το τρέξεις από το κιν. χρονιά πολλά κ χριστός ανέστη σε όλους...:) :) :) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 προσπαθω αλλα δν ξερω πως...αφου συχρονισω τη συσκευη με το active sync τι πρεπει να κανω για να το βαλω ολο μεσα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fast600 Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 με δυο τροπους,κανοντας unzip το αρχειο στον υπολογ.σου 1]με ενα cart rider απευθειαν στην καρτα 2]ανοιγοντας το activeSync -εξερευνηση και αντιγραφη απο τον υπολογ.σου επικολληση στην καρτα Παράθεση no fear[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Με το winrar-winzip:rolleyes: Καλη Ανασταση ! κυριολεκτικα για το φιλο!!!:D Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 που θα βρω τις ρυθμησεις για την ΤΙΜ για να μπορω να εχω internet απο το 3600?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts