Nikolas14 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλησπέρα, Μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πειτε συνδυασμό υπηρεσιών για να έχω με 20€ περίπου το μέγιστο νούμερο σε data το μήνα ; Συμφέρει η CU ή What's up ; Ευχαριστώ What's Up... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 από όλα αυτά που γράφεις το προσφορά μόνο για σένα δεν είναι στάνταρτ άρα δεν μπορείς να βασιστείς. Τώρα αν θελεις να κάθεσαι να ψάχνεις να βρεις τους κρυστάλλους με το ντουφεκι καθε 24 ώρες για να μαζέψεις αν είσαι τυχερός και σου βγάζει καλές αποστολές από 200-900 πόντους εξαρτάται πόσους πόντους σου δίνει ο κάθε κρύσταλος. Εκεί έχει 3 ευκαιρίες. Η κάθε μία είναι για χρονική περίοδο 30 δευτερολέπτων και πρέπεις να πετύχεις 3 κρυστάλλους οι οποίοι περιπλανιώνται μέσα στον χώρο σου και στο τέλος ζαλίζεσαι από τις περιστροφές που κάνεις για να τους πετύχεις. Ο κάθε κρύσταλλος δέχεται 20 χτυπήματα και παίρνεις συνολικά για τον κάθε έναν είτε 200 πόντους είται 80 είτε 20. Συνήθως ξεκινάς 200-80-80 και καταλήγεις στην τρίτη προσπάθεια 80-80-20. Στην αρχή για τυράκι μας έβγαζε 200-200-200 πόντοι /κρύσταλλο και στις 3 προσπάθειες. Το What's up συμφέρει παίρνεις αν θες να κάνεις 20 ευρώ το μήνα αναννέωση θα πάρεις με την πρώτη 10αρα 1200mb από reloadit 100+300 παρε-δωσε και με την δεύτερη 10αρα μέσα σε μια εβδομαδα θα παρεις 2000mb για μια εβδομαδα τα οποία θα προστεθούν στο άλλο reloadit (εκτός και αν θες παίρνεις πάλι 1200mb και η ημερομηνία λήξης θα παραταθεί για 1 μηνα) και 100+300 παρε δωσε. Άρα με 2 δεκάρες στο what's up παίρνεις από 3200mb-4000mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Εγώ κυνηγάω μόνο τους κρυστάλλους που δίνουν 10 πόντους και βγάζω ένα 500αρι μέσο όρο κάθε μέρα. Με τους άλλους δεν ασχολούμαι. Έτσι ανά δύο ημέρες κερδίζω 1gb για 6 ώρες, που συνήθως κρατάει παραπάνω από 6 ώρες. Δεν είναι και άσχημα για κάτι που είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Αν λήξει το υπόλοιπο λόγω παρέλευσης διμήνου, τα ενεργοποιημένα πακέτα χάνονται κι αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Υπάρχουν μέρες που δεν μου βγάζει καθόλου 10αρηδες κρυσταλλους παρα μονο 4αρηδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Υπάρχουν μέρες που δεν μου βγάζει καθόλου 10αρηδες κρυσταλλους παρα μονο 4αρηδεςΚαι στις 3 προσπάθειες; Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Αυτό με τους κρυστάλλους πως γίνεται παιδιά; Το έχω ακουστά, αλλά δεν ασχολήθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dklap Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Καλήμερα σε όλους, νέος στο CU Μπορείς να μου εξηγήσει κάποιος γιατί μόλις έβαλα 20euro για αγορά πακέτου, τα 2,9 που είχα εξαφανιστηκαν και εμειναν 0,80 ????? Το προηγούμενο πακέτο είχε λήξει και μου είχε φάει ηδη άλλα 4 euro. Δεν αρχίσαμε καλά σήμερα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) 20 ευρώ ανανέωση μετά τον φόρο κινητής τηλεφωνίας 12% απομένουν 20 / 1,12 =17,86 17,86+2,90 = 20,76 Ο φόρος κινητής τηλεφωνίας εφαρμόζεται τόσο στα καρτοκινητά όσο και στα συμβόλαια. Edited April 13, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Ενα δωρεάν παιχνιδάκι είναι , σου επιτρέπει για 1-2 λεπτά κάθε μέρα να παίζεις και μαζεύεις κρυστάλλους που ανταλλάζεις για δωρεάν ιντερνετ ή ομιλία .... 6 ωρες κάθε 2 μέρες είναι εφικτό τελικά , που αν το συνδιάσεις με το βραδινό πακέτο σημαίνει ότι καλύπτεις μεγάλο μέρος της υπόλοιπης ωρας (25%) κατ επιλογή σου και κάνεις μεγάλη οικονομία στα δωρεάν data σου. (αυτό θα κάνω δλδ όταν πάρω νέο κινητό :) Δες στο http://www.vodafonecu.gr για τα πακετάκια, big-bang - εξαργύρωσε , έχουν και κάποια που θέλουν λεφτά μαζί με κρύσταλλους αλλά είναι καλύτερα να τους δώσεις στo δωρεάν. (10 ευρω για 100 γιγα !!! με 40000 ποντους για 30 μέρες σε τίποτα διακοπές , πρέπει να αρχίσεις να μαζεύεις από τώρα :) Edit Τωρα που το σκέφτομαι ξανα για τον φίλο που ρώτησε για μέγιστα GB μπορεί να πάρει 5gb με 7 ευρώ (30μερες) και 12000 πόντους ή 10gb την εβδομάδα με 4 ευρω και 2500 πόντους , πολλά extra gb στα υπάρχοντα πακέτα , μαζεύονται αυτοί οι κρύσταλλοι (περίεργος αν σου μένουν κιόλας με ανανέωση ) τωρα που ειδα που εγραψες ειδα που στην τηλεοραση διαφημιζει το bing bang και δεν ειχα μπει να παιξω απο το iphone του πατερα μου διοτι κανενα αλλο κινητο δεν υποστηριζει την εφαρμογη απο τα 3. και ευτυχως μπαινω με τους κωδικους του καθενος και μαζευω. παντως βλεπω οτι εχουνε προστεθει παντως νεα πακετα μαζι με κρυσταλλους και χρηματα , δειτε εδω http://i66.tinypic.com/124voeu.jpg και δεν μου εμφανιζει τα 100gb ποσο κοστιζει και ποσους κρυσταλλους θελει για την εξαργυρωση. ξερω οτι ειναι μονο για 7 ημερες . παντως θεωρω πολυ χαζο που πηραξαν το πακετο με τα 100 λεπτα προς όλους για 2 ημερες απο 3600 κρυσταλλους που ηθελε εξαργυρωση τωρα πηγε 4000 ! αρα πολυ πιθανον να αυξησαν και αλλα πακετα . εγω επειδη μονο για την ομιλια προς ολους με νοιαζει , οποτε ητανε το μονο που υπηρχε , τωρα υπαρχει και ενα αλλο πχ 1000 λεπτα προς ολους αλλα ειναι για 7 ημερες και πληρωνεις απο πανω 5 ευρω και παρα πολλους κρυσταλλυος το θεωρω χαζο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Μόνο εμένα μου φαίνεται τελείως απίθανο να πιάσει κάποιος 40000 πόντους για να πάρει πχ το πακέτο των 100gb? Έπρεπε να δίνουν παραπάνω πόντους σε κάθε παιχνίδι ή να είναι λίγο πιο λογικά τα πακέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Μόνο εμένα μου φαίνεται τελείως απίθανο να πιάσει κάποιος 40000 πόντους για να πάρει πχ το πακέτο των 100gb? Έπρεπε να δίνουν παραπάνω πόντους σε κάθε παιχνίδι ή να είναι λίγο πιο λογικά τα πακέταΝαι μόνο σε εσένα σου φαίνεται απίθανο, γιατί σε δύο μήνες που έχω την εφαρμογή, τους έχω μαζέψει τους 40000 πόντους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Και σε εμένα δύσκολο ήταν να μαζέψω... μέχρι που ανακάλυψα μερικά χρήσιμα "κολπάκια".... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoulk Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Και σε εμένα δύσκολο ήταν να μαζέψω... μέχρι που ανακάλυψα μερικά χρήσιμα "κολπάκια".... Κολπάκια όπως????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Κολπάκια όπως????? σίγουρα τα βελάκια που εμφανίζονται βοηθάνε για το που θα πρέπει να στρέψεις το κινητό κάτι που δεν ήξερα και τυχαία το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoulk Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Τα βελάκια τα έχω βρει εδώ και καιρό. Ρωτάω όμως, μήπως υπάρχει κάτι πιο "ενδιαφέρον ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Δεν υπάρχουν κόλπα. Απλά κυνηγάς τα 10αρια πρώτα και δεν χάνεις χρόνο με τα άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Το κόλπο με το gyroscope sensor λες; Που παραμενουν σταθεροί οι πλανήτες και απλά τους χτυπάς; Θέλει root η συσκευή αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Θεωρώ το παιχνίδι τελείως χαζομάρα. Για τον 15χρονο ξάδερφο μου μια χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Σαν παιχνίδι είναι όντως χαζομάρα. Κανείς από εμάς όμως δεν μπαίνει για να παίξει απλά για να περάσει την ώρα του ή για να διασκεδάσει. Ο στόχος είναι τα πακέτα δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Άραγε αυτό το 100gb γίνεται rollover με κάποιο άλλο πακέτο? Κρίμα είναι να χαθούν 100gb αν κάποιος το επιλέξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Και σε 30 μερες 100gb δε μπορείς να φας. Η vodafone εχει οριο 3gb/ημερα οποτε μεγιστο 90gb.. Αλλα και παλι με 10€ συμφέρει. Μαζευεις κρυσταλλα ολο το χειμωνα και τα τρως στις καλοκαιρινες διακοπες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Δεν υπάρχει όριο κατανάλωσης. Μόνο την ταχύτητα κατεβάζει. Μπορείς λοιπόν να καταναλώσεις 3.33 GB τήν ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) Με ταχυτητα 5-7kb/sec μετα την εφαρμογή του οριου και μέχρι τον μηδενισμο του δε κανεις δουλειά... Το gprs κάποτε καλύτερα πήγαινε.. Edited April 13, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Αν λήξει το υπόλοιπο λόγω παρέλευσης διμήνου, τα ενεργοποιημένα πακέτα χάνονται κι αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts