Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε manosn2, είσαι καταπέλτης εναντίον του cu. Θα μπορούσες να μας πεις εμπεριστατωμένα γιατί; Νομίζω πως έχει κουράσει ο τρόπος που γράφεις.

Φιλικά πάντα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Φίλε manosn2, είσαι καταπέλτης εναντίον του cu. Θα μπορούσες να μας πεις εμπεριστατωμένα γιατί; Νομίζω πως έχει κουράσει ο τρόπος που γράφεις.

Φιλικά πάντα.

Βασικα δεν κατηγορησα κανε cu απλα λεω οτι αν δεν αλλαξει θα πιασει πιο πατο απο τι ειναι, εχει χαση την αιγλη του, κατι πρεπει να κανουν οι κοκκινοι ωστε να το ανεβασουν.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Βασικα δεν κατηγορησα κανε cu απλα λεω οτι αν δεν αλλαξει θα πιασει πιο πατο απο τι ειναι, εχει χαση την αιγλη του, κατι πρεπει να κανουν οι κοκκινοι ωστε να το ανεβασουν.

Και αντί να κάνουν κάτι για να το ανεβάσουν αυτοί πήγαν και αύξησαν τις χρεώσεις. Καλό το ανλίμιτεντ, αλλά αν δεν ρίξουν τις βασικές χρεώσεις, ειδικά τώρα που ο κόσμος ζορίζεται από όλες τις μεριές, το παιχνίδι το έχουνε χαμένο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι θα σου δείνει 2 ώρες με κάθε κάρτα ανανέωσης.

Και κατι αλλο Vasileie αν γνωριζεις, το πακετο ιντερνετ με τα 30mb μπορω να το βαζω μια φορα ανα μηνα ή οσες θελω;

Και κατι αλλο Vasileie αν γνωριζεις, το πακετο ιντερνετ με τα 30mb μπορω να το βαζω μια φορα ανα μηνα ή οσες θελω;

Μια φορα το μηνα δυστηχως! Ειναι για ελαχιστη χρηση μη ψαχνεις!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Μια φορα το μηνα δυστηχως! Ειναι για ελαχιστη χρηση μη ψαχνεις!

Thanks!

Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη αυτην, λες και ειναι φτηνο 3.5 ευρω για 30 ΜΒ.

Thanks!

Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη αυτην, λες και ειναι φτηνο 3.5 ευρω για 30 ΜΒ.

Απλά βρίσκουν και τα κάνουν. Αφενός θέλουν να σε αναγκάσουν να κάνεις συμβόλαιο αν θες ίντερνετ στο κινητό, αφετέρου να σε γδάρουν αν ξεπεράσεις τα 30 ΜΒ, που για να μη τα ξεπεράσεις πρέπει να μπαίνεις μόνο στο google, άντε και σε κανένα forum. Πριν μερικούς μήνες ήμουν Γερμανία και εκεί στα καρτοκινητά είχαν 0,24 του ευρώ το megabyte και ένα σωρό πακέτα στην καρτοκινητή γι αυτούς που θέλουν περισσότερο όγκο, επίσης στην Ιταλία υπάρχουν άπειρα πακέτα, ενδεικτικά με 2 ευρώ την εβδομάδα έχεις 200ΜΒ ιντερνετ στο καρτοκινητό. Εδώ δεν μπορώ να καταλάβω, σε κανένα πηγάδι κατουρήσαμε μάλλον και μας έχουν σαν τους εωθημένους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να συμφωνήσω και εγώ ότι είναι απαράδεκτο σήμερα να δίνουν μόνο 30 ΜΒ στα καρτοκινητά.

^Στέλνεις OFF σε έναν αριθμό και δεν ξαναενεργοποιείται τον επόμενο μήνα.

Μπες στο σάιτ της Βοντα και ψάξτο, φίλε, δεν το ξέρω απ' έξω.

Προσπαθώ να στείλω μέσω της υπηρεσίας sharring σε αλλο καρτοκινητό της voda αλλά το σύστημα λεει οτι δεν μπορεί να γίνει!Μήπως φταίει οτι το καρτοκινητό που θέλω να μεταφέρω το ποσό δεν εχει ποτέ ανανεωθεί ο χρονος ομιλίας με καρτα?Όπως επίσης κατα την μεταφορά ποσου από καρτοκινητό σε άλλο είδα οτι δεν ανανεώθηκε ο ημερομηνία λήξης του καρτοκινητού. Edited by lefkaditis
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Προσπαθώ να στείλω μέσω της υπηρεσίας sharring σε αλλο καρτοκινητό της voda αλλά το σύστημα λεει οτι δεν μπορεί να γίνει!Μήπως φταίει οτι το καρτοκινητό που θέλω να μεταφέρω το ποσό δεν εχει ποτέ ανανεωθεί ο χρονος ομιλίας με καρτα?Όπως επίσης κατα την μεταφορά ποσου από καρτοκινητό σε άλλο είδα οτι δεν ανανεώθηκε ο ημερομηνία λήξης του καρτοκινητού.

Χρειαζεται τουλαχιστον να εχει γινει μια ανανεωση για να χρησιμοποιησεις vf sharing

Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος

Εδω και 2 μερες εχω γυρισει ολα τα καταστηματα σε Πατησιω 3ης Σεπτεμβριου και Αχαρνων για να ταυτοποιησω δυο καρτοκινητα. Το τι απιστευτες και απιθανες δικαιολογιες εχω ακουσει δεν φανταzεστε! Ετσι λοιπον πηγα σε ενα καταστημα Wind να τα κανω ορητοτητα αγανακτησμενη πλεον απο την συμπεριφορα των υπαλληλων της Voda. Σημερα πρωι πρωι με πηραν τηλεφωνο απο την Vofa μου εκανα την γνωστη προσφορα των 5 ευρω/μηνα και μου κανονισαν ραντεβου για αυριο σε συγκεκριμενο καταστημα να τα ταυτοποιησω. Εξυπηρετηση τρομερη!
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

Εδω και 2 μερες εχω γυρισει ολα τα καταστηματα σε Πατησιω 3ης Σεπτεμβριου και Αχαρνων για να ταυτοποιησω δυο καρτοκινητα. Το τι απιστευτες και απιθανες δικαιολογιες εχω ακουσει δεν φανταzεστε! Ετσι λοιπον πηγα σε ενα καταστημα Wind να τα κανω ορητοτητα αγανακτησμενη πλεον απο την συμπεριφορα των υπαλληλων της Voda. Σημερα πρωι πρωι με πηραν τηλεφωνο απο την Vofa μου εκανα την γνωστη προσφορα των 5 ευρω/μηνα και μου κανονισαν ραντεβου για αυριο σε συγκεκριμενο καταστημα να τα ταυτοποιησω. Εξυπηρετηση τρομερη!

Ποιά είναι η γνωστή προσφορά των 5 ευρώ

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ποιά είναι η γνωστή προσφορά των 5 ευρώ

Εχει γραφει και σε προηγουμενα posts απο αλλα παιδια οτι προκειμενου να μην κανεις την φορητοτητα σου δινουν 5 ευρω τον μηνα για 1 χρονο.

εγω εχω ενα κινητο με 2σιμ.εχω μια whats up και ενα καρτοκινητο vodafone.οι 8 στους 10 να μην πω παραπανω εχουν αυτα τα δικτυα.και αυτο δεν συμβαινει μονο σε μενα οσους ξερω τα 8 στα 10 καταχωρημενα ονοματα στο κινητο ειναι αυτα τα δικτυα..βαζεις λοιπον 5 ευρω το μηνα στην whats up και 10 ευρω στη βονταφον και εχεις απεριοριστα σε ολη τη βονταφον απεριοριστα σε ολη την κοσμοτε(ολοι εχουν whats up πλεον και αυτοι που δεν εχουν βαζουν)....

απεριοριστα επισης ολα τα μνμ σε κοσμοτε και βονταφον

αν θες να στηλεις μνμ σε αλλο δικτυο στελνεις απο τη w.u. με μολις 0.004 χρεωση.

εχεις 15 ευρω σχεδον καρτα καθε μηνα να την κανεις οτι θες.πανω απο μια ωρα να μιλησεις σε σταθερα κτλ.

αν ζοριστεις στα 10 ευρω τις βονταφον εχεις αφησει 1 2 ευρω καβατζα,βαζεις 2 ατομα που ξερεις οτι δεν εχουν συνηθως καρτα με 1 λεπτο το λεπτο και στους αλλους κανεις αναπ.δεν υπαρχει λογος να εχουμε ολοι το unlim..

το ιδιο υσχυει και στην w.up αναπ αν ζοριζεσε και με τα 5 ευρω καποια περιοδο.

το θεμα ειναι να μπορουν να σε παιρνουν κιολας οχι μονο να μπορεις να παρεις εσυ.

ειχα συνδεση και τωρα με 15 ευρω(πολλες φορες και με 5)μιλαω ολη μερα οπου θελω και εχω 8 9 ευρω καβατζα καρτα στην whats up και καμια 25 στην βονταφον.

θες και σταθερα?ολοι πλεον εχουμε σταθερο σπιτι(οι περισσοτεροι με απεριοριστες)

αν δεν εχει καποιο απο αυτα τα δικτυα περνουμε απο εκει.)

τι να πω ασχολουμε παρα πολυ με δικτυα και συσκευες πιστευω οτι αυτος ο συνδιασμος ειναι super.........

περιμενω κριτικες και γνωμες........

αν χάσω την κάρτα sim, πόσο θα με χρεώσουν να μου δώσουν άλλη στο ίδιο νούμερο?

το κοστος ειναι γυρω στα 15-17€ νομιζω. δε θυμαμαι ακριβως

το κοστος ειναι γυρω στα 15-17€ νομιζω. δε θυμαμαι ακριβως

Στην Cosmote πάντως είναι 13€. Όταν μου καταχώρησε την καινούρια SIM(αντικατάστασης) και τα στοιχεία μου και πήγα να πληρώσω, μου έκανα το χαρακτηριστικό νόημα ότι δεν κοστίζει τίποτα και έφυγα κύριος. Ο συγκεκριμένος τύπος ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικός και σβέλτος στη δουλειά του και φυσικά χρησιμοποιώ μόνο το εν λόγω κατάστημα για να εξυπηρετηθώ και μάλιστα στο συγκεκριμένο άτομο.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

αν χάσω την κάρτα sim, πόσο θα με χρεώσουν να μου δώσουν άλλη στο ίδιο νούμερο?

17,50€ ειναι η αντικατασταση αλλα ειναι θεμα vodafone να στην χρεωσει η οχι, αν προηγηθει τηλεφωνημα στην εξυπηρετηση πελατων δεν πληρωνεις τιποτα.

Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος

17,50€ ειναι η αντικατασταση αλλα ειναι θεμα vodafone να στην χρεωσει η οχι, αν προηγηθει τηλεφωνημα στην εξυπηρετηση πελατων δεν πληρωνεις τιποτα.

αυτό πως γίνεται;τι να τους πούμε;γιατι μπορεί να πουν τη χάσατε ειναι δικό σας λάθος και τώρα η χρέωση θα ειναι 17.50 ευρώ

Δωρεάν αντικατάσταση γίνεται μόνο σε περίπτωση που είναι ελαττωματική μία κάρτα, όχι όταν κάποιος τη χάσει.

Θα ηθελα και παλι την βοηθεια σας (αν και την προηγουμενη φορα δεν μου απαντησε κανεις!): Ειχα ενα πολυ ευκολο αριθμο ξεχασμενο στο συρταρι μου τον οποιο ειχα ενεργοποιησει στις 29/10/2009. Ξαφνικα διαπιστωνω οτι ο αριθμος πλεον δεν ειναι διαθεσημος (μη κατοχυρωμενος) και ετσι αποφασισα να καλεσω στην εξυπηρετηση για διευκρινησεις οπου και μου ειπαν οτι πλεον αν δεν ειναι δηλωμενα εχουν ισχυει 6 μηνες αλλα εγω στο βιβλιαρακι που ηταν στο πακετο ελεγε για 12μηνη διαρκεια. Μετα μου ειπαν να παω σε ενα καταστημα και να κανω μια δηλωση μεσω fax για να ξαναπαρω τον αριθμο. Εστειλα τον αδερφο μου οπου απλα του ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα ουτε καν την αιτηση γιατι θα απορριφθει ετσι κι'αλλιως. Μηπως παιzει τιποτα επειδη ειναι ευκολος αριθμος και θελουν να μου τον παρουν? Τι μπορω να κανω σε μια τετοια περιπτωση?

Θα ηθελα και παλι την βοηθεια σας (αν και την προηγουμενη φορα δεν μου απαντησε κανεις!): Ειχα ενα πολυ ευκολο αριθμο ξεχασμενο στο συρταρι μου τον οποιο ειχα ενεργοποιησει στις 29/10/2009. Ξαφνικα διαπιστωνω οτι ο αριθμος πλεον δεν ειναι διαθεσημος (μη κατοχυρωμενος) και ετσι αποφασισα να καλεσω στην εξυπηρετηση για διευκρινησεις οπου και μου ειπαν οτι πλεον αν δεν ειναι δηλωμενα εχουν ισχυει 6 μηνες αλλα εγω στο βιβλιαρακι που ηταν στο πακετο ελεγε για 12μηνη διαρκεια. Μετα μου ειπαν να παω σε ενα καταστημα και να κανω μια δηλωση μεσω fax για να ξαναπαρω τον αριθμο. Εστειλα τον αδερφο μου οπου απλα του ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα ουτε καν την αιτηση γιατι θα απορριφθει ετσι κι'αλλιως. Μηπως παιzει τιποτα επειδη ειναι ευκολος αριθμος και θελουν να μου τον παρουν? Τι μπορω να κανω σε μια τετοια περιπτωση?

Εξαρτάται πότε έληξε το νούμερο. Αν έληξε εντός των τελευταίων 6 μηνών θα το παρεις. Αν πανω από 6 μήνες δεν θα σου το δώσουν..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προφανως μετα την αναγκη ταυτοποιησης εβγαλαν καμμια ανακοινωση οτι αδηλωτα και χωρις ανανεωση πανω απο 6 μηνες θα διαγραφονατι. Δε μου παει κατι αλλο στο μυαλο.

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked