Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το'ξερα: Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

http://i64.tinypic.com/2irqcna.jpg

Μέχρι πόσα μπορείς να στείλεις;

........................................................................................................................................................................................

Edited by jimmiss

Δεν ξέρω. Πρόσφατα το ανακάλυψα τυχαία. Ο φίλος πιο πάνω λέει απεριόριστα. Από ότι είδα έχει επιλογή για μαζική αποστολή και σε περιορίζει στα 5(μαζικά).

Για το web2sms αυτό λέτε;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pylm.web2sms&hl=el

http://i63.tinypic.com/2jfdi8p.jpg

http://i63.tinypic.com/otzuo9.jpg

Απαιτεί όλα αυτά που λέει;

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ξέρω. Πρόσφατα το ανακάλυψα τυχαία. Ο φίλος πιο πάνω λέει απεριόριστα. Από ότι είδα έχει επιλογή για μαζική αποστολή και σε περιορίζει στα 5(μαζικά).

Όντως:

Απεριόριστα από το 12572 (είτε από my account είτε από web2sms)....:D

"• Vodafone - Χρησιμοποιεί το website http://www.vodafone.gr το οποίο επιτρέπει την αποστολή απεριόριστων μηνυμάτων σε συνδρομητές του εθνικού δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Η υπηρεσία προσφέρεται μόνο σε συνδρομητές Vodafone My Account. Σαν αποστολέας των μηνυμάτων εμφανίζεται το "12572"."

καλά δεν συμφέρει στέλνε από το do sms πολύ χαμηλότερη τιμή και μπορείς να βάλεις όσα ευρώ θέλεις και δεν έχουν ημερομηνία λήξης! και φαίνεται ο αριθμός σου κανονικά σαν αποστολέας! επίσης μπορείς να προγραμματίσεις την αποστολή για να μην ξεχάσεις να στείλεις μυνημα !

, επίσης η Vodafone δίνει δωρεάν και απεριόριστα sms προς όλους από το my account! επίσης δωρεάν μυνηματα μπορείς να στείλεις ανάλογα με τον πάροχο σου ακόμα και από το facebook ,εγώ έχω κατεβάσει την εφαρμογή web2sms μόνο για Android υπάρχει και φτιάχνεις λογαριασμό σε όποιον έχεις και στέλνεις δωρεάν από εκεί! πρόσεχε όμως ότι θέλει ίντερνετ κάθε φορά για να στείλει και πρέπει να την ορίσεις ως προεπιλεγενη εφαρμογη , και δεν στέλνει σε νούμερα 4-5 ψηφία εκεί θα πρεπει να αλλάξεις στην κανονική εφαρμογή μυνηματων του κινητού σου!

ποια εφαρμογή εννοείς;

do SMS?

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

ποια εφαρμογή εννοείς;

do SMS?

Εννοεί την web2sms. Είναι διαφορετική από την do SMS. Με την do SMS στέλνεις κανονικά μηνύματα με πολύ μικρή χρέωση (γύρω στα 4,5 λεπτά το μήνυμα). Με την web2sms μπορείς να στέλνεις δωρεάν απεριόριστα μηνύματα χρησιμοποιώντας υπηρεσίες που τα προσφέρουν, όπως ο λογαριασμός μας στη Vodafone. Όμως αυτά τα μηνύματα δεν είναι σαν τα κανονικά. Φαίνεται άλλος αποστολέας αν και εντός του μηνύματος φαίνεται ο αριθμός. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ και τις δύο εφαρμογές και έχω γλιτώσει αρκετά χρήματα

Εννοεί την web2sms. Είναι διαφορετική από την do SMS. Με την do SMS στέλνεις κανονικά μηνύματα με πολύ μικρή χρέωση (γύρω στα 4,5 λεπτά το μήνυμα). Με την web2sms μπορείς να στέλνεις δωρεάν απεριόριστα μηνύματα χρησιμοποιώντας υπηρεσίες που τα προσφέρουν, όπως ο λογαριασμός μας στη Vodafone. Όμως αυτά τα μηνύματα δεν είναι σαν τα κανονικά. Φαίνεται άλλος αποστολέας αν και εντός του μηνύματος φαίνεται ο αριθμός. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ και τις δύο εφαρμογές και έχω γλιτώσει αρκετά χρήματα

Διορθώστε με ΑΝ κάνω λάθος:

Όσοι έχουν βάλει φραγή σε 5ψήφια ΔΕΝ μπορούν να λάβουν αυτά από το 12572 του λογαριασμού μας στη Vodafone (είτε απ΄το my account είτε απ΄το web2sms).

εγώ εφαρμογή do SMS δεν βρίσκω πάντως για αυτήν ρώτησα όχι για τα μέσω Vodafone

άκυρο την βρήκα

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.dosms

κρίμα που δεν γίνεται να χρεώνεται η κάρτα σου από την εφαρμογή

Edited by loyros
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

εγώ εφαρμογή do SMS δεν βρίσκω πάντως για αυτήν ρώτησα όχι για τα μέσω Vodafone

άκυρο την βρήκα

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.dosms

κρίμα που δεν γίνεται να χρεώνεται η κάρτα σου από την εφαρμογή

Σου λέει για τελείως τσάμπα....

Κι εσύ....εκεί...ΟΚ.

.....................................................................................................................................................................

http://i68.tinypic.com/2cpvngj.png

Edited by jimmiss

Διορθώστε με ΑΝ κάνω λάθος:

Όσοι έχουν βάλει φραγή σε 5ψήφια ΔΕΝ μπορούν να λάβουν αυτά από το 12572 του λογαριασμού μας στη Vodafone (είτε απ΄το my account είτε απ΄το web2sms).

Αν θυμάμαι καλά είχα στείλει μήνυμα σε έναν αριθμό που έχει κάνει φραγή πενταψήφιων και το δέχτηκε. Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος και ας μας πει.

Σου λέει για τελείως τσάμπα....

Κι εσύ....εκεί...ΟΚ.

.....................................................................................................................................................................

http://i68.tinypic.com/2cpvngj.png

Καλό το τσάμπα αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που θέλεις να στείλεις κανονικό μήνυμα όπου θα φαίνεται και το όνομα σου

Να προσθέσω πως αυτό που λέει ο JOHNMEGARYTHMOS για τα δωρεάν SMS από το vodafone myaccount βολεύει ίσως, αλλά αποστολέας δεν φαίνεται το δικό σας νούμερο, αλλά το γράφει πριν ξεκινήσει το μήνυμα. Μια εύκολη τακτική για να το χρησιμοποιήσει κανείς, είναι να αποθηκεύσει τα στοιχεία σύνδεσης (username/password) στον browser της συσκευής και να δημιουργήσει μια συντόμευση για τη σελίδα αυτή στην αρχική οθόνη του.

Αυτό έχω κάνει και στέλνω μία χαρά και δωρεάν μηνύματα!

Σου δίνει και την δυνατότητα να αποθηκεύσεις στα αγαπημένα σου τους αριθμούς που στέλνεις πιο τακτικά SMS.

Καλό το τσάμπα αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που θέλεις να στείλεις κανονικό μήνυμα όπου θα φαίνεται και το όνομα σου

Ναι:

Το μόνο "κακό" είναι το ποιός φαίνεται (από τον αρχικό αριθμό) ως αποστολέας.

Πάντως στη Voda το πρώτο πράμα που γράφει είναι ο πραγματικός αριθμός του αποστολέα στο κυρίως σώμα του sms:

Κάτι είναι και αυτό (Και τσάμπα)!!

Αλήθεια:

Πότε το ξεκίνησε αυτό η Voda απ'το my account; Δεν το θυμάμαι να το'χε πέρσι.

Μακάρι να το διατηρήσει και με αυτό το max πλήθος sms (δλδ απεριόριστο).

Αυτό έχω κάνει και στέλνω μία χαρά και δωρεάν μηνύματα!

Σου δίνει και την δυνατότητα να αποθηκεύσεις στα αγαπημένα σου τους αριθμούς που στέλνεις πιο τακτικά SMS.

κανονικά θα έπρεπε να προσθέσουν και στην εφαρμογή mycu app και της my Vodafone και να στέλνουμε από εκεί δωρεάν. αλλά δεν το κόβω να το προσθέσουν ποτέ!

Ναι:

Το μόνο "κακό" είναι το ποιός φαίνεται (από τον αρχικό αριθμό) ως αποστολέας.

Πάντως στη Voda το πρώτο πράμα που γράφει είναι ο πραγματικός αριθμός του αποστολέα στο κυρίως σώμα του sms:

Κάτι είναι και αυτό (Και τσάμπα)!!

Αλήθεια:

Πότε το ξεκίνησε αυτό η Voda απ'το my account; Δεν το θυμάμαι να το'χε πέρσι.

Μακάρι να το διατηρήσει και με αυτό το max πλήθος sms (δλδ απεριόριστο).

Εγώ το θυμάμαι να υπάρχει από την πρώτη στιγμή που είχα CU. Πριν από δυόμιση χρόνια τουλάχιστον δηλαδή. Απλώς δεν το διαφημίζουν. Εντάξει καλό είναι αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που χρειάζεται να στείλεις κανονικό μήνυμα και εκεί βοηθάει το do SMS.

κανονικά θα έπρεπε να προσθέσουν και στην εφαρμογή mycu app και της my Vodafone και να στέλνουμε από εκεί δωρεάν. αλλά δεν το κόβω να το προσθέσουν ποτέ!

Δεν πρόκειται ποτέ να το κάνουν μέσω της εφαρμογής. Θα χάσουν πολλά έσοδα από τα μηνύματα

Εγώ το θυμάμαι να υπάρχει από την πρώτη στιγμή που είχα CU. Πριν από δυόμιση χρόνια τουλάχιστον δηλαδή. Απλώς δεν το διαφημίζουν. Εντάξει καλό είναι αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που χρειάζεται να στείλεις κανονικό μήνυμα και εκεί βοηθάει το do SMS.

Δεν πρόκειται ποτέ να το κάνουν μέσω της εφαρμογής. Θα χάσουν πολλά έσοδα από τα μηνύματα

Ναι:

Η δυσκολία της "διαδικασίας" είναι που τους κάνει να το διατηρούν, καθώς:

1) Λίγοι θα το χειρίζονται έτσι με αυτό τον τρόπο

2) Ελάχιστοι (όπως κι εγώ μόλις σήμερα) θα το ξέρουν

3) Έχει τα μειονεκτήματα που αναφέραμε (πχ ως προς την εμφάνιση αποστολέα)

Μπράβο στη Voda και που το'χει πάντως {Σε σχέση με τις άλλες (πχ περιορισμό #πλήθους# sms ή ανυπαρξία) αναφέρομαι}.

Έστω κι έτσι......:)

Πάντως, για όσους κάνουν μεγάλη χρήση σε λεπτά ομιλίας και SMS προς όλους, υπάρχει το CU combo 600, το οποίο με 8€, προσφέρει 400'+200 SMS προς όλους+άλλες (δευτερεύουσες) παροχές. Ήδη, με τα 400' προς όλους, την έχει αποσβέσει την αξία του (αφού οι άλλες εταιρείες, δίνουν μόλις 200' προς όλους με 6€) και επιπλέον, δίνει 200 SMS προς όλους, οπότε δεν το λες και πανάκριβο το μήνυμα.

Πάντως, για όσους κάνουν μεγάλη χρήση σε λεπτά ομιλίας και SMS προς όλους, υπάρχει το CU combo 600, το οποίο με 8€, προσφέρει 400'+200 SMS προς όλους+άλλες (δευτερεύουσες) παροχές. Ήδη, με τα 400' προς όλους, την έχει αποσβέσει την αξία του (αφού οι άλλες εταιρείες, δίνουν μόλις 200' προς όλους με 6€) και επιπλέον, δίνει 200 SMS προς όλους, οπότε δεν το λες και πανάκριβο το μήνυμα.

Στην περιγραφή βλέπω 200' προς όλους και 400 προς cu. Κάνω λάθος;

Στην περιγραφή βλέπω 200' προς όλους και 400 προς cu. Κάνω λάθος;

Εγώ βλέπω αυτό στο http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-combo/

http://i65.tinypic.com/2yv9zbc.jpg

Αλλά και αυτό στο app:

http://i64.tinypic.com/2192fl4.png

λήξη καρτών ανανέωσης που έχουν εκδοθεί έως το 2012 δείτε εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40456&dateFrom=&dateUntil=

λήξη καρτών ανανέωσης που έχουν εκδοθεί έως το 2012 δείτε εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40456&dateFrom=&dateUntil=

Πέρα από αυτό που λέει η ανακοίνωση,

παρατηρώ ότι η προθεσμία που δόθηκε μετά την ανακοίνωση είναι 2 (και όχι 1) μήνας.

Άλλαξε κάτι για τις υποχρεώσεις "ευλόγου χρονικού διαστήματος" πριν την κάθε τροποποίηση;

Τι συγκρίνεις; Το διάστημα που έχεις για να καταγγείλεις σύμβαση ατελώς σε περίπτωση αυξήσεων από την εταιρεία με τη λήξη των καρτών;

Πρόκειται για δύο διαφορετικά πράγματα και εντελώς άσχετα μεταξύ τους.

Ναι: Μπορεί να'ναι ανόμοια.

Θέλω να μάθω ΑΝ (όχι μόνο "καταγγελία" που λες) η κάθε εταιρία κινητής υποχρεούται (ΑΚΟΜΑ) να ανακοινώνει τις (όποιες) τροποποιήσεις της στους υφιστάμενους πελάτες της:

1 μήνα πιο πριν

(ή αν άλλαξε κάτι) και έγιναν 2 οι μήνες.

Edited by Mark_K

Η εεττ εδώ λέει το εξής :

Έχει δικαίωμα η εταιρία να τροποποιήσει μονομερώς τα τιμολόγιά της

παρόλο που δεν έχει λήξει η σύμβασή μου; Ποια είναι τα δικαιώματά μου;

Η εταιρία έχει δικαίωμα να τροποποιήσει μονομερώς τα τιμολόγια, συμπεριλαμβανομένου του βήματος χρέωσης των κλήσεων, ακόμα και πριν τη λήξη της σύμβασης ορισμένου χρόνου (βλ. και Ερ. 8). Ωστόσο, 1 μήνα πριν τεθεί σε ισχύ οποιαδήποτε τροποποίηση, η εταιρία οφείλει να σας ενημερώσει μέσω του διαδικτυακού τόπου της και του έντυπου ή/και ηλεκτρονικού λογαριασμού. Η ενημέρωση πρέπει να περιλαμβάνει την αναλυτική περιγραφή των νέων τιμολογίων, καθώς και το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης αζημίως εντός 1 μηνός από την ενημέρωσή σας, εκτός από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

• Μείωση τιμολογίων.

• Προπληρωμένες κάρτες.

• Καρτοκινητή τηλεφωνία.

• Τιμολόγια που αφορούν διεθνείς κλήσεις, κλήσεις σε Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης (ΥΠΠ), σε σύντομους κωδικούς και σε μη γεωγραφικούς αριθμούς (εξαιρουμένων των κλήσεων προς αριθμούς κινητής τηλεφωνίας).

Οπότε βλέπω να υπάρχει υποχρέωση για ενημέρωση σε αυξήσεις τιμών, τουλάχιστον 1 μήνα πριν εφαρμοστούν. Όπως επίσης αν αλλάξει το χρονικό όριο μετά από το οποίο λήγει ο χρόνος ομιλίας στο καρτοκινητό, οφείλει να ενημερώσει με sms τουλάχιστον 1 μήνα πριν.

Στην περίπτωση που συζητάμε, μιλάει για φυσικές κάρτες ανανέωσης. Όσες έχουν παραχθεί μέχρι το 2012 και απούλητες/αχρησιμοποίητες θα λήξουν σε 2 μήνες. Και ενημερώνει για αυτό. Δεν βλέπω τη σχέση που έχει η συγκεκριμένη ενημέρωση με την ενημέρωση που γίνεται προ της τροποποίησης τιμών για να συσχετιστεί το χρονικό διάστημα του 1 μήνα που ορίζει ο νόμος με τους 2 μήνες μετά από τους οποίους θα λήξουν οι κάρτες

Για όποιον ψάχνει δωρεάν νέο νούμερο, στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, έξω από το κατάστημα Vodafone έχει σταντ με κοπέλα.

Ισχύει ακόμα αυτό; Δίνουν μόνο cu;

Και μόνο CU να δίνουν δεν έχεις πρόβλημα. Με δωρεάν κλήση στο 1266 αλλάζεις τύπο καρτοκινητού.

Ναι δεν είναι πρόβλημα αυτό. Απλά για να μην πηγαίνω άδικα μέχρι εκεί...Σήμερα γυρνάω όλη την πόλη μήπως βρώ κάπου που να δίνουν νούμερα :lol:

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked