Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον το GPSΟΝΕ του 3600 ειναι αψογοτατο!!! 8-9 δορυφόρους σε 12 δευτερα κλειδωμενο σημα, ολα παιζουν αψογα. IGO 2006SE, DESTINATOR 6.1, KAI PAPAGO7.

πεταξτε τα bt gps σας:lol: :lol: :lol:

δεν υπαρχει πλεον πιο κορυφαια συσκευη απο το 3600. This is the ONE:D

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε για να το λες εσυ ,ετσι θα ειναι :lol: :p

(Προς το παρον ,περιμενω την ελληνικη εκδοση)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ok αφου με πειραζεις δοκιμασε αυτο :lol:

20% παραπανω ταχυτητα στο τρινιτακι !!!

Φίλε domal όμως πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που λές??? :cry:

κοιτα εγω το εχω δοκιμασει και το εχω ετσι , μια χαρα ειναι αλλωστε τι επικινδυνοτητα να εχει δεν πειραζεις τον επεξεργαστη (ταχυτητα κλπ) μονο την registry των windows, αν το κανεις ακριβως οπως λεει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

σαοβαρα !!!!!!! τοσο καλο το gps !!!!!!!

επισης εχω τον tcp core player για ταινιες αλλα μου κανει κατι κουφα !!!!! μια οταν τον ανοιγω τρεμοπαιζει η οθονη , μια οταν παταω ολοκληρη οθονη μου παιζει κανονικα με εχει σπασει τα νευρα , υπαρχει κανενας αλλος video player που να παιζει τα παντα ?????????? 3gp, mpeg, avi, divix κλπ ???????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

λοιπον το GPSΟΝΕ του 3600 ειναι αψογοτατο!!! 8-9 δορυφόρους σε 12 δευτερα κλειδωμενο σημα, ολα παιζουν αψογα. IGO 2006SE, DESTINATOR 6.1, KAI PAPAGO7.

Και μονο που το λες εσυ, εγω το παράγγειλα!:D :D :D

Και μονο που το λες εσυ, εγω το παράγγειλα!:D :D :D

θα πρεπει να την ακουσε η htc με το m700 και αρχισαν τα ξεκλειδωματα:)

Samsung Note II

το ξεκλειδωμα ειχε ανακοινωθει απο την orange πριν 1,5 μηνα. παντως ειλικρινα επειδη εχω πιασει οτι ppc κυκλοφορει γενικοτερα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ. αφηστε τα eten με κινεζικες σχεδιασεις ,χειριστες εργονομιες πληκτρων και παιδιαρωδη κωδικα (rom bugs).

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΠΛΕΟΝ, THIS IS THE ONE!!!;)

Παιδια τελικος εχω κ internal gps κ trinity κ φουλλλ ελληνικα!!!

Μετα βεβαια απο 2 μερες ψαξιμο κ τεσταρισμα ολα δουλεουν ααψωγααα!!

Απλα κατεβασα τις Paragon το ελληνικο προγραμματακι για το artemis κ μετα αφου ειχα κανει buck-up τις ace τα ελληνικα αντικατεστισα καποια αρχειακια (πολλα δλδ.) κ ολα οκ τωρα!!

Εχω φουυυυυυλλλ ελληνικα κ ολα τα advantage's του dopod firmware + το οτι η σησκευη μου ειναι supercid. :D :D :D

Τρινιτυ = the best ppc :D

Σας ευχαριστώ ολους..

Φίλε panaros αμα θες τα αρχειακια τις ace χωρις να φας το πεδεμα που εφαγα pm me.. :)

Δεν ξερω αν ειναι legal να τα ανεβασω εδω.

Ειναι παντως τα αρχεια απο το greek.cab που δινει η ace hellas, κ δυο .reg files που απλα κανουν το gps εμφανισιμο στο control panel κ αλλαζουν απο UMTS σε 3G τα γραμματα στο calling pad - (για οσους εχουν περασει dopod καταλαβαινουν τι λεω).

Δημητρη

ΝΑ ΕΠΙΣΙΜΑΝΟ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΔΗ DOPOD FIRMWARE!!

και ενοω πως δεν κανει τιν συσκευη supercid....

panare 1-2 τέτοια μυνήματα σου ακόμα και θα δεις τα threads p3300,x500,m700 και όχι μόνο να μετακομίζουν εδώ σε χρόνο dt. :lol:

αν δεν ήμουν εξαρτημένος από το qwerty πληκτρολόγιο θα το χτυπαγα και γω...

επισης εχω τον tcp core player για ταινιες αλλα μου κανει κατι κουφα !!!!! μια οταν τον ανοιγω τρεμοπαιζει η οθονη , μια οταν παταω ολοκληρη οθονη μου παιζει κανονικα με εχει σπασει τα νευρα , υπαρχει κανενας αλλος video player που να παιζει τα παντα ?????????? 3gp, mpeg, avi, divix κλπ ???????

το ιδιο συναντησα και εγω,καταλαβαινω τι λες.

Συνεβαινε στην αρχη και οταν παταγα pause.

Επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις του video και αλλαξα την ρυθμιση απο ATI radeon

σε direct draw ,και ολα οκ τωρα .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

το ξεκλειδωμα ειχε ανακοινωθει απο την orange πριν 1,5 μηνα. παντως ειλικρινα επειδη εχω πιασει οτι ppc κυκλοφορει γενικοτερα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ. αφηστε τα eten με κινεζικες σχεδιασεις ,χειριστες εργονομιες πληκτρων και παιδιαρωδη κωδικα (rom bugs).

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΠΛΕΟΝ, THIS IS THE ONE!!!;)

Συμφωνω απολυτα Πανο.

Πλεον ειναι το καλυτερο ppc στην αγορά, με qvga οθόνη.

panare 1-2 τέτοια μυνήματα σου ακόμα και θα δεις τα threads p3300,x500,m700 και όχι μόνο να μετακομίζουν εδώ σε χρόνο dt. :lol:

αν δεν ήμουν εξαρτημένος από το qwerty πληκτρολόγιο θα το χτυπαγα και γω...

:lol: :lol: :lol:

Συμφωνω απολυτα Πανο.

Πλεον ειναι το καλυτερο ppc στην αγορά, με qvga οθόνη.

ετσι ειναι Βαγγελη, δεν υπαρχει το παραμικρο να του καταλογίσεις, τα εχει πραγματικα ΟΛΑ, και με voda HSDPA καρτα που το τεσταρα κατεβαζει με 120-140 με πραγματικη ταχυτητα 1,1 mbps στο Μαρουσι. Δεν ειναι παιχνιδακι, ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ;)

Παιδια τελικος εχω κ internal gps κ trinity κ φουλλλ ελληνικα!!!

Μετα βεβαια απο 2 μερες ψαξιμο κ τεσταρισμα ολα δουλεουν ααψωγααα!!

Απλα κατεβασα τις Paragon το ελληνικο προγραμματακι για το artemis κ μετα αφου ειχα κανει buck-up τις ace τα ελληνικα αντικατεστισα καποια αρχειακια (πολλα δλδ.) κ ολα οκ τωρα!!

Εχω φουυυυυυλλλ ελληνικα κ ολα τα advantage's του dopod firmware + το οτι η σησκευη μου ειναι supercid. :D :D :D

Τρινιτυ = the best ppc :D

Σας ευχαριστώ ολους..

Φίλε panaros αμα θες τα αρχειακια τις ace χωρις να φας το πεδεμα που εφαγα pm me.. :)

Δεν ξερω αν ειναι legal να τα ανεβασω εδω.

Ειναι παντως τα αρχεια απο το greek.cab που δινει η ace hellas, κ δυο .reg files που απλα κανουν το gps εμφανισιμο στο control panel κ αλλαζουν απο UMTS σε 3G τα γραμματα στο calling pad - (για οσους εχουν περασει dopod καταλαβαινουν τι λεω).

Δημητρης

Ούτως ή άλλως μόνο οι κάτοχοι ΙΜΕΙ από Ace Hellas μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Πάντως και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω ένα :innocent: τώρα που βεβαιώθηκε η ύπαρξη GPS. Αν θέλεις στείλε μου PM για τα αρχεία (μπορείς να τα ανεβάσεις rapidshare πχ.)

Thanks

Εγω παντος που εχω IMEI απο ACE δεν μπορο να κανο ινσταλ το cub στο dopod firmware

μου κρασαρει τα win στο boot παντα.

Βεβαια με τιν παραπανο λυση ειμαι μια χαρα..

ssarl δες τα pm σου. :)

Εγω παντος που εχω IMEI απο ACE δεν μπορο να κανο ινσταλ το cub

μου κρασαρε τα win στο boot.

Βεβαια με τιν παραπανο λυση ειμαι μια χαρα..

ssarl δες τα pm σου. :)

Thanks!!!:D

Πάλι σε έξοδα θα μπω...

Εμμ.. 30 ευρα ειναι για supercid

Δεν θα τα δινα αλλα.....

Το bt gps που ηθελα να παρω εκανε 150!

Κ ηταν κ bt :(

Οποτε μια χαρα...

τι σημαινει supercid?καποιος να εξηγησει και στους νεους?

ολα τα μοντελα της HTC (ειτε vanilla συσκευες -htc ειτε operator branded -vodafone, o2, orange, imate εχουν ενα συγκεκριμένο Country ID (CID) Lock, το οποίο αποτρέπει να περαστει αλλη rom με διαφορετικο CID. Οι μαγκες του imei-check.co.uk εχουν καταφερει να βγαλουν το cid lock απο ολες τις συσκευες HTC που κυκλοφορουν μεχρι σημερα, πραγμα το οποιο σημαινει οτι μπορεις να περασεις μετα απο πανω οποια rom θελεις. Για αρκετα μοντελα υπαρχουν και free cid η sim unlockers. Για το 300 αυτη τη στιγμη πρεπει να 'σκασετε' 30 ευράκια για να το εχετε supercid (cid unlock):)

Εγω παντος που εχω IMEI απο ACE δεν μπορο να κανο ινσταλ το cub στο dopod firmware

μου κρασαρει τα win στο boot παντα.

μεσα στο cabaki υπαρχει το κλασικο πλεον langbootcheck, το οποιο δεν επιτρεπει την εγκατασταση σε αλλη rom πλην ace hellas.:O

θα περίμενα το Flame, αλλά μάλλον θα πάρω αυτό για να αντικαταστήσει (εκτός σπιτιού μόνο) το LOOX 720 (το υπερμηχάνημα.-) και εντός και εκτός το αρχαίο T610... αλλά επειδή είμαι χρόνια PPCάκιας, με βλέπω και με flame όταν θα μπορώ να το έχω (γιατί όποιος δουλέψει VGA screen τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες)

---

NLS

ilogic.gr

Ναι το ξερω το .exe αυτο το εσβησα τπτ. το εκανα Delete απο την reg κ παλι

τπτ.

Οποτε μαλλον δεν υπαρχει λυση γει dopod με ace greek κ γιαυτο κατεληξα στο paragon κ οτι δεν μου αρεσε το αντικατεστησα με τα αρχειακια της ace.

ολα τα μοντελα της HTC (ειτε vanilla συσκευες -htc ειτε operator branded -vodafone, o2, orange, imate εχουν ενα συγκεκριμένο Country ID (CID) Lock, το οποίο αποτρέπει να περαστει αλλη rom με διαφορετικο CID. Οι μαγκες του imei-check.co.uk εχουν καταφερει να βγαλουν το cid lock απο ολες τις συσκευες HTC που κυκλοφορουν μεχρι σημερα, πραγμα το οποιο σημαινει οτι μπορεις να περασεις μετα απο πανω οποια rom θελεις. Για αρκετα μοντελα υπαρχουν και free cid η sim unlockers. Για το 300 αυτη τη στιγμη πρεπει να 'σκασετε' 30 ευράκια για να το εχετε supercid (cid unlock):)

thanks panaros!δεν με απασχολει για το p3300 αλλα ενδιαφερομαι να καταλαβω πως ξεκλειδωνει το gps του 3600.

το 300 ουτως η αλλως ειναι οκ.

παντως πολυ καλα νεα για τους κατοχους p3600 αλλα και για οσους αναποφασιστους δεν αγορασαν συσκευη ακομα.

νομιζω πλεον το τρινιτυ ειναι οντως μονοδρομος.

αν ειχε και fm radio ολα τα αλλα θα βγαιναν στο buy shell οπως ειχε πει και καποιος ..

το ιδιο συναντησα και εγω,καταλαβαινω τι λες.

Συνεβαινε στην αρχη και οταν παταγα pause.

Επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις του video και αλλαξα την ρυθμιση απο ATI radeon

σε direct draw ,και ολα οκ τωρα .

Βρε παιδια μια μικρη βοηθεια. Απο που κατεβασατε το tcp core player γιατι αν δεν κανω λαθος τωρα πια το εχουν κανει επι πληρωμη.

thanx

Παιδιά, έχετε καταλάβει τι GPS chipset έχει το p3600;

Είναι Sirf Star III;

Από την ίδια την ACE παλιότερα και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους, μου είχαν πει ότι το GPS που έχει το Trinity λειτουργεί με τη βοήθεια του GSM δικτύου!;

Συγνώμη αν σας μπερδεύω αλλά και εγώ προσπαθώ να λύσω τις απορίες μου.

Παιδιά, έχετε καταλάβει τι GPS chipset έχει το p3600;

Είναι Sirf Star III;

Από την ίδια την ACE παλιότερα και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους, μου είχαν πει ότι το GPS που έχει το Trinity λειτουργεί με τη βοήθεια του GSM δικτύου!;

Συγνώμη αν σας μπερδεύω αλλά και εγώ προσπαθώ να λύσω τις απορίες μου.

Χαζομάρα σου είπανε. :cool: