balkos Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 On 19/11/2025 at 9:54 ΠΜ, HEO said: αν εισαι απλος χρηστης εγω που ειμαι φοιτητης και μου βαζουν τα 600 ΜΒ και τα 600 λεπτα προς CU καθε μηνα: αυτα ισχυουν 14 μηνες απο την τελευταια ανανεωση (εξερχομενα λεπτα μονο προς CU + δεδομενα) Εισερχόμενες κλήσεις και Sms επιτρέπει μετά το 3μηνο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 (edited) 24 minutes ago, hercoulis said: Όπως όλα γίνονται στο πόδι στην Ελλάδα ε κάπως έτσι θα στήνεται και το δίκτυο.. Το δίκτυο το λειτουργούν, σε όλες τις εταιρείες, Τούρκοι επιχειρηματίες ως υπεργολάβοι. Γι'αυτό δουλεύει. Αν ήταν Έλληνες δεν θα δούλευε καθόλου. Edited November 20, 2025 by Konsta_ntina 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 3 ώρες πριν, Powerfull said: Παιδιά για Internet σε Ευρωπαϊκή ένωση τώρα που πρακτικά καταργούντα τα μεγάλα data πακέτα του CU big bang , βρήκα αυτό : CU COMBO OCEAN 18.1 € +Απεριόριστα GB +Απεριόριστα λεπτά προς όλους +50 SMS προς όλους Μου φαίνεται να είναι ότι φτηνότερο σε γενικά διαθέσιμα πακέτα από οποιαδήποτε εταιρία. Επικοινώνησα και με το Chat τους και μου είπαν ότι είναι απεριόριστα και εντώς ΕΕ. Έχει κανείς υπ΄όψη του τίποτα φτηνότερο για απεριόριστα ή πολλά (πάνω από 100gb) data σε πακέτο vodafone CU ή άλλο πρόγραμμα CU ή πακέτο άλλης εταιρίας για χρήση σε Ευρωπαϊκή ένωση; Δεν είμαι φοιτητής, μιλάμε μόνο για γενικά διαθέσιμα πακέτα. Ευχαριστώ. Από 18 του επόμενου μήνα σύμφωνα με την ανακοίνωση πάει στα 60 GB στην ίδια τιμή 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Από 18 του επόμενου μήνα σύμφωνα με την ανακοίνωση πάει στα 60 GB στην ίδια τιμή Για δες λίγο καλύτερα την ανακοίνωση. Δεν πάει στα 60GB, αλλά στα 20GB. Στα 60GB μόνο για φοιτητές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 1 hour ago, Mad_Scientist said: Για δες λίγο καλύτερα την ανακοίνωση. Δεν πάει στα 60GB, αλλά στα 20GB. Στα 60GB μόνο για φοιτητές. Άρα κολοκύθια, μόνο για το Δεκέμβρη μπορώ να το βάλω... Έχει βρει κανείς τίποτα άλλο στη Vodafone ή σε άλλη για μη φοιτητές που να μην κοστίζει ένα νεφρό; 3 Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 4 ώρες πριν, Powerfull said: Άρα κολοκύθια, μόνο για το Δεκέμβρη μπορώ να το βάλω... Έχει βρει κανείς τίποτα άλλο στη Vodafone ή σε άλλη για μη φοιτητές που να μην κοστίζει ένα νεφρό; Εαν θελεις πολλα gb στην Ευρώπη, μηπως να αγορασεις καρτοκινητό της χώρας που θα είσαι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Εαν θελεις πολλα gb στην Ευρώπη, μηπως να αγορασεις καρτοκινητό της χώρας που θα είσαι. Τα είπες όλα, φίλε μου. Φαντάσου! Εν έτει 2025, οκτώ ολόκληρα χρόνια από την έναρξη της "περιαγωγής σα στο σπίτι σου", την οποία κάποτε διαφήμιζαν, ξαναδιαφήμιζαν και μας έπρηζαν τα συκώτια οι εταιρείες, συζητάμε για αγορά τοπικής κάρτας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λες και ταξιδεύουμε στον Παναμά ή στο Ντουμπάι! Και όλα αυτά, επειδή οι ελληνικές εταιρειάρες, έχουν εφεύρει παράθυρα επί παραθύρων για να βγάζουν και από τη μύγα ξύγκι. 3 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 4 minutes ago, Mad_Scientist said: Τα είπες όλα, φίλε μου. Φαντάσου! Εν έτει 2025, οκτώ ολόκληρα χρόνια από την έναρξη της "περιαγωγής σα στο σπίτι σου", την οποία κάποτε διαφήμιζαν, ξαναδιαφήμιζαν και μας έπρηζαν τα συκώτια οι εταιρείες, συζητάμε για αγορά τοπικής κάρτας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λες και ταξιδεύουμε στον Παναμά ή στο Ντουμπάι! Και όλα αυτά, επειδή οι ελληνικές εταιρειάρες, έχουν εφεύρει παράθυρα επί παραθύρων για να βγάζουν και από τη μύγα ξύγκι. Και με τις εγχώριες αρμόδιες αρχές να το επιτρέπουν... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 14 ώρες πριν, balkos said: Εισερχόμενες κλήσεις και Sms επιτρέπει μετά το 3μηνο; Οχι 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Καλημέρα, έκανα cu refill πριν λίγο (από χθες προσπαθώ αλλά κολλούσε πριν βάλω την κάρτα) και δεν βλέπω να μου έβαλε τους 5.000 κρυστάλλους που έλεγε στην ειδοποίηση... 1 Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 42 minutes ago, Lurker said: Καλημέρα, έκανα cu refill πριν λίγο (από χθες προσπαθώ αλλά κολλούσε πριν βάλω την κάρτα) και δεν βλέπω να μου έβαλε τους 5.000 κρυστάλλους που έλεγε στην ειδοποίηση... Α, πρωτοφανές! "Συστημικό λάθος", πάντα υπέρ της εταιρείας όμως, ποτέ υπέρ του καταναλωτή. Τυχαίο? Δε νομίζω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Βγήκε προσφορά το simplycu στα 35 ευρώ από 49 για τους 6 μήνες. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 12 minutes ago, dasnowy said: Βγήκε προσφορά το simplycu στα 35 ευρώ από 49 για τους 6 μήνες. Πάνε καλά; 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kelthroun Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 On 19/11/2025 at 9:30 ΜΜ, dasnowy said: Τη φοιτητική προσφορά με τα 20 ευρώ το τρίμηνο πως τη βλέπετε; Η αλήθεια είναι ότι τα 50GB μου είναι λίγο οριακά, θα προτιμούσα να έχω 100GB να είμαι άνετα. Επίσης, ξέρει κανείς τι δίνουν όταν είσαι στην ΕΕ; Ή να περιμένω μήπως βγάλουν απεριόριστα για black friday από βδομάδα; Επίσης, το cu drop μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πώς λειτουργεί γιατί δεν έχω καταλάβει. Σκέφτομαι τη μετάβαση πίσω στη vodafone μιας και φαίνεται να έχει καλές προσφορές. Δικαιούμαι και την ευρωπαϊκή κάρτα νέων. Από σήμα είμαι επίσης μια χαρά και έχω και μια cosmote φοιτητική καβάτζα ούτως ή άλλως. Τώρα είμαι what's up με προσφορά που μου δίνει 100gb το μήνα και μου μένουν 2 μήνες. Για το drop που ρωτάς, είναι πολύ πιο απλό απο ότι φαίνεται! Κ εγώ στην αρχή που δεν το χρησιμοποιούσα είχα την απορία, αλλά απλώς πατάς το κουμπί του drop και επιλέγεις κάθε μέρα όποια προσφορά θες - κάθε μέρα έχει διαφορετικές προσφορές! Για παράδειγμα σήμερα έχει 2€ έκπτωση στο efood OVCUD2125R0ZDN29I (όποιος θέλει ας τον χρησιμοποιήσει), και άλλες 3 προσφορές... Είναι καλή περίπτωση. Επίσης ευρωπαϊκή κάρτα νέων, πόσο καλό ρε φίλε... +10€ και τα κάνεις ότι θέλεις (εκτός απο κουπόνι στο efood δυστυχώς). 1 hour ago, Lurker said: Καλημέρα, έκανα cu refill πριν λίγο (από χθες προσπαθώ αλλά κολλούσε πριν βάλω την κάρτα) και δεν βλέπω να μου έβαλε τους 5.000 κρυστάλλους που έλεγε στην ειδοποίηση... Είχα το ίδιο θέμα, μου τα πέρασαν μετά από 2-3 μέρες (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες) και στο τσατ μου είπαν ότι θα έβλεπα τους κρυστάλλους και χωρίς να καλέσω, δεν ήταν κάποιο συστημικό θέμα, θα έμπαιναν έτσι και αλλιώς. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 @VIP Προφανώς έγινε εκ παραδρομής και θα διορθωθεί. 2 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 48 minutes ago, Kelthroun said: Για το drop που ρωτάς, είναι πολύ πιο απλό απο ότι φαίνεται! Κ εγώ στην αρχή που δεν το χρησιμοποιούσα είχα την απορία, αλλά απλώς πατάς το κουμπί του drop και επιλέγεις κάθε μέρα όποια προσφορά θες - κάθε μέρα έχει διαφορετικές προσφορές! Για παράδειγμα σήμερα έχει 2€ έκπτωση στο efood OVCUD2125R0ZDN29I (όποιος θέλει ας τον χρησιμοποιήσει), και άλλες 3 προσφορές... Είναι καλή περίπτωση. Επίσης ευρωπαϊκή κάρτα νέων, πόσο καλό ρε φίλε... +10€ και τα κάνεις ότι θέλεις (εκτός απο κουπόνι στο efood δυστυχώς). Δηλαδή με μια ανανέωση 13 ευρώ κάθε μήνα, μπορώ να παίρνω πχ κάθε Τετάρτη κουπόνι efood και κάθε Κυριακή κουπόνι freenow; Για την κάρτα νέων, αν βγάλω για 3 χρόνια μπορώ κάθε χρόνο να ξαναβάζω την προσφορά με την ίδια κάρτα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 (edited) γεια σας, έχω ένα νούμερο καρτοκινητό vodafone cu το οποίο λήγει αύριο και δεν έχω κάποιο πακέτο ή χρήματα μέσα (ήταν απο προσφορά 6 μήνες, 48ευρώ). Έκανα αίτηση φορητότητας για να πάω σε cosmote frog αλλά λόγω λάθους τους η κάρτα sim που μου έστειλαν δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Σκέφτομαι αν είναι να μείνω στο CU και πιο συγκεκριμένα κοιτάω το cu combo ocean. Με βολεύει πολύ γιατί ο γιος μου θα πάει ταξίδι με το σχολείο στο εξωτερικό και θα του δώσω αυτό το νούμερο...το cu combo ocean με 18.1ευρώ έχει απεριόριστα data και ομιλία για 1 μήνα και στο εξωτερικό, σωστά; Υπάρχει και κάτι άλλο σε πρόγραμμα/προσφορά που θα μπορούσα να κοιτάξω; Edited November 21, 2025 by tempo 2 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 3 minutes ago, tempo said: γεια σας, έχω ένα νούμερο καρτοκινητό vodafone cu το οποίο λήγει αύριο και δεν έχω κάποιο πακέτο ή χρήματα μέσα (ήταν απο προσφορά 6 μήνες, 48ευρώ). Έκανα αίτηση φορητότητας για να πάω σε cosmote frog αλλά λόγω λάθους τους η κάρτα sim που μου έστειλαν δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Σκέφτομαι αν είναι να μείνω στο CU και πιο συγκεκριμένα κοιτάω το cu combo ocean. Με βολεύει πολύ γιατί ο γιος μου θα πάει ταξίδι με το σχολείο στο εξωτερικό και θα του δώσω αυτό το νούμερο...το cu combo ocean με 18.1ευρώ έχει απεριόριστα data και ομιλία για 1 μήνα και στο εξωτερικό, σωστά; Σωστά,τον συμφέρει για το εξωτερικό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 3 minutes ago, aektzhs 1 said: Σωστά,τον συμφέρει για το εξωτερικό η δωρεάν ομιλία ισχύει και για κλήσεις απο το εξωτερικό προς Ελλάδα, σωστά; 3 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Just now, tempo said: η δωρεάν ομιλία ισχύει και για κλήσεις απο το εξωτερικό προς Ελλάδα, σωστά; Όταν πας για παράδειγμα Γερμανία η ομιλία ισχύει για αριθμούς Γερμανίας και για αριθμούς Ελλάδας,οπότε σωστά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Εαν θα ειναι ΕΕ και ενεργοποιηθεί πριν την 1η Δεκ, θα το προλάβει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happiness Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 (edited) Γεια σας. Κοιτάω να φτιάξω καινούριο αριθμό και να πάρω το πακέτο CU Stay On. Όμως δεν έχω καταλάβει πόσο θα μου κοστίσει να πάρω τον καινούριο αριθμό. Είχα πάει από μαγαζί και κάτι μου ψέλεισε ότι πρέπει να μπει πρώτα κάρτα-πακέτο 25ε και μετά να πάρω το CU Stay On. Ισχύει; Παίζει να μην ήξερε και καλά. Δεν μπορώ να πάρω "άδεια" sim χωρίς ενεργοποιημένο πακέτο και να βάλω λεφτά και να πάρω το CU Stay On; Γενικά είναι το CU Stay On το πιο συμφέρον για κινητό για παιδί; Θέλω να μην έχει πολλά λεπτά και data και να μπορώ να του βάλω πακέτο όποτε και εάν χρειαστεί. Απλά να λειτουργεί για να δέχεται κλήσεις και πολύ λίγο για να παίρνει. Edited November 21, 2025 by happiness 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Πάνε καλά; Εμένα γράφει 6 μήνες, ρε παιδιά...Τι ισχύει; Επίσης, αυτό το κουπόνι 20€ vodafone τι να είναι άραγε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 35 minutes ago, happiness said: Γεια σας. Κοιτάω να φτιάξω καινούριο αριθμό και να πάρω το πακέτο CU Stay On. Όμως δεν έχω καταλάβει πόσο θα μου κοστίσει να πάρω τον καινούριο αριθμό. Είχα πάει από μαγαζί και κάτι μου ψέλεισε ότι πρέπει να μπει πρώτα κάρτα-πακέτο 25ε και μετά να πάρω το CU Stay On. Ισχύει; Παίζει να μην ήξερε και καλά. Δεν μπορώ να πάρω "άδεια" sim χωρίς ενεργοποιημένο πακέτο και να βάλω λεφτά και να πάρω το CU Stay On; Γενικά είναι το CU Stay On το πιο συμφέρον για κινητό για παιδί; Θέλω να μην έχει πολλά λεπτά και data και να μπορώ να του βάλω πακέτο όποτε και εάν χρειαστεί. Απλά να λειτουργεί για να δέχεται κλήσεις και πολύ λίγο για να παίρνει. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happiness Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 1 minute ago, VIPdriver said: Σε ευχαριστώ. Το γνωρίζω το πρόγραμμα. Απλά θέλω να ενεργοποιήσω σε καινούριο αριθμό και sim, όχι σε υφιστάμενο. Και αναρωτιέμαι ένα μπορώ να αγοράσω καινούριο αριθμό χωρίς ενεργοποιημένο πακέτο. Γιατί από την online αίτηση Ελα στο Cu , δεν δίνει επιλογή να ΜΗΝ πάρεις κάποια από τις προσφορές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts