zerokill Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Προσπαθω να καλεσω το 1266 απο το πρωι για να κανω αλλαγη πακετου αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση! Μηπως αλλαξε ο αριθμος και δεν το πηρα χαμπαρι? 1286 παιρνεις οχι 1266 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 1286 παιρνεις οχι 1266 Πω πω...ευχαριστω πολυ! Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Μας δίνουν νετ στην cu;Πόσα mb; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 δωρεαν οχι. μπορεις να παρεις το πακετο 30mb με 3.5€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 δωρεαν οχι. μπορεις να παρεις το πακετο 30mb με 3.5€ εε ναι εννοείτε..δεν μίλησα για τσαμπε :p .Αν υπάρχει να το βάλω.Τί κάνω;Πόσο διαρκεί; Γιατί νταξ,έχουμε τ 1500,αλλα το satio όπως και να το κάνεις θέλει internet,αλλιώς υπολειτουργεί!!:( Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 εε ναι εννοείτε..δεν μίλησα για τσαμπε :p .Αν υπάρχει να το βάλω.Τί κάνω;Πόσο διαρκεί; Γιατί νταξ,έχουμε τ 1500,αλλα το satio όπως και να το κάνεις θέλει internet,αλλιώς υπολειτουργεί!!:( Για το satio τα 30mb ειναι ενα φυσιμα του αερα. Μη το ψαχνεις. Παρε καλυτερα ενα F2G να κανεις την δουλεια σου. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Για μια είσοδο από τον opera θα ναι οκ..Πώς τα ενεργοποιώ τα 30mb όμως;;;Ας το πάμε δοκιμαστικά το θέμα και άμα δεν με συμφέρει βλέπω για λύση. Δεν θέλω tim. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Για μια είσοδο από τον opera θα ναι οκ..Πώς τα ενεργοποιώ τα 30mb όμως;;;Ας το πάμε δοκιμαστικά το θέμα και άμα δεν με συμφέρει βλέπω για λύση. Δεν θέλω tim. Παλιώτερα στέλναμε 2 στο 19109. Δεν ξέρω αν λειτουργει ακόμα. Τώρα στην ιστοσελίδα της Vodafone λέει , ενεργοποίηση με κλήση στο 13830 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 σε ενα γνωστο που εκανε φορητοτητα απο γουιντ σε καρτοκινητο βοντα, του ζητησαν ολα τα στοιχεια (ταυτοτητα,αφμ) για να γινει η αιτηση και του ειπαν πως αφου ερθει το νουμερο του (στη βοντα), θα πρεπει να κανει επιπλεον ταυτοποιηση του καρτοκινητου.... ισχυει κατι τετοιο;; (το καρτοκινητο της γουιντ ηταν ανωνυμο, αρα τα στοιχεια της αιτησης ηταν καθαρα για τη βοντα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Για μια είσοδο από τον opera θα ναι οκ..Πώς τα ενεργοποιώ τα 30mb όμως;;;Ας το πάμε δοκιμαστικά το θέμα και άμα δεν με συμφέρει βλέπω για λύση. Δεν θέλω tim. Καλεσε το 1286 και επελεξε να ενεργοποιησεις πακετο ιντερνετ. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 σε ενα γνωστο που εκανε φορητοτητα απο γουιντ σε καρτοκινητο βοντα, του ζητησαν ολα τα στοιχεια (ταυτοτητα,αφμ) για να γινει η αιτηση και του ειπαν πως αφου ερθει το νουμερο του (στη βοντα), θα πρεπει να κανει επιπλεον ταυτοποιηση του καρτοκινητου.... ισχυει κατι τετοιο;; (το καρτοκινητο της γουιντ ηταν ανωνυμο, αρα τα στοιχεια της αιτησης ηταν καθαρα για τη βοντα...) Ναι, πλέον για να μην πάνε όλοι μπούγιο στις 30/7 για δήλωση :p , πριν ενεργοποιηθεί ο αριθμός πρέπει να τον δηλώσεις. Ισχύει εδώ και 2-3 μήνες για όλα τα δίκτυα αν δεν κάνω λάθος. Η φορητότητα άλλωστε είναι νέα σύνδεση για το νέο δίκτυο, μην το ξεχνάς. Και πλέον όλα τα καρτοκινητά που ενεργοποιούνταν μετά τις 7/11 ήθελαν πρώτα δήλωση στοιχείων για να λειτουργήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Ναι, πλέον για να μην πάνε όλοι μπούγιο στις 30/7 για δήλωση :p , πριν ενεργοποιηθεί ο αριθμός πρέπει να τον δηλώσεις. Ισχύει εδώ και 2-3 μήνες για όλα τα δίκτυα αν δεν κάνω λάθος. Η φορητότητα άλλωστε είναι νέα σύνδεση για το νέο δίκτυο, μην το ξεχνάς. Και πλέον όλα τα καρτοκινητά που ενεργοποιούνταν μετά τις 7/11 ήθελαν πρώτα δήλωση στοιχείων για να λειτουργήσουν. δεν ειναι περιεργο ομως να σου ζητανε ολα τα στοιχεια (για να φερουν ενα ανςνυμο νουμερο) και μετα -αφου γινει η φορητοτητα- να στα ξαναζητανε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juamx Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Προσπαθω να καλεσω το 1266 απο το πρωι για να κανω αλλαγη πακετου αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση! Μηπως αλλαξε ο αριθμος και δεν το πηρα χαμπαρι? Για αλλαγή πακέτου πέρνεις 1266 (δηλαδή από CU σε νέο καρτοκινητό) όχι 1286. ίσως έχει προσωρινό πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overflow Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 καλησπερα, για να αλλαξω το μηνυμα καλωσορισματος στον τηλεφωνητη του CU μου χρεωνομαι; πρεπει να παρω στο 13830; ευχαριστω Παράθεση Berry fan? Join BerryUser.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 καλησπερα, για να αλλαξω το μηνυμα καλωσορισματος στον τηλεφωνητη του CU μου χρεωνομαι; πρεπει να παρω στο 13830; ευχαριστω απο οσο θυμαμαι καλεις το 1269 χωρις χρεωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 δεν ειναι περιεργο ομως να σου ζητανε ολα τα στοιχεια (για να φερουν ενα ανώνυμο νουμερο) και μετα -αφου γινει η φορητοτητα- να στα ξαναζητανε;;; Όταν κανεις την ταυτοποιηση συμπληρωνεις μια ειδικη δηλωση την οποία δεν εχεις συμπληρώσει κατά την αιτηση φορητοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest hermos Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Ποιο πακέτο συμφέρει πιο πολύ για να καλώ σταθερά εντός Ελλάδος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Ποιο πακέτο συμφέρει πιο πολύ για να καλώ σταθερά εντός Ελλάδος? Το cu alla day με 0,36ευρω την ημερα εχεις 60 λεπτα προς σταθερα! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest hermos Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Το cu alla day με 0,36ευρω την ημερα εχεις 60 λεπτα προς σταθερα! Το ξέρω αυτό. Δεν έχει βγει κάποιο άλλο? Για το cu all day μπορείς να μου πεις ποιος είναι ο ελάχιστος χρόνος ομιλίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Το ξέρω αυτό. Δεν έχει βγει κάποιο άλλο? Για το cu all day μπορείς να μου πεις ποιος είναι ο ελάχιστος χρόνος ομιλίας? τα 3 λεπτα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Το ξέρω αυτό. Δεν έχει βγει κάποιο άλλο? Για το cu all day μπορείς να μου πεις ποιος είναι ο ελάχιστος χρόνος ομιλίας? Υπαρχει και το πακετο 120 λεπτα ομιλιας προς σταθερα με 5 ευρω το μηνα το οποιο εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο και το οποιο υπαρχει στο wind f2g και νεα καρτοκινητη wind. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Mια ερώτηση, στο νέο καρτοκινητό με unlimited αν μετά τον μήνα δεν ανανεώσω, το ποσό που μου έμεινε προς λοιπές κλήσεις πλην vodafone μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν 1 λεπτό το λεπτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Mια ερώτηση, στο νέο καρτοκινητό με unlimited αν μετά τον μήνα δεν ανανεώσω, το ποσό που μου έμεινε προς λοιπές κλήσεις πλην vodafone μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν 1 λεπτό το λεπτό; Ναι κανονικά , αλλά μόνο προς 2 αριθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Υπαρχει και το πακετο 120 λεπτα ομιλιας προς σταθερα με 5 ευρω το μηνα το οποιο εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο και το οποιο υπαρχει στο wind f2g και νεα καρτοκινητη wind. Όμως , επειδή εδώ μιλάμε για καρτοκινητά Vodafone, υπάρχει και το πακέτο 150 λεπτά προς σταθερά με 5 ευρώ το οποίο υπάρχει στο Vodafone International Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 βασιλη θελω την βοηθεια σου, αν εχεις δηλωμενους 2 αριθμους στο ενα λεπτο το λεπτο και ενεργοποιημενο το σουπερ πακετο, αν καλεσεις τους 2 δηλωμενους αριθμους απο που αφαιρουνται τα λεπτα?απο το υπολοιπο των ευρω σου η απο το σουπερ πακετο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts