VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, HEO said: 135 ευρώ (για ένα χρόνο);;; Κάτι πιο φθηνό;;; Παράδες δεν έχουμε 😞 11,25€/μηνα 3 minutes ago, Teiresias_ said: Εσύ ρώτα αν γίνεται να το πάρεις με 135€ cashback.. 😂😂😉 Μεχρι να φτασω εγω 135ε κασμπακ η νοβα θα εχει αλλαξει άλλους 3 αφέντες! Edited 3 ώρες πριν by VIPdriver 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, HEO said: 135 ευρώ (για ένα χρόνο);;; Κάτι πιο φθηνό;;; Παράδες δεν έχουμε 😞 Έρχεται black friday. Περιμένουμε την προσφορά με τα 10€ της κάρτας νέων Edited 3 ώρες πριν by sou_d 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 3 minutes ago, VIPdriver said: Μεχρι να φτασω εγω 135ε κασμπακ η νοβα θα εχει αλλαξει άλλους 3 αφέντες! Έχεις κάτι να περιμένεις κι εσύ όπως οι Novaκηδες.. 😉 3 minutes ago, sou_d said: Έρχεται black friday. Περιμένουμε την προσφορά με τα 10€ της κάρτας νέων Αυτό μάλιστα.. 6 minutes ago, VIPdriver said: Μεχρι να φτασω εγω 135ε κασμπακ η νοβα θα εχει αλλαξει άλλους 3 αφέντες! Δεν το είπα σε εσένα! 🙂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Να ζήσουμε να το θυμόμαστε! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 38 minutes ago, Teiresias_ said: Με 144€ εγώ έχω για 16 μήνες στη Nova 250GB και 1000 λεπτά. Τελικά όλα γίνονται για "να μην ασχολείσαι" Άμα είναι να διαγράψουμε και το account απο δω να μην ασχολούμαστε.. 😉 Εγώ είχα προλάβει την προσφορά στο cu unlimited 9 9 μήνες απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ (300gb fulll speed 4mbps ) και μηνύματα 11,8 €+ φόρος 13€ το μήνα το θέμα είναι θα ξαναβγάλει τέτοια προσφορά ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Γεια σας υπάρχει κάποιος από τον τελευταίο καιρό μπορεί να διαχειριστεί την e-sim από το vodafone app. Τη sim που μου είχαν κάνει δώρο την έκανα e-sim μέσω της εφαρμογής αλλά τώρα έχω αλλάξει κινητό και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) Το simply είναι μια χαρά όχι μόνο για παιδιά αλλά και για ηλικιωμένους. Το βάζεις μια φορά τον χρόνο και καθάρισες. Για 11,25 ευρώ τον μήνα είναι καλές οι παροχές. Μακάρι να βγάλουν το αντίστοιχο και οι άλλες εταιρίες και μη μου αρχίσετε δεν χρειάζονται τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας γιατί αυτό είναι πολύ βασικό για πολύ κόσμο. Στο σπίτι οικογένεια με παιδιά έχει και σταθερή σύνδεση αλλιώς δεν βγαίνει. Edited 3 ώρες πριν by cmvr 2 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 20 minutes ago, Raskonikas13 said: Να ζήσουμε να το θυμόμαστε! Μόνο τους αριθμούς του λόττο δεν μπορώ να προβλέψω... 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 8 minutes ago, empeiros said: Γεια σας υπάρχει κάποιος από τον τελευταίο καιρό μπορεί να διαχειριστεί την e-sim από το vodafone app. Τη sim που μου είχαν κάνει δώρο την έκανα e-sim μέσω της εφαρμογής αλλά τώρα έχω αλλάξει κινητό και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, cmvr said: Το simply είναι μια χαρά όχι μόνο για παιδιά αλλά και για ηλικιωμένους. Το βάζεις μια φορά τον χρόνο και καθάρισες. Για 11,25 ευρώ τον μήνα είναι καλές οι παροχές. Μακάρι να βγάλουν το αντίστοιχο και οι άλλες εταιρίες και μη μου αρχίσετε δεν χρειάζονται τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας γιατί αυτό είναι πολύ βασικό για πολύ κόσμο. Στο σπίτι οικογένεια με παιδιά έχει και σταθερή σύνδεση αλλιώς δεν βγαίνει. Και για νορμάλ κόσμο που του φτανουν τα 15gb/μηνα είναι. Γενικά πολύ έξυπνη κίνηση της βονταφον. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 15 minutes ago, Harry636 said: Εγώ είχα προλάβει την προσφορά στο cu unlimited 9 9 μήνες απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ (300gb fulll speed 4mbps ) και μηνύματα 11,8 €+ φόρος 13€ το μήνα το θέμα είναι θα ξαναβγάλει τέτοια προσφορά ; Έχει το cu200 τώρα, που είναι αρκετά όμοιο 29 minutes ago, Raskonikas13 said: Να ζήσουμε να το θυμόμαστε! Κρίμα 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Τωρα μένει η νοβα να σταματήσει τους 12 μηνες εισερχόμενες χωρις ανανέωση και να κλαίμε εμείς οι 2καρτοι... 1 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 11 minutes ago, VIPdriver said: Τωρα μένει η νοβα να σταματήσει τους 12 μηνες εισερχόμενες χωρις ανανέωση και να κλαίμε εμείς οι 2καρτοι... Δυστυχώς πολύ σωστα το έγραψες.................. 2 1 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 3 minutes ago, lefkaditis said: Δυστυχώς πολύ σωστα το έγραψες.................. Θα πάμε όλοι κοσμοτε ή νοβα και θα ησυχάσουμε. Εκανα υπολογισμους να συνεχισω με κανονικη ανανεωση τον Ολυμπιακό και να εχω το πακετο των 25 ημερων και τελικα δεν συμφερει στον χρονο, αφου θα θελει +2,6 ανανεωσεις, οπότε πιο φτηνο το what's up. 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 53 minutes ago, Raskonikas13 said: Να ζήσουμε να το θυμόμαστε! --> "Flashback στο Cashback" 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Εαν η Νοβα πωληθεί πριν τα Χριστούγεννα και αρχισει τους κράχτες για να πάρει λαό, ο συνδυασμός με τον θάνατο του κασμπακ θα της φέρει πολλούς συνδρομητές απο την βονταφονάρα (προσεχώς βονταφονούλα) 1 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 hour ago, Harry636 said: Εγώ είχα προλάβει την προσφορά στο cu unlimited 9 9 μήνες απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ (300gb fulll speed 4mbps ) και μηνύματα 11,8 €+ φόρος 13€ το μήνα το θέμα είναι θα ξαναβγάλει τέτοια προσφορά ; Την έχω κι εγώ για τη σύζυγο.. το αν θα ξαναβγεί, άγνωστο! Εδώ θα το μάθουμε σίγουρα πάντως!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 16 minutes ago, VIPdriver said: Εαν η Νοβα πωληθεί πριν τα Χριστούγεννα και αρχισει τους κράχτες για να πάρει λαό, ο συνδυασμός με τον θάνατο του κασμπακ θα της φέρει πολλούς συνδρομητές απο την βονταφονάρα (προσεχώς βονταφονούλα) Προηγείται χρονικά Black Friday που πέρυσι η cote έβαλε το ετήσιο στη μισή τιμή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Just now, Bas said: Προηγείται χρονικά Black Friday που πέρυσι η cote έβαλε το ετήσιο στη μισή τιμή Πολύ σωστός, το ξέχασα αυτό. Μακάρι μόνο να δώσει ξανά απεριόριστο ίντερνετ και οχι 100gb που δίνει τωρα το πακετο 1 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 58 minutes ago, VIPdriver said: Τωρα μένει η νοβα να σταματήσει τους 12 μηνες εισερχόμενες χωρις ανανέωση και να κλαίμε εμείς οι 2καρτοι... δεν βαριεσαι, καιρος να κοψουμε τα πολλα νουμερα απο μενα παντως παραδες δεν θα παρουν 🙂 ΥΓ να προσθεσω, οποιος θελει νουμερο εγγλεζικο που δεν ληγει ποτε (οχι σαν τους αγυρτες εδω) για κατασκευες ιοτ συναγερμους καμερες κλπ ας μου στειλε ΠΜ να του πως 2-3 πραγματα Edited 2 ώρες πριν by HEO 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 11 minutes ago, Bas said: Προηγείται χρονικά Black Friday που πέρυσι η cote έβαλε το ετήσιο στη μισή τιμή Τι τιμή το είχε βάλει, ποιο οικον πακέτο ,και για πόσα χρονια συμβόλαιο? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, lefkaditis said: Τι τιμή το είχε βάλει, ποιο οικον πακέτο ,και για πόσα χρονια συμβόλαιο? black friday ειχε βαλει ο βατραχος μια καλη προσφορα για οποιον θελει ιντερνετ το προβλημα ηταν οτι το πουλαγε ΜΟΝΟ στα καταστηματα frog στην σταδιου αθηνα και νομιζω και θεσσαλονικη η δε ουρα ειχε καπου 40-50 ατομα σταθερα, δεν χλωμιαζε καθολου 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, HEO said: black friday ειχε βαλει ο βατραχος μια καλη προσφορα για οποιον θελει ιντερνετ το προβλημα ηταν οτι το πουλαγε ΜΟΝΟ στα καταστηματα frog στην σταδιου αθηνα και νομιζω και θεσσαλονικη η δε ουρα ειχε καπου 40-50 ατομα σταθερα, δεν χλωμιαζε καθολου οκ εγω νομιζα οτι το έκανε για συμβόλαια Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 21 minutes ago, lefkaditis said: οκ εγω νομιζα οτι το έκανε για συμβόλαια Πέρυσι έδινε με 60€ για 12 μηνες απεριόριστο ίντερνετ κ 120'/μηνα (κανονική τιμή 120€) Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Το απεριόριστο ξεχαστε το σε τετοιο πακετο πλεον, αν τυχον βγάλει. 1 ώρα πριν, Harry636 said: Χρεώνεται και πάλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts