zerokill Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Μαλλον γιατι το κρατησε και η Wind γιαυτο ... μακαρι να μεινει για παντα ετσι .. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Ερώτηση γιατί απέχω καιρό από την καρτοκινητή. Εάν θέλεις unlimited με vodafone σε ομιλία και μηνύματα, γύρω στο μισάωρο με τους άλλους και λίγα sms καθώς και 300 Mb internet για iphone με πόσα ευρώ καθαρίζεις το μήνα. Σκέφτομαι να κόψω τη σύνδεση τον άλλο μήνα και να το γυρίσω σε κάρτα αλλά είναι λίγο μπέρδεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Ερώτηση γιατί απέχω καιρό από την καρτοκινητή. Εάν θέλεις unlimited με vodafone σε ομιλία και μηνύματα, γύρω στο μισάωρο με τους άλλους και λίγα sms καθώς και 300 Mb internet για iphone με πόσα ευρώ καθαρίζεις το μήνα. Σκέφτομαι να κόψω τη σύνδεση τον άλλο μήνα και να το γυρίσω σε κάρτα αλλά είναι λίγο μπέρδεμα. Με τις παρουσες συνθηκες 20 ευρω. Για Cu με μια ανανεωση των 20 ευρω εχεις: 1200 λεπτα και 1200 σμσ προς βοντα (συμβολαια και καρτοκινητα) απο μπονους ανανεωσης 100σμσ προς ολους απο το μπονους ανανεωσης. 5 ευρω για 500 μβ. 30 λεπτα για τριτους=12 ευρω. και σου μενουν και 3 ευρω.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Με τις παρουσες συνθηκες 20 ευρω. Για Cu με μια ανανεωση των 20 ευρω εχεις: 1200 λεπτα και 1200 σμσ προς βοντα (συμβολαια και καρτοκινητα) απο μπονους ανανεωσης 100σμσ προς ολους απο το μπονους ανανεωσης. 5 ευρω για 500 μβ. 30 λεπτα για τριτους=12 ευρω. και σου μενουν και 3 ευρω.:happy: Πολύ καλό ακούγεται. Εάν δε βάλω και τα λεπτά για τρίτους που τα έχω στο εταιρικό vodafone, τζάμπα έρχεται. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Κάλεσε 1330 επιλογή 2. άπαιτήσεις α) Να έχεις κάνει έστω και μία ανανέωση στο κινητό που θα μεταφέρεις χρόνο ( να μην έιναι μόνο με αρχικό χρόνο ) β) Να μην έχει γίνει επέκταση υπολοίπου σε κανένα από τα δύο κινητά ή να έχει μπεί κάρτα μετά την επέκταση . Μπορείς να μεταφέρεις μέχρι 30 ευρώ την ημέρα από ένα κινητό σε ένα άλλο με ελάχιστο 5 ευρώ. Το κάθε κινητό μπορεί να δεχθεί 60 ευρώ την ημέρα Επίσης ,μέγιστη μεταφορά 150 τον μήνα Σε ένα καρτοκινητό cu, μπήκε μια κάρτα 5 ευρώ ενώ προφανώς πριν περίπου 1 χρόνο είχε γίνει επέκταση υπολοίπου. Πάλι το υπόλοιπο είναι μείον. Προσπαθώ να μεταφέρω χρόνο από ένα cu προς αυτό και μου λέει ότι δεν γίνεται. πρέπει να βάλω και άλλη κάρτα για να στείλω τον χρόνο ομιλίας; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Μέχρι στιγμής εγώ αυτά ήξερα. Σε κινητό που είχε κάνει επέκταση 5 ευρώ έβαζα μια 5 ευρώ , και παρόλο που λείπαν ακόμα 0,90 έκανε μεταφορά . Τώρα με αυτά που ακούω φένεται ότι πρέπει να καλύψεις όλο το χρέος πριν γίνει μεταφορά. δηλαδή θέλεις ακόμα 5 ευρώ από ότι καταλαβαίνω για να πληρώσεις τα υπόλοιπα που χρωστάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 να ρωτησω και εγω κατι... σχετικα με το απεριοριστο ιντερνετ με το 1 ευρω/ημερα.. η ταχυτητα πρακτικα πεφτει μετα απο καποιον ογκο? τι εχει δειξει η εμπειρια σας? γνωριζω οτι κατι τετοιο ισχυει αναλογα με την περιοχη και τον κοσμο που εξυπηρετει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 να ρωτησω και εγω κατι... σχετικα με το απεριοριστο ιντερνετ με το 1 ευρω/ημερα.. η ταχυτητα πρακτικα πεφτει μετα απο καποιον ογκο? τι εχει δειξει η εμπειρια σας? γνωριζω οτι κατι τετοιο ισχυει αναλογα με την περιοχη και τον κοσμο που εξυπηρετει.. κοίτα εγώ που μπήκα σε μια σελίδα από το facebook zero και ενεργοποιήθηκε έκανα αρκετή χρήση και μόλις έφτασα τα 10μβ μου ήρθε μύνημα ότι τελείωσε ο όγκος. Μετά που πλοήγηθηκα λίγο διότι μετά έπεσα για ύπνο την ίδια ταχύτητα παρατήρησα εξάλλου έμπαινα με gprs διότι 3G δεν ποιανεί στην περιοχή μου μέσα στο σπίτι για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Ναι μετα απο καποιο ογκο κατεβαινει σε απελπιτστικα αργες ταχυτητες. 5kb/sec Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 τα 1500 λεπτα και 1500 σμσ με καθε ανανέωση των 5 για cu δεν ισχυουν πια? γιατι ακουσα διαφιμηση που ελεγε 5 ωρες ομιλίας μονο, που 5 ωρες ειναι 300 λεπτα, και κανένα σμσ! ειμαι σωστός η κανω λαθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Για να ανεβασω καποια αρχεια με το πακετο των 500ΜΒ τι ταχυτητες θα εχω περιπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Μέχρι στιγμής εγώ αυτά ήξερα. Σε κινητό που είχε κάνει επέκταση 5 ευρώ έβαζα μια 5 ευρώ , και παρόλο που λείπαν ακόμα 0,90 έκανε μεταφορά . Τώρα με αυτά που ακούω φένεται ότι πρέπει να καλύψεις όλο το χρέος πριν γίνει μεταφορά. δηλαδή θέλεις ακόμα 5 ευρώ από ότι καταλαβαίνω για να πληρώσεις τα υπόλοιπα που χρωστάς. Μάλιστα...ευχαριστώ...οπότε άλλα 5 ευρώ κάποια στιγμή...γιατί μέχρι το καλοκαίρι που πήρε παράταση η προσφορά δεν θα τα χρησιμοποιήσω αυτά που έχω και θέλω να βάλω και στο άλλο νούμερο τα 150 λεπτά προς σταθερά με 5 ευρώ.;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Για να ανεβασω καποια αρχεια με το πακετο των 500ΜΒ τι ταχυτητες θα εχω περιπου; Αν έχεις σήμα HSDPA/HSUPA και σχετικά σύγχρονο modem (7.2/2.0) υπολόγιζε γύρω στα 1600-1800 kbps upload (195 - 220 KB/sec) σε ώρες μη αιχμής. Σε ώρες αιχμής περί το μισό αυτού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Αν έχεις σήμα HSDPA/HSUPA και σχετικά σύγχρονο modem (7.2/2.0) υπολόγιζε γύρω στα 1600-1800 kbps upload (195 - 220 KB/sec) σε ώρες μη αιχμής. Σε ώρες αιχμής περί το μισό αυτού. Μπορεις να μου το κανεις λιγο πιο λιανα; Βασικα δεν καταλαβαινω το μοντεμ που κολλαει. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Αν έχεις σήμα HSDPA/HSUPA και σχετικά σύγχρονο modem (7.2/2.0) υπολόγιζε γύρω στα 1600-1800 kbps upload (195 - 220 KB/sec) σε ώρες μη αιχμής. Σε ώρες αιχμής περί το μισό αυτού. πως μπορούμε να δούμε τι ταχύτητα έχουμε στο μόντεμ του κινητού μας; . Ελπίζω να κατάλαβα καλά τι θέλεις να πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 πως μπορούμε να δούμε τι ταχύτητα έχουμε στο μόντεμ του κινητού μας; . Ελπίζω να κατάλαβα καλά τι θέλεις να πεις. αναλογα με τις μεγιστες (ονομαστικες) δυνατες τιμες που εχει η συσκευη.. ανατρεξτε στις προδιαγραφες.. για παραδειγμα στο desire εχουμε: GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps EDGE Class 10, 236.8 kbps 3G HSDPA, 7.2 Mbps (download) HSUPA, 2 Mbps (upload) βεβαια μεχρι 2mbps εχω πιασει download, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 σε cu, για το μπόνους..θα πρέπει να γίνει ανανέωση ΑΦΟΥ το έχουμε επιλέξει και έχουμε κάνει εγγραφή στο site ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 σε cu, για το μπόνους..θα πρέπει να γίνει ανανέωση ΑΦΟΥ το έχουμε επιλέξει και έχουμε κάνει εγγραφή στο site ? Ναι, το επιλέγεις πρώτα από το site και μετά κάνεις ανανέωση και σου πιστώνεται το bonus. Υπόψιν, δεν μπορείς να αλλάξεις την επιλογή του bonus. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Η εξτρα χρεωση στο passport ποσο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 αναλογα με τις μεγιστες (ονομαστικες) δυνατες τιμες που εχει η συσκευη.. ανατρεξτε στις προδιαγραφες.. για παραδειγμα στο desire εχουμε: GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps EDGE Class 10, 236.8 kbps 3G HSDPA, 7.2 Mbps (download) HSUPA, 2 Mbps (upload) βεβαια μεχρι 2mbps εχω πιασει download, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.. μπράβο έως 2 αυτα είναι! Εγώ που εχω νοκια 6500slide πως μπορώ να το τσεκαρω; . Αν και το εχω δοκιμάσει να το χρησιμοποιήσω ως μόντεμ για σύνδεση στο ίντερνετ ενώ είχα βάλει 3G εποιανε γύρω στα 300 κάτι kbs γενικά αργούσε παρά πολύ να συνδεθεί. Ίσως η συσκευή να μην το επιτρέπεί;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 τα 1500 λεπτα και 1500 σμσ με καθε ανανέωση των 5 για cu δεν ισχυουν πια? γιατι ακουσα διαφιμηση που ελεγε 5 ωρες ομιλίας μονο, που 5 ωρες ειναι 300 λεπτα, και κανένα σμσ! ειμαι σωστός η κανω λαθος?? ισχύουν. Αυτό που είδες στην διαφήμιση αφορά όσους δεν πρόλαβαν να τα ενεργοποιήσουν πριν να λήξει ο χρόνος ενεργοποίησης της προσφοράς (νομίζω τέλος Φεβρουαρίου) Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 μπράβο έως 2 αυτα είναι! Εγώ που εχω νοκια 6500slide πως μπορώ να το τσεκαρω; . Αν και το εχω δοκιμάσει να το χρησιμοποιήσω ως μόντεμ για σύνδεση στο ίντερνετ ενώ είχα βάλει 3G εποιανε γύρω στα 300 κάτι kbs γενικά αργούσε παρά πολύ να συνδεθεί. Ίσως η συσκευή να μην το επιτρέπεί;. συμφωνα με το gsmarena GPRS Class 11, 53.6 kbps EDGE Class 10, 236.8 kbps 3G Yes, 384 kbps αρα η συσκευη δεν ειναι και για πολλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 συμφωνα με το gsmarena GPRS Class 11, 53.6 kbps EDGE Class 10, 236.8 kbps 3G Yes, 384 kbps αρα η συσκευη δεν ειναι και για πολλα.. κατάλαβα για αυτό πάει σαν κότα στο ίντερνετ. Οκ σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση θα το εχω υπόψιν μου . Τότε λογικά πήγαινε σαν κότα όταν συνδεεα το κινητό σαν μόντεμ στον υπολογιστή. Κάτι άλλο αυτό αφορά την σύνδεση στο ίντερνετ και μέσω του ίδιου του κινητού και χρησιμοποιώντας το ως μόντεμ ως μόντεμ για σύνδεση με τον υπολογιστή ; . Άρα άμα είχα συσκευή που γράφει έως 10,6μβς σημαίνει ότι γύρω στα 2μβς τουλάχιστον το λιγότερο με κάλυψη 3G θα πιανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 το άκουσα και εγώ στο 1286 αλλά στο 1252 δεν ακούγεται πια και στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μου είπανε σήμερα που πήρα τηλέφωνο ότι πήρε παράταση μέχρι 15 απριλίου αλλά δεν ήτανε σίγουρος πάντως μου είπε ότι έχει πάρει σίγουρα παράταση. Όσο για το σίτε γράφει ακόμα 31/3 δεν έχει ενημερωθεί. Τελικά ξέρει κανείς σίγουρα αν η προσφορά των 500ΜΒ έχει πάρει παράταση ως 15/4 (ή και μεγαλύτερη) ή έχει σταματήσει 31/3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Εμενα μου ειχαν πει οτι δεν θα συνεχιστει. Τωρα μακαρι να συνεχιστει γιατι πραγματικα ειναι πολυ καλη προσφορα! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts