Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

psybill said:
φίλε μου μόνο εδώ έχω δει άσπρο τώρα τελεύταιά, αγγλική version.

το site έχει δωθεί και σε προηγούμενα post και τα παιδιά που έχουν ψωνίσει λένε οτί είναι πολύ καλό....

Ευχαριστώ για τα links. Μόλις είδα ότι στο site της TIM έχεις ένα Pdf με τις προσφορές του μήνα και δείχνει το P3600 λευκό.

Θα προσπαθήσω να μάθω αύριο τι παίζει....:!:

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

mastelos said:
επισημα απο τo site tis ace

"Η αναβάθμιση για το P3600 που θα ενεργοποιεί το GPS αναμένεται να βγεί αρχές Απριλίου."

Γιά πέστε μας εσείς που έχετε πρόσβαση θα είναι δωρεάν ? :O

cretaman said:
Σημερα τους πηρα τηλ για ενα αλλο θεμα τους ρωτησα και για αυτο και ειπαν οτι μαλλον δεν θα ερθουν ποτε τα ασπρα ελλαδα!:(

πραγματικα κριμα...δε θα το αγοραζα αποκλειστικα λογω χρωματος...

τα ασπρα δε ξεβαφουν!

johner said:
Έχεις ακούσει κάτι για το αντίθετο;

Mπα, σκέψεις κάνω, γιατί περιμένω του αδελφού μου ένα να μου το φέρει να το στήσω και έχει φαγωθεί να του φτιάξω το GPS που του είπα. Αλλά έχω την άποψη να περιμένω την ACE εκτός κι αν προκύψει καμιά χρέωση. :rolleyes:

panosha said:
Mπα, σκέψεις κάνω, γιατί περιμένω του αδελφού μου ένα να μου το φέρει να το στήσω και έχει φαγωθεί να του φτιάξω το GPS που του είπα. Αλλά έχω την άποψη να περιμένω την ACE εκτός κι αν προκύψει καμιά χρέωση. :rolleyes:

Οχι, δεν τιθεται θεμα χρεωσης παιδια.

Φωνητική κλήση από το bluetooth ακουστικό για όσους έχουν την ROM της dopod. Αγγίζουμε σιγά σιγά την τελειότητα όπως λέει και ο Τόκος.

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=34019&d=1170738203

ssarl said:
Φωνητική κλήση από το bluetooth ακουστικό για όσους έχουν την ROM της dopod. Αγγίζουμε σιγά σιγά την τελειότητα όπως λέει και ο Τόκος.

Ετσι να ανεβαινουμε βρε παιδακι μου!:) Να σαι καλα φιλε ssarl!!;)

ssarl said:

Δεν παιζει....:(

geovass said:
Δεν παιζει....:(

Μηπως προσπαθεις να εκφωνησεις το ονομα απο το ακουστικο;

Υποθετω πως η δρομολογηση θα γινεται απο το τηλεφωνο (για πες κανονικα το ονομα κοντα στη συσκευη). Θα μου πεις αν ειναι ετσι, χανει την αξια της, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

v@gelis said:
Μηπως προσπαθεις να εκφωνησεις το ονομα απο το ακουστικο;

Υποθετω πως η δρομολογηση θα γινεται απο το τηλεφωνο (για πες κανονικα το ονομα κοντα στη συσκευη). Θα μου πεις αν ειναι ετσι, χανει την αξια της, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Μα αυτο ειναι το ατου να εχεις voice dialing μεσω BT.:D

Να μπορεις να εκφωνεις το ονομα απο το BT σου...:X

geovass said:
Μα αυτο ειναι το ατου να εχεις voice dialing μεσω BT.:D

Να μπορεις να εκφωνεις το ονομα απο το BT σου...:X

Ναι, αυτο λεω κι εγω (βεβαια κατι ειναι να μπορεις να ξεκινησεις την εφαρμογη απο το ακουστικο και απλα να περασεις το ονομα απο τη συσκευη -απο το τιποτα), αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι το προβλημα σου η αν δεν ξυπναει καν το voice commander (αν ειναι το δευτερο, απλα δεν θα εχει τις σωστες ρυθμισεις στη registry το παραπανω .cab).

Μήπως έχετε τσεκάρει και το αρχείο που έβγαλαν για το ράδιο?

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=34017&d=1170718581

Το οποίο μάλλον δεν δουλεύει. (Αφορά μόνο όσους έχουν βάλει την test rom.)

vasilik said:
Μήπως έχετε τσεκάρει και το αρχείο που έβγαλαν για το ράδιο?

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=34017&d=1170718581

Το οποίο μάλλον δεν δουλεύει. (Αφορά μόνο όσους έχουν βάλει την test rom.)

Το κατεβαζω και σας λεω!

v@gelis said:
Ναι, αυτο λεω κι εγω (βεβαια κατι ειναι να μπορεις να ξεκινησεις την εφαρμογη απο το ακουστικο και απλα να περασεις το ονομα απο τη συσκευη -απο το τιποτα), αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι το προβλημα σου η αν δεν ξυπναει καν το voice commander (αν ειναι το δευτερο, απλα δεν θα εχει τις σωστες ρυθμισεις στη registry το παραπανω .cab).

Αυτο που λες ειναι. Δεν "ξυπναει" το voice commander στο τηλεφωνο με το πατημα του BT ακουστικου...

geovass said:
Αυτο που λες ειναι. Δεν "ξυπναει" το voice commander στο τηλεφωνο με το πατημα του BT ακουστικου...

Αυτο ειναι αλλο θεμα.

Ειχα ενα .cab για το 9100 που δουλευε αψογα. Το εχω χασει ομως :(

Αν το βρω θα το ποσταρω.

v@gelis said:
Αυτο ειναι αλλο θεμα.

Ειχα ενα .cab για το 9100 που δουλευε αψογα. Το εχω χασει ομως :(

Αν το βρω θα το ποσταρω.

Δεν ειναι αλλο θεμα βρε!:)

Το σχολιο μου ηταν σε σχεση με το post του @ssarl λέγοντας "Φωνητική κλήση από το bluetooth ακουστικό για όσους έχουν την ROM της dopod. Αγγίζουμε σιγά σιγά την τελειότητα όπως λέει και ο Τόκο":cool:

geovass said:
Δεν ειναι αλλο θεμα βρε!:)

Το σχολιο μου ηταν σε σχεση με το post του @ssarl λέγοντας "Φωνητική κλήση από το bluetooth ακουστικό για όσους έχουν την ROM της dopod. Αγγίζουμε σιγά σιγά την τελειότητα όπως λέει και ο Τόκο":cool:

Μα το ιδιο πραγμα λεμε φιλε Γιωργο.

Απλα αρχικα, επειδη δε διευκρινησες τη φυση του προβληματος, νομισα πως επροκειτο για "αδυναμια" αναγνωρισης της φωνητικης ετικετας.

Το προβλημα ομως που εχεις τελικα, ειναι διαφορετικο απο αυτο και εχει να κανει με τις παρεμβασεις στη registry, για να ξεκινα η εφαρμογη των φωνητικων κλησεων.

v@gelis said:
Μα το ιδιο πραγμα λεμε φιλε Γιωργο.

Απλα αρχικα, επειδη δε διευκρινησες τη φυση του προβληματος, νομισα πως επροκειτο για "αδυναμια" αναγνωρισης της φωνητικης ετικετας.

Το προβλημα ομως που εχεις τελικα, ειναι διαφορετικο απο αυτο και εχει να κανει με τις παρεμβασεις στη registry, για να ξεκινα η εφαρμογη των φωνητικων κλησεων.

Ισως τι να σου πω. Σε αλλους βεβαια παιζει λενε στο xda.:cry:

Οταν βρω χρονο, θα του ριξω ενα Hard Reset και θα ξαναδοκιμασω!:D

ssarl said:
Παιδιά σε εμένα παίζει κανονικά. Κάντε κανένα restart για καλο και κακό.

τι ειχες στημενο πριν ? (σαν voice κατι λεω !)

Οταν λες παιζει κανονικα, εννοεις οτι πατοντας το BT ακουστικο σου, ενεργοποιητε το voice dialer και εαν πεις ονομα το καλει?

Πριν είχα εγκατεστημένο το Voice Dialer επίσης αλλά την έκδοση για Blue Angel. Δεν δούλευε και το απεγκατέστησα. Στην συνέχεια έβαλα το link που σας έδωσα και δεν δούλεψε με την πρώτη (μου έβγαζε πάλι το τηλέφωνο). Το απεγκατέστησα και στη συνέχεια το εγκατέστησα και πάλι και ως εκ θαύματος έπαιξε. Φυσικά εννοώ ότι πατάω από το BT ακουστικό το Talk και μου ανοίγει το Voice Dialer οπότε εκφωνώ μέσω του bluetooth τη φωνητική κλήση (αυτό που όλοι θέλουμε δηλαδή).