Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθω να καλεσω το 1266 απο το πρωι για να κανω αλλαγη πακετου αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση! Μηπως αλλαξε ο αριθμος και δεν το πηρα χαμπαρι?

1286 παιρνεις οχι 1266

δωρεαν οχι. μπορεις να παρεις το πακετο 30mb με 3.5€

εε ναι εννοείτε..δεν μίλησα για τσαμπε :p .Αν υπάρχει να το βάλω.Τί κάνω;Πόσο διαρκεί;

Γιατί νταξ,έχουμε τ 1500,αλλα το satio όπως και να το κάνεις θέλει internet,αλλιώς υπολειτουργεί!!:(

- - - -

εε ναι εννοείτε..δεν μίλησα για τσαμπε :p .Αν υπάρχει να το βάλω.Τί κάνω;Πόσο διαρκεί;

Γιατί νταξ,έχουμε τ 1500,αλλα το satio όπως και να το κάνεις θέλει internet,αλλιώς υπολειτουργεί!!:(

Για το satio τα 30mb ειναι ενα φυσιμα του αερα. Μη το ψαχνεις. Παρε καλυτερα ενα F2G να κανεις την δουλεια σου.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Για μια είσοδο από τον opera θα ναι οκ..Πώς τα ενεργοποιώ τα 30mb όμως;;;Ας το πάμε δοκιμαστικά το θέμα και άμα δεν με συμφέρει βλέπω για λύση.

Δεν θέλω tim.

- - - -

Για μια είσοδο από τον opera θα ναι οκ..Πώς τα ενεργοποιώ τα 30mb όμως;;;Ας το πάμε δοκιμαστικά το θέμα και άμα δεν με συμφέρει βλέπω για λύση.

Δεν θέλω tim.

Παλιώτερα στέλναμε 2 στο 19109.

Δεν ξέρω αν λειτουργει ακόμα.

Τώρα στην ιστοσελίδα της Vodafone λέει , ενεργοποίηση με κλήση στο 13830

σε ενα γνωστο που εκανε φορητοτητα απο γουιντ σε καρτοκινητο βοντα, του ζητησαν ολα τα στοιχεια (ταυτοτητα,αφμ) για να γινει η αιτηση και του ειπαν πως αφου ερθει το νουμερο του (στη βοντα), θα πρεπει να κανει επιπλεον ταυτοποιηση του καρτοκινητου....

ισχυει κατι τετοιο;;

(το καρτοκινητο της γουιντ ηταν ανωνυμο, αρα τα στοιχεια της αιτησης ηταν καθαρα για τη βοντα...)

Δεν θέλω tim.

Καλεσε το 1286 και επελεξε να ενεργοποιησεις πακετο ιντερνετ.

σε ενα γνωστο που εκανε φορητοτητα απο γουιντ σε καρτοκινητο βοντα, του ζητησαν ολα τα στοιχεια (ταυτοτητα,αφμ) για να γινει η αιτηση και του ειπαν πως αφου ερθει το νουμερο του (στη βοντα), θα πρεπει να κανει επιπλεον ταυτοποιηση του καρτοκινητου....

ισχυει κατι τετοιο;;

(το καρτοκινητο της γουιντ ηταν ανωνυμο, αρα τα στοιχεια της αιτησης ηταν καθαρα για τη βοντα...)

Ναι, πλέον για να μην πάνε όλοι μπούγιο στις 30/7 για δήλωση :p , πριν ενεργοποιηθεί ο αριθμός πρέπει να τον δηλώσεις. Ισχύει εδώ και 2-3 μήνες για όλα τα δίκτυα αν δεν κάνω λάθος. Η φορητότητα άλλωστε είναι νέα σύνδεση για το νέο δίκτυο, μην το ξεχνάς. Και πλέον όλα τα καρτοκινητά που ενεργοποιούνταν μετά τις 7/11 ήθελαν πρώτα δήλωση στοιχείων για να λειτουργήσουν.

Ναι, πλέον για να μην πάνε όλοι μπούγιο στις 30/7 για δήλωση :p , πριν ενεργοποιηθεί ο αριθμός πρέπει να τον δηλώσεις. Ισχύει εδώ και 2-3 μήνες για όλα τα δίκτυα αν δεν κάνω λάθος. Η φορητότητα άλλωστε είναι νέα σύνδεση για το νέο δίκτυο, μην το ξεχνάς. Και πλέον όλα τα καρτοκινητά που ενεργοποιούνταν μετά τις 7/11 ήθελαν πρώτα δήλωση στοιχείων για να λειτουργήσουν.

δεν ειναι περιεργο ομως να σου ζητανε ολα τα στοιχεια (για να φερουν ενα ανςνυμο νουμερο) και μετα -αφου γινει η φορητοτητα- να στα ξαναζητανε;;;

Προσπαθω να καλεσω το 1266 απο το πρωι για να κανω αλλαγη πακετου αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση! Μηπως αλλαξε ο αριθμος και δεν το πηρα χαμπαρι?

Για αλλαγή πακέτου πέρνεις 1266 (δηλαδή από CU σε νέο καρτοκινητό) όχι 1286. ίσως έχει προσωρινό πρόβλημα

καλησπερα, για να αλλαξω το μηνυμα καλωσορισματος στον τηλεφωνητη του CU μου χρεωνομαι; πρεπει να παρω στο 13830; ευχαριστω
Berry fan? Join BerryUser.com

καλησπερα, για να αλλαξω το μηνυμα καλωσορισματος στον τηλεφωνητη του CU μου χρεωνομαι; πρεπει να παρω στο 13830; ευχαριστω

απο οσο θυμαμαι καλεις το 1269 χωρις χρεωση

δεν ειναι περιεργο ομως να σου ζητανε ολα τα στοιχεια (για να φερουν ενα ανώνυμο νουμερο) και μετα -αφου γινει η φορητοτητα- να στα ξαναζητανε;;;

Όταν κανεις την ταυτοποιηση συμπληρωνεις μια ειδικη δηλωση την οποία δεν εχεις συμπληρώσει κατά την αιτηση φορητοτητας.

Ποιο πακέτο συμφέρει πιο πολύ για να καλώ σταθερά εντός Ελλάδος?

Το cu alla day με 0,36ευρω την ημερα εχεις 60 λεπτα προς σταθερα!

Guest hermos
Το cu alla day με 0,36ευρω την ημερα εχεις 60 λεπτα προς σταθερα!

Το ξέρω αυτό. Δεν έχει βγει κάποιο άλλο? Για το cu all day μπορείς να μου πεις ποιος είναι ο ελάχιστος χρόνος ομιλίας?

Το ξέρω αυτό. Δεν έχει βγει κάποιο άλλο? Για το cu all day μπορείς να μου πεις ποιος είναι ο ελάχιστος χρόνος ομιλίας?

τα 3 λεπτα ειναι.

Υπαρχει και το πακετο 120 λεπτα ομιλιας προς σταθερα με 5 ευρω το μηνα το οποιο εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο και το οποιο υπαρχει στο wind f2g και νεα καρτοκινητη wind.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Mια ερώτηση, στο νέο καρτοκινητό με unlimited αν μετά τον μήνα δεν ανανεώσω, το ποσό που μου έμεινε προς λοιπές κλήσεις πλην vodafone μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν 1 λεπτό το λεπτό;

Mια ερώτηση, στο νέο καρτοκινητό με unlimited αν μετά τον μήνα δεν ανανεώσω, το ποσό που μου έμεινε προς λοιπές κλήσεις πλην vodafone μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν 1 λεπτό το λεπτό;

Ναι κανονικά , αλλά μόνο προς 2 αριθμούς.

Υπαρχει και το πακετο 120 λεπτα ομιλιας προς σταθερα με 5 ευρω το μηνα το οποιο εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο και το οποιο υπαρχει στο wind f2g και νεα καρτοκινητη wind.

Όμως , επειδή εδώ μιλάμε για καρτοκινητά Vodafone, υπάρχει και το πακέτο 150 λεπτά προς σταθερά με 5 ευρώ το οποίο υπάρχει στο Vodafone International

βασιλη θελω την βοηθεια σου, αν εχεις δηλωμενους 2 αριθμους στο ενα λεπτο το λεπτο και ενεργοποιημενο το σουπερ πακετο, αν καλεσεις τους 2 δηλωμενους αριθμους απο που αφαιρουνται τα λεπτα?απο το υπολοιπο των ευρω σου η απο το σουπερ πακετο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked