Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ειμαι φοιτητής και σκέφτομαι να το γυρισω σε cu απο wu. Με το wu με 10€ τον μηνα εχω 600mb και δινοντας 7 ευρω εχω 1200' ομιλιας προς wu και 600 sms. Συγκεντροτικα αν παω cu τι ακριβως εχω γτ εχω χαθεί με το site της voda. Ευχαριστώ

Με το φοιτητικό Cu έχεις τα εξής πακέτα:

Student xClusive 5: 500 λεπτά προς όλους & 200mb mobile internet με κόστος ενεργοποίησης 5€.

Student xClusive 7: 600 λεπτά και 100 μηνύματα προς όλους & 600 mb mobile internet με κόστος ενεργοποίησης 7€

Student xClusive SMS 1: 300 μηνύματα προς Cu με κόστος ενεργοποίησης 1€.

Φυσικά μπορείς να ενεργοποιήσεις και όλα τα πακέτα του "απλού" Cu. Επίσης, αν σε καλύπτει το Whats up και θέλεις για οποιονδήποτε λόγο να το κρατήσεις (π.χ για να σε καλούν όσοι έχουνε Whats up), δικαιούσαι φοιτητικό Cu με νέο νούμερο, αλλιώς κάνε φορητότητα.

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Καλησπέρα. Ειμαι φοιτητής και σκέφτομαι να το γυρισω σε cu απο wu. Με το wu με 10€ τον μηνα εχω 600mb και δινοντας 7 ευρω εχω 1200' ομιλιας προς wu και 600 sms. Συγκεντροτικα αν παω cu τι ακριβως εχω γτ εχω χαθεί με το site της voda. Ευχαριστώ

Είσαι φοιτητής για φοιτητικό cu ή απλός χρήστης;

Στο φοιτητικό: 10€= 500ΜΒ + 7€ πακέτο με 600' και 100 SMS προς όλους και 600ΜΒ (ή καλύτερα κατά την άποψή μου με 5€ πακέτο με 500' προς όλους και 200 ΜΒ)

Στο κανονικό cu: με την 10€ ανανέωση πάλι κάποια ΜΒ, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς, και πακέτο 7€ 500'+500sms προς CU, 100'+100sms προς όλους και 60 ΜΒ ιντερνετ. Επίσης με Online αγορά του πακέτου έξτρα 100ΜΒ ιντερνετ.

Γενικά κοίτα στο site του CU: https://www.vodafonecu.gr

Edit: Χμμμμ.... Με πρόλαβαν.... :p

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Να προσθέσω σε όλα αυτά , ότι επιπλέον έχεις και Bonus με την κάρτα ανανέωσης των 10 ευρώ.

Το Bonus είναι είτε 120 λεπτά προς Vodafone είτε 500 ΜΒ internet (με κάρτα 20 ευρώ 1GB ) , Για όσους δεν είναι φοιτητές , αυτοί παίρνουν 120 λεπτά ή 250 ΜΒ με την ανανέωση των 10 ευρώ. 3 φίλοι σου θα λάβουν από 100ΜΒ , και το ίδιο μπορεί να συμβεί όταν ανανεώσουν οι φίλοι σου.

Μεταφορά χρημάτων από cu σε καρτοκινητό γίνεται;

http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/peri-monadon/vodafone-sharing/ Δεν ξέρω αν σε καλύπτει αυτό.

Να εκφράσω μια απορία για το προγραμματάκι της vodafone στο smartophone. Εαν είσαι φοιτητής και έχεις το cu βλεπεις τα φοιτητικά πακέτα σωστά ; Εαν δεν είσαι δεν τα βλέπεις ;
London for ever

Εγω τα βλέω όλα

Αν τα βλέπεις όλα ( σε smartphone ) προφανώς είσαι στο φοιτητικό

Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ποσταρω στο καταλληλοτερο σημειο, να ρωτησω:

εχω μια παλια sim, απο prepaid πακετο vodafone mobile connect. Μεχρι τωρα, εστω κι αν δεν εκανα χρηση, φροντιζα να την διατηρω στη ζωη, βαζοντας καθε τοσο καποιο χρημα, για να μενει ενεργη.

Πλεον ομως αποφασισα οτι δεν εχει νοημα και δεν θα το κανω αλλο.

Για να μην χασω τα χρηματα που εχει μεσα, ποιος ειναι ο ευκολοτερος τροπος για να μεταφερω το υπολοιπο σε αλλη sim της vodafone?

Πριν καποιο καιρο που το χα ψαξει λιγο, για να μπορεσω να το κανω, επρεπε να εχω βαλει καρτα x ευρω κλπ. Δηλαδη για να 'ξεφορτωθω', επρεπε να χωσω κι αλλο χρημα! Οξυμωρο!

Δεν ξερω ποσες και ποιες διαθεσιμες επιλογες εχω. Μηπως σε καταστημα το μεταφερουν, διχως αλλες προϋποθεσεις? Μηπως καποια αλλη επιλογη?

Τι μπορω να κανω, ωστε διχως να χαλασω αλλα χρηματα, να μεταφερω οσα χρηματα εχει η sim σε αλλη voda sim, και να ξεμπερδευω;

Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ποσταρω στο καταλληλοτερο σημειο, να ρωτησω:

εχω μια παλια sim, απο prepaid πακετο vodafone mobile connect. Μεχρι τωρα, εστω κι αν δεν εκανα χρηση, φροντιζα να την διατηρω στη ζωη, βαζοντας καθε τοσο καποιο χρημα, για να μενει ενεργη.

Για να μην χασω τα χρηματα που εχει μεσα, ποιος ειναι ο ευκολοτερος τροπος για να μεταφερω το υπολοιπο σε αλλη sim της vodafone?

Πριν καποιο καιρο που το χα ψαξει λιγο, για να μπορεσω να το κανω, επρεπε να εχω βαλει καρτα x ευρω κλπ. Δηλαδη για να 'ξεφορτωθω', επρεπε να χωσω κι αλλο χρημα! Οξυμωρο!

Δεν ξερω ποσες και ποιες διαθεσιμες επιλογες εχω. Μηπως σε καταστημα το μεταφερουν, διχως αλλες προϋποθεσεις? Μηπως καποια αλλη επιλογη?

Τι μπορω να κανω, ωστε διχως να χαλασω αλλα χρηματα, να μεταφερω οσα χρηματα εχει η sim σε αλλη voda sim, και να ξεμπερδευω;

3 post παραπάνω.

http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/peri-monadon/vodafone-sharing/

Τι είναι το prepaid πακέτο Vodafone mobile connect?

Καλημέρα σε όλη τη παρέα. Έχω επι 12 χρόνια συμβόλαιο στη Vodafone αποφάσισα να το γυρίσω σε cu και περιμένω τέλος του μήνα να ενεργοποιηθεί. Είχα το unlimited 35 αλλά πάντα πληρωνα 40-42 ευρώ επειδή ξεπερναγα τα 200 mb που μου έδιναν. Επίσης να πω πως οι περισσοτεροι φιλοι μου έχουν Vodafone συμβολαιο.. Cu κανένας λόγω ηλικιας οποτε ψάχνω κάτι που να έχει ομιλία προς ολους. Η μια μου σκέψη είναι να βάζω 10 ευρώ ανα 25 μέρες ας πούμε ώστε να ανανεώνονται ως δώρο τα mb και μετα να βάζω το πακέτο με τα 100 λεπτα προς λοιπούς ώστε αν δεν τα έχω υπερβεί να προστίθονται στην επόμενη ανανέωση. Επίσης σκέφτομαι και τα 5 ευρώ για 130 μνμ προς ολους. Βασικά όπως τα βλέπω πιστεύω με 15-20 το μήνα να είμαι υπέρ καλυμμένος μιας και δεν μιλάω πολύ στο τηλ απλα το χρησιμοποιώ πολύ για ίντερνετ. Όταν αλλαξα απο σύνδεση σε κάρτα η voda μου έκανε πρόταση οποίο συμβόλαιο θέλω με 50% έκπτωση. Δεν το δέχτηκα όμως για 2 λόγους.. 1) γιατί με 20 ευρώ δεν βρίσκω κάποιο πακέτο με πολύ ίντερνετ και 2) πλεον αν αργησω ενα μήνα να πληρωσω δεν θα μου το κόψουν όπως στο συμβόλαιο.. Όπως επίσης πλεον θα έχω ελευθερία να μεταβω εύκολα σε οποία καρτοκινητη θέλησω στο μέλλον.

Συγγνώμη για το κουραστικό ποστ.ελπίζω οτι επραξα καλά.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

κατί παρόμοιο έκανα και εγώ. έκοψα το unl 35 και πήγα σε καρτοκινητη όπου θα βάλω το ένα νουμερο vodafone που κάνω πολλές κλήσεις στο 0,01€/λεπτό

νομιζω συμφέρει, πληρώνεις πιο λίγα και μόνο αυτά που χρειάζεται

Εγώ πάντως που δεν είμαι φοιτητής και δεν έχω το φοιτητικό πακέτο γιατί τα βλέπω όλα ;
London for ever

τα βλεπεις αλλα δεν μπορεις να τα ενεργοποιησεις.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Τι είναι το prepaid πακέτο Vodafone mobile connect?

Mobile internet προπληρωμενο πακετο, που εδινε η vodafone πριν 8-9 χρονια...

τα βλεπεις αλλα δεν μπορεις να τα ενεργοποιησεις.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας .

London for ever

Να ενημερώσω λοιπόν εδώ για την προσπαθεια που εκανα για να στειλω χρηματα απο μια sim σε μια αλλη.

Πηγα να κανω λοιπον τη μεταφορα και μου ηρθε sms:

"Για να εχετε προσβαση στην υπηρεσια θα πρεπει να εχετε πραγματοποιησει ανανεωσεις χρονου ομιλιας συνολικης αξιας 25 ευρω τους 3 τελευταιους μήνες."

Μπράβο Vodafone. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Αψογα.

Γι' αυτο ρωτησα πως μπορω να το κανω ευκολα και χωρις προβληματα, πιο πανω.

Να βρω το link για το sharing, το εβρισκα και μονος μου, δεν θα ρωτουσα εδω.

Αμα αυτο ειναι sharing εγω ειμαι ο ναπολεων.

Για να με αφησει να στειλω χρηματα, πρεπει να εχω ξοδεξει 25 ευρω, τους τελευταιους 3 μηνες.

Αν δεν ξοδεψω 25 ευρω, ΔΕΝ εχει sharing.

Υπαρχει λυση??????????????

Ναπολεοντα :(....Βαλε οσα € χρειαζεται να φτασεις τα 25 και μετα καντα μεταφορα ολα. Νομιζω ειναι απλο. Edited by pavlitakis1

Να ενημερώσω λοιπόν εδώ για την προσπαθεια που εκανα για να στειλω χρηματα απο μια sim σε μια αλλη.

Πηγα να κανω λοιπον τη μεταφορα και μου ηρθε sms:

"Για να εχετε προσβαση στην υπηρεσια θα πρεπει να εχετε πραγματοποιησει ανανεωσεις χρονου ομιλιας συνολικης αξιας 25 ευρω τους 3 τελευταιους μήνες."

Μπράβο Vodafone. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Αψογα.

Γι' αυτο ρωτησα πως μπορω να το κανω ευκολα και χωρις προβληματα, πιο πανω.

Να βρω το link για το sharing, το εβρισκα και μονος μου, δεν θα ρωτουσα εδω.

Αμα αυτο ειναι sharing εγω ειμαι ο ναπολεων.

Για να με αφησει να στειλω χρηματα, πρεπει να εχω ξοδεξει 25 ευρω, τους τελευταιους 3 μηνες.

Αν δεν ξοδεψω 25 ευρω, ΔΕΝ εχει sharing.

Υπαρχει λυση??????????????

Ναι υπάρχει.Πάρε στο CC Vodafone ψήσε κανένα γκομενάκι απο εκεί κέρασε την ένα ποτό και πες της τι ποσό και σε ποιον αριθμό θες να μεταφέρουν τα χρήματα σου.Χωρίς στοιχειώδη αντίληψη δεν γίνεται τίποτα. Να είσαι ευγνώμων για τις απαντήσεις που λαμβάνεις εδώ μέσα. Έλαβες το sms από την εταιρεία που σου εξηγεί τις προϋποθέσεις. Αν υπήρχε άλλος τρόπος δεν θα στο έστελναν; σοβαρευτείτε η κρίση βαθαίνει.

Ναπολεοντα :(....Βαλε οσα € χρειαζεται να φτασεις τα 25 και μετα καντα μεταφορα ολα. Νομιζω ειναι απλο.

Τι να βαλω, για να φτασω τα 25 ευρω? Εσυ τι καταλαβες, οτι εχω εντος της καρτας λιγοτερα απο 25 ευρω?

Η sim εχει ηδη μεσα 80 ευρω. Ποσο να την παω? Στα 105 ευρω? Για να μπορεσω να κανω sharing?

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Edited by karib

Τι να βαλω, για να φτασω τα 25 ευρω? Εσυ τι καταλαβες, οτι εχω εντος της καρτας λιγοτερα απο 25 ευρω?

Η sim εχει ηδη μεσα 80 ευρω. Ποσο να την παω? Στα 105 ευρω? Για να μπορεσω να κανω sharing?

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ρε Ναπολεοντα, λεει 25€ τους τελευταιους 3μηνες. Βαλε οσα χρειαζονται. Και μετα μεγιστο μεταφορας 150 €. Δεν τα χανεις........Τρολαρεις; :D

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked