HEO Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 2 ώρες πριν, terkos2 said: αλλά αυτός δεν ξέρω τι στο κόρακα κάνει και καταναλώνει ότι χρηματικό υπόλοιπο μένει μέσα, οπότε αν το κάνω μάλλον θα χαθεί. Μπορεις εναλλακτικα να αγορασεις κατι απο το efood και να ντερλικωσεις 😀 Προτεινω μια διπλη πιτσα απο το πιτσα φαν, την προσφορα την εχει καποιες μερες και αξιζει Βλεπεις και μια ταινια και περναει και η ωρα ευχαριστα 😇 1 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω χρήση για ντερλίκωμα, μένω σε κωμόπολη 5-6 χιλιάδων κατοίκων που δεν υπάρχουν μαγαζιά του efood. Ταινίες πάλι δεν βλέπω. 3 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) 4 ώρες πριν, terkos2 said: Λοιπόν παιδιά, πήγα σήμερα στον Γερμανό για να γίνει η φορητότητα, τους λέω δεν θέλω να μου βάλετε μέσα χρήματα, θα το κάνω online εγώ για να πάρω το online bonous Το τρικ είναι να τους αφήσεις να κάνουν την φορητότητα και όταν τελειώσουν σου και σου πουν να περάσεις από το ταμείο για να βάλεις κάρτα τους σκας το "δεν έχω πορτοφόλι", τότε είναι αργά για να την πάρουν πίσω 🙂 Αν πας από πριν και πεις δε θέλω θα σου πουν ούτε και εγώ, όπως σου είπαν, παρόλο που επίσημα (απ' όσο ξέρω) δεν υπάρχει κάπου υποχρέωση να βάλεις την πρώτη κάρτα στο κατάστημα, είναι αυθαίρετη πολιτική τους αλλά άντε βγάλε άκρη. Edited 10 Μαρτίου by spiliot 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Ας του το επιβεβαιωσει το τσατ και να τους δειξει το σκρινσοτ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 3 ώρες πριν, terkos2 said: Δεν έχει απενεργοποιηθεί η γραμμή, μάλιστα μέσα έχει κάποια λίγα ΜΒ από το "Πάρε να έχεις" που μπορώ να χρησιμημοποιήσω, αν κάνω ανανέωση θα δουλέψει κανονικά, αλλά έτσι θα χάσω τα 13€. Το νούμερο δεν θέλω να το χάσω. Αφού δεν θέλεις να το χάσεις το νούμερο τότε σε 5 μήνες υποχρεώτικά θα βάλεις χρήματα. Οπότε βάλε τώρα 13€, μεταφέρεις τα 11€ στον θείο σου και πάρε τα πίσω από αυτόν. Αφού αυτός θα έβαζε ούτως ή άλλως χρήματα, γιατί έγραψες ότι τα ξοδεύει, άρα κάνει χρήση, άρα βάζει κάποιο πακέτο και χρείαζεται να έχει χρήματα μέσα στον αριθμό του. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, opmgls said: Αφού δεν θέλεις να το χάσεις το νούμερο τότε σε 5 μήνες υποχρεώτικά θα βάλεις χρήματα. Οπότε βάλε τώρα 13€, μεταφέρεις τα 11€ στον θείο σου και πάρε τα πίσω από αυτόν. Αφού αυτός θα έβαζε ούτως ή άλλως χρήματα, γιατί έγραψες ότι τα ξοδεύει, άρα κάνει χρήση, άρα βάζει κάποιο πακέτο και χρείαζεται να έχει χρήματα μέσα στον αριθμό του. Αδερφέ δεν κατάλαβες, ο θείος ο οποίος είναι αρκετά ηλικιωμένος μόνο κλήσεις κάνει και αυτές πολλές φορές με το ζόρι, εγώ του κάνω ανανέωση 13€ και του βάζω το πακέτο CU COMBO FLOW με 11,80€. Εδώ και κανένα χρόνο ίσως και παραπάνω, 2 λεπτά μένουν με την κάθε ανανέωση-λήψη πακέτου, τώρα έχει μέσα 0,32€. Παλιότερα ορισμένες φορές πήγαινε στο περίπτερο και έβαζε χρήματα και πακέτο ο περιπτεράς και κάποιες φορές του είχα μεταφέρει και εγώ χρήματα μετά από ανανέωση που έκανα στο δικό μου (με την λήξη δωδεκάμηνου) και έτσι τύχαινε να έμενε κάποιο υπόλοιπο μέσα στο δικό του. Σιγά σιγά το ποσό εξανεμιζόταν, δεν ξέρω που στο καλό το κατανάλωνε, στα xxx 090........ (αλλά δεν νομίζω δεν ξέρει ότι υπάρχουν τέτοια), ίσως έδινε το τηλέφωνό του σε εργάτες αλλοδαπούς που έπαιρνε για τα χωράφια και του το χρέωναν, δεν ξέρω τι να υποθέσω. Τελικά (το έψαξα) για να του μεταφέρω εγώ κάποιο ποσό, χρειάζεται να έχω κάνει συνολικό ποσό ανανεώσεων τουλάχιστον 25€ το τελευταίο τρίμηνο, οπότε ούτε αυτό συμφέρει. 6 ώρες πριν, cu2goup said: Ακριβώς!! Φίλε μου αυτό που λες είναι σίγουρο έτσι; Μην βρεθώ προ εκπλήξεως και γίνει φορητότητα στο αρχικό νούμερο που θα καταχωρίσω και μετά έχω τρεχάματα. Θα έβαζα στην αρχική καταχώριση το κύριο νούμερό μου αλλά είναι cosmote συμβόλαιο που λήγει 25 Απρίλη, το οποίο και αυτό θέλω να το κάνω CU ετήσιο, όπως έχω πει παραπάνω. Αν γνωρίζεις και σου είναι εύκολο, μπορείς σε παρακαλώ να περιγράψεις ποια ακριβώς διαδικασία ακολουθείται. Edited 10 Μαρτίου by terkos2 2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) 3 ώρες πριν, terkos2 said: Φίλε μου αυτό που λες είναι σίγουρο έτσι; Μην βρεθώ προ εκπλήξεως και γίνει φορητότητα στο αρχικό νούμερο που θα καταχωρίσω και μετά έχω τρεχάματα. Θα έβαζα στην αρχική καταχώριση το κύριο νούμερό μου αλλά είναι cosmote συμβόλαιο που λήγει 25 Απρίλη, το οποίο και αυτό θέλω να το κάνω CU ετήσιο, όπως έχω πει παραπάνω. Αν γνωρίζεις και σου είναι εύκολο, μπορείς σε παρακαλώ να περιγράψεις ποια ακριβώς διαδικασία ακολουθείται. Το έχω κάνει για δικό μου νούμερο. Η φορητότητα έρχεται σε δεύτερο χρόνο όπου δηλώνεις ξανά το νούμερο. Αν θες για να μην αγχώνεσαι, θα σου πω ένα δικό μου νούμερο να κάνεις την παραγγελία. Εγώ έχω δώσει σε φίλο μου κάρτα σιμ που είχα παραγγείλει με δικό μου νούμερο φυσικά, και έγινε κανονικά η φορητότητα. 3 ώρες πριν, terkos2 said: Θα έβαζα στην αρχική καταχώριση το κύριο νούμερό μου αλλά είναι cosmote συμβόλαιο Δεν γίνεται να βάλεις Cosmote νούμερο. Μόνο nova ή voda. Edited 11 Μαρτίου by cu2goup 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου On 6/3/2026 at 9:21 ΠΜ, MitsosDaBest13 said: Μου είπαν ότι ισχύει ακόμα στα 95€ το ετήσιο. Συν 3€ το Box Now. Όλα καλά τελικά. Επέστρεψε το βασικό μου νούμερο ξανά στη VF, εκεί που ήταν για 12 χρόνια, μέχρι πέρυσι. 😛 Παρέλαβα τη SIM τη Δευτέρα και η ενεργοποίηση έγινε χθες. Στην αρχή μου έδωσε 200' και 2GB για 7 μέρες. Χρειάστηκε να περάσουν 3-4 ώρες για να λάβω το μήνυμα, ότι έχει ενεργοποιηθεί η ετήσια προσφορά. Για 8,16€ το μήνα (98€ /12 μήνες) νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή. 😊 https://ibb.co/TBDpZBmJ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 15 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Όλα καλά τελικά. Επέστρεψε το βασικό μου νούμερο ξανά στη VF, εκεί που ήταν για 12 χρόνια, μέχρι πέρυσι. 😛 Παρέλαβα τη SIM τη Δευτέρα και η ενεργοποίηση έγινε χθες. Στην αρχή μου έδωσε 200' και 2GB για 7 μέρες. Χρειάστηκε να περάσουν 3-4 ώρες για να λάβω το μήνυμα, ότι έχει ενεργοποιηθεί η ετήσια προσφορά. Για 8,16€ το μήνα (98€ /12 μήνες) νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή. 😊 https://ibb.co/TBDpZBmJ Εγώ περιμένω δύο να μ έρθουν σήμερα και μέχρι τέλος της βδομάδας φαντάζομαι θα είμαι voda. Πες μ οι παροχές μπήκαν άμεσα με το που άλλαξες τη σιμ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Είναι και με νέο νούμερο 90€; Γιατί βλέπω 118€ στο site; 1 Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Απο εξωτερικό συνεργάτη την πηρε ο φιλος, διαφερουν οι τιμές ανάλογα απο που θα το πάρεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 1 hour ago, Lurker said: Είναι και με νέο νούμερο 90€; Γιατί βλέπω 118€ στο site; Για να το ανεβασαν και στο επισημο σαιτ σημαινει οτι τα αντίστοιχα ετησια των frog και Q πούλησαν πολύ περισσότερο... Πολυ καλη κίνηση πάντως το οτι θα το δινει και του χρονου. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 9 ώρες πριν, cu2goup said: Το έχω κάνει για δικό μου νούμερο. Η φορητότητα έρχεται σε δεύτερο χρόνο όπου δηλώνεις ξανά το νούμερο. Αν θες για να μην αγχώνεσαι, θα σου πω ένα δικό μου νούμερο να κάνεις την παραγγελία. Εγώ έχω δώσει σε φίλο μου κάρτα σιμ που είχα παραγγείλει με δικό μου νούμερο φυσικά, και έγινε κανονικά η φορητότητα. Δεν γίνεται να βάλεις Cosmote νούμερο. Μόνο nova ή voda. Φίλε μου να σου κάνω δύο τελευταίες ερωτήσεις. Τι δικαιολογητικά απαιτούνται και πως κατατίθενται, ώστε να έχω κάνει την προεργασία και να είμαι έτοιμος όταν θα ξεκινήσω την διαδικασία. Η ηλεκτρονική διαδικασία της αίτησης πόσο χρονικό διάστημα διαρκεί, θέλω να πω από την στιγμή που θα ξεκινήσει μέχρι να ολοκληρωθεί αν υπάρχει κάποιος χρόνος αναμονής για ταυτοποίηση, έγκριση κλπ ή ανάμεσα στις δύο καταχωρήσεις των αριθμών. Αυτό το ρωτάω γιατί υπολογίζω να πάρω το laptop και να πάω στο σπίτι αυτού που θα είναι το αρχικό νούμερο καταχώρισης. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 6 minutes ago, VIPdriver said: Για να το ανεβασαν και στο επισημο σαιτ σημαινει οτι τα αντίστοιχα ετησια των frog και Q πούλησαν πολύ περισσότερο... Πολυ καλη κίνηση πάντως το οτι θα το δινει και του χρονου. Δεν είναι δυνατον να ξέρουν πόσο πούλησαν τα ετήσια πακέτα των άλλων εταιρειών. Ξέρουν μόνο τα δικά τους "νούμερα" και ίσως η κίνηση για αγορά των δικών τους τέτοιων πακέτων να μην είναι αυτή που υπολόγιζαν οπότε κάνουν ενέργειες για να τα προωθήσουν περισσότερο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Παντως, εαν βγάλουμε τα ετησια πακετα, το 3μηνο του cu είναι το πιο συμφερον σε ολη την καρτοκινητή αυτή τη στιγμή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) 32 minutes ago, VIPdriver said: Για να το ανεβασαν και στο επισημο σαιτ σημαινει οτι τα αντίστοιχα ετησια των frog και Q πούλησαν πολύ περισσότερο... Πολυ καλη κίνηση πάντως το οτι θα το δινει και του χρονου. Το ανέβασαν στο επίσημο site; Εγώ γιατί δεν το βλέπω. Που το έχουν κρυμένο; Edited 11 Μαρτίου by terkos2 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 6 minutes ago, terkos2 said: Το ανέβασαν στο επίσημο site; Εγώ γιατί δεν το βλέπω. Που το έχουν κρυμένο; Οταν πας για νεα συνδεση στο cu (οχι φοιτητης) το εχει στις επιλογες 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, terkos2 said: Φίλε μου να σου κάνω δύο τελευταίες ερωτήσεις. Τι δικαιολογητικά απαιτούνται και πως κατατίθενται, ώστε να έχω κάνει την προεργασία και να είμαι έτοιμος όταν θα ξεκινήσω την διαδικασία. Η ηλεκτρονική διαδικασία της αίτησης πόσο χρονικό διάστημα διαρκεί, θέλω να πω από την στιγμή που θα ξεκινήσει μέχρι να ολοκληρωθεί αν υπάρχει κάποιος χρόνος αναμονής για ταυτοποίηση, έγκριση κλπ ή ανάμεσα στις δύο καταχωρήσεις των αριθμών. Αυτό το ρωτάω γιατί υπολογίζω να πάρω το laptop και να πάω στο σπίτι αυτού που θα είναι το αρχικό νούμερο καταχώρισης. Επειδή μιλάμε πολύ για την Cosmote και είμαστε off topic, σου στέλνω pm.. 39 minutes ago, VIPdriver said: Οταν πας για νεα συνδεση στο cu (οχι φοιτητης) το εχει στις επιλογες Μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Από την άλλη να σου το δίνει το Giga Shop 95€ και αυτοί 118 είναι τραγικό.. Α πούμε όμως ότι ίσως στα 95€ για την ΕΕ να είναι μόνο 12GB ενώ σε αυτό λέει ΟΛΑ ΤΑ GB. Οπότε ίσως για τους ταξιδευτές είναι καλύτερο. Edited 11 Μαρτίου by cu2goup 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δίνουν το ετήσιο και μέσα απο το app . Και θα πρέπει να κάνεις αλχημείες ( φορητότητα και πάλι πίσω ) για να το πάρεις. Η να κάνεις καινούρια σύνδεση. Υπάρχουν πολλοί γνωστοί μου που ενδιαφέρονται αλλά δεν θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 3 minutes ago, aplos73 said: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δίνουν το ετήσιο και μέσα απο το app . Και θα πρέπει να κάνεις αλχημείες ( φορητότητα και πάλι πίσω ) για να το πάρεις. Η να κάνεις καινούρια σύνδεση. Υπάρχουν πολλοί γνωστοί μου που ενδιαφέρονται αλλά δεν θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Για να αγοραζει η πλειοψηφία ακριβα μηνιαία πακέτα. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) 26 minutes ago, aplos73 said: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δίνουν το ετήσιο και μέσα απο το app . Και θα πρέπει να κάνεις αλχημείες ( φορητότητα και πάλι πίσω ) για να το πάρεις. Η να κάνεις καινούρια σύνδεση. Υπάρχουν πολλοί γνωστοί μου που ενδιαφέρονται αλλά δεν θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Με την ίδια λογική που δεν σου κάνουν καλύτερη τιμή σε ένα συμβόλαιο αν δεν προηγηθεί αίτηση φορητότητας. Κατά τα άλλα μην νομίζεις πως πολλοί κυνηγάνε το φθηνότερο πάση θυσία.. Εδώ με νέους ανθρώπους μιλάω και βαριούνται να μπαίνουν (λέει) σε διαδικασίες. Η έχουν κολλήσει στο ότι μόνο η Cosmote έχει καλό σήμα ξέρω γω.. Οκ ας πληρώνουν κάποιοι να έχουμε εμείς τις προσφορές που τις κυνηγάμε. Edited 11 Μαρτίου by cu2goup 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 30 minutes ago, VIPdriver said: Για να αγοραζει η πλειοψηφία ακριβα μηνιαία πακέτα. τα κοροιδα δηλαδη..... οπως ελεγε και ενας μαστορας παλιοτερα -σε ενα συνεργειο που δουλευα πριν αιωνες- μεγαλο λαμογιο ο τυπος "Αν δεν υπηρχαν τα κοροιδα, πως θσ ζουσαν οι εξυπνοι (= τα γατονια λεω εγω)" 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 1 minute ago, HEO said: τα κοροιδα δηλαδη..... οπως ελεγε και ενας μαστορας παλιοτερα -σε ενα συνεργειο που δουλευα πριν αιωνες- μεγαλο λαμογιο ο τυπος "Αν δεν υπηρχαν τα κοροιδα, πως θσ ζουσαν οι εξυπνοι (= τα γατονια λεω εγω)" Αυτή τη φράση την έχεις ξαναπεί παλιότερα εδώ πάλι.. κι εγώ πάλι έλεγα τα ίδια 😂😂 πλάκα έχουμε.. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 16 minutes ago, cu2goup said: Αυτή τη φράση την έχεις ξαναπεί παλιότερα εδώ πάλι.. κι εγώ πάλι έλεγα τα ίδια 😂😂 πλάκα έχουμε.. @HEO @cu2goup https://www.youtube.com/watch?v=zSDj7bjAv2s 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 34 minutes ago, cu2goup said: Αυτή τη φράση την έχεις ξαναπεί παλιότερα εδώ πάλι.. κι εγώ πάλι έλεγα τα ίδια 😂😂 πλάκα έχουμε.. μαθηματα ζωης απο το πανεπιστημιο του πεζοδρομιου 😂 2 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts