Serafeim1981 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 :spam::whistle: Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 :confused::confused::confused: Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Μέσα από την ίδια εφαρμογή της Vodafone μετρούσα σε 4g (έτσι έδειχνε τουλάχιστον) 24+ και τώρα με τα βίας 4! Οι μετρήσεις περίπου 9 το βράδυ! Υπάρχει φυσικά και διάφορα στην αίσθηση. Αυτό βασικά με έκανε να δοκιμάσω να δω ταχύτητες. Πριν μια φορά είχα δει από περιέργεια γιατί με "κολλούσε" ένας φίλος με wind (!) Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Μήπως είναι βλάβη ή ξήλωσαν καμιά κεραία;Μπορείς να ρωτήσεις στο FB ή να πάρεις τηλέφωνο , με χρέωση. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 [/color] Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που δεν έχει δώσει , ΑΚΟΜΗ, και λέω ακόμη γιατί αν δώσει θα με κράξουν κάποιοι, καλοκαιρινή προσφορά σαν τις άλλες 2;Πάντως ελπίζω να μην κάνει ότι και πέρσυ, δηλαδή να δώσει GB με το κιλό,...τον Σεπτέμβριο , που έχουν τελειώσει οι διακοπές, και είναι άχρηστα.. Δεν νομίζω να σ αρέσει αυτό που θα δώσει...... Αν και είναι πιο μόνιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Αν είναι καλό θα μου αρέσει.Δεν μισώ καμια εταιρεία, αλλά μισώ της τσιγκουνια.ΜΑΚΑΡΙ να δώσει κάτι που θα λιώσει τις άλλες 2!!ΜΑΚΑΡΙ! ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φυσικά όλο αυτό θα είναι υπερ όλων μας.Αν το κάνει! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Ρε σεις και 20gb να δώσει τζάμπα για 2 μήνες, τι θα τα κάνουμε όταν στο χωριό μας που θα πάμε θα πιάνει edge Μόνο? Δεν είμαι hater έχω το φοιτητικό που έχει μαζέψει κάπου στα 20gb τόσα χρόνια. Ε κάθε φορά που είμαι διακοπές και θέλω να τα χρησιμοποιήσω...ή θα έχει 1 γραμμή 4g που θα σέρνεται ή θα έχει 3g που μετά από λίγο γίνεται edge. Ε τι να τα κάνω λοιπόν? Αναγκάστηκα δεν πας κοτε για να κσνεις τη δουλειά σου? Μακάρι να μην ήταν ετσι τα πράγματα αλλά τι να κάνουμε.. ..πλεον σκέφτομαι να μην ξαναανεωσω πολύ σοβαρά και να το παρατήσω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Ρε σεις και 20gb να δώσει τζάμπα για 2 μήνες, τι θα τα κάνουμε όταν στο χωριό μας που θα πάμε θα πιάνει edge Μόνο? Δεν είμαι hater έχω το φοιτητικό που έχει μαζέψει κάπου στα 20gb τόσα χρόνια. Ε κάθε φορά που είμαι διακοπές και θέλω να τα χρησιμοποιήσω...ή θα έχει 1 γραμμή 4g που θα σέρνεται ή θα έχει 3g που μετά από λίγο γίνεται edge. Ε τι να τα κάνω λοιπόν? Αναγκάστηκα δεν πας κοτε για να κσνεις τη δουλειά σου? Μακάρι να μην ήταν ετσι τα πράγματα αλλά τι να κάνουμε.. ..πλεον σκέφτομαι να μην ξαναανεωσω πολύ σοβαρά και να το παρατήσω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαν δεν έχεις σήμα τι το θες... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Ρε σεις και 20gb να δώσει τζάμπα για 2 μήνες, τι θα τα κάνουμε όταν στο χωριό μας που θα πάμε θα πιάνει edge Μόνο? Δεν είμαι hater έχω το φοιτητικό που έχει μαζέψει κάπου στα 20gb τόσα χρόνια. Ε κάθε φορά που είμαι διακοπές και θέλω να τα χρησιμοποιήσω...ή θα έχει 1 γραμμή 4g που θα σέρνεται ή θα έχει 3g που μετά από λίγο γίνεται edge. Ε τι να τα κάνω λοιπόν? Αναγκάστηκα δεν πας κοτε για να κσνεις τη δουλειά σου? Μακάρι να μην ήταν ετσι τα πράγματα αλλά τι να κάνουμε.. ..πλεον σκέφτομαι να μην ξαναανεωσω πολύ σοβαρά και να το παρατήσω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα να πω ότι έχεις άδικο δεν έχεις :cry: Κι εγώ έχω μαζεμένα 7-8GB αλλά όντως στις διακοπές μου και εκτός αλλά και στο εξοχικό με voda δε βγάζω άκρη οπότε ευτυχώς έχω δίκαρτο οπότε βάζω cote πακέτο και ηρεμώ. Αλλά υπάρχουν φαντάζομαι και πολλοί σε χωριά και πόλεις που πάνε και θα έχουν σήμα ή δε θα έχουν δίκαρτα οπότε αναγκαστικά θα τη παλέψουν με τη voda, ας υπάρχει εναλλακτική δεν είναι κακό Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εγω παλι σε Κυκλάδες το ανάποδο Πολυ καλό σήμα 4G απο Vodafone που με μια γραμμή μονο σπέρνει και ενώ εχω frog κατι κιλά GB αυτή δεν πιάνει !! Ευτυχώς οι μόνιμοι κάτοικοι γείτονες έβαλαν VDSL 30 και θα μου δανείσουν λίγες μέρες το wifi τους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εγω παλι σε Κυκλάδες το ανάποδο Πολυ καλό σήμα 4G απο Vodafone που με μια γραμμή μονο σπέρνει και ενώ εχω frog κατι κιλά GB αυτή δεν πιάνει !! Ευτυχώς οι μόνιμοι κάτοικοι γείτονες έβαλαν VDSL 30 και θα μου δανείσουν λίγες μέρες το wifi τους :) Σε ποιο νησί των Κυκλαδων εισαι; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Παιδιά έβαλε η μητέρα μου 10 ευρώ κάρτα και δεν πήρα τα 100 mb ενω έχει τον αριθμό μου στο μνμα που της ήρθε,ενω ο αδερφός μου τα πήρε κανονικά.τι μπορεί να έγινε; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Τώρα να πω ότι έχεις άδικο δεν έχεις :cry: Κι εγώ έχω μαζεμένα 7-8GB αλλά όντως στις διακοπές μου και εκτός αλλά και στο εξοχικό με voda δε βγάζω άκρη οπότε ευτυχώς έχω δίκαρτο οπότε βάζω cote πακέτο και ηρεμώ. Αλλά υπάρχουν φαντάζομαι και πολλοί σε χωριά και πόλεις που πάνε και θα έχουν σήμα ή δε θα έχουν δίκαρτα οπότε αναγκαστικά θα τη παλέψουν με τη voda, ας υπάρχει εναλλακτική δεν είναι κακό Είμαι ένας από αυτός που την παλεύουν με την voda,αυτή την στιγμή μπαινω από Edge,αλλα εχω βρει κόλπο.Εγω ειμαι στα νοτια της Σαλαμίνας,και ξερω ότι εχει βοριά της Σαλαμίνας κεραία και στην Αίγινα.Στα βοριά πιάνω edge και στης Αίγινας 4G 1/5.Στης Αίγινας πιανω 4G γιατι λόγο της θάλασσας τα ραδιοκύματα μεταφερονται πιο ευκολα.Συνηθως και πάντα το κινητο μένει στο Edge,αλλα μόλις κανω μια κλήση γενικά μετά πάει 4g και κάθομαι σε ένα παράθυρο και μένει,οποτε βγαίνει παίρνω 1252 και ξαναγεινεται το ίδιο. Το θέμα ειναι ότι σε 3g κινητο της Vodafone δεν γινεται το ιδιο Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Παιδιά έβαλε η μητέρα μου 10 ευρώ κάρτα και δεν πήρα τα 100 mb ενω έχει τον αριθμό μου στο μνμα που της ήρθε,ενω ο αδερφός μου τα πήρε κανονικά.τι μπορεί να έγινε; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Πολλες φορες κολλαει το συστημα. Εγω ετυχε να παρω 400 mb απο ανανεωση αλλου που με ειχε στο παρε να χεις. Εχει τυχει βεβαιως να μην παρω και τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. July 20, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Διαγράφτηκαν μηνύματα off topic και μη σύμφωνα με τους ΟΠΧ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Είμαι ένας από αυτός που την παλεύουν με την voda,αυτή την στιγμή μπαινω από Edge,αλλα εχω βρει κόλπο.Εγω ειμαι στα νοτια της Σαλαμίνας,και ξερω ότι εχει βοριά της Σαλαμίνας κεραία και στην Αίγινα.Στα βοριά πιάνω edge και στης Αίγινας 4G 1/5.Στης Αίγινας πιανω 4G γιατι λόγο της θάλασσας τα ραδιοκύματα μεταφερονται πιο ευκολα.Συνηθως και πάντα το κινητο μένει στο Edge,αλλα μόλις κανω μια κλήση γενικά μετά πάει 4g και κάθομαι σε ένα παράθυρο και μένει,οποτε βγαίνει παίρνω 1252 και ξαναγεινεται το ίδιο. Το θέμα ειναι ότι σε 3g κινητο της Vodafone δεν γινεται το ιδιο Μια χαρα,και εγω το ιδιο θεμα στο εξοχικο.Εχω 2/5 4G αλλα στο Edge γυρνα...θα το δοκιμασω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Σε ποιο νησί των Κυκλαδων εισαι; Κύθνος (για διακοπές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Παιδιά έβαλε η μητέρα μου 10 ευρώ κάρτα και δεν πήρα τα 100 mb ενω έχει τον αριθμό μου στο μνμα που της ήρθε,ενω ο αδερφός μου τα πήρε κανονικά.τι μπορεί να έγινε; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Αν δε κάνω λάθος μπορείς να πάρεις μέχρι 5 φόρές το μήνα τα 100 mb από το πάρε να έχεις, μήπως είχες λάβει ήδη 5 φορρές; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Αν δε κάνω λάθος μπορείς να πάρεις μέχρι 5 φόρές το μήνα τα 100 mb από το πάρε να έχεις, μήπως είχες λάβει ήδη 5 φορρές; Αυτό είναι παιδιά έχω πάρει όντως 5 φορές,ποτέ μηδενίζει ο μήνας;από 1 έως 31 του μήνα πάει; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) Χαχαχα,το συστημα παντως θεματα εχει.Κανει 10 λεπτα για να δωσει τα 500 λογω ονλαιν ανανεωσης.Τα αλλα ολα ερχονται κανονικα. Edited July 22, 2017 by XP130TD Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Χαχαχα,το συστημα παντως θεματα εχει.Κανει 10 λεπτα για να δωσει τα 500 λογω ονλαιν ανανεωσης.Τα αλλα ολα ερχονται κανονικα. Σε εμένα πιστώνονται 2 λεπτά μετά την ανανέωση. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) Για εμένα το χειρότερο είναι η άρνηση της να δώσει προσφορά για το καλοκαίρι... ακόμη περιμένουμε...το ίδιο έκανε και πέρσυ δίνοντας κάτι το Σεπτέμβριο... που είχαν τέλειωσει οι διακοπές..το ίδιο και το Πάσχα και το τριήμερο του Αγίου πνεύματος.οι άλλες έδωσαν.. Edited July 22, 2017 by XP130TD Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Συμφωνώ απόλυτα... Για εμένα το χειρότερο είναι η άρνηση της να δώσει προσφορά για το καλοκαίρι... ακόμη περιμένουμε...το ίδιο έκανε και πέρσυ δίνοντας κάτι το Σεπτέμβριο... που είχαν τέλειωσει οι διακοπές..το ίδιο και το Πάσχα και το τριήμερο του Αγίου πνεύματος.οι άλλες έδωσαν.. Όχι, μην το ξαναπείς αυτό. Πώς δεν έδωσε προσφορά για το καλοκαίρι? Το διπλό giga νύχτες με τα 20 GB τι είναι? Δεν είναι προσφορά? Και βέβαια είναι, μόνο που δεν ενδιαφέρει και δε βοηθά κανέναν να εξοικονομήσει χρήματα. Οι "προσφορές" της Vodafone είναι δράμα. Γέλια, γέλια, γέλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 ΑΧ ναι έχεις δίκιο...πώς το ξέχασα;;Παραλίγο να δώσω τα λεφτά μου στις άλλες. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Εχμμμ... γιαυτο υπαρχουν και οι υπολοιπες..; Δεν καταλαβαινω γιατι ξεσπατε... Και εγω αντιμετωπιζω θεματα με το δικτυο και θα "μετακομισω" στην πρασινη... Προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος και οι βαρυγδουπες δηλωσεις λες και ειμαστε εκπροσωποι τυπου καποιας εταιριας..;;; Ψυχραιμια. Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts