Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12 minutes ago, Mad_Scientist said:

Καλημέρα στην παρέα! Επειδή έχω πρόβλημα όρασης (είμαι εκ γενετής τυφλός), θα είχε κάποιος/α την ευγενή καλοσύνη να μου γράψει (σε κείμενο, όχι με screenshot) τις παροχές και τις τιμές των τριών προγραμμάτων του CU στο φουλ? Είναι οι ίδιες με αυτές του ανταγωνισμού (Cosmote Neo) ή όχι? Δυστυχώς, στο site δεν τα γράφει ως κείμενο, τα δείχνει σε φωτογραφία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γειά σου φίλε μου. Ξεκινάνε και τα δύο από 16 ευρώ. Το νέο δίνει απεριόριστα λεπτά ομιλίας 7 gb και 2000 μηνύματα. Το cu δίνει απεριόριστα λεπτά ομιλίας 16 gb και 300 μηνύματα. Οι τιμές των υπόλοιπων πακέτων ανεβαίνουν αναλογα το ίντερνετ που χρειάζεσαι. Οι τιμές ανεβαινουν σε 19, 20, 21 και 33 ευρώ στα οποία και οι 2 δίνουν απεριόριστο ίντερνετ, με την διαφορά ότι η βονταφον μετά τα 300 gb κόβει την μέγιστη ταχύτητα. Εαν θελεις πες μου πόσο ίντερνετ χρειάζεσαι κάθε μηνα να σου πω ποιό πρόγραμμα θα σε βόλευε. 

27/7/25:

Να αγοράσω το Meizu Mblu 21 6/128;

• Απαντήσεις 48,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1538

• Vasileios

1552

• JOHNMEGARYTHMOS

1357

• VIPdriver

1563

1 hour ago, Mad_Scientist said:

Καλημέρα στην παρέα! Επειδή έχω πρόβλημα όρασης (είμαι εκ γενετής τυφλός), θα είχε κάποιος/α την ευγενή καλοσύνη να μου γράψει (σε κείμενο, όχι με screenshot) τις παροχές και τις τιμές των τριών προγραμμάτων του CU στο φουλ? Είναι οι ίδιες με αυτές του ανταγωνισμού (Cosmote Neo) ή όχι? Δυστυχώς, στο site δεν τα γράφει ως κείμενο, τα δείχνει σε φωτογραφία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Υπάρχει και η εφαρμογή Google Lookout για Android κινητο, που μπορεί να σε βοηθησει σε τέτοια περίπτωση, αλλά από ότι δοκίμασα ήταν λίγο μπερδεμένα τα αποτελέσματα.

Φυσικά έκανα report στο chat να το διορθώσουν.

Edited by Ballet97

1 hour ago, Mad_Scientist said:

Καλησπέρα! 

Βγαίνω λίγο off-topic, αλλά νομίζω δεν πειράζει.

Κλασική έλλειψη προσβασιμότητας στην Ελλαδάρα... Είμαι κι εγώ τυφλός, και η κατάσταση συνεχίζει να είναι απελπιστική σε κάποια site παρά το νόμο της ΕΕ.

Ως συμπλήρωμα του post του @VIPdriver τα γράφω αναλυτικά παρακάτω:

COSMOTE NEO:

Με 16€ δίνει 7 GB, απεριόριστα λεπτά και 2000 SMS

Με 19€ δίνει 10 GB, απεριόριστα λεπτά και 2000 SMS

Με 21€ δίνει 50 GB, απεριόριστα λεπτά και 2000 SMS

Με 33€ δίνει απεριόριστα GB (χωρίς κόφτη), απεριόριστα λεπτά και 2000 SMS

Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν, και τα GB διπλασιάζονται εάν πληρώνεις με payzy  

CU ΣΤΟ ΦΟΥΛ:

Με 16€ δίνει 16 GB, απεριόριστα λεπτά και 300 SMS.

Δώρο κουπόνι για τα καταστήματα Vodafone αξίας 2€ και για το efood αξίας 1€.

Με 20€ δίνει 25 GB, απεριόριστα λεπτά και 300 SMS.

Δώρο κουπόνι για τα καταστήματα Vodafone αξίας 3.5€ και για το efood αξίας 1.5€. Επίσης δώρο το Vodafone TV Start.

Με 33€ δίνει απεριόριστα GB (με πτώση ταχύτητας στα 4 Mbps μετά τη χρήση 300 GB), απεριόριστα λεπτά και απεριόριστα SMS.

Δώρο κουπόνι για τα καταστήματα Vodafone αξίας 12€ και για το efood αξίας 5€. Επίσης δώρο το Vodafone TV Start. 

Επιπλέον δώρο απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 2,5GB για τις πρώτες 5 μέρες της ένταξης σου στο CU ΣΤΟ ΦΟΥΛ. 

Αυτά! Τα έγραψα οσο πιο αναλυτικά μπορούσα!

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

Συσκευή: POCO X7 Pro

55 minutes ago, VIPdriver said:

Γειά σου φίλε μου. Ξεκινάνε και τα δύο από 16 ευρώ. Το νέο δίνει απεριόριστα λεπτά ομιλίας 7 gb και 2000 μηνύματα. Το cu δίνει απεριόριστα λεπτά ομιλίας 16 gb και 300 μηνύματα. Οι τιμές των υπόλοιπων πακέτων ανεβαίνουν αναλογα το ίντερνετ που χρειάζεσαι. Οι τιμές ανεβαινουν σε 19, 20, 21 και 33 ευρώ στα οποία και οι 2 δίνουν απεριόριστο ίντερνετ, με την διαφορά ότι η βονταφον μετά τα 300 gb κόβει την μέγιστη ταχύτητα. Εαν θελεις πες μου πόσο ίντερνετ χρειάζεσαι κάθε μηνα να σου πω ποιό πρόγραμμα θα σε βόλευε. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Απλά, επειδή δεν έχω αποφασίσει ακριβώς πόσα data χρειάζομαι, θα ήθελα (αν δεν είναι δύσκολο) και τις παροχές/τιμές των υπόλοιπων πακέτων. Φυσικά, όχι των πακέτων του Neo, αυτές τις γνωρίζω. Μόνο του CU στο φουλ. Επίσης, εκτός από τα data, και για τα SMS. Φαντάζομαι, στο πρόγραμμα με τα 33€, είναι απεριόριστα ή 2000 SMS? Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!

Α, τα έγραψε ο φίλος στο επόμενο μήνυμα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!

3 minutes ago, Mad_Scientist said:

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Απλά, επειδή δεν έχω αποφασίσει ακριβώς πόσα data χρειάζομαι, θα ήθελα (αν δεν είναι δύσκολο) και τις παροχές/τιμές των υπόλοιπων πακέτων. Φυσικά, όχι των πακέτων του Neo, αυτές τις γνωρίζω. Μόνο του CU στο φουλ. Επίσης, εκτός από τα data, και για τα SMS. Φαντάζομαι, στο πρόγραμμα με τα 33€, είναι απεριόριστα ή 2000 SMS? Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!

Ο φίλος στο προηγούμενο ποστ στα έγραψε όλα αναλυτικά. Οτιδήποτε χρειαστείς, απλά ρώτα. 

27/7/25:

13 minutes ago, marios239 said:

Καλησπέρα! 

Βγαίνω λίγο off-topic, αλλά νομίζω δεν πειράζει.

Κλασική έλλειψη προσβασιμότητας στην Ελλαδάρα... Είμαι κι εγώ τυφλός, και η κατάσταση συνεχίζει να είναι απελπιστική σε κάποια site παρά το νόμο της ΕΕ.

Ως συμπλήρωμα του post του @VIPdriver τα γράφω αναλυτικά παρακάτω:

COSMOTE NEO:

Με 16€ δίνει 7 GB, απεριόριστα λεπτά και 2000 SMS

Με 19€ δίνει 10 GB, απεριόριστα λεπτά και 2000 SMS

Με 21€ δίνει 50 GB, απεριόριστα λεπτά και 2000 SMS

Με 33€ δίνει απεριόριστα GB (χωρίς κόφτη), απεριόριστα λεπτά και 2000 SMS

Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν, και τα GB διπλασιάζονται εάν πληρώνεις με payzy  

CU ΣΤΟ ΦΟΥΛ:

Με 16€ δίνει 16 GB, απεριόριστα λεπτά και 300 SMS.

Δώρο κουπόνι για τα καταστήματα Vodafone αξίας 2€ και για το efood αξίας 1€.

Με 20€ δίνει 25 GB, απεριόριστα λεπτά και 300 SMS.

Δώρο κουπόνι για τα καταστήματα Vodafone αξίας 3.5€ και για το efood αξίας 1.5€. Επίσης δώρο το Vodafone TV Start.

Με 33€ δίνει απεριόριστα GB (με πτώση ταχύτητας στα 4 Mbps μετά τη χρήση 300 GB), απεριόριστα λεπτά και απεριόριστα SMS.

Δώρο κουπόνι για τα καταστήματα Vodafone αξίας 12€ και για το efood αξίας 5€. Επίσης δώρο το Vodafone TV Start. 

Επιπλέον δώρο απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 2,5GB για τις πρώτες 5 μέρες της ένταξης σου στο CU ΣΤΟ ΦΟΥΛ. 

Αυτά! Τα έγραψα οσο πιο αναλυτικά μπορούσα!

Ναι, ήσουν αναλυτικότατος! Σου είμαι ευγνώμων! Για την έλλειψη προσβασιμότητας που αναφέρεις, +1000000! Τώρα στα του προγράμματος: Λυπάμαι που το λέω τόσο ωμά, αλλά, δεν συμφέρει, δεν προσελκύει κανέναν με αυτόν το συνδυασμό τιμών/παροχών. Εντάξει, θα μου πει κάποιος, είναι και τα κουπόνια. Δεν τα χρειάζονται όλοι όμως τα κουπόνια, αυτό είναι το θέμα. Χίλιες φορές περισσότερο συμφέρει το Neo. Μακάρι να εξελίξουν/καταστήσουν συμφερότερο το CU στο φουλ στο μέλλον, ειδάλλως θα έχει την τύχη του Liquid, αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους αυτήν τη φορά. ΥΓ. Ελπίζω να μη φαίνομαι υπερβολικά επικριτικός/αρνητικός με το νέο πρόγραμμα. Η αλήθεια είναι, ότι συμπαθώ περισσότερο (γενικά) την Cosmote, ιδίως λόγω της (διαχρονικά) πιο ξεκάθαρης/σταθερής πολιτικής της, καθώς και λόγω καλύτερης κάλυψης/ταχυτήτων data. Ωστόσο, είμαι και παραμένω ανοιχτός  σε κάτι νέο, πραγματικά καλό, από όποιον πάροχο και αν αυτό προέρχεται.

1 minute ago, Mad_Scientist said:

Ναι, ήσουν αναλυτικότατος! Σου είμαι ευγνώμων! Για την έλλειψη προσβασιμότητας που αναφέρεις, +1000000! Τώρα στα του προγράμματος: Λυπάμαι που το λέω τόσο ωμά, αλλά, δεν συμφέρει, δεν προσελκύει κανέναν με αυτόν το συνδυασμό τιμών/παροχών. Εντάξει, θα μου πει κάποιος, είναι και τα κουπόνια. Δεν τα χρειάζονται όλοι όμως τα κουπόνια, αυτό είναι το θέμα. Χίλιες φορές περισσότερο συμφέρει το Neo. Μακάρι να εξελίξουν/καταστήσουν συμφερότερο το CU στο φουλ στο μέλλον, ειδάλλως θα έχει την τύχη του Liquid, αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους αυτήν τη φορά. ΥΓ. Ελπίζω να μη φαίνομαι υπερβολικά επικριτικός/αρνητικός με το νέο πρόγραμμα. Η αλήθεια είναι, ότι συμπαθώ περισσότερο (γενικά) την Cosmote, ιδίως λόγω της (διαχρονικά) πιο ξεκάθαρης/σταθερής πολιτικής της, καθώς και λόγω καλύτερης κάλυψης/ταχυτήτων data. Ωστόσο, είμαι και παραμένω ανοιχτός  σε κάτι νέο, πραγματικά καλό, από όποιον πάροχο και αν αυτό προέρχεται.

Να φροντίσεις η εταιρία να έχει καλό σημα στις περιοχές που ζεις/εργαζεσαι/δουλεύεις και θα βρούμε λύση. Δεν σου προτείνω Νόβα διότι εχει την πιό ελλειπή εξυπηρέτηση πελατών. 

27/7/25:

7 minutes ago, VIPdriver said:

Να φροντίσεις η εταιρία να έχει καλό σημα στις περιοχές που ζεις/εργαζεσαι/δουλεύεις και θα βρούμε λύση. Δεν σου προτείνω Νόβα διότι εχει την πιό ελλειπή εξυπηρέτηση πελατών. 

Η Νόβα είναι σαν να μην υπάρχει φίλε. Όσο ήταν Wind, αποτελούσε μία σοβαρή -ή τουλάχιστον, υπολογίσιμη- εναλλακτική λύση. Ωστόσο, κατόπιν της εξαγοράς από τη Νόβα, για μένα, μόνο δύο εταιρείες υπάρχουν: Cosmote και Vodafone. Και είναι κακό για εμάς, τους συνδρομητές όλο αυτό. Εμένα, ο βασικός μου αριθμός είναι σε συμβόλαιο, Cosmote GigaMax Unlimited Π. Έχω και έναν δεύτερο αριθμό σε Frog, τον οποίο σκέφτομαι να μετατρέψω σε Cosmote Neo. Είδα σήμερα τη νέα εναλλακτική από το CU, και λέω "άκουσαν τη γκρίνια του κοινού τους και επανέφεραν το Liquid με άλλο όνομα". Δυστυχώς όμως, δεν είναι καθόλου έτσι.

56 minutes ago, Mad_Scientist said:

Η Νόβα είναι σαν να μην υπάρχει φίλε. Όσο ήταν Wind, αποτελούσε μία σοβαρή -ή τουλάχιστον, υπολογίσιμη- εναλλακτική λύση. Ωστόσο, κατόπιν της εξαγοράς από τη Νόβα, για μένα, μόνο δύο εταιρείες υπάρχουν: Cosmote και Vodafone. Και είναι κακό για εμάς, τους συνδρομητές όλο αυτό. Εμένα, ο βασικός μου αριθμός είναι σε συμβόλαιο, Cosmote GigaMax Unlimited Π. Έχω και έναν δεύτερο αριθμό σε Frog, τον οποίο σκέφτομαι να μετατρέψω σε Cosmote Neo. Είδα σήμερα τη νέα εναλλακτική από το CU, και λέω "άκουσαν τη γκρίνια του κοινού τους και επανέφεραν το Liquid με άλλο όνομα". Δυστυχώς όμως, δεν είναι καθόλου έτσι.

Καμμία σχέση με το ΝΕΟ ειδικά το μεγάλο πρόγραμμα δεν έχει πραγματικά απεριόριστα είναι με πολιτική ορθή χρήσης 

1 hour ago, eridion25 said:

"Οσο καρερι και αν εχεις, Πάντα θές περισότερο". Τι ενοεί ο ποιτησής

Τα μετρητά. Είναι διαγωνισμός που μοιράζει μετρητά. Αν μπεις στο app έχει λεπτομέρειες.

ΥΓ: Απαιτείται λογαριασμός snappi.. 😂😂

Τα λέγαμε!

ΥΓ 2: Να τα βοηθήσουμε τα παιδιά της Πειραιώς με μία ανακεφαλαίωση γιατί δυσκολεύονται να κάνουν δωράκια χιλιάδων ευρώ..

Edited by cu2goup

Τον είδα και εγώ τον διαγωνισμό,μοιράζει μόνο χρήματα και όχι απεριόριστα δεδομένα όπως όλοι οι προηγούμενοι διαγωνισμοί. Τώρα δίνει απεριόριστα δεδομένα μόνο όταν συμπληρώνεις αριθμό κρυστάλλων και μόνο για λίγες ημέρες όχι για έναν χρόνο

Τους δυσκόλεψαν τους διαγωνισμούς. Φοβαμαι οτι δεν θα ξαναδούμε απεριόριστα στο ινσταγκραμ. 

27/7/25:

1 minute ago, konstantinos77 said:

Καλόμαθαν οι γριές στο μέλι... 😉😉😂😂😂

Αυτά μας κρατάνε στην εταιρία. Τι νομιζες; Τα μονοψήφια downloads;

27/7/25:

Just now, VIPdriver said:

Αυτά μας κρατάνε στην εταιρία. Τι νομιζες; Τα μονοψήφια downloads;

Όταν εκφράζεις προσωπική άποψη καλό είναι να χρησιμοποιείς πρώτο πρόσωπο ενικό... 😉😉😂😂
Εντωμεταξύ μονοψήφια έχεις εσύ, και αυτά τα έχουμε ξανά πει και ξανά πει... 😉😉
Αλλά εσύ εκεί ακάθεκτος το τροπάριο σου!! 😉😂😂
Μετά άμα σου τα λέω απαντάς ότι εσύ βοηθάς τον κόσμο να επιλέξει ότι είναι πιο συμφέρον... 😂
Τι;;; Τα μονοψήφια "downloads"??? 😂😂😂

17 minutes ago, konstantinos77 said:

Όταν εκφράζεις προσωπική άποψη καλό είναι να χρησιμοποιείς πρώτο πρόσωπο ενικό... 😉😉😂😂
Εντωμεταξύ μονοψήφια έχεις εσύ, και αυτά τα έχουμε ξανά πει και ξανά πει... 😉😉
Αλλά εσύ εκεί ακάθεκτος το τροπάριο σου!! 😉😂😂
Μετά άμα σου τα λέω απαντάς ότι εσύ βοηθάς τον κόσμο να επιλέξει ότι είναι πιο συμφέρον... 😂
Τι;;; Τα μονοψήφια "downloads"??? 😂😂😂

Αποκλείεται να έχω μόνο εγώ μονοψήφια....

Κατσε τωρα που η κοσμοτε εγινε τε-μομπάιλ να δώσει κάνα απεριόριστο ινσταγκραμ στάιλ να πέσουν τα μπετά να σου πω εγώ μετά!

27/7/25:

14 minutes ago, VIPdriver said:

Αποκλείεται να έχω μόνο εγώ μονοψήφια....

Κατσε τωρα που η κοσμοτε εγινε τε-μομπάιλ να δώσει κάνα απεριόριστο ινσταγκραμ στάιλ να πέσουν τα μπετά να σου πω εγώ μετά!

Επιλεκτική μνήμη λέγεται... 😉😉😂😂😂

Που είσαι ρε KING??? 😂😂

Ήμουν σίγουρος ότι θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, όπως και κάθε σοβαρός άνθρωπος... 😉😉😂😂
Σου λέει εδώ μέσα είναι το κλουβί με τις τρελές!! Thread δεν είναι πάντως... 😂😂

Πάνω από όλα η ενημέρωση των άλλων μελών... 😂😂😂

1 hour ago, konstantinos77 said:

Επιλεκτική μνήμη λέγεται... 😉😉😂😂😂

Που είσαι ρε KING??? 😂😂

Ήμουν σίγουρος ότι θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, όπως και κάθε σοβαρός άνθρωπος... 😉😉😂😂
Σου λέει εδώ μέσα είναι το κλουβί με τις τρελές!! Thread δεν είναι πάντως... 😂😂

Πάνω από όλα η ενημέρωση των άλλων μελών... 😂😂😂

Με αδικείς! Σε πολλούς έχω πει να πάνε βονταφον για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και για τις προσφορές! 

27/7/25:

8 minutes ago, VIPdriver said:

Με αδικείς! Σε πολλούς έχω πει να πάνε βονταφον για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και για τις προσφορές! 

Άσεεε ρεεε... 😂😂😂
Που σε αδικώ... 😉😉😂😂
Δεν μπορείς να διατυμπανίζεις συνέχεια ανακρίβειες του τύπου "Τα μονοψήφια downloads"... 😉😉😂😂
Το έχουμε εμπεδώσει χρόνια τώρα τουλάχιστον εδώ μέσα! Έχεις πρόβλημα εκεί που βρίσκεσαι!
ΟΚ τελείωσε... Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... 😉
Και εγώ έχω ανεβάσει screenshots με μετρήσεις με Τριψήφια νούμερα Downloads!! 😂😂
Και ο KING στα έχει πει και το πόσο ευχαριστημένος έχει μείνει σε σύγκριση με το Τέλειο Δίκτυο της 🐛!!! 😉😉😂😂

Σου είπα πριν... Επιλεκτική μνήμη... 😉😉😂😂

Ελπίζω να μην το ξανά συζητήσουμε...
~5 χρόνια αυτό γίνεται...

Edited by konstantinos77

Just now, cu2goup said:

Απορώ εσύ πώς (ως σοβαρός) είσαι ακόμα εδώ...

Στα λόγια μου έρχεσαι!!! 😂😂😂😉😉

Για να σου λύσω την απορία, μην μείνεις με αυτή είναι κρίμα!!! 😁😁
Μόνο για ενημερώνομαι για τις προσφορές!! 😁😁😉😉

Αν σας αφήσω να λέτε ότι σας κατέβει θα γίνει Τελείως ΤΟ ΚΟΥΒΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ εδώ μέσα!!! 😉😉😂😂😂

6 minutes ago, konstantinos77 said:

Στα λόγια μου έρχεσαι!!! 😂😂😂😉😉

Για να σου λύσω την απορία, μην μείνεις με αυτή είναι κρίμα!!! 😁😁
Μόνο για ενημερώνομαι για τις προσφορές!! 😁😁😉😉

Αν σας αφήσω να λέτε ότι σας κατέβει θα γίνει Τελείως ΤΟ ΚΟΥΒΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ εδώ μέσα!!! 😉😉😂😂😂

Ενώ οι άλλοι σοβαροί που φεύγουν δεν έχουν το φιλότιμο να κάτσουν να υποστηρίξουν την εταιρεία 😉😉😉

Και αναγκάστηκες να το σηκώσεις όλο αυτό μόνος σου.. 😂😂😂😂

Σου χρωστάει πολλά η κοινωνία να το ξέρεις..

2 minutes ago, cu2goup said:

Ενώ οι άλλοι σοβαροί που φεύγουν δεν έχουν το φιλότιμο να κάτσουν να υποστηρίξουν την εταιρεία 😉😉😉

Και αναγκάστηκες να το σηκώσεις όλο αυτό μόνος σου.. 😂😂😂😂

Σου χρωστάει πολλά η κοινωνία να το ξέρεις..

Ααααχχχ... Αυτή η αίσθηση του Χούμορ σου... Με σκοτώνει!!! 😁😁😂😂😂