Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο ειναι αλλο θεμα.

Ειχα ενα .cab για το 9100 που δουλευε αψογα. Το εχω χασει ομως :(

Αν το βρω θα το ποσταρω.

Δεν ειναι αλλο θεμα βρε!:)

Το σχολιο μου ηταν σε σχεση με το post του @ssarl λέγοντας "Φωνητική κλήση από το bluetooth ακουστικό για όσους έχουν την ROM της dopod. Αγγίζουμε σιγά σιγά την τελειότητα όπως λέει και ο Τόκο":cool:

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ειναι αλλο θεμα βρε!:)

Το σχολιο μου ηταν σε σχεση με το post του @ssarl λέγοντας "Φωνητική κλήση από το bluetooth ακουστικό για όσους έχουν την ROM της dopod. Αγγίζουμε σιγά σιγά την τελειότητα όπως λέει και ο Τόκο":cool:

Μα το ιδιο πραγμα λεμε φιλε Γιωργο.

Απλα αρχικα, επειδη δε διευκρινησες τη φυση του προβληματος, νομισα πως επροκειτο για "αδυναμια" αναγνωρισης της φωνητικης ετικετας.

Το προβλημα ομως που εχεις τελικα, ειναι διαφορετικο απο αυτο και εχει να κανει με τις παρεμβασεις στη registry, για να ξεκινα η εφαρμογη των φωνητικων κλησεων.

Μα το ιδιο πραγμα λεμε φιλε Γιωργο.

Απλα αρχικα, επειδη δε διευκρινησες τη φυση του προβληματος, νομισα πως επροκειτο για "αδυναμια" αναγνωρισης της φωνητικης ετικετας.

Το προβλημα ομως που εχεις τελικα, ειναι διαφορετικο απο αυτο και εχει να κανει με τις παρεμβασεις στη registry, για να ξεκινα η εφαρμογη των φωνητικων κλησεων.

Ισως τι να σου πω. Σε αλλους βεβαια παιζει λενε στο xda.:cry:

Οταν βρω χρονο, θα του ριξω ενα Hard Reset και θα ξαναδοκιμασω!:D

Παιδιά σε εμένα παίζει κανονικά. Κάντε κανένα restart για καλο και κακό.

τι ειχες στημενο πριν ? (σαν voice κατι λεω !)

Οταν λες παιζει κανονικα, εννοεις οτι πατοντας το BT ακουστικο σου, ενεργοποιητε το voice dialer και εαν πεις ονομα το καλει?

Πριν είχα εγκατεστημένο το Voice Dialer επίσης αλλά την έκδοση για Blue Angel. Δεν δούλευε και το απεγκατέστησα. Στην συνέχεια έβαλα το link που σας έδωσα και δεν δούλεψε με την πρώτη (μου έβγαζε πάλι το τηλέφωνο). Το απεγκατέστησα και στη συνέχεια το εγκατέστησα και πάλι και ως εκ θαύματος έπαιξε. Φυσικά εννοώ ότι πατάω από το BT ακουστικό το Talk και μου ανοίγει το Voice Dialer οπότε εκφωνώ μέσω του bluetooth τη φωνητική κλήση (αυτό που όλοι θέλουμε δηλαδή).

Πριν είχα εγκατεστημένο το Voice Dialer επίσης αλλά την έκδοση για Blue Angel. Δεν δούλευε και το απεγκατέστησα. Στην συνέχεια έβαλα το link που σας έδωσα και δεν δούλεψε με την πρώτη (μου έβγαζε πάλι το τηλέφωνο). Το απεγκατέστησα και στη συνέχεια το εγκατέστησα και πάλι και ως εκ θαύματος έπαιξε. Φυσικά εννοώ ότι πατάω από το BT ακουστικό το Talk και μου ανοίγει το Voice Dialer οπότε εκφωνώ μέσω του bluetooth τη φωνητική κλήση (αυτό που όλοι θέλουμε δηλαδή).

Να το απεγκαταστησω λες εε? και να το ξαναπροσπαθησω?

Το εχω κανει 2 φορες ηδη...:(

καταπληκτικο προγραμμα το spb mobile shell

Ασε το το ppc πεταει !!!!!! :) :) :) :)

περισσοτερες screens edo http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1766377#post1766377

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

καταπληκτικο προγραμμα το spb mobile shell

Ασε το το ppc πεταει !!!!!! :) :) :) :)

περισσοτερες screens edo http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1766377#post1766377[/quote

Πράγματι πολύ ωραίο πρόγραμμα:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

207 Sport

Πιστευω οτι με αυτο το προγραμμα πηρε πνοη το ppc και πλεον ειναι απο τα ποιο ευχρηστα κινητα τηλεφωνα !!!!!

δεν χρειαζεται τιποτε αλλο

1.- wisbar adv

2.- SPD.Diary.v.2.2.PPC

3.- SpbMobileShell

και τα εχετε ολα ευκολα

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

δειτε και εδω !!!:D :D :D

Πε παιδια το εβαλα και εγο αλλα δεν εχει την ελλαδα στον καιρο! Υπαρχει κατι να το βαλουμε να παιξει?

Καλησπέρα, έχω 2 απορίες για το trinity:

1) Υπάρχει τρόπος να περαστούν 2 κινητά τηλέφωνα σε μία επαφή ?

2) Όταν κυκλοφορήσουν τα Windows Mobile 6.0 θα υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης του trinity ?

Ευχαριστώ ;)

Γιάννης

Καλησπέρα, έχω 2 απορίες για το trinity:

1) Υπάρχει τρόπος να περαστούν 2 κινητά τηλέφωνα σε μία επαφή ?

2) Όταν κυκλοφορήσουν τα Windows Mobile 6.0 θα υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης του trinity ?

Ευχαριστώ ;)

Ναι υπάρχει τρόπος.

Το δηλώνεις σαν Κινητό2.

Δεν υπάρχει τρόπος να περάσεις 3 κινητά.

Τα πεδία που έχει για μία επαφή είναι υποσύνολο των πεδίων που έχει το Outlook.:mad:

Όχι, δεν έχει :(

Καλα, μην εισαι και τοσο σιγουρος... Ακουσα πως υπαρχει το καταλληλο hardware μεσα στο 3600...

Μπορει με τη νεα ROM να κανει και π|π@ς!!!:lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Για οσους θελουν να περασουν οτι firmware τους καλύπτει.... :D

Κ πανο απο ολα ΤΣΑΜΠΑ!!!

This tool allow to flash your Trinity ROM bypassing CID and signature(*) check.

For flashing ROM copy SSPL-TRIN.exe to your device and run it. Standart bootloader prompt should appear on screen, check SPL version number: if it ends with ".ds" then everything is fine. (Re)attach usb cable and run firmware update utility.

In case if something goes wrong during flashing you should flash your device with ROM accepted by standard bootloader (and have another try if you wish).

(*) code must be formally signed i.e. contain properly-formated signatures on their places, however no checking are performed against them. Actualy unsigned code flashing was tested by flashing original signed nbh image with few bytes in header and extrom section modified, but patches were designed to accept any properly formatted crap as a valid signature.

See readme.txt for more info

Πηγη/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=293632

http://rapidshare.com/files/15929201/SSPL-TRIN.zip

Κατι λιγο οφ τοπικ...

Με ΟΤΕΝΕΤ δεν με αφηνει απο προχθες να δω την σελιδα των XDA... αλλος μπορει (με Οτενετ)?:(