ausdim Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Τιποτα. :D Απλα μεχρι να ξυπνήσει η HTC κ να βγαλει επιτέλους το firmware......... Οτι απορεια εχεται πειτε μου αν κ τα λεω ολα στο readme.txt :rolleyes: Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Για πείτε ολα οκ? :) Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Για πείτε ολα οκ? :) Eξήγησε μας τι είναι αυτό. Θα το κατέβαζα, αλλά έχω αναμονή 1 ώρα και δε μπορώ ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Eξήγησε μας τι είναι αυτό. Θα το κατέβαζα, αλλά έχω αναμονή 1 ώρα και δε μπορώ ακόμη. Απλα ειναι τα στανταρ ελληνικα τις ACE_HELLAS που με καποια παρεμβαση στην registry κ σε καποια αρχεια μπορουν κ τρεχουν σε οποιοδίποτε firmware. Κ σημερα πια που οι ποιο πολλοι εχουμε βαλει πιστευω την dopod εκδοση με αυτο εχουμε ενα ppc στην ιδια γλώσσα με αυτην που ειχαμε πριν κανουμε το update αλλα κ το πληκτρολογειο τις ACE_HELLAS. Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Παιδιά άρχισα από σήμερα να γλυκοκοιτάζω το Trinity.... αλλά κάποια πραγματάκια με απασχολούν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν διασαφηνιστεί. Καταρχήν αν δεν κάνω λάθος δεν έχει HOLD key το Trinity σωστά; Τουλάχιστον έχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει locked (την οθόνη δηλαδή); Υπάρχει τελικά διαφορά στην "απόδοση" του gpsone που έχει το Trinity σε σύγκριση με sirfIII; Επίσης ακόμα διίστανται οι απόψεις για το αν παίζει το GPS χωρίς την sim card; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Παιδιά άρχισα από σήμερα να γλυκοκοιτάζω το Trinity.... αλλά κάποια πραγματάκια με απασχολούν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν διασαφηνιστεί. Καταρχήν αν δεν κάνω λάθος δεν έχει HOLD key το Trinity σωστά; Τουλάχιστον έχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει locked (την οθόνη δηλαδή); Υπάρχει τελικά διαφορά στην "απόδοση" του gpsone που έχει το Trinity σε σύγκριση με sirfIII; Επίσης ακόμα διίστανται οι απόψεις για το αν παίζει το GPS χωρίς την sim card; :confused: Locked γίνεται απλα αμα πατησεις μια φορα το off κουμπακι. Εχει κ επιλογη για το αν θες να ενεργοποιηθη με το αγγιγμα της οθονης η με το πατημα καποιου πληκτρου, αν δεν θες τοτε μονο αν ξαναπατησεις το on/off κουμπακι θα ανοιξει. Το gps απλα ειναι μια χαρα. Ναι με sim η οχι η με bluetooth η wifi ανοιχτο/κλειστο το gps παιζει μια χαρα!! Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 An einai afto kleidoma othonis sothikame. Tha anoiksei h othoni se kamia klisi pou den tha akousoume k to kinito stin tsepi mas tha kanei ta dika tou mexri na kleisei aftomata... otan k an! Ma kala, den exei to "device locked"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Locked γίνεται απλα αμα πατησεις μια φορα το off κουμπακι. Εχει κ επιλογη για το αν θες να ενεργοποιηθη με το αγγιγμα της οθονης η με το πατημα καποιου πληκτρου, αν δεν θες τοτε μονο αν ξαναπατησεις το on/off κουμπακι θα ανοιξει. Το gps απλα ειναι μια χαρα. Ναι με sim η οχι η με bluetooth η wifi ανοιχτο/κλειστο το gps παιζει μια χαρα!! Thanx for the reply Οντως θα προτιμούσα κι εγώ ένα device lock ή κάτι τέτοιο. Εντωμεταξύ στο PDADB.net ό,τι νά ναι έχει... - εχει το Vodafone VPA Compact GPS (HTC Trinity 100) με SirfIII και το Orange SPV M700 χωρίς να ανεφέρει το GPS Ξέχασα να ρωτήσω για το πως είναι σαν κινητό. Το μεγαλύτερο μειον του Asus μου είναι ότι έχει πρόβλημα με echo.... ουσιαστικά το mic πιάνει διάφορους ήχους (μέχρι και την φωνή του συνομιλητή) με αποτέλεσμα να δημιουργείται ηχώ. Πλέον είμαι πολύ επιφυλακτικός με τα ppc phones όσο αφορά την χρήση τους σαν τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lance2 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Καλησπέρα, άλλος ένας μελλοντικός κάτοχος του pda εδώ αφού μετά την κλοπή που είχα στο k750i και με δεδομένη την ανάγκη που έχω για επεξεργασία .doc,xls αρχείων συνεχώς, πηγαίνω προς σε αυτό. Κατάφερα και διάβασα και τις 37 σελίδες ως τώρα, κάποιες ερωτήσεις που δεν μου απαντήθηκαν, όποιος έχει χρόνο ας απαντήσει :) α) Φαντάζομαι κάποιοι θα έχετε ήδη το P3600. Εχμ, πόσο δύσκολο είναι να το έχεις κουκλί μετά από λίγο καιρό; Δηλαδή γρατζουνίζετε φαντάζομαι εύκολα; Δεν μπορείς επίσης φαντάζομαι να το έχεις στην κολότσεπη αλλά θέλει μια παραπάνω φροντίδα, σωστά; β) Από εδώ καταλάβα επίσης πως σε αυτά τα κινητά μπορείς να κάνεις overclocking (α ρε gates θα μας τρελάνεις). Ισχύει το ίδιο και με νέα λειτουργικά; Δηλαδή εν όψη του Windows Mobile 6 που βγαίνει σύντομα, θα μπορούμε να το βάλουμε; γ) Υπάρχει δυνατότητα τελικά να πάρουμε το άσπρο; Υπάρχει μια σύγχηση στο thread, άλλοι λένε πως δεν υπάρχει στην Ελλάδα, άλλοι λένε πως ήρθε, ξέρει κανείς με σιγουριά; δ) Ρώτησα και αλλού αλλά δεν πολυκατάλαβα, οπότε ξανά: Τι είναι τα roms; Είναι κάτι που αγοράζω κάπου ή απλά κατεβάζω και μπαίνει; ε) Η θήκη συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία; Αν όχι, ξέρετε τιμές; ζ) Υπάρχει δυνατότητα αν θέλεις, να συνδέσεις κάποιο bluetooth πληκτρολόγιο; Ώστε να γράφεις αν θέλεις στο μέλλον. η) Η ίδια ερώτηση αλλά με ηχεία :) θ και βγαίνω) Κάποιος που ήδη το έχει, από όσα διάβασα καταλαβαίνω πως ανοίγει αρχεία office αλλά μπορείς και να τα επεξεργαστείς. Ξέρετε αν έχει (έχει να κάνει με την δουλειά μου) διορθωτή λέξεων στα Ελληνικά; Ευχαριστώ προκαταβολικά, δείχνει τέλεια συσκευή, ακριβή μεν αλλά οκ λίγο με δόσεις, λίγο με "αγάπη μου ας μην πάμε τσαλίκη σήμερα, ας δούμε ένα dvd" παλεύετε η κατάσταση οικονομικά :) Παράθεση Wanna Play ?? www.gamers.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fast600 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Καλησπέρα, άλλος ένας μελλοντικός κάτοχος του pda εδώ αφού μετά την κλοπή που είχα στο k750i και με δεδομένη την ανάγκη που έχω για επεξεργασία .doc,xls αρχείων συνεχώς, πηγαίνω προς σε αυτό. Κατάφερα και διάβασα και τις 37 σελίδες ως τώρα, κάποιες ερωτήσεις που δεν μου απαντήθηκαν, όποιος έχει χρόνο ας απαντήσει :) α) Φαντάζομαι κάποιοι θα έχετε ήδη το P3600. Εχμ, πόσο δύσκολο είναι να το έχεις κουκλί μετά από λίγο καιρό; Δηλαδή γρατζουνίζετε φαντάζομαι εύκολα; Δεν μπορείς επίσης φαντάζομαι να το έχεις στην κολότσεπη αλλά θέλει μια παραπάνω φροντίδα, σωστά; β) Από εδώ καταλάβα επίσης πως σε αυτά τα κινητά μπορείς να κάνεις overclocking (α ρε gates θα μας τρελάνεις). Ισχύει το ίδιο και με νέα λειτουργικά; Δηλαδή εν όψη του Windows Mobile 6 που βγαίνει σύντομα, θα μπορούμε να το βάλουμε; γ) Υπάρχει δυνατότητα τελικά να πάρουμε το άσπρο; Υπάρχει μια σύγχηση στο thread, άλλοι λένε πως δεν υπάρχει στην Ελλάδα, άλλοι λένε πως ήρθε, ξέρει κανείς με σιγουριά; δ) Ρώτησα και αλλού αλλά δεν πολυκατάλαβα, οπότε ξανά: Τι είναι τα roms; Είναι κάτι που αγοράζω κάπου ή απλά κατεβάζω και μπαίνει; ε) Η θήκη συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία; Αν όχι, ξέρετε τιμές; ζ) Υπάρχει δυνατότητα αν θέλεις, να συνδέσεις κάποιο bluetooth πληκτρολόγιο; Ώστε να γράφεις αν θέλεις στο μέλλον. η) Η ίδια ερώτηση αλλά με ηχεία :) θ και βγαίνω) Κάποιος που ήδη το έχει, από όσα διάβασα καταλαβαίνω πως ανοίγει αρχεία office αλλά μπορείς και να τα επεξεργαστείς. Ξέρετε αν έχει (έχει να κάνει με την δουλειά μου) διορθωτή λέξεων στα Ελληνικά; Ευχαριστώ προκαταβολικά, δείχνει τέλεια συσκευή, ακριβή μεν αλλά οκ λίγο με δόσεις, λίγο με "αγάπη μου ας μην πάμε τσαλίκη σήμερα, ας δούμε ένα dvd" παλεύετε η κατάσταση οικονομικά :) α ] το κ750 ηταν 3 φορες πιο μικρο υπολογισε ποσο κουκλι θα το κρατησης,παντως την κολοτσεπη ξεχασε την. β] ναι σε ολα γ]οχι για την ωρα με αλληνικο περοβαλλον δ] δεν την αγοραζεις στην δινει η ACE η βαζεις after market χωρις ελληνικα. ε.ζ.η] ναι θ] οχι πραγματι απο μακρυα φαινεται καλη οταν την αγγιξης ομως την πατησες[ο ερωτας γενηθηκε για δυο] Παράθεση no fear[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 καλησπερα παιδια! γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει η συσκευη (p3600) απο τα καταστηματα της κοσμοτε? ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lance2 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις Fast600 :) Ελπίζω να βγεί και ένας διορθωτής κειμένου για το word :) Παράθεση Wanna Play ?? www.gamers.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Πάρτετα δεν ξέρω αν ειναι legal αλλα εδώ ειναι: http://rapidshare.com/files/16142346/ACE_HELLAS_GREEK.rar Υποψην μου βγήκε η παναγεια για το αποτελεσμα αυτο. :D Περιμενω να μου πείτε. :rolleyes: Φίλε μου μπορείς να ανεβάσεις ξανά τα αρχεία? Λέει ότι το αρχείο διαγράφηκε από τον uploader! κάνε κάτι!!! ευχαριστώ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Ξέχασα να ρωτήσω για το πως είναι σαν κινητό. Το μεγαλύτερο μειον του Asus μου είναι ότι έχει πρόβλημα με echo.... ουσιαστικά το mic πιάνει διάφορους ήχους (μέχρι και την φωνή του συνομιλητή) με αποτέλεσμα να δημιουργείται ηχώ. Πλέον είμαι πολύ επιφυλακτικός με τα ppc phones όσο αφορά την χρήση τους σαν τηλέφωνα. fast600 οι εντυπώσεις σου σχετικά με το παραπάνω; :worry: Επίσης παιδιά πόση ελεύθερη rom έχει το ppc με την αρχική rom της HTC και πόση έχει ελεύθερη με την customized που ενεργοποιεί το GPS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Μετα απο την πολυτιμη βοηθεια του ausdim εβαλα και εγω την νεα ρομ ειναι πανευκολο 1α τρεχετε το προγραμμα το δωρεαν που δινεται μεσα στο φορουμ και αμεσως μετα κανετε upgrade στην νεα εκδοση με το gps και ναι 1.- η νεα ρομ ειναι πολυ πιο γρηγορη !!!!!! 2.- το gps εχει ακριβες στιγμα στο destinator 3.- soy dinei arxika 48,65 free ram 4.- νομιζω οτι ειναι ελαχιστα πιο φωτεινη η οθονη Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Δυστυχως ομως δεν μπορεσα να βαλω τα ελληνικα οπως λεει ο ausdim δεν μου επιτρεπει να περασω μερικα αρχεια απο το windows στα windows του ppc δεν πειραζει ομως , μπορω να ζησω ανετα με αγγλικα windows (ασε που ειναι καλυτερα) το resco το εγκατεστησα αλλα δεν μου το εμφανιζει καμια ιδεα ???? η για κανενα αλλο ελληνικο πληκρολογιο που να δουλευει υπάρχει ????? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Δυστυχως ομως δεν μπορεσα να βαλω τα ελληνικα οπως λεει ο ausdim δεν μου επιτρεπει να περασω μερικα αρχεια απο το windows στα windows του ppc δεν πειραζει ομως , μπορω να ζησω ανετα με αγγλικα windows (ασε που ειναι καλυτερα) το resco το εγκατεστησα αλλα δεν μου το εμφανιζει καμια ιδεα ???? η για κανενα αλλο ελληνικο πληκρολογιο που να δουλευει υπάρχει ????? Δοκίμασες σε safe mode ? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 http://rapidshare.com/files/16261250/RUU_Trinity_DOPODASIA_WWE_1.23.707.6_6275_1.35.00.11_108_Ship.exe.html η νεα ρομ με gps καμια λυση για ελληνικο πληκρολογιο υπαρχει ???? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 http://rapidshare.com/files/16261250/RUU_Trinity_DOPODASIA_WWE_1.23.707.6_6275_1.35.00.11_108_Ship.exe.html η νεα ρομ με gps καμια λυση για ελληνικο πληκρολογιο υπαρχει ???? Καλό θα είναι να διευκρινίζετε ότι όταν κάποιος βάζει τις ROM που δεν βγαίνουν από τις επίσημες αντιπροσωπείες χάνει την εγγύησή του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 http://rapidshare.com/files/16261250/RUU_Trinity_DOPODASIA_WWE_1.23.707.6_6275_1.35.00.11_108_Ship.exe.html η νεα ρομ με gps καμια λυση για ελληνικο πληκρολογιο υπαρχει ???? Eσείς οι υπόλοιποι με τη ROM έχετε πρόβλημα να σας δουλέψει άλλο πληκτρολόγιο από το Αγγλικό ? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Εμένα μου παίζουν πλήρως τα ελληνικά (και UI και πληκτρολόγιο). Δεν χρειάζεστε τίποτα παραπάνω από το LEng για TyTN και θα είναι όλα ΟΚ (ή σχεδόν όλα). :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Πιο λεπτά, πιο γυαλιστερά και πιο «γρήγορα» τα νέα κινητά Πιο λεπτά, πιο γυαλιστερά και πιο γρήγορα αναμένεται να είναι τα κινητά που θα λανσαριστούν στην αγορά τους επόμενους μήνες. Αυτό είναι το γενικότερο συμπέρασμα, όσον αφορά τις σημαντικότερες τάσεις που κυριαρχούν στις νέες προτάσεις των κατασκευαστριών εταιρειών. Πηγή:http://www.telecomtimes.gr/ Για να μην γκρινιάζετε με το γυαλιστερό P3600! Είμαστε πολύ μπροστά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Εμένα μου παίζουν πλήρως τα ελληνικά (και UI και πληκτρολόγιο). Δεν χρειάζεστε τίποτα παραπάνω από το LEng για TyTN και θα είναι όλα ΟΚ (ή σχεδόν όλα). :-) Εχεις δοκιμάσει hikeyboard η resco ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Εμένα μου παίζουν πλήρως τα ελληνικά (και UI και πληκτρολόγιο). Δεν χρειάζεστε τίποτα παραπάνω από το LEng για TyTN και θα είναι όλα ΟΚ (ή σχεδόν όλα). :-) Και γιατι να μην ειναι ΟΛΑ καλα κ οχι σχεδον όλα??? :D Διοτι ειχα βαλει κ εγώ το LEng αλλα εχει πολλα bug's κ ασε που πολλα πραματα δεν εμφανίζονται κ καθόλου.. Εξάλου πληρώσαμε παραπάνο τα ελληνικα τις ace. Γιατι να μην τα εχουμαι στο μιχανακι μας??? ;) Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Και γιατι να μην ειναι ΟΛΑ καλα κ οχι σχεδον όλα??? :D Διοτι ειχα βαλει κ εγώ το LEng αλλα εχει πολλα bug's κ ασε που πολλα πραματα δεν εμφανίζονται κ καθόλου.. Εξάλου πληρώσαμε παραπάνο τα ελληνικα τις ace. Γιατι να μην τα εχουμαι στο μιχανακι μας??? ;) Πολύ σωστά. Τα αρχεία που ανέβασες πιό πάνω τα πέρασες σε safe mode, γιατί ο domal είχε κάποιο πρόβλημα ? Ανέβασε τα πάλι όμως γιατί χάθηκαν. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts