DCH Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Είσαι σίγουρος γι αυτό;;; Πρώτη φορά το ακούω οτι έχει φορτιστή-βάση αυτοκινήτου... Νόμιζα οτι είχε ότι και το P3600, δηλαδή: Περιλαμβάνονται στη συσκευασία: AC adapter - Καλώδιο συγχρονισμού USB - Ενσύρματα ακουστικά Stereo με μικρόφωνο - Stylus - Οδηγός χρήσης, Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης & CD λογισμικού - Θήκη μεταφοράς Για να καταλάβω μιλάτε απο Ελλάδα η απο εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Για ελλάδα μιλάμε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GPS ΤΟ HTC 3600 Λοιπον παιδια χτες μου ετυχε μια δουλεια στον "Παλαμα Καρδιτσας" , δεν ειχα ιδεα πως θα πηγαινα εκει , πηρα το ppc με σπασ... destinator 6,1 και ...... Το σημα και το στιγμα ηταν παντα ΑΨΟΓΟ Με οδηγησε με απολυτη ακριβεια στο κεντρο που Παλαμα χωρις να ρωτησω κανενα !!!!!!!!! Δεν χρειαζοταν να κοιταω καθολου τον χαρτη αφου με τις φωνητικες εντολες (με δυνατη και καθαρη ενταση φωνης !!!!! ) με καθοδηγούσε (ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ...(open βεβαια) Τελικα το htc 3600 με την ρομ με gps ειναι ΑΨΟΓΟ !!!!!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GPS ΤΟ HTC 3600 Λοιπον παιδια χτες μου ετυχε μια δουλεια στον "Παλαμα Καρδιτσας" , δεν ειχα ιδεα πως θα πηγαινα εκει , πηρα το ppc με σπασ... destinator 6,1 και ...... Το σημα και το στιγμα ηταν παντα ΑΨΟΓΟ Με οδηγησε με απολυτη ακριβεια στο κεντρο που Παλαμα χωρις να ρωτησω κανενα !!!!!!!!! Δεν χρειαζοταν να κοιταω καθολου τον χαρτη αφου με τις φωνητικες εντολες (με δυνατη και καθαρη ενταση φωνης !!!!! ) με καθοδηγούσε (ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ...(open βεβαια) Τελικα το htc 3600 με την ρομ με gps ειναι ΑΨΟΓΟ !!!!!! Το έχεις αγοράσει απο Ελλάδα η απο εξωτερικό; Και κάτι άλλο εαν το αγοράσω απο εξωτερικό, που είναι στα αγγλικά, λειτουργεί το gps; Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Το έχεις αγοράσει απο Ελλάδα η απο εξωτερικό; Και κάτι άλλο εαν το αγοράσω απο εξωτερικό, που είναι στα αγγλικά, λειτουργεί το gps; Ευχαριστώ.:) Εαν του βαλεις την ΡΟΜ που υποστηρίζει το GPS θα παιζει κανονικα, απο οπου και να το αγορασεις...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Το έχεις αγοράσει απο Ελλάδα η απο εξωτερικό; Και κάτι άλλο εαν το αγοράσω απο εξωτερικό, που είναι στα αγγλικά, λειτουργεί το gps; Ευχαριστώ.:) Φυσικα απο την ελλαδα το πηρα και του εβαλα την rom με το gps και τα ελληνικα με την βοηθεια του ausdim :) δες μερικα ποστ δικα μου και θα καταλαβεις Φιλε μου ausdim προσπαθησα να κανω αυτο που μου ζητησες αλλα δεν το καταφερα ....:( Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flea Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Επιβεβαιώνω και εγώ την τρομερή ποιότητα του GPS στο P3600!Πάντα με την ROM που ξεκλειδώνει το GPS.Με την βοήθεια του εξάδελφου deos24 σε πολύ λίγο χρόνο είχα την νέα ROM με σπασμένο destinator και χάρτη της Ελλάδας.Δέν κολλάει καθόλου, σταθερό και ακριβές.Στην Αθήνα φυσάει το εργαλείο.Μόλις το δοκιμάσω σε ταξίδι θα σας πώ εντυπώσεις, αν και με έχει προλάβει ο domal. Άντε να βγεί και η ROM της ACE! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekar Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Να ρωτήσω κάτι ψιλοασχετο? Το htcp3600 είναι ακριβώς το ίδιο με το dopod d810? Γιατί θέλω να ξέρω αν γίνεται να του περάσω τα ελληνικά wm5 και αν εχει gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Να ρωτήσω κάτι ψιλοασχετο? Το htcp3600 είναι ακριβώς το ίδιο με το dopod d810? Γιατί θέλω να ξέρω αν γίνεται να του περάσω τα ελληνικά wm5 και αν εχει gps? Ναι, ειναι ακριβως το ιδιο μηχανημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekar Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Και για αυτο που ρώτησα πώς περναμε ελληνικα τι γίνεται? Και με το gps επίσης τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 να ρωτησω κατι που ισως να ειναι χαζο? υπαρχει τροπος καποια στιγμη με καποιο προγραμμα να βλεπουμε ελληνικα καναλια (τηλεοπτικα) χωρις βεβαια μεσω των διαφορων εταιριων (κοσμοτε κ.α)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekar Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 σε κάποιο post μεσα στο forum λέει ότι υπάρχει μια κάρτα tv tuner. Για πρόγραμμα πιστεύω πως δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 να ρωτησω κατι που ισως να ειναι χαζο? υπαρχει τροπος καποια στιγμη με καποιο προγραμμα να βλεπουμε ελληνικα καναλια (τηλεοπτικα) χωρις βεβαια μεσω των διαφορων εταιριων (κοσμοτε κ.α)?Εννοείς μέσω wifi ή 3G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Καλησπέρα σε όλους, πόσο μεγάλο ρίσκο είναι εάν περαστεί η rom για να ενεργοποιηθεί το gps? Οταν λέμε Ελληνικά διαβάζεις και το μενού Ελληνικά;Και όταν βγεί επίσημα ποιά θα είναι η διαφορά σε αυτούς που ήδη το έχουν ενεργοποιήσει;Με την εγγύηση τι γίνεται; Συγχωρέστε με εάν ίσως έχουν απαντηθεί αλλά δεν κατάφερα να τα βρώ. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο στην Ελλάδα από κατάστημα; http://i.expansys.com/i/l/l123774.jpg Έχω φορτιστή αυτοκινήτου για GPS και θέλω να μετατρέψω την έξοδό του σε USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 ρε παιδια δεν το πιστευω!!!προσπαθω εδω και 1 ωρα να ανοιξω το πισω καπακι για να βαλω την καρτα και την μπαταρια και δεν μπορω να καταλαβω πως και απο που ανοιγει:blink: :blink: !!!!καλα ειμαι τοσο ηλιθιος;:confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 ρε παιδια δεν το πιστευω!!!προσπαθω εδω και 1 ωρα να ανοιξω το πισω καπακι για να βαλω την καρτα και την μπαταρια και δεν μπορω να καταλαβω πως και απο που ανοιγει:blink: :blink: !!!!καλα ειμαι τοσο ηλιθιος;:confused: :confused: συρτο ελαφρια(με δυναμη...) απο κατω προς τα πανω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 ρε παιδια δεν το πιστευω!!!προσπαθω εδω και 1 ωρα να ανοιξω το πισω καπακι για να βαλω την καρτα και την μπαταρια και δεν μπορω να καταλαβω πως και απο που ανοιγει:blink: :blink: !!!!καλα ειμαι τοσο ηλιθιος;:confused: :confused: bug της συσκευης ειναι αλλα θα βγαλει update h HTC σε λιγες μερες:lol: :lol: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 συρτο ελαφρια(με δυναμη...) απο κατω προς τα πανω:)δεν βγαινει!!!να σου δωσω 50 ευρω πανο να το κανεις εσυ;:D η προσπαθεια συνεχιζεται!!!:pΥΓ. Ο αγωνας δικαιωθηκε!!!!ευχαριστω,για να δουμε τι λεει το μηχανηματακι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 bug της συσκευης ειναι αλλα θα βγαλει update h HTC σε λιγες μερες:lol: :lol:σιγα 3300 ειναι;:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 παιδια τι ειναι αυτο!!!αφου τελειωσω την διαδικασια με τον σταυρο και γινει το customization μου βγαζει μηνυμα που λεει κατι για illegally acquired rom και κατι αλλο που δεν προλαβαινω να δω και ξεκιναει παλι με τον σταυρο!!!!τι @@@@@@ ειναι αυτες ρε γαμωτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 παιδια τι ειναι αυτο!!!αφου τελειωσω την διαδικασια με τον σταυρο και γινει το customization μου βγαζει μηνυμα που λεει κατι για illegally acquired rom και κατι αλλο που δεν προλαβαινω να δω και ξεκιναει παλι με τον σταυρο!!!!τι @@@@@@ ειναι αυτες ρε γαμωτο; Μηπως χρησιμοποιής τα ελληνικα της ace σε συσκευη που δεν ειναι προωρισμενα γιαυτην?? Μαλλον ναι:wacko: Απλα κανει chek το imei της συσκευης κ αμα ειναι διαφορετικο απο το database που εχει προσδιορισθει απο την ace τοτε πεταει αυτο το μυνημα κ παει αυτοματα σε hard-reset.. ;) Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Εχει βγει μηπως κανενα update rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Μηπως χρησιμοποιής τα ελληνικα της ace σε συσκευη που δεν ειναι προωρισμενα γιαυτην?? Μαλλον ναι:wacko: Απλα κανει chek το imei της συσκευης κ αμα ειναι διαφορετικο απο το database που εχει προσδιορισθει απο την ace τοτε πεταει αυτο το μυνημα κ παει αυτοματα σε hard-reset.. ;)οχι βρε!!!πριν 3 ωρες το πηρα καινουργιο απο πλαισιο!!!τιποτα δεν του εκανα!!!!ιδιο ειναι το ιμει στο κουτι και στην συσκευη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Θα μας τρελλάνουν μόλις πάρεις απόφαση να πάρεις κάτι βγάζουν άλλο. Α ρε Cebit!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts