one_tree_hill Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Για την Cosmote που είδα πιο πάνω, δε πρόκειται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να απαντήσει. Είναι αφιερωμένη στους πιτσιρικάδες με τα 1500 που τα τρώνε σα ρουφήχτρες και για αυτό θα μένει μια ζωή πίσω, έστω και αν λένε ότι είναι καλή εταιρεία. Τώρα, το ότι η Vodafone δε δίνει ΜΒ, καλά να πάθει. Ο κόσμος αυτό θέλει, όχι τα 30 ψωροΜΒ, που δε φτάνουν ούτε για ένα tweet στο twitter. Καλά, για surfing δε το συζητώ, σε μισή ώρα έχουν τελειώσει για πλάκα. Ειδικά για χάρτες. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user4707 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Ως προσφορά,όχι ως μόνιμο πακέτο. Σίγουρα βολεύει πολλούς και καλά κάνει(μιλώντας απ'την πλευρά των συνδρομητών). Δεν παύει παρ'όλα αυτά να αποτελεί προσφορά. Υ.Γ.: Αν και κατά την άποψή μου, για διάφορους λόγους, θα έπρεπε να χρεώνει έστω ένα μικρό ποσό γι'αυτά τα GB που δίνει. με ποιο σκεπτικό θα έπρεπε να χρεώνει ένα ελάχιστο ποσό? Αφού μας το προσφέρει δωρεάν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Σωστά, σε άλλες χώρες προσφέρουν δωρεάν περισσότερα GB. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Ας μην υπερβάλλουμε :) Δεν είναι τόσο..."κέρβεροι" τα ελληνικά δίκτυα στις ταρίφες των πακέτων mobile internet. Αλλά, ας παραμείνουμε στο θέμα μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Απλά είναι τα πράγματα.Όποιος δεν ικανοποιείται φεύγει.Έτσι είναι η αγορά.Εμένα προσωπικά τέλιωσε σήμερα η διορία μου στην vodafone.Δεν έδωσε ίντερνετ βάζω wind.Δεν είναι και λίγο αυτό που δίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Απλά είναι τα πράγματα.Όποιος δεν ικανοποιείται φεύγει.Έτσι είναι η αγορά.Εμένα προσωπικά τέλιωσε σήμερα η διορία μου στην vodafone.Δεν έδωσε ίντερνετ βάζω wind.Δεν είναι και λίγο αυτό που δίνει... Σε τρεις μέρες βλέπω να βάζεις ξανά vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Ξερει καποιος να μου απαντησει εαν σε Νεο καρτοκινητο Vodafone μπορεις ταυτοχρονα να ενεργοποιησεις: και τη Δωρεάν Unlimited Ομιλία και SMS προς όλη τη Vodafone και καποιο απο τα Super πακέτα ομιλίας και sms προς ολους Και αν ναι, σε περιπτωση που μιλας με Vodafone κινητο απο ποιο πακετο καταναλώνει πρωτα τον χρονο ομιλιας?? Απο το Unlimited ή απο τα super?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 (edited) Από Νέο Καρτοκινητό πόσο κοστίζει η είσοδος στο Vodafone live?Και για πόση ώρα; Ξερει καποιος να μου απαντησει εαν σε Νεο καρτοκινητο Vodafone μπορεις ταυτοχρονα να ενεργοποιησεις: και τη Δωρεάν Unlimited Ομιλία και SMS προς όλη τη Vodafone και καποιο απο τα Super πακέτα ομιλίας και sms προς ολους Όχι,δεν μπορείς.Μπορείς όμως να ενεργοποιήσεις τα Πακέτα χρόνου ομιλίας και μηνυμάτων 30 λεπτά + 30 SMS προς όλα τα κινητά και σταθερά με 5 ευρώ και τα 30 λεπτά προς κινητά Vodafone και σταθερά με 5 ευρώ. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1241 Edited March 19, 2010 by maria02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Πρίν 2-3 βδομάδες πήγα με φορητότητα από συμβόλαιο cosmote σε vodafone cu και μόλις βγήκε η προσφορά της wind έκανα ξανά φορητότητα. Χθες με κάλεσαν να μου κάνουν προσφορά για να μη φύγω από vodafone. Μου έδιναν λέει 5 ευρώ κάθε μήνα (για ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά) πίστωση στο υπόλοιπο χωρίς άλλη προυπόθεση/υποχρέωση. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Πρίν 2-3 βδομάδες πήγα με φορητότητα από συμβόλαιο cosmote σε vodafone cu και μόλις βγήκε η προσφορά της wind έκανα ξανά φορητότητα. Χθες με κάλεσαν να μου κάνουν προσφορά για να μη φύγω από vodafone. Μου έδιναν λέει 5 ευρώ κάθε μήνα (για ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά) πίστωση στο υπόλοιπο χωρίς άλλη προυπόθεση/υποχρέωση. Ειναι θετικο το οτι σε πηραν αλλα αλλο 15 λεπτα ομιλιας (5 ευρω/0.35) και αλλο 1.5 GB internet! Δεν φτανει, voda δωσε ιντερνετ στον λαο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Όχι,δεν μπορείς.Μπορείς όμως να ενεργοποιήσεις τα Πακέτα χρόνου ομιλίας και μηνυμάτων 30 λεπτά + 30 SMS προς όλα τα κινητά και σταθερά με 5 ευρώ και τα 30 λεπτά προς κινητά Vodafone και σταθερά με 5 ευρώ. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1241 Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα μου κανει εντυπωση γιατι μπορεις να ενεργοποιησεις μαζι με το unlimited, τα απλα πακετα και οχι τα super πακετα...:blink: Η χρεωση που λες ειναι 5 ευρω ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (Δηλ πανω απο 20 ευρω το μηνα) Τεσπα.. τελικα καλυτερα wind f2g που δεν σε υποχρεωνει να κανεις ανανεωση πανω απο 10 ευρω καθε μηνα και δεινει και το ιντερνετ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Έχει προσέξει κανείς στο Unlimited με CU (και με 5 € κάρτα αλλά και με 10 €) ότι μετά από 4-5 λεπτά εξασθενεί το σήμα με αποτέλεσμα να αναγκαστείς να κλείσεις και να ξαναπάρεις; Συστηματικά όμως! Το έχουν κάνει έτσι επίτηδες για να αποφορτίζονται οι γραμμές ή είναι ιδέα μου; Πολύ σπάνια έχω καταφέρει να μιλήσω μισή και μια ώρα χωρίς "διαλείμματα" ανά 5'! :rolleyes: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Σε τρεις μέρες βλέπω να βάζεις ξανά vodafone. alany θες να πείς κάτι;Έχεις καμμία πληροφόρηση για καινούργια προσφορά ή ετσι το λές;Γιατί έχω παρατηρήσει ότι που και πού δίνεις "ζεστά" νέα.Λές να απαντήσει η voda ή απλα πιστεύεις οτι δεν θα είμαι ευχαριστημένος απο τη wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 alany θες να πείς κάτι;Έχεις καμμία πληροφόρηση για καινούργια προσφορά ή ετσι το λές;Γιατί έχω παρατηρήσει ότι που και πού δίνεις "ζεστά" νέα.Λές να απαντήσει η voda ή απλα πιστεύεις οτι δεν θα είμαι ευχαριστημένος απο τη wind; Δεν γνωρίζω κάτι. Πιστεύω ότι θα απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Έχει προσέξει κανείς στο Unlimited με CU (και με 5 € κάρτα αλλά και με 10 €) ότι μετά από 4-5 λεπτά εξασθενεί το σήμα με αποτέλεσμα να αναγκαστείς να κλείσεις και να ξαναπάρεις; Συστηματικά όμως! Το έχουν κάνει έτσι επίτηδες για να αποφορτίζονται οι γραμμές ή είναι ιδέα μου; Πολύ σπάνια έχω καταφέρει να μιλήσω μισή και μια ώρα χωρίς "διαλείμματα" ανά 5'! :rolleyes: μηπως ειναι το κινητο;;;...δεν το εχω προσεξει...βεβαια δεν μιλαω μιση η μια ωρα :p...αλλα το πολυ 10 λεπτα.... Δεν γνωρίζω κάτι. Πιστεύω ότι θα απαντήσει. η ελπιδα πεθαινει τελευταια :p ....μακαρι να ακολουθησει Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Έχει προσέξει κανείς στο Unlimited με CU (και με 5 € κάρτα αλλά και με 10 €) ότι μετά από 4-5 λεπτά εξασθενεί το σήμα με αποτέλεσμα να αναγκαστείς να κλείσεις και να ξαναπάρεις; Συστηματικά όμως! Το έχουν κάνει έτσι επίτηδες για να αποφορτίζονται οι γραμμές ή είναι ιδέα μου; Πολύ σπάνια έχω καταφέρει να μιλήσω μισή και μια ώρα χωρίς "διαλείμματα" ανά 5'! :rolleyes: Δεν μου έχει τύχει ποτέ αν και κάνω συχνά μεγάλες κλήσεις (20 με 30 λεπτά η κάθε μία)! Ίσως παίζει ρόλο και η περιοχή που βρίσκεται ο καθένας όμως. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 μηπως ειναι το κινητο;;;...δεν το εχω προσεξει...βεβαια δεν μιλαω μιση η μια ωρα :p...αλλα το πολυ 10 λεπτα.... Τι να σου πω... Οι συσκευές και οι 2 καινούριες είναι... Δεν μου έχει τύχει ποτέ αν και κάνω συχνά μεγάλες κλήσεις (20 με 30 λεπτά η κάθε μία)! Ίσως παίζει ρόλο και η περιοχή που βρίσκεται ο καθένας όμως. Ίσως.. Βέβαια αν έχεις υπομονή καμιά 10-15'', επανέρχεται αλλά προτιμώ να το κλείνω και να ξαναπαίρνω και όλα είναι ΟΚ. Σαφώς και δε γίνεται πάντα. Σίγουρα όμως 2 στις 5 φορές και συστηματικά... Ίσως να είναι ένας τρόπος για να μη παθαίνουν αυτά που παθαίνει το What's Up τις ώρες αιχμής (πιάνεις γραμμή με την 5η-6η προσπάθεια)... Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Ουτε εγω εχω παρατηρησει κατι αναλογο!!!Μια χαρα οι κλησεις και τα μηνυματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Υπάρχει κάποιο εβδομαδιαίο πακέτο mms που να ενεργοποιείται ενώ έχω το Unlimited? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user4707 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Έχει προσέξει κανείς στο Unlimited με CU (και με 5 κάρτα αλλά και με 10 ) ότι μετά από 4-5 λεπτά εξασθενεί το σήμα με αποτέλεσμα να αναγκαστείς να κλείσεις και να ξαναπάρεις; Συστηματικά όμως! Το έχουν κάνει έτσι επίτηδες για να αποφορτίζονται οι γραμμές ή είναι ιδέα μου; Πολύ σπάνια έχω καταφέρει να μιλήσω μισή και μια ώρα χωρίς "διαλείμματα" ανά 5'! :rolleyes:φίλε μου εγώ το εχω λιώσει και δεν εχω πρόβλημα,άλλωστε το να ρίχνει το σήμα επιλεκτικά πρώτη φορά το ακούω,μήπως έχει πρόβλημα ο πομποδέκτης της συσκευής σου? Για ψαξτο λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Υπάρχει κάποιο εβδομαδιαίο πακέτο mms που να ενεργοποιείται ενώ έχω το Unlimited? Υπάρχει μηνιαίο πακέτο των 10 mms προς ολους με 2,32 ευρώ για cu και νεο καρτοκινητο ενω μονο στο νεο καρτοκινητο υπαρχει και το εβδομαδιαιο πακετο των 3 mms με 0,70 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Υπάρχει μηνιαίο πακέτο των 10 mms προς ολους με 2,32 ευρώ για cu και νεο καρτοκινητο ενω μονο στο νεο καρτοκινητο υπαρχει και το εβδομαδιαιο πακετο των 3 mms με 0,70 ευρώ Ευχαριστώ!!Ήξερα το πακέτο των 3 mms αλλά δεν ήξερα αν μπορώ να το ενεργοποιήσω μαζί με το Unlimited. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Υπάρχει μηνιαίο πακέτο των 10 mms προς ολους με 2,32 ευρώ για cu και νεο καρτοκινητο ενω μονο στο νεο καρτοκινητο υπαρχει και το εβδομαδιαιο πακετο των 3 mms με 0,70 ευρώ το πακέτο των 3 μμς στην τιμή των 0,70€ ισχύει και το για το καρτοκινητο cu και για το νέο καρτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 το πακέτο των 3 μμς στην τιμή των 0,70€ ισχύει και το για το καρτοκινητο cu και για το νέο καρτοκινητο. Ισχυει μονο για το νεο καρτοκινητο και οχι και για το cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Ισχυει μονο για το νεο καρτοκινητο και οχι και για το cu ισχύει και στα δύο καρτοκινητα εγώ εχω cu τόσα χρόνια και το χρησιμοποιώ κανονικά. Προφανώς έχει μπερδευτεί από το σίτε που το αναφέρει μόνο στο νέο καρτοκινητο ενώ κανονικά ισχύει και για τα δύο καρτοκινητα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts