GREGORYMO Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 21 minutes ago, opmgls said: Σε νούμερο που δεν χρησιμοποιώ αλλά το έχω ενεργό έκανα ανανέωση χρηματικού υπολοίπου 0.40€ με το τελευταίο cashback πριν 20 μέρες. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα: "Κάνε μια ανανέωση από 13€ και πάνω μέχρι 27/12 και θα πάρεις δωρο αυτόματα100 λεπτά και απεριόριστα data για 20 μέρες". Προφανώς η απάντηση της Vodafone στα δωρεάν απεριόριστα για 15 μέρεςτης Cosmote. @geoponer Κι εγώ νομίζω αν κλαφτεις στην εξυπηρέτηση πελατών υπάρχει πιθανότητα να τα πάρεις πίσω. Το θέμα ΔΕΝ είναι σαν αξία ΑΥΤΑ τα 2.49€. Μπορεί να είναι 'αναγκαία' για να μπορέσει να μπει κάποιο πακέτο. Οπότε η ζημιά μπορεί να είναι μεγαλύτερη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Έδωσαν πάλι τζάμπα λεπτά και δεδομένα για 10 μέρες στο νούμερο που έχει απεριόριστα... 🤦♂️ 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 17 minutes ago, spiliot said: Έδωσαν πάλι τζάμπα λεπτά και δεδομένα για 10 μέρες στο νούμερο που έχει απεριόριστα... 🤦♂️ απεριοριστότερα Edited 1 ώρα πριν by Bas 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 λεπτά πριν 1 ώρα πριν, Bas said: απεριοριστότερα Μπαχαλο καταστάσεις 🙂 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts