VIPdriver Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου (edited) 7 minutes ago, konstantinos77 said: Έβγαλε Μπούτι!!! 😉😉😂😂😂 Μπήκα στο τσατ και ο ρόμποκοπ μου είπε ότι μπορω να μιλησω 9:00-21:00 (έχεις κάποια συγγένεια με τον γουρλομάτη; ) Edited 6 Φεβρουαρίου by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Just now, VIPdriver said: Μπήκα στο τσατ και το ρομπότ μου είπε ότι μπορω να μιλησω 9:00-21:00 (έχεις κάποια συγγένεια με τον γουρλομάτη; ) Τι συγγένεια μπορώ να έχω εγώ με το Γουρλομάτικο;;; 😳😳 Εγώ είμαι ένα Κουκλάκι Ζωγραφιστό!!! 😁😁😂😂😉😉 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου (edited) Μιλησα με Βικτωρια. 1) Ζητησα αρση φραγης sms "κατ'εξαιρεση", μου απαντησε οτι "πρεπει να κανετε ανανεωση" 2) Ζητησα "ενδειξη καλης συνεργασιας", μου απαντησε "πρεπει να κανετε ανανεωση" 3) Της ειπα οτι γνωστός μου πηρε αρση φραγης απο τσατ, μου απαντησε αποκλειεται 4) Ζητησα "quid pro quo" και μου ειπε ευχαριστως αλλά πρεπει να κανετε ανανεωση Και μου έκλεισε το τσατ... Πιο παλιά στο "1" θα μου είχαν κάνει άρση φραγής... Edited 6 Φεβρουαρίου by VIPdriver 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Εστειλα το sms αλλά δεν μου ήλθε πίσω μηνυμα με αριθμό για κουπόνι ΑΒ. Έχω την προσφορά με το δώρο απεριόριστα από το ινστα και δεν έχω βάλει χρήματα για ανανέωση υπολοίπου εδώ και πολλούς μήνες. Μήπως φταίει αυτό ή απλά έφαγε κόλλημα το σύστημα και να ξαναπροσπαθήσω; ΥΓ. Ακόμη δεν έχω πάρει το κουπόνι μέσω Bing Bang για αυτό το νούμερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 1 minute ago, opmgls said: Εστειλα το sms αλλά δεν μου ήλθε πίσω μηνυμα με αριθμό για κουπόνι ΑΒ. Έχω την προσφορά με το δώρο απεριόριστα από το ινστα και δεν έχω βάλει χρήματα για ανανέωση υπολοίπου εδώ και πολλούς μήνες. Μήπως φταίει αυτό ή απλά έφαγε κόλλημα το σύστημα και να ξαναπροσπαθήσω; ΥΓ. Ακόμη δεν έχω πάρει το κουπόνι μέσω Bing Bang για αυτό το νούμερο. οχι αυτο δεν φταιει, ιδια περιπτωση και εδω και δουλεψε 10 ώρες πριν, sou_d said: Πόντοι, συνεργασίες, cu απο μια πρωτη ματια δεν το βλεπω 😞 θα το καναδω γιατι πρεπει να παω στην δουλεια :) 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Τι τους ειπες στο τσατ και σου ενεργοποιησαν το νουμερο; εμένα μου το επαιζαν δύσκολοι στο παρελθον... τους ειπα οτι θελω να βαλω καρτα να μου το ενεργοποιησουν να προσθεσω οτι τους ξαναπηρα 9 παρα κατι για αλλο νουμερο, και ο υπαλληλος μου ειπε οτι περασε το 6μηνο και οτι το νουμερο διαγραφηκε αλλα αυτο δεν συνεβαι καθως τα παρακολουθω και τα σημειωνω μαλλον βαριουνται, οποτε προσπαθησε ξανα 2 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 38 minutes ago, HEO said: να προσθεσω οτι τους ξαναπηρα 9 παρα κατι για αλλο νουμερο, και ο υπαλληλος μου ειπε οτι περασε το 6μηνο και οτι το νουμερο διαγραφηκε αλλα αυτο δεν συνεβαι καθως τα παρακολουθω και τα σημειωνω μαλλον βαριουνται, οποτε προσπαθησε ξανα Έχει πέσει πολύ το επίπεδο της εξυπηρέτησης. Πιο παλιά ήταν όλοι σούζα. Μαλλον σταμάτησαν να τους ανανεώνουν και έγιναν όλοι "παλιοί" με την ανάλογη νοοτροπία. Ακόμη μία απόδειξη οτι η βοντα προσπαθεί να κόψει τα λειτουργικά κόστη (σταματώντας συνεργασιες με εταιριες εξυπηρέτησης πελατων, γλιτώνοντας νέες εκπαιδευσεις). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, VIPdriver said: Έχει πέσει πολύ το επίπεδο της εξυπηρέτησης. Πιο παλιά ήταν όλοι σούζα. Μαλλον σταμάτησαν να τους ανανεώνουν και έγιναν όλοι "παλιοί" με την ανάλογη νοοτροπία. Ακόμη μία απόδειξη οτι η βοντα προσπαθεί να κόψει τα λειτουργικά κόστη (σταματώντας συνεργασιες με εταιριες εξυπηρέτησης πελατων, γλιτώνοντας νέες εκπαιδευσεις). Επίσης η Vodafone δεν προσλαμβάνει άτομα που είχαν κάνει αίτηση στο παρελθόν και είχαν είτε απορρίψει την θέση εργασίας είτε τους είχε απορρίψει η ίδια εταιρεία. Όπως επίσης δεν προσλαμβάνει παλιούς εργαζόμενους. Υπάρχουν αγγελίες που ανανεώνονται συνεχώς εδώ και 1,5 χρόνο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Προσωπικά την πιο ανθρώπινη αντιμετώπιση την είχα (περιέργως) στη νοβα και της το αναγνωρίζω. Η βονταφον είχε την καλυτερη φήμη για την εξυπηρέτηση πελατων. Τώρα με τα μικρότερα ωράρια και τους αδιάφορους υπαλλήλους, το έχασε και αυτό το πλεονέκτημα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου On 5/2/2026 at 5:37 ΠΜ, kmpatra said: Βασικά ειναι σαν το κοσμοτε νεο στη φιλοσοφια,τεχνικα διαφέρει λιγο. Αν το καταλαβαίνω σωστα, ενεργοποιειται εντος 5ημερου γι'αυτό αρχικά σου δινει για 5 μερες απεριόριστα λεπτά και 2,5 γιγα. Από εκεί και πέρα τι ακριβώς γίνεται με τη διάρκεια του υπολοίπου δεν φαίνεται να διευκρινίζεται πουθενά. Επειδή είναι ενταγμένο μέσα στο cu, φαντάζομαι ότι αν δεν πληρώσεις το ποσό που επέλεξες, σου κοβει το πρόγραμμα και μάλλον δεν ανανεώνει τη διάρκεια στο υπόλοιπο. Εφόσον έχεις την άνεση όμως να κάνεις δοκιμές, τσεκαρε το να δούμε και εμείς πώς δουλεύει. Ισως σε σωζει απο τη φραγή, για πόσο ομως; Την κάρτα πάντως μπορείς να την ενεργοποίησεις πάλι εντός εξαμήνου εάν κοπεί (κόβεται τον 13ο μήνα αν δεν κάνω λάθος) Αρχικά να σου πω οτι το φοιτητικό δινει κανονικά τα 600+600 για όλο το 12μηνο από την τελευταία ανανέωση. Αν η εγγραφή στο Cu στο φουλ θεωρούνταν ανανέωση τότε έπαιρνα άλλο ένα χρόνο παράταση. Στην πράξη όμως το μόνο που κερδίζεις είναι οι δωρεάν παροχές των 5 ημερών. Όταν το ενεργοποιήσεις κάνει επαλήθευση κάρτας (χωρίς χρέωση), σου δίνει τις παροχές των 5 ημερών και την επόμενη μέρα κάνει δύο προσπάθειες να τραβήξει τα χρήματα της συνδρομής. Κατά τα άλλα καμία διαφορά στη φραγή. Τώρα περιμένω να περάσουν οι 5 ημέρες των δωρεάν παροχών για να δω τι θα συμβεί. Στο που βλέπω πάντως είναι ότι ουσιαστικα πρόκειται για μια μορφή αυτόματης ενεργοποίησης πακέτων , καθώς (σε αντίθεση με το liquid) δίνει συγκεκριμένες παροχές οι οποίες αν τελειώσουν πρέπει να ενεργοποιήσεις ένα από τα κανονικά πακέτα. ΥΓ: Στα πακέτα, το section των φοιτητικών υπάρχει ακόμη, αλλά δεν εμφανίζονται καθόλου πακέτα όταν το πατάς! Τα φοιτητικά big bang όπως και οι φοιτητικοι CU Around εμφανίζονται κανονικά. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 28 minutes ago, gpapas640 said: Αρχικά να σου πω οτι το φοιτητικό δινει κανονικά τα 600+600 για όλο το 12μηνο από την τελευταία ανανέωση. Αν η εγγραφή στο Cu στο φουλ θεωρούνταν ανανέωση τότε έπαιρνα άλλο ένα χρόνο παράταση. Στην πράξη όμως το μόνο που κερδίζεις είναι οι δωρεάν παροχές των 5 ημερών. Όταν το ενεργοποιήσεις κάνει επαλήθευση κάρτας (χωρίς χρέωση), σου δίνει τις παροχές των 5 ημερών και την επόμενη μέρα κάνει δύο προσπάθειες να τραβήξει τα χρήματα της συνδρομής. Κατά τα άλλα καμία διαφορά στη φραγή. Τώρα περιμένω να περάσουν οι 5 ημέρες των δωρεάν παροχών για να δω τι θα συμβεί. Στο που βλέπω πάντως είναι ότι ουσιαστικα πρόκειται για μια μορφή αυτόματης ενεργοποίησης πακέτων , καθώς (σε αντίθεση με το liquid) δίνει συγκεκριμένες παροχές οι οποίες αν τελειώσουν πρέπει να ενεργοποιήσεις ένα από τα κανονικά πακέτα. ΥΓ: Στα πακέτα, το section των φοιτητικών υπάρχει ακόμη, αλλά δεν εμφανίζονται καθόλου πακέτα όταν το πατάς! Τα φοιτητικά big bang όπως και οι φοιτητικοι CU Around εμφανίζονται κανονικά. Εαν ενα νουμερο cu με φραγη το κανω cu φουλ, βγαινει η φραγή; Μπορω να το ακυρωσω την ίδια ημέρα; (Φιλαράκια του ΑΒ are you thinking what I'm thinking?) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου (edited) Και πως λειτουργεί δηλαδή αυτό με τα κουπόνια του ΑΒ; Περνάτε τους κωδικούς και σκαναρετε την ηλεκτρονική κάρτα στο ταμείο; Γιατί στην εφαρμογή δεν εμφανίζει τα κουπόνια που έχεις να χρησιμοποιήσεις; Edited 6 Φεβρουαρίου by evang.t 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, evang.t said: Και πως λειτουργεί δηλαδή αυτό με τα κουπόνια του ΑΒ; Περνάτε τους κωδικούς και σκαναρετε την ηλεκτρονική κάρτα στο ταμείο; Γιατί στην εφαρμογή δεν εμφανίζει τα κουπόνια που έχεις να χρησιμοποιήσεις; Παίρνεις κωδικό. Τον βάζεις στην εφαρμογή ΑΒ. Τον ενεργοποιεις. Κάνεις μια απλή αγορά. Μετά από λίγα λεπτά μπαίνουν 200 πόντοι στην κάρτα και μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις στην επόμενη σου αγορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Just now, VIPdriver said: Εαν ενα νουμερο cu με φραγη το κανω cu φουλ, βγαινει η φραγή; Μπορω να το ακυρωσω την ίδια ημέρα; (Φιλαράκια του ΑΒ are you thinking what I'm thinking?) Θα βγει η φραγή. Δηλαδή σκέφτεσαι να βάλεις χρήματα, να στείλεις sms ΑΒ6, να παιξεις Big Bang, να πάρεις 2 κουπόνια σε λίγες ώρες και αμέσως να ζητήσεις ακύρωστη στην εξυπηρέτηση πελατών για επιστροφή του ποσού; Έχει κάποιο ρίσκο όλο αυτό. Πάντως , αυτό που τους είπε ο ΗΕΟ, ενεργοποιήστε τον λογαριασμό (αφού έχει περάσει 12μηνο χωρίς ανανέωση) για να βάλω κάρτα έχει νόημα. Εσένα πως σου ζήταγαν να βάλεις χρήματα (στο chat που έκανες) αφού δεν ήταν ενεργός ο αριθμός. Τωρα αν ο δικός σου δεν μπορεί να στείλει ή να δεχτεί μήνυμα αλλά δεν έχουν περάσει 12 μήνες από τότε που έβαλες χρήματα είναι άλλη περίπτωση από του HEO. 3 ώρες πριν, HEO said: απο μια πρωτη ματια δεν το βλεπω 😞 θα το καναδω γιατι πρεπει να παω στην δουλεια :) Αυτή η δουλειά μπαίνει όλη την ώρα στη μέση και δεν μας αφήνει να κάνουμε δουλειά μας! 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kelthroun Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου On 1/2/2026 at 8:39 ΜΜ, bill33 said: πιθανολογώ για ασφάλεια,να μην σου κλέψει κάποιος το νούμερο. οπότε €13*3 τετράμηνα = €39 ....αλλά μπορείς τα €33 να τα φας στο efood ........ Πάντως το stay on ειναι για 13 μήνες, όχι 12. Αλλα η επιλογή με το efood πολύ καλή! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, opmgls said: Θα βγει η φραγή. Δηλαδή σκέφτεσαι να βάλεις χρήματα, να στείλεις sms ΑΒ6, να παιξεις Big Bang, να πάρεις 2 κουπόνια σε λίγες ώρες και αμέσως να ζητήσεις ακύρωστη στην εξυπηρέτηση πελατών για επιστροφή του ποσού; Έχει κάποιο ρίσκο όλο αυτό. Πάντως , αυτό που τους είπε ο ΗΕΟ, ενεργοποιήστε τον λογαριασμό (αφού έχει περάσει 12μηνο χωρίς ανανέωση) για να βάλω κάρτα έχει νόημα. Εσένα πως σου ζήταγαν να βάλεις χρήματα (στο chat που έκανες) αφού δεν ήταν ενεργός ο αριθμός. Τωρα αν ο δικός σου δεν μπορεί να στείλει ή να δεχτεί μήνυμα αλλά δεν έχουν περάσει 12 μήνες από τότε που έβαλες χρήματα είναι άλλη περίπτωση από του HEO. Αυτή η δουλειά μπαίνει όλη την ώρα στη μέση και δεν μας αφήνει να κάνουμε δουλειά μας! Δεν έχει κλείσει 12μηνο. Γιατί ρίσκο; Στους όρους γράφει οτι το ακυρώνεις όποτε θέλεις. ΥΓ. Εκανα τσατ με αλλη και μου εδωσε λινκ για να γινει ονλαιν η ανανεωση. Μιλάμε δεν βγαζουν την φραγη με την καμία ομως! Λες και τους κοστίζει χρήματα! Απο μενα μόνο συντήρηση αριθμου και σουβλακια και εαν τα κοψουν και τα σουβλάκια θα φυγει στον κουβά η βονταφονάρα ... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, sou_d said: Πόντοι, συνεργασίες, cu αυτοιυς τους ποντους;;; 4 ώρες πριν, HEO said: να προσθεσω οτι τους ξαναπηρα 9 παρα κατι για αλλο νουμερο, και ο υπαλληλος μου ειπε οτι περασε το 6μηνο και οτι το νουμερο διαγραφηκε αλλα αυτο δεν συνεβαι καθως τα παρακολουθω και τα σημειωνω ξαναμιλησα μαζι τους και η κοπελα ειπε οτι θα το ενεργοποιησει προσοχη εγω δεν μιλαω για νουμερα που εχουν φραγη, αλλα για νουμερα που περασε το 12 μηνο και αποσυνδεθηκαν πηγα σημερα και εκανα αλλη μια μικρη αγορα, πιστωθηκαν κανονικα οι ποντοι 9 μεχρι στιγμης και εχω και αλλα 🙂 2 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Τώρα με τα μικρότερα ωράρια και τους αδιάφορους υπαλλήλους, το έχασε και αυτό το πλεονέκτημα. Άρες μάρες κουκουνάρες. Για ακόμη μια φορά φορά γενικεύεις και φυσικά δεν ισχύει αυτό που λες. 1 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, Serafeim1981 said: Άρες μάρες κουκουνάρες. Για ακόμη μια φορά φορά γενικεύεις και φυσικά δεν ισχύει αυτό που λες. Καθόλου κουκουναρες. 9:00-21:00 να μιλησεις με εκπρόσωπο. Επίσης πότε δεν τσιγγουνεύονταν για άρση φραγής. Πέταξαν στα σκουπίδια την "κατ'εξαιρεση", την "ενδειξη καλης συνεργασιας" και το "quid pro quo"... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kelthroun Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Πάντα τελευταίος τα βλέπω αυτά με τους κωδικούς. Μόνο σε 1 νούμερο πρόλαβα να βάλω τον ΑΒ... Το έκλεισαν (μάλλον;). Πάντως πήρα μέρος και στον διαγωνισμό για αιφονι μπας και... ποτέ δεν ξέρεις! Lucky Ones – Monthly Giveaways by CU AROUND | Vodafone CU και δεν ζητάει και ΑΦΜ που θα έλεγε κάποιος... 😉 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Είχα 200 πόντους. Έβαλα χθες νέο κωδικό , τον πήρε αλλά δεν προστέθηκαν πόντοι. Μπορεί να φταίει όμως ότι πήρα κωδικό 2 φορές στους δύο μήνες ή ότι έχω ένα μήνα να πατήσω σε ΑΒ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, hercoulis said: Είχα 200 πόντους. Έβαλα χθες νέο κωδικό , τον πήρε αλλά δεν προστέθηκαν πόντοι. Μπορεί να φταίει όμως ότι πήρα κωδικό 2 φορές στους δύο μήνες ή ότι έχω ένα μήνα να πατήσω σε ΑΒ. Θα προστεθούν οταν κάνεις μια αγορά. Καθε κωδικος ισχυει στην 2η φορα που θα κανεις ψωνια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Αφού πάρεις κωδικό ΑΒ από ένα CU νούμερο, μετά από πόσο καιρό μπορείς να ξαναπάρεις κωδικό από το ίδιο νούμερο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου (edited) Τα πήραν πίσω!! Κοιτάξτε τι γίνεται!! Edited 6 Φεβρουαρίου by cu2goup 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, cu2goup said: Τα πήραν πίσω!! Κοιτάξτε τι γίνεται!! Τι πήραν πίσω; Θα έπρεπε να γράφει 0 πόντοι! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου (edited) Just now, opmgls said: Τι πήραν πίσω; Θα έπρεπε να γράφει 0 πόντοι! Μα, έχει πάει - 965 επειδή τους χρησιμοποίησα Edited 6 Φεβρουαρίου by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts