Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γω στην αρχή είχα φάει άκυρο όταν έστειλα το μήνυμα της ενεργοποίησης, αλλά μετά από μια δυο μέρες μου στέλνει μήνυμα όπου μου αναφέρει ότι γίνεται χωρίς χρέωση..έστειλα λοιπόν ξανά το ίδιο μήνυμα και ως δια μαγείας ενεργοποιηθηκε το πακέτο. Αναφέρω πως κάρτα έβαλα τελευταία φορά στις 1/9/2016 και έχω το φοιτητικό.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Μια εικασία. Μήπως αναγκαία συνθήκη(τεχνικά) για να πάρεις το δώρο είναι να έχεις υπόλοιπο; Αν τυχόν είναι αυτό(δεν το γνωρίζουμε 100% - υπόθεση κάνω), είναι φυσιολογικό να μπορεί να το πάρει οποιοσδήποτε έχει φοιτητικό, μιας και είναι το μοναδικό CU που μπορεί να έχει υπόλοιπο χωρίς ανανέωση το τελευταίο 3μηνο. Όποιος το πήρε χωρίς να έχει ανανεώσει πρόσφατα ας μας πει αν θέλει αν είναι φοιτητικό το νούμερό του.

Το δικό μου που είναι, το πήρε κανονικά και είχα βάλει κάρτα τελευταία φορά το καλοκαίρι.

Για αυτό ρεεε παιδιά σε μένα που δεν είναι φοιτητικό και έχω >15€ υπόλοιπο ΔΕΝ το δίνει το δώρο 1500 με Χ στο 1339......

Γιατί σε σας (και μπράβο στο CU γι'αυτό) κάθε 1η μήνα είναι σαν να κάνατε ανανέωση ("κάρτα")......

Έεεεερχομαι κι εγώ στο φοιτητικό club του CU με το νέο έτος.......:D

καλησπερα παιδες,ειμαι σε διλλημα q η cu??

υπαρχει ενας αριθμος frog ο οποιος δεν θελω να χαθει,και το μονο που με ενδιαφερει ειναι να βαζω καρτα ανα 2-3 μηνες και να παιρνω οσωn το δυνατων περισσοτερα λεπτα προς ολους ,δεν με ενδιαφερουν ουτε mb ουτε μηνηματα

τι προτεινετε?

καλησπερα παιδες,ειμαι σε διλλημα q η cu??

υπαρχει ενας αριθμος frog ο οποιος δεν θελω να χαθει,και το μονο που με ενδιαφερει ειναι να βαζω καρτα ανα 2-3 μηνες και να παιρνω οσωn το δυνατων περισσοτερα λεπτα προς ολους ,δεν με ενδιαφερουν ουτε mb ουτε μηνηματα

τι προτεινετε?

Αν βρεις άλλη καρτοκινητή από το frog , όπου με #4# 10€υρες κάρτες (ή #8# 5€υρες κάρτες) 40€ το χρόνο {10€υρη κάρτα κάθε 3μήνες} τη "βγάζεις" με 120΄ x 12 μήνες (1440 λεπτά ομιλίας προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο) πες την μου κι εμένα.

Στην Q θα χρειαστείς #5# 10€υρες κάρτες το χρόνο (άρα 1 κάρτα παραπάνω απ'αυτό που έχεις το χρόνο) για 150΄ x 12 μήνες (1800΄προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο) και 150΄ προς Wind/Q κάθε μήνα.

Αν έχεις άλλα frog, κάθε ΣΚ του 2017 είναι τσάμπα απ'το frog που έχεις.

Ενώ με Q έχεις τσάμπα 1000΄ προς Q με κάθε 10€υρη κάρτα για 1 μήνα.

Για CU (αν δεν έχεις φοιτητικό) δεν το συζητάω: Πέρα από την ελάχιστη 3λεπτη διάρκεια κλήσης ,

έχεις 300΄ προς όλους με 6€ πακέτο (άρα 3600΄προς όλους το έτος που αθροίζονται αν ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο πριν τη λήξη του {ή το πολύ 1200 κλήσεις το έτος} με #8# 10€υρες κάρτες το έτος)

ή 400΄προς όλους με 8€ πακέτο (άρα 4800΄προς όλους το έτος που αθροίζονται αν ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο πριν τη λήξη του {ή το πολύ 1600 κλήσεις το έτος} με #11# 10€υρες κάρτες το έτος).

Αν το'χεις αποφασίσει να κάνεις αίτηση φορητότητας από frog, θα σου'λεγα να δοκιμάσεις αυτο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6876870#post6876870

και να μας πεις ΑΝ ισχύει ακόμα....:)

Αν βρεις άλλη καρτοκινητή από το frog , όπου με #4# 10€υρες κάρτες (ή #8# 5€υρες κάρτες) 40€ το χρόνο {10€υρη κάρτα κάθε 3μήνες} τη "βγάζεις" με 120΄ x 12 μήνες (1440 λεπτά ομιλίας προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο) πες την μου κι εμένα.

Στην Q θα χρειαστείς #5# 10€υρες κάρτες το χρόνο (άρα 1 κάρτα παραπάνω απ'αυτό που έχεις το χρόνο) για 150΄ x 12 μήνες (1800΄προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο) και 150΄ προς Wind/Q κάθε μήνα.

Αν έχεις άλλα frog, κάθε ΣΚ του 2017 είναι τσάμπα απ'το frog που έχεις.

Ενώ με Q έχεις τσάμπα 1000΄ προς Q με κάθε 10€υρη κάρτα για 1 μήνα.

Για CU (αν δεν έχεις φοιτητικό) δεν το συζητάω: Πέρα από την ελάχιστη 3λεπτη διάρκεια κλήσης ,

έχεις 300΄ προς όλους με 6€ πακέτο (άρα 3600΄προς όλους το έτος που αθροίζονται αν ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο πριν τη λήξη του {ή το πολύ 1200 κλήσεις το έτος} με #8# 10€υρες κάρτες το έτος)

ή 400΄προς όλους με 8€ πακέτο (άρα 4800΄προς όλους το έτος που αθροίζονται αν ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο πριν τη λήξη του {ή το πολύ 1600 κλήσεις το έτος} με #11# 10€υρες κάρτες το έτος).

Αν το'χεις αποφασίσει να κάνεις αίτηση φορητότητας από frog, θα σου'λεγα να δοκιμάσεις αυτο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6876870#post6876870

και να μας πεις ΑΝ ισχύει ακόμα....:)

Καλημερα,το frog που εχω εχει την προσφορα 300' προς ολους με ανανεωση 10 ευρω,τους ζητησα να με ξεγραψουν απο αυτην την προσφορα για να μπορω να περνω τα πακετακια με 60'προς ολους με 3 ευρω αλλα μου ειπανε πως δεν μπορουνε να το κανουνε γιατι εχει ληξει αυτη η προσφορα,με νευριασανε και θελω να φυγω....

Μαλλον προς q με βλεπω

Καλημερα,το frog που εχω εχει την προσφορα 300' προς ολους με ανανεωση 10 ευρω,τους ζητησα να με ξεγραψουν απο αυτην την προσφορα για να μπορω να περνω τα πακετακια με 60'προς ολους με 3 ευρω αλλα μου ειπανε πως δεν μπορουνε να το κανουνε γιατι εχει ληξει αυτη η προσφορα,με νευριασανε και θελω να φυγω....

Μαλλον προς q με βλεπω

Θαρρώ πως το κατάργησε και η Q το πακετακι

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=212685

LG V10

Edited by akalos

Μεταβολές σε εμπορικά διαθέσιμα πακέτα του Καρτοκινητού Vodafone και του Καρτοκινητού Vodafone CU

Η εταιρία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από την 23η Ιανουαρίου 2017 μεταβάλλονται τα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα για όλους τους υφιστάμενους και νέους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone και του Καρτοκινητού Vodafone CU και διαμορφώνονται ως εξής:

Το πακέτο Καρτοκινητό Vodafone που παρέχει 250’ λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής & 300ΜΒ για χρήση mobile internet για 30 ημέρες με χρέωση 8,07€, θα παρέχει πλέον 250’ λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής & 500ΜΒ για χρήση mobile internet για 30 ημέρες με χρέωση 8,50€.

Το πακέτο Καρτοκινητό Vodafone CU Combo 300 που παρέχει 300’λεπτά προς CU & 300SMS προς CU & 30ΜΒ για χρήση mobile internet για 30 ημέρες με χρέωση 4€, θα παρέχει πλέον 300’λεπτά προς CU & 300SMS προς CU & 30ΜΒ για χρήση mobile internet για 30 ημέρες με χρέωση 6€.

Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης και το βήμα χρέωσης δε μεταβάλλονται για όλα τα παραπάνω πακέτα.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40452

Το πανε εκει που θελουν σιγα-σιγα. Σου χρειαζονται-δε σου χρειαζονται τα εξτρα λεπτα/sms/mb θα τα παρεις με το ετσι θελω,γιατι....μπορω! Δε θα υπαρχει εναλλακτικη,οι τιμες θα ειναι βουνο και στο τελος...συμβολαιο. Ας την καταργησουν την καρτοκινητη αν ειναι να το πανε ετσι...

Με 20ευρω καρτα το μηνα εισαι υπερπληρης, μια χαρα ειναι τα καρτοκινητα.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Eίμαι της άποψης πως ακόμα και να εξίσωναν τις τιμές στα καρτοκινητά με τα συμβόλαια, και πάλι θα προτιμούσα την ελευθερία του καρτοκινητού. Είναι μεγάλο πράγμα(για μένα) να είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι επιθυμείς με το νούμερό σου, χωρίς να σε απασχολούν π.χ. αυξήσεις στα συμβόλαια που αν δεν συμφωνείς ενδεχομένως πρέπει να πληρώσεις ότι έχεις πάρει σε επιδότηση ή έκπτωση για να φύγεις. Και στην τελική δεν έχεις μηνιαίο λογαριασμό. Υπάρχει μια ευελιξία που αν έχεις πληρώνεις για τη χρήση που θα κάνεις. Αν δεν έχεις τουλάχιστον θα μπορούν να σε καλέσουν.

10euro βάζουν τα περισσότερα άτομα και μερικά ακόμα 6 με 7 euro για να πάρουν ακριβώς το πακέτο που θέλουν αν είναι φίλε να έβαζαν 20euro που λες χίλιες φορές να έκαναν συμβόλαιο

Eίμαι της άποψης πως ακόμα και να εξίσωναν τις τιμές στα καρτοκινητά με τα συμβόλαια, και πάλι θα προτιμούσα την ελευθερία του καρτοκινητού. Είναι μεγάλο πράγμα(για μένα) να είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι επιθυμείς με το νούμερό σου, χωρίς να σε απασχολούν π.χ. αυξήσεις στα συμβόλαια που αν δεν συμφωνείς ενδεχομένως πρέπει να πληρώσεις ότι έχεις πάρει σε επιδότηση ή έκπτωση για να φύγεις. Και στην τελική δεν έχεις μηνιαίο λογαριασμό. Υπάρχει μια ευελιξία που αν έχεις πληρώνεις για τη χρήση που θα κάνεις. Αν δεν έχεις τουλάχιστον θα μπορούν να σε καλέσουν.

Πολλά

+++++

Σε αυτο

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Μεταβολές σε εμπορικά διαθέσιμα πακέτα του Καρτοκινητού Vodafone και του Καρτοκινητού Vodafone CU

Η εταιρία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από την 23η Ιανουαρίου 2017 μεταβάλλονται τα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα για όλους τους υφιστάμενους και νέους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone και του Καρτοκινητού Vodafone CU και διαμορφώνονται ως εξής:

Το πακέτο Καρτοκινητό Vodafone που παρέχει 250’ λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής & 300ΜΒ για χρήση mobile internet για 30 ημέρες με χρέωση 8,07€, θα παρέχει πλέον 250’ λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής & 500ΜΒ για χρήση mobile internet για 30 ημέρες με χρέωση 8,50€.

Το πακέτο Καρτοκινητό Vodafone CU Combo 300 που παρέχει 300’λεπτά προς CU & 300SMS προς CU & 30ΜΒ για χρήση mobile internet για 30 ημέρες με χρέωση 4€, θα παρέχει πλέον 300’λεπτά προς CU & 300SMS προς CU & 30ΜΒ για χρήση mobile internet για 30 ημέρες με χρέωση 6€.

Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης και το βήμα χρέωσης δε μεταβάλλονται για όλα τα παραπάνω πακέτα.

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40452

Προς τα παρών συμφέρει το CU. Παρά την βελτίωση της Cosmote (100MB σε πακέτα, αποκλειστικές προσφορές, λεπτά προς όλους, MB με ανανέωση από 10€), η CU υπερτερεί. Αλλά να μην ξεχνάνε εκεί στην Vodafone, πως την Cosmote κατέχει η Deutsche Telekom, μια καθόλου τυχαία εταιρεία. Οπότε ... πέρα από τις αυξήσεις, ας σκεφτούν να δώσουν και μερικές παροχές στα πακέτα τους, όπου και όπως μπορούν.

Μπορούν π.χ - στο CU TALK A LOT 600 να δίνουν και μερικά MB με την αγορά του. Έχω και What's Up ... (μιας και αρκετοί φίλοι έχουν What's Up). Αλλά έκανα βασικό μου το CU, μιας και είναι ανώτερο (οριακά πλέον). Πάντως, αν δω ότι ξεφεύγει το πράγμα, θα αρχίσω να βάζω κάρτες αποκλειστικά στην Cosmote και πάλι.

Το νου σου Vodafone. Και εγώ και πολλοί άλλοι.

Edited by Ilovemetal
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Αναλογα τη χρήση. Τα ΜΒ που δίνουν είναι αστεία.

Η ξέρεις ποια :p 2 20αρες εχει βαλει αυτο το μήνα. ;)

Για τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών μια χαρά είναι και τα MB.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

δηλαδη το cu combo 300 δεν αλλαζει κατι στις παροχες του αλλα αυξανεται η τιμη του απο 4 στα 6 ευρω; καλα διαβασα; , δηλαδη απο 3 ευρω πηγε στα 4 και τωρα στα 6 δηλαδη διπλασια τιμη;

δεν παμε καθολου καλα!!! , Καλα Χριστουγεννα σε ολους και να περασετε ωραια!

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

δηλαδη το cu combo 300 δεν αλλαζει κατι στις παροχες του αλλα αυξανεται η τιμη του απο 4 στα 6 ευρω; καλα διαβασα; , δηλαδη απο 3 ευρω πηγε στα 4 και τωρα στα 6 δηλαδη διπλασια τιμη;

δεν παμε καθολου καλα!!! , Καλα Χριστουγεννα σε ολους και να περασετε ωραια!

Προφανώς, θέλουν να καταργήσουν το συγκεκριμένο πακετάκι και προκειμένου να το πετύχουν χωρίς αντιδράσεις, το θάβουν λίγο λίγο, ως που να το κάνουν εντελώς ασύμφορο. Πράγματι, μετά και από αυτή την (τελείως αδικαιολόγητη, δεδομένου ότι δεν αυξάνουν έστω και ελάχιστα τις παροχές του πακέτου) αύξηση, το πακέτο δε θα συμφέρει καθόλου, αφού με 2€ παραπάνω, θα έχουμε επιπλέον 400'+200 SMS προς όλους, 100'+100 SMS προς CU και 30 MB, με το CU combo 600. Ευτυχώς που έβαλα φοιτητικό, οπότε δε θα ξαναχρειαστώ ποτέ (θεωρητικά τουλάχιστον, μία και το πάσο μου λήγει τον Οκτώβριο του 2020) το εν λόγω πακέτο.

Κι εγώ πιστεύω ότι αντί να το καταργήσει το κάνει ασύμφορο ώστε να μην το επιλέγει κανένας. Πολύ καλή κίνηση που το κάνει έτσι και δεν το καταργεί, γιατί δίνει το δικαίωμα σε αυτούς που το είχαν και είχαν μαζέψει κάποια υπόλοιπα, να τα καταναλώσουν στις επόμενες ανανεώσεις του πακέτου, ενώ αν το καταργούσε θα τα έχαναν αυτά τα υπόλοιπα

Θα τα είχαν μέχρι την λήξη τους. Το ίδιο πράγμα είναι στην τελική.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Θα τα είχαν μέχρι την λήξη τους. Το ίδιο πράγμα είναι στην τελική.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Δεν είναι το ίδιο. Άλλο να σου πει το καταργώ και χάνεις ότι σου έχει μείνει μετά τη λήξη του πακέτου και άλλο να σου δώσει το δικαίωμα να κάνεις μερικές ακόμα ανανεώσεις (έστω λίγο πιο ακριβές) ώστε να τα καταναλώσεις.

Δεν είναι το ίδιο. Άλλο να σου πει το καταργώ και χάνεις ότι σου έχει μείνει μετά τη λήξη του πακέτου και άλλο να σου δώσει το δικαίωμα να κάνεις μερικές ακόμα ανανεώσεις (έστω λίγο πιο ακριβές) ώστε να τα καταναλώσεις.

Ετσι, σωστος!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Προσωπικά κρατάω μια πισινή μήπως έχει γίνει λάθος στην ανακοίνωση. Γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργη η κατά 50% αύξηση της τιμής του πακέτου χωρίς καμιά μεταβολή στις παροχές του...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Προσωπικά κρατάω μια πισινή μήπως έχει γίνει λάθος στην ανακοίνωση. Γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργη η κατά 50% αύξηση της τιμής του πακέτου χωρίς καμιά μεταβολή στις παροχές του...

Δε γίνονται τέτοια "λάθη". Σωστή είναι η ανακοίνωση

και εξυπηρετεί τους σκοπούς που αναφέρθηκαν:

1) Να "καταργηθεί" σιγά-σιγά (και αθόρυβα) αυτό το πακέτο

2) Όσοι το ανανεώνουν να μην τους "καταργηθεί" ξαφνικά, αλλά να καταναλώσουν ότι προηγούμενα έχουν κ να "αφήσουν ήσυχη" την εταιρεία να το καταργήσει (πραγματικά) μετά από κάποιους μήνες.:)

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked