taiwan Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 και ελεγα οτι αρχιζω και τρελενομαι !και εγινα ξαφνικα εγω επιθετικος αγριοσ κτλ αλλα τωρα ανοιξα τα ματια μου!Συγνωμη για το offtopic.:whistle: προσ panosha για αυτες τισ αναφορες σας σχετικα με 3600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 2 ερωτήματα για τους χρήστες του P3600. 1) Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την ερώτηση που κάνει κάθε φορά όταν προσπαθώ να κατεβάσω data μέσω κάρτας 3g στη συσκευή. (Ρωτάει εαν θέλω να συνδεθώ...) 2) Πως πρέπει να ρυθμίσω το activesync (v.4.2) ή τη συσκευή, ώστε να έχω internet μέσω του υπολογιστή (όχι μέσω wifi). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 exo mia erothsh !! akousa oti energopoihsan to gps sto 3600 !! isxuei auto? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 ... τελικά τρίτωσε το split :mad: Κάθε thread έχει ένα συγκεκριμένο τίτλο. Το παρόν αναφέρεται στο 3600. Συνεπώς επιτρέπονται συζητήσεις μόνο για το 3600. Όποιος χρήστης θέλει να συζητήσει για άλλο κινητό/ppc να ποστάρει στο αντίστοιχο thread. Όποιος χρήστης θέλει να συγκρίνει συσκευές, να ποστάρει στου φόρουμ των Διαξιφισμών. ελπίζω να έγινα κατανοητός συτή τη φορά. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakma Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 2) Πως πρέπει να ρυθμίσω το activesync (v.4.2) ή τη συσκευή, ώστε να έχω internet μέσω του υπολογιστή (όχι μέσω wifi). Αυτο με ενδιαφερει κ μενα! :ninja: Πρωτο βημα ειναι να ρυθμισεις το Active Sync.(File->Connection Settings->This computer is connected to: Internet). Τωρα που το εκανα αυτο μου δειχνει στη συσκευη οτι παιρνει σημα αλλα και παλι δεν μπορω να μπω ουτε στο internet, ουτε να κανω update καποια προγραμματα. Αν γνωρισει κανεις καποια αλλη ρυθμιση που πρεπει να γινει (ισως στα connections???) please help Παράθεση Only the best is good enough... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 2 ερωτήματα για τους χρήστες του P3600. 1) Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την ερώτηση που κάνει κάθε φορά όταν προσπαθώ να κατεβάσω data μέσω κάρτας 3g στη συσκευή. (Ρωτάει εαν θέλω να συνδεθώ...) 2) Πως πρέπει να ρυθμίσω το activesync (v.4.2) ή τη συσκευή, ώστε να έχω internet μέσω του υπολογιστή (όχι μέσω wifi). Καμια ιδέα και για το πρώτο ερώτημα ? :wacko: Για το 2ο ερώτημα, σε ένα smartphone που έχω, γίνεται η παραπάνω ρύθμιση όπως γράφεις και στο κινητό επιλέγεις στις συνδέσεις δεδομένων -> internet σύνδεση->σύνδεση διέλευσης. Σε αυτό εδώ τι κάνουμε... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Ρε παιδιά, μου έχουν σπάσει τα νεύρα εδώ και μια εβδομάδα προσπαθώντας να συγχρονίσω τη συσκευή με το Ooutlook. Έχω 368 contacts και μου περνάνε τα 320... Έχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 σε ευχαριστω cretaman να σου φοβηθηκα με αυτα που διαβασα και καταλαβα αλλα και αλλους που ρωτησα μου ειπαν να παρω 3600 η 3300 μακρια απο ετενχ500 που μπορω να το βρω φτηνα το 3600 η το 3300 καινουργιο η μεταχειρισμενο http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4892 http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=596 http://e-acorn.com/view_product.php?productid=7239&idcat=14&idsubcat=53&idsubsubcat=-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 όπως και http://www.expansys.com.gr με την καλυτερη τιμή στην αγορά ;) αν σε ενδιαφέρει αγγλικό WWE Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 όπως και http://www.expansys.com.gr με την καλυτερη τιμή στην αγορά ;) αν σε ενδιαφέρει αγγλικό WWE Σωστα φιλε μου porcupine απλα νομιζα οτι ηθελε ο φιλος μας ελληνικα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisa_x Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 mporei mhpws kaneis na me boithisei se auto : http://i174.photobucket.com/albums/w119/chrisa_x/hm1.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Shane <3 Love Them And Leave Them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 δηλ. σε τι; στο conflict; μπορεί να είναι πολλά πράγματα είσαι σε λάθος thread, γιατί δεν ανοίγεις ένα με αυτό το θέμα; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 mporei mhpws kaneis na me boithisei se auto : http://i174.photobucket.com/albums/w119/chrisa_x/hm1.jpg Χρύσα, - κατ'αρχάς δές στο control panel των Xp σου, εάν τα Regional Settings είναι Greek. - Μήπως έστησες πρόσφατα Office 2007? Να τα πάρουμε απο την αρχή λιγάκι να δούμε τι γίνεται. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisa_x Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 mporei mhpws kaneis na me boithisei se auto : http://i174.photobucket.com/albums/w119/chrisa_x/hm1.jpg k meta apo auto...erxete kai auto: http://i174.photobucket.com/albums/w119/chrisa_x/2.jpg 1. pws tha kanw resolve to problem kai 2. pos tha emfanistoun ta gramata kanonika xwris ???$^ thx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Shane <3 Love Them And Leave Them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Ρε παιδιά, μου έχουν σπάσει τα νεύρα εδώ και μια εβδομάδα προσπαθώντας να συγχρονίσω τη συσκευή με το Ooutlook. Έχω 368 contacts και μου περνάνε τα 320... Έχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Απαντάω στον εαυτό μου λέγοντας ότι μάλλον φταίνε τα Notes στο Outlook 2003! Όποια εγγραφή έχει Note δεν περνάει... Επίσης, όσα τηλέφωνα είναι χαρακτηρισμένα σαν Primary δεν αντιγράφονται στο Contact! Αν υπάρχει κάποιο Thread με αναφορά τέτοιου είδους προβλημάτων, παρακαλώ κάποιο moderator να το μεταφέρει εκεί. Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 απ'οτι βλέπω, είναι κάποιο αρχείο στα shared files του Ppc σου το οποίο δεν μπορεί να γίνει resolved. δες στον φάκελο που εμφανίζεται στο Pc σου τι έχεις εκει μέσα.Ισως είναι κάποιο document η .exe αρχείο που είναι read only. κάνε το εξής, πήγαινε στις επιλογές του activesync, ξεκλικάρε το file/options/files Και κάνε πάλι synch.χωρίς αυτό θα σου παίξει. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 2. pos tha emfanistoun ta gramata kanonika xwris ???$^ thx Προφανώς έχεις αγγλικά windows και πρέπει να αλλάξεις τα regional settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 α να! πετάχτηκε και ο Johner! Λές και ξέρει απο Ppc :lol: Χρύσα Πηγαινε Regional and language options/Regional options βάλε Greek,Advanced Μετά και βάλε πάλι Greek Και έπειτα στο Code page conversion tables κλικαρε και το 20423 πάτα οκ και πές μας. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 α να! πετάχτηκε και ο Johner! Λές και ξέρει απο Ppc :lol: Χρύσα Πηγαινε Regional and language options/Regional options βάλε Greek,Advanced Μετά και βάλε πάλι Greek Και έπειτα στο Code page conversion tables κλικαρε και το 20423 πάτα οκ και πές μας. Δεν θέλησα να είμαι τόσο αναλυτικός για να την βάλω σε προβληματισμό και να ψάξει!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisa_x Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 απ'οτι βλέπω, είναι κάποιο αρχείο στα shared files του Ppc σου το οποίο δεν μπορεί να γίνει resolved. δες στον φάκελο που εμφανίζεται στο Pc σου τι έχεις εκει μέσα.Ισως είναι κάποιο document η .exe αρχείο που είναι read only. κάνε το εξής, πήγαινε στις επιλογές του activesync, ξεκλικάρε το file/options/files Και κάνε πάλι synch.χωρίς αυτό θα σου παίξει. den me afinei na kseklikaro to files -.- thx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Shane <3 Love Them And Leave Them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 κάνε κάτι άλλο, βγάλε το Ppc σου απο το καλώδιο Και πηγαινε file/delete partnership η Mobile device και σύνδεσε εκ νέου το Ppc για να κάνει νεο Partnership. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisa_x Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Δεν θέλησα να είμαι τόσο αναλυτικός για να την βάλω σε προβληματισμό και να ψάξει!:p ts ts nasai kala re johner :P pou mou bazete dyskola.. ;) aaaaaaaaaa hihi thx...nai ontos exw aglika windows...k den eixa alaksei ta regional..thxxxx :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Shane <3 Love Them And Leave Them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 έπαιξε δηλαδή? μπορώ να κόψω τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών? :lol: Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisa_x Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 κάνε κάτι άλλο, βγάλε το Ppc σου απο το καλώδιο Και πηγαινε file/delete partnership η Mobile device και σύνδεσε εκ νέου το Ppc για να κάνει νεο Partnership. naaaaaaaaaaai nai nai *hugs you* thx thx thx epekse :) thx paidia :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Shane <3 Love Them And Leave Them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 :lol: naaaaaaaaaaai nai nai *hugs you* thx thx thx epekse :) thx paidia :) Ελα βρε χρυσα τιποτα δεν κοστιζει! Αυριο σαββατο κερνας καφεδακι ολλα τα παιδια του myphone στο πιο up καφε τις πολης! Ζηταμε τιποτα????:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts