JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 (edited) βασιλη το γραφει καπου στο σαιτ αυτο?[/QUOT ναι την http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9075 το μονο που δεν ξερω ειναι μεχρι ποτε θα ειναι δωρεαν . νομιζω μεχρι τελος του χρονου. απλα τσεκαρε το παλι με το 13830 για να εισαι μεσα . Edited June 28, 2010 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Vasileios ετσι μπαινω, αλλα χρεωνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 να δοκιμάσω να καλέσω την εξυπηρέτηση? επειδή αύριο το απόγεμα πετάω, μην κάτσω μια ώρα να μιλάω χαλαρός και με φεσώσουν τελικά... να παρεις γιατι νομιζω αν δεν εχει ενεργοποιηθει θελει ενα εικοσιτετραωρο! καλη πτηση! :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 να παρεις γιατι νομιζω αν δεν εχει ενεργοποιηθει θελει ενα εικοσιτετραωρο! καλη πτηση! :) να σαι καλά! πήρα το μεσημέρι και μου είπαν (παρά τις 3 προσπάθειες μου με το αυτοματοποιημένο σύστημα να το ενεργ) ότι δεν εκρεμμεί κανένα αίτημα. το έκανε η κοπέλα εκείνη την ώρα και τώρα περιμένω μνμ επιβεβαιωσης. ελπίζω να έρθει και σύντομα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Έψαξα έψαξα να βρώ, αλλά τις ρυθμίσεις ίντερνετ για το Ν900 δεν κατάφερα να τις βάλω. Μέσα από την σελίδα της Νόκια, δεν τις στείλανε. Πήρα κ τηλέφωνο στο 1392, αλλά ακόμα περιμένω το μήνυμα. Κανείς να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) καλημέρα, δύο γρήγορες ερωτήσεις για το surf&email: 1. καλώντας το 1286 μου λέει για υπόλοιπο χρόνο ομιλίας και σμσ αλλά για υπόλοιπο ΜΒ δεν λέει τίποτα (προφανώς καταναλώθηκαν τα 30 ΜΒ του Ιουνίου από το παιχνίδι με το xperia 10 mini!). Δεν θα έπρεπε να μου λέει κάτι σχετικά με το οτι έχω 0 ΜΒ αλλα παραμένει ενεργό το surf&email (και άρα και η φτηνότερη χρέωση για πλοήγηση???) edit: ΟΚ, πήγα να ενεργοποιήσω νέο πακέτο στο 1286 και μου είπε οτι δεν μπορώ γιατί έχω ήδη ενεργή την υπηρεσία! 2. Ποιός είναι ο ευκολότερος τρόπος να καταλάβω αν ενα καρτοκινητό (στο οποίο έχω πρόσβαση) είναι cu η καρτοκινητό? ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited June 29, 2010 by PP6210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 2. στειλε απο cu τον αριθμο στο 1253(νομιζω) και θα σου πει αν ανηκει στο cu ή οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Vasileios ετσι μπαινω, αλλα χρεωνει.... Από ότι λέει στην σελίδα πρέπει να μπαίνεις και με ρυθμίσεις μέσω του σημείου πρόσβασης του Vf live! (wap) ή Vf live! Prepay (wapkarta) για να μην σε χρεώση στο 0.facebook.com Για ρώτα και την εξυπηρέτηση να σου πουν γιατί σε χρεώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) όταν είμαι στο εξωτερικό και καλέσω να μάθω υπόλοιπο στη κάρτα ή καλέσω για να ανανεώσω τι χρεώση έχω? Edited June 29, 2010 by shadowman1480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Όσο στοιχίζει μιά κλήση από την χώρα στην οποία βρίσκεσαι προς την Ελλάδα . Δεν είναι εφικτή η κλήση στο 1252 από όλο τον κόσμο. Καλύτερα να στείλεις Υ στο 1252 για το υπόλοιπο σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Όσο στοιχίζει μιά κλήση από την χώρα στην οποία βρίσκεσαι προς την Ελλάδα . Δεν είναι εφικτή η κλήση στο 1252 από όλο τον κόσμο. Καλύτερα να στείλεις Υ στο 1252 για το υπόλοιπο σου . Αφού δεν γίνεται κλήση στο 1252, μήνυμα πώς θα στείλεις στο 1252; Αφού είσαι σε άλλο πάροχο.:wacko: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Από ότι λέει στην σελίδα πρέπει να μπαίνεις και με ρυθμίσεις μέσω του σημείου πρόσβασης του Vf live! (wap) ή Vf live! Prepay (wapkarta) για να μην σε χρεώση στο 0.facebook.com Για ρώτα και την εξυπηρέτηση να σου πουν γιατί σε χρεώνουν. επειδη δε μπορω να βγαλω ακρη, θα παρω στην εξυπηρετηση. αλλιως θα επισκεφτω ενα καταστημα vodafone:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Αφού δεν γίνεται κλήση στο 1252, μήνυμα πώς θα στείλεις στο 1252; Αφού είσαι σε άλλο πάροχο.:wacko: Πιθανότατα το μήνυμα θα σου στοιχίσει φτηνότερα από ότι μια κλήση, αρα είναι προτιμώτερο. Το μηνυμα στο 1252 είναι πιο εύκολο να δρομολογηθεί (roaming agreement) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Μετά τον ένα χρόνο αν δεν έχει καταναλωθεί ο χρόνος ομιλίας διαγράφεται; πχ. βάζω 10Ε την 1/1/2009 και άλλα 10Ε την 1/1/2010 χωρίς να μιλάω καθόλου. Πόσα Ε θα έχω την 2/1/2010? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Μετά τον ένα χρόνο αν δεν έχει καταναλωθεί ο χρόνος ομιλίας διαγράφεται; πχ. βάζω 10Ε την 1/1/2009 και άλλα 10Ε την 1/1/2010 χωρίς να μιλάω καθόλου. Πόσα Ε θα έχω την 2/1/2010? 20€ θα έχεις. Σημασία έχει να κάνεις ανανέωση έστω και την τελευταία μέρα πριν κλείσεις χρόνο κι ας μη μιλάς όλο το χρόνο. Δεν ξέρω όμως, επειδή όταν περάσει ο χρόνος, σου δίνουν άλλες 30 ημέρες διορία. Εάν δεν κάνεις ανανέωση στο κλείσιμο του χρόνου και κάνεις την 29η ημέρα της πρόσθετης 30ήμερης διορίας, δεν ξέρω αν θα σου κρατηθούν τα 10€ που είχες όλο τον προηγούμενο έτος. Edited June 30, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 σπερες στη παρεα της cu! ειχα ενα παλιο κινητο αλακαρτ μαλλον και εστειλα σμσ να γινει cu.. το κινητο δε το χρησιμοποιω..απλα εβαλα μια καρτουλα 5 ευρω να υπαρχει..το ερωτημα μου ειναι το εξης..αλλος με καρτoκινητη vodafone που ανανεωνει κανονικα κτλ...μπορει να μεπαιρνει δωρεαν? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Φυσικά , αν έχει το Unlimited θα σε παίρνει δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 σπερες στη παρεα της cu! ειχα ενα παλιο κινητο αλακαρτ μαλλον και εστειλα σμσ να γινει cu.. το κινητο δε το χρησιμοποιω..απλα εβαλα μια καρτουλα 5 ευρω να υπαρχει..το ερωτημα μου ειναι το εξης..αλλος με καρτoκινητη vodafone που ανανεωνει κανονικα κτλ...μπορει να μεπαιρνει δωρεαν? Από τη στιγμή που μεταφέρθηκες σε CU, όλοι οι CU και Unlimited συνδρομητές θα επικοινωνούν μαζί σου δωρεάν. Από κει και μετά, Συμβόλαια ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρονται μπορούν να σε καλούν ή όχι δωρεάν. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 ευχαριστω πολυ!κυριως με ενδιαφερουν οι καρτες γιατι μονο για να με καλουνε το εχω να σαι καλα! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 2. στειλε απο cu τον αριθμο στο 1253(νομιζω) και θα σου πει αν ανηκει στο cu ή οχι. επισης οταν καλεις το 1252 το ακους λεει οτι καλωσορισατε στο μενου του cu 'η στο νεο καρτοκινητο. επισης ενας αλλος τροπος ειναι και το 1286 που με μια κληση σε αυτο εαν ειναι cu σου λεει τα πακετα sms και χρονου προς cu ενω στο νεο καρτοκινητο υπαρχει η επιλογη με τις 2 ωρες προς ολουσ και 0,01€ το λεπτο προς 2 αριθμους vodafone και επισης τα πακετα αφορουνε ολους τους προορισμους . επισης εαν ειναι vodafone international οταν καλεις το 1286 σου λεει πακετα μονο προς vodafone international και πακετα μονο προς σταθερα εκτος απο το unlimited που ειναι και στα 3 πακετα. επισης στο international οταν καλεις το 1252 και πατας να μαθεις το υπολοιπο σου με την επιλογη 1 δεν το ακους αλλα το λαμβανεις με sms οποτε και αυτος ειναι ενας τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Οταν κανουμε δηλωση το καρτοκινητο ερχεται sms με επιβεβαιωση μολις περασει στο συστημα (οπως γινεται στην cosmote) ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Οταν κανουμε δηλωση το καρτοκινητο ερχεται sms με επιβεβαιωση μολις περασει στο συστημα (οπως γινεται στην cosmote) ή οχι? Σε εμενα παντως που δηλωσα δυο καρτοκινητα δεν μου ηρθε καποιο μηνυμα. Μαλιστα ο υπαλληλος μου ειπε οτι αν συνεχισω να ακουω το μηνυμα περι ταυτοποιησης να μην ανυσηχω!!! Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Σε εμενα παντως που δηλωσα δυο καρτοκινητα δεν μου ηρθε καποιο μηνυμα. Μαλιστα ο υπαλληλος μου ειπε οτι αν συνεχισω να ακουω το μηνυμα περι ταυτοποιησης να μην ανυσηχω!!! Οκ σε ευχαριστω. Εγω οταν ακουσα το μηνυμα ανησυχησα γι αυτο ειπα να ρωτησω... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 το μήνυμα θα ακούγεται ανεξαρτήτως της ταυτοποίησης ή όχι... μίλησα χτες με εξυπηρέτηση, είχαν τα στοιχεία της μητέρας μου (έχει ταυτοποιήσει πάνω από ένα μήνα) αλλά εξακολουθεί να ακούει το μήνυμα για ταυτοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται με τη vodafone και δεν σε αφήνει να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας από το site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts