jimmiss Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Τελικά μόλις με ενημέρωσε η εξυπηρέτηση πελάτων της vodafone, ότι μπορούν να ενεργοποιούν οι ίδιοι την προσφορά cu summer. Με κλήση προς αυτούς ή μέσω chat , whatsapp κλπ ;-) Μπράβο...Έτσι "παιδιά"....Για να έχει και νόημα ("διαρκείας" πχ Χριστούγεννα , καλοκαίρι 2017 κλπ) η όποια προσφορά για "μόνο μέσω app"!!!:happy: "Ανθεκτικοί" είμαστε {η συντριπτική πλειοψηφία}..... συνεχίστε.... Για τέτοια: Ούτε λόγος!! εγω εχω κατεβασει το BlueStacks στο λαπτοπ κ κανω τη δουλεια μου οταν κανουν δωρα σε αντροιντ εφαρμογες.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 τσεκαρε αμα εχεις σωστο το ip της vodafone ειναι το internet.vodafone.gr , αλλιως δεν καταλαβαινω γιατι δεν σου μπαινει . Τελικά ήταν ότι ήθελε κάρτα/υπόλοιπο. Παρ'όλο που τόσο καιρό μπαίνω με μηδενικό υπόλοιπο στο ίντερνετ, ξαφνικά χωρίς να αλλάξει κάτι κόλησε και βάζωντας κάρτα, απλά συνδέθηκε αμέσως...;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Μπορουμε να στειλουμε καπου μηνυμα για να ενεργοποιησουμε το 4G ή πρεπει αναγκαστικα να μιλησω με την εξυπηρετηση πελατων; Εχω την καινουρια multi καρτα οποτε λογικα υποστηριζει 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Πως Ενεργοποιώ/ Απενεργοποιώ τη χρήση του δικτύου 4G; Ενεργοποιήση Να καλέσουν από τη σύνδεση που θέλουν να ενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 Να στείλουν SMS από τη σύνδεση που θέλουν να ενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 γράφοντας 4G NAI Απενεργοποίηση Να καλέσουν από τη σύνδεση που θέλουν να απενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 Να στείλουν SMS από τη σύνδεση που θέλουν να απενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 γράφοντας 4G OXI http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/eidikes-upiresies/tehnologia-4g/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/eidikes-upiresies/tehnologia-4g/ Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Έχει η μάνα μου καρτοκινητό Vodafone αγορασμένο πριν καμία 15ετια, εποχές Vodafone Ala carte και αργότερα το άλλαξε σε cu. Το θέμα είναι ότι η sim δεν έχει αλλαχθεί ποτέ. Γίνεται αλλαγή σιμ δωρεάν στη βοντα στα πλαίσια (και καλά λόγω) 4G ή η αλλαγή είναι μόνο επί πληρωμή και πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 5€ χρεώνεται η αλλαγή. Δεν έχει δωρεάν αντικατάσταση για 4G από όσο ξέρω. Sent from my XT1524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Δεν απαιτείται αλλαγή για να δουλέψει το 4G Άρα δεν βρίσκω τον λόγο να την δώσουν δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Αλλαγή μάλλον απαιτείται όταν είναι πολύ παλιά η κάρτα sim. Τουλάχιστον όταν ήθελα να ενεργοποιήσω το 4G πριν χρόνια η πρώτη ερώτηση που είχε κάνει η εξυπηρέτηση ήταν από πότε έχω την κάρτα sim. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Αλλαγή μάλλον απαιτείται όταν είναι πολύ παλιά η κάρτα sim. Τουλάχιστον όταν ήθελα να ενεργοποιήσω το 4G πριν χρόνια η πρώτη ερώτηση που είχε κάνει η εξυπηρέτηση ήταν από πότε έχω την κάρτα sim. Έστειλα μήνυμα απο το κινητό της μάνας μου για να ενεργοποιηθεί το 4G στο 1285 αλλά μου λέει πως είναι λανθασμένη επιλογή, να ξανά προσπαθήσω. Παίζει να φταίει ότι το κινητό δεν είναι 4G ή ότι η κάρτα σιμ είναι εποχές '90; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Έστειλα μήνυμα απο το κινητό της μάνας μου για να ενεργοποιηθεί το 4G στο 1285 αλλά μου λέει πως είναι λανθασμένη επιλογή, να ξανά προσπαθήσω. Παίζει να φταίει ότι το κινητό δεν είναι 4G ή ότι η κάρτα σιμ είναι εποχές '90; Το δευτερο.Αλλαξε καρτα σιμ Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Το δευτερο.Αλλαξε καρτα σιμ Ναι αλλά θα τη χρεωθω; εκεί κολλάω πριν πάω σε κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ναι αλλά θα τη χρεωθω; εκεί κολλάω πριν πάω σε κατάστημα Ναι. 5€. Ζήτα milti sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Δεν είναι θέμα κάρτας το σωστό μήνυμα είναι 4GNAI . Το 4G NAI το εκλαμβάνει ως λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Δεν είναι θέμα κάρτας το σωστό μήνυμα είναι 4GNAI . Το 4G NAI το εκλαμβάνει ως λάθος. sim αρχών '00s είχα. Το 2014 την άλλαξα αναγκαστικά: Μου το'παν από εξυπηρέτηση...Έπρεπε αναγκαστικά για 4G δυνατότητα. Και μετά το 4G NAI Από σήμερα 21/7/2016 το CU summer και με Κ στο 1252: Μάλλον πολλές οι δυσκολίες (ή και αδυναμίες) χρήσης του app CU https://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ananeosi-hronou-omilias-1/cu-summer-promo/ http://i65.tinypic.com/kecfpk.jpg Μιας και η πράσινη το μιμήθηκε με λίγο τροποποιημένο τρόπο. Αλλά μόνο μέσω app (ακόμα) αυτή! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 22, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν κατεβάσει το app όταν κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας μετά υπάρχει επιλογή στο app που να σου δίνει κάποιο δώρο μπόνους όπως η wind στο f2g σου δίνει για 4 εβδομάδες τα log n win δώρα σε χρόνο ομιλίας η MB? Σαν vodafone απλό η σαν cu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Στο CU έχει επιλογή όταν βάζεις κάρτα να παίρνεις 500mb ή 2 ώρες προς Vodafone (10€ ανανέωση) και 1gb ή 4 ώρες προς Vodafone+60mb (20€ ανανέωση). Ρυθμίζεται από την εφαρμογή αλλά στη συνέχεια παραμένει η επιλογή μέχρι να την αλλάξεις, και κάθε φορά που βάζεις κάρτα θα παίρνεις το επιλεγμένο bonus. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Για τις απλές ανανεώσεις των 5 ευρώ δεν έχει τίποτα δλδ? Και από οτι κατάλαβα "επιβραβευσεις-μπόνους"δίνει μόνο το cu. Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Στο cu αν κάνεις ανανέωση 10ευρώ σε κατάστημα ή με κάρτα σού δίνει επιπλέον 500mb, δηλαδή σύνολο 1gb Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Για τις απλές ανανεώσεις των 5 ευρώ δεν έχει τίποτα δλδ? Και από οτι κατάλαβα "επιβραβευσεις-μπόνους"δίνει μόνο το cu. Σωστά? Όχι. Στο CU δε δίνει απολύτως τίποτα με 5€ κάρτα. Μόνο frog (για 6 μήνες από νέο αριθμό sim) και f2go ξέρω να δίνει με 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, για μεταφορά σε cu με βλέπω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Παιδιά, θυμίστε μου λίγο, τα bonus mb από την ανανέωση της κάρτας, χάνονται αν δεν ανανεώσεις μέσα σε ένα μήνα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavroulis Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Παιδιά, θυμίστε μου λίγο, τα bonus mb από την ανανέωση της κάρτας, χάνονται αν δεν ανανεώσεις μέσα σε ένα μήνα? Όλα τα πακέτα και bonus χάνονται αν δεν τα ανανεώσεις με το ίδιο πακέτο/bonus πριν τη λήξη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Όλα τα πακέτα και bonus χάνονται αν δεν τα ανανεώσεις με το ίδιο πακέτο/bonus πριν τη λήξη τους. Αν ενεργοποιήσω ένα οποιοδήποτε πακέτο για νετ θα γίνει μεταφορά υπολοίπου των ΜΒ ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Αν ενεργοποιήσω ένα οποιοδήποτε πακέτο για νετ θα γίνει μεταφορά υπολοίπου των ΜΒ ή όχι; Όχι. Μεταφέρονται μόνο όταν ανανεώσεις ακριβώς με το ίδιο πακέτο. πχ τα ΜΒ από ανανέωση 10€ μεταφέρονται αν ανανεώσεις πάλι 10€, ενώ δεν μεταφέρονται αν ανανεώσεις 20€ ή με άλλο πακέτο δεδομένων. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts