Mark_K Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Και μέχρι δύο στη wind, άρα σύνολο 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as1628 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλησπέρα, έχω το φοιτητικό πρόγραμμα student exclusive με τα 5 ευρώ το μήνα. Αν βάλω στην κάρτα μου π.χ 10 ευρώ, θα το έχω για 2 μήνες χωρίς να χρειαστεί να ανανεώνω κάθε μήνα ή τα 10 ευρώ θα "λήξουν" στο τέλος του μήνα και τον επόμενο θα πρέπει να βάλω πάλι τα 5ευρω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Όταν βάζεις κάρτα 10€, μπαίνει χρόνος ομιλίας 8,80€ περίπου, με ισχύ 90 μέρες. Αν σου δίνει το πακέτο των 5€ με 4, όπως σε πολλούς, σου φτάνουν τα χρήματα για να το ενεργοποιήσεις για 2 μήνες. Μετά την ενεργοποίηση έχει ισχύ 1 μήνα, οπότε το 2ο μήνα θέλεις ξανά να το ενεργοποιήσεις. Αν δεν σου δίνουν το πακέτο αυτό στα 4€ και θες να βάζεις υπόλοιπο για 2 μήνες, πρέπει να πας σε κατάστημα και να ζητήσεις να σου βάλουν 12€, έτσι ώστε να μείνουν κάτι παραπάνω από 10€ ώστε να σου φτάσει για το 2μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as1628 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 οκ κατάλαβα, ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 (edited) σχετικά με το δώρο του 1gb μόλις έκανα ανανέωση από το site, με ενεργοποιημένο το bonus talk2voda σε αυτή την περίπτωση μου δίνει 250mb για κάθε ηλεκτρονική ανανέωση, σήμερα λοιπόν πήρα 500mb , επομένως θα έλεγα πως το δώρο δεν είναι 1gb αλλά διπλασιασμός των mb που παίρνει κάθε ένας (bonus talk2voda 250 + 250 δώρο & bonus just surf 500 bonus j.s.+250 μέσω του site +250 δώρο) με ανανέωση 10€ από το site. Παρ' όλα αυτά δεν μας χαλάει, δώρο είναι και έτσι. Edited October 6, 2015 by kostanen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Ξέρει κανείς πόσος χρόνος χρειάζεται για να ενημερωθεί το σύστημα της Vodafone, στην αλλαγή στοιχείων; Πρέπει να δηλωθεί η νέα ταυτότητα, για να ακολουθήσει φορητότητα. Μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει η αίτηση φορητότητας, ώστε να μην απορριφθεί λόγω λανθασμένων στοιχείων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς, αν η Vodafone έχει εφαρμόσει το τρίμηνο, ως διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου? Αν ναι, από πότε περίπου εφαρμόζεται στην πράξη? Η ανακοίνωση έλεγε, ότι θα ίσχυε από τις 27 Ιουλίου, αλλά τον Αύγουστο μου είχαν πει, ότι το μέτρο είχε ανασταλεί μεχρι νεωτέρας. Τί ισχύει τώρα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Από 1 Σεπτέμβρη έχει εφαρμοστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Από 1 Σεπτέμβρη έχει εφαρμοστεί. Ευχαριστώ. Αρα δεν υπάρχει πλέον καμία καρτοκινητή που να μην εφαρμόζει το τρίμηνο. Μόνο η Wind δεν το εφάρμοσε ακόμα, αλλά την περιμένουμε ό,που νά'ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ευχαριστώ. Αρα δεν υπάρχει πλέον καμία καρτοκινητή που να μην εφαρμόζει το τρίμηνο. Μόνο η Wind δεν το εφάρμοσε ακόμα, αλλά την περιμένουμε ό,που νά'ναι! Βάση δελτίου τύπου το έχει εφαρμόσει από 20κάτι Σεπτέμβρη. Αν στην πράξη το τρενάρει όπως η Vodafone δεν το ξέρω. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Βάση δελτίου τύπου το έχει εφαρμόσει από 20κάτι Σεπτέμβρη. Αν στην πράξη το τρενάρει όπως η Vodafone δεν το ξέρω. Το έχει αναστείλει μέχρι νεωτέρας. Το χρηματικό υπόλοιπο, ισχύει κανονικά για έξι μήνες προς το παρόν στην Wind. Η Cosmote, το εφάρμοσε "με το τσεκούρι" αμέσως σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ενώ η Vodafone το εφάρμοσε, αφού πρώτα έδωσε άφθονο χρόνο στους συνδρομητές της για να ανανεώσουν, κάνοντας τα "στραβά μάτια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Το έχει αναστείλει μέχρι νεωτέρας. Το χρηματικό υπόλοιπο, ισχύει κανονικά για έξι μήνες προς το παρόν στην Wind. Η Cosmote, το εφάρμοσε "με το τσεκούρι" αμέσως σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ενώ η Vodafone το εφάρμοσε, αφού πρώτα έδωσε άφθονο χρόνο στους συνδρομητές της για να ανανεώσουν, κάνοντας τα "στραβά μάτια". Kαλημέρα,για να καταλάβω επειδη πρόκειτε να αλλάξω σε καρτοκινητό απο σύνδεση που εχω τώρα,στίς 28/10/15.θα αγοράσω 10 ευρώ καρτα ,αν δεν ξανακάνω ανανέωση μέχρι τις 28/1/16 τότε τι θα γίνει ;χανω το νούμερο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Kαλημέρα,για να καταλάβω επειδη πρόκειτε να αλλάξω σε καρτοκινητό απο σύνδεση που εχω τώρα,στίς 28/10/15.θα αγοράσω 10 ευρώ καρτα ,αν δεν ξανακάνω ανανέωση μέχρι τις 28/1/16 τότε τι θα γίνει ;χανω το νούμερο;;; Χανεις το υπολοιπο των χρηματων σου. Το νουμερο το χανεις αν δεν ανανεωσεις για 13 μηνες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Ξέρει κανείς πόσος χρόνος χρειάζεται για να ενημερωθεί το σύστημα της Vodafone, στην αλλαγή στοιχείων; Πρέπει να δηλωθεί η νέα ταυτότητα, για να ακολουθήσει φορητότητα. Μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει η αίτηση φορητότητας, ώστε να μην απορριφθεί λόγω λανθασμένων στοιχείων; 1) Αμεσα.Τα στοιχεια σου τα περναει ο υπαλληλος στο καταστημα κραταει και την ταυτοτητα και την επομενη ημερα νομιζω εισαι οκ. 2) αν τα στοιχεια ειναι λαθος φυσικα πρωτα ενημερωνεις τα στοιχεια και μετα ζητας φορητητοτητα.Αν πχ ειναι λαθος του υπαλληλου και εχει κανει τυπογραφικα λαθος καποιο στοιχειο γινεται αμεσως η διαδικασια ξανα.Θα στα πουνε και στο καταστημα ολα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Θέλω να ρωτησω ξέρει καποιος αν η vodafone σταματαει την παροχη των φοιτητικων πακετων μολις ληξει το πασο ενος φοιτητη? Γιατι ξερω απο καποιους φιλους οτι το whatsup τους εχει αφησει αρκετο καιρο μετα την ληξη του πασο τα φοιτητικα πακετα ενεργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Θέλω να ρωτησω ξέρει καποιος αν η vodafone σταματαει την παροχη των φοιτητικων πακετων μολις ληξει το πασο ενος φοιτητη? Γιατι ξερω απο καποιους φιλους οτι το whatsup τους εχει αφησει αρκετο καιρο μετα την ληξη του πασο τα φοιτητικα πακετα ενεργα. Έτσι γίνεται μέχρι στιγμής και με βόντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Παιδιά κάποιος που αγοράζει για 1η φορά αριθμό CU παίρνει SIM με χρόνο ομιλίας ή πρέπει να αγοράσει κάρτα ομιλίας ξεχωριστά; Πόσο κοστίζει ο καινούριος αριθμός; Η κάρτα ανανέωσης ξεκινάει από 10 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Παιδιά κάποιος που αγοράζει για 1η φορά αριθμό CU παίρνει SIM με χρόνο ομιλίας ή πρέπει να αγοράσει κάρτα ομιλίας ξεχωριστά; Πόσο κοστίζει ο καινούριος αριθμός; Η κάρτα ανανέωσης ξεκινάει από 10 ευρώ; Από κατάστημα δε χρειάζεται ξεχωριστή κάρτα ομιλίας καθώς ο νέος αριθμός έχει ήδη υπόλοιπο τόσο όσο βάλεις (πχ για 5 ευρώ στο ταμείο έχεις 4,κάτι ευρώ αφαιρώντας το φόρο). Δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω πέρα από το ποσό που θα βάλεις στη νέα σύνδεση-αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Παιδιά κάποιος που αγοράζει για 1η φορά αριθμό CU παίρνει SIM με χρόνο ομιλίας ή πρέπει να αγοράσει κάρτα ομιλίας ξεχωριστά; Πόσο κοστίζει ο καινούριος αριθμός; Η κάρτα ανανέωσης ξεκινάει από 10 ευρώ; Η κάρτα από περίπτερο ξεκινάει από τα 10€, ενώ από κατάστημα μπορείς να βάλεις από 5€. Από ίντερνετ δεν γνωρίζω το ελάχιστο ποσό ανανέωσης, αλλά φαντάζομαι πως θα ισχύουν τα ίδια με την ανανέωση από κατάστημα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40314&dateFrom=&dateUntil= Απλά αχαρακτήριστο! Τέρμα τα δωρεάν δεδομένα, ως μπόνους ανανέωσης. Αν κόψει και το just serf bonus, θα γίνει η καρτοκινητή της πιο ασύμφορη και από Κοσμοτέ. Και να πεις ότι έχει και σήμα? Εγώ στην Καισαριανή, όσο καιρό είχα Βόντα, μιλούσα μόνο στο μπαλκόνι και πάλι μετά βίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40314&dateFrom=&dateUntil= Απλά αχαρακτήριστο! Τέρμα τα δωρεάν δεδομένα, ως μπόνους ανανέωσης. Αν κόψει και το just serf bonus, θα γίνει η καρτοκινητή της πιο ασύμφορη και από Κοσμοτέ. Και να πεις ότι έχει και σήμα? Εγώ στην Καισαριανή, όσο καιρό είχα Βόντα, μιλούσα μόνο στο μπαλκόνι και πάλι μετά βίας. Αυτα συνηθως τα δυο πακετα τα εχουν αλλοδαποι οποτε δε μας πολυδιαφερουν. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Μαλλον δεν το εχει διαβασει καλα τι γραφει και το εχει αναρτησει παντου. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Μαλλον δεν το εχει διαβασει καλα τι γραφει και το εχει αναρτησει παντου. Το έχω αναρτήσει στο θέμα της Q και του Frog, που είναι ανταγωνιστικά των δύο πληγέντων προγραμμάτων. Εσύ που το θεωρείς ασήμαντο, κάτσε στη Βόντα, να δίνεις 5 ευρώ (5,6 με το φόρο του Τσίπρα) για 500 ΜΒ, που για την εταιρεία, κοστίζουν λιγότερο από ένα εκατοστό του λεπτού. Εγώ το θεωρώ σημαντικό, γιατί με αυτό τον τρόπο, καταστρέφονται τα δύο αυτά προγράμματα, αλλά και οι ανταγωνιστές τους στις άλλες δύο εταιρείες, που δεν απευθύνονται μόνο σε αλλοδαπούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Έχεις διαβάσει τον τίτλο του παρόντος θέματος; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40314&dateFrom=&dateUntil= Απλά αχαρακτήριστο! Τέρμα τα δωρεάν δεδομένα, ως μπόνους ανανέωσης. Αν κόψει και το just serf bonus, θα γίνει η καρτοκινητή της πιο ασύμφορη και από Κοσμοτέ. Και να πεις ότι έχει και σήμα? Εγώ στην Καισαριανή, όσο καιρό είχα Βόντα, μιλούσα μόνο στο μπαλκόνι και πάλι μετά βίας. Εδω ειναι cu φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts