Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παλι εχουν πεθανει ? ουτε απο την εφαρμογη ουτε απο το site μπορω να μπω

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

7 minutes ago, stelioz78 said:

παλι εχουν πεθανει ? ουτε απο την εφαρμογη ουτε απο το site μπορω να μπω

Αυτό γίνεται τις τελευταίες μέρες. Μέχρι τις 8 το πρωϊ δεν δουλεύει τίποτα.

Η ιστοσελίδα μια χαρά είναι σε εμένα 

Cu και Cu big bang δεν λειτουργούν..

1 ώρα πριν, elkons said:

Η ιστοσελίδα μια χαρά είναι σε εμένα 

Cu και Cu big bang δεν λειτουργούν..

Απο χθες εφτασα στο τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού (200 συμμετοχές) και τους ειπα να το σφυρίξουν!

On 27/9/2024 at 6:59 ΜΜ, VIPdriver said:

Στα 3 τελευταία ματς 1 γκολ....

Μας πληρωσε χθες

Screenshot_s.jpg.59d546d75803609eac68e9fd1b77ce53.jpg

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Μας πληρωσε χθες

Αυτο εδω με τον ολυμπιακό πως το ενεργοποιουμε ρε παιδιά; μπορει να με βοηθήσει κάποιος; 

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

40 minutes ago, teopanta1 said:

Αυτο εδω με τον ολυμπιακό πως το ενεργοποιουμε ρε παιδιά; μπορει να με βοηθήσει κάποιος; 

1266 και επιλεγεις το συγκεκριμένο προγραμμα. Εχει μόνο ένα πακετο 25 ημερων για ομιλια/gb/sms με 11,50€. Ξεχνάς το big bang (και τους διαγωνισμούς του) και πρεπει να κάνεις ανανέωση χρημάτων καθε μηνα (για να παίρνεις τα μπόνους απο τα γκολ). Εαν πας Ολυμπιακός και μετά ξαναλλαξεις πρόγραμμα, χάνεις όλο το χρηματικό υπόλοιπο. 

3 ώρες πριν, teopanta1 said:

Πρέπει να είσαι Ολυμπιακός αποδεδειγμένα. Πας σε κατάστημα για το ανάλογο τεστ και αν σε περάσουν και διαπιστώσουν ότι είσαι φανατικός, τότε σε εγγράφουν στην υπηρεσία. 😛😛😛

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

1266 και επιλεγεις το συγκεκριμένο προγραμμα. Εχει μόνο ένα πακετο 25 ημερων για ομιλια/gb/sms με 11,50€. Ξεχνάς το big bang (και τους διαγωνισμούς του) και πρεπει να κάνεις ανανέωση χρημάτων καθε μηνα (για να παίρνεις τα μπόνους απο τα γκολ). Εαν πας Ολυμπιακός και μετά ξαναλλαξεις πρόγραμμα, χάνεις όλο το χρηματικό υπόλοιπο. 

Να λες για το cashback γιατί έτσι είναι σαν να τον αποτρέπεις να πάει.. 🙂

44 minutes ago, Teiresias_ said:

Να λες για το cashback γιατί έτσι είναι σαν να τον αποτρέπεις να πάει.. 🙂

Το κασμπακ είναι για όποιον το έχει ως 2ο νουμερο. Κάποιος που θα το εχει ως πρώτο, θα βάζει 13ε κάθε 24 ημέρες .

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

1266 και επιλεγεις το συγκεκριμένο προγραμμα. Εχει μόνο ένα πακετο 25 ημερων για ομιλια/gb/sms με 11,50€. 

Τι ακριβώς παροχές έχει αυτό το πακέτο σε λεπτά και δεδομένα;

2 minutes ago, opmgls said:

Τι ακριβώς παροχές έχει αυτό το πακέτο σε λεπτά και δεδομένα;

Το πακέτο προσφέρει 2 gb ίντερνετ 1000 λεπτά προς όλους και 100 SMS για 25 ημέρες με κόστος 11.50€

Μαλακά σήμερα με έχουνε πριξει η βονταφον με παίρνει συνέχεια για να κάνω ένα καρτοκινητο Ολυμπιακός που έχω σε συμβόλαιο και να τους το κλείνω και να ξαναπάρει για την ίδια προσφορά δηλαδή έλεος 

2 minutes ago, Dimitris_15 said:

Μαλακά σήμερα με έχουνε πριξει η βονταφον με παίρνει συνέχεια για να κάνω ένα καρτοκινητο Ολυμπιακός που έχω σε συμβόλαιο και να τους το κλείνω και να ξαναπάρει για την ίδια προσφορά δηλαδή έλεος δηλαδή η τιμή που μου κάνουν είναι στα 16.14€ και μου λένε ότι έτσι δεν θα χρειάζεται να βάζω ακριβές κάρτες και δεν θα έχω φραγή δεν με νοιάζει και ας έχω φραγή τι πειράζει έλεος πια

Just now, elkons said:

Και στη τελική που ξέρουν αν είσαι Ολυμπιακός ή όχι 😛😛

Έλα μου ντε 

Screenshot_20240930-165551.thumb.png.cf69eb9521a292de25e1ef2c67ae7ce0.png

Αυτή είναι η προσφορά που προσπαθούν να με βάλουν που εγώ τους λέω ότι μια χαρά είμαι με το καρτοτηλέφωνο και δεν χρειάζομαι το συμβόλαιο αλλά αυτοί δεν σταματούν 

Δηλαδή είδη έχω ένα συμβόλαιο στην κοσμοτε γιατί να μου πριζουν τα αρχ*****

Στο ολυμπιακός που έχω 

10 minutes ago, Dimitris_15 said:

Έλα μου ντε 

Αυτή είναι η προσφορά που προσπαθούν να με βάλουν που εγώ τους λέω ότι μια χαρά είμαι με το καρτοτηλέφωνο και δεν χρειάζομαι το συμβόλαιο αλλά αυτοί δεν σταματούν 

Στο ολυμπιακός που έχω 

Εγγράψου στο μητρώο 11 και επέλεξε να μη δέχεσαι ούτε από τη vodafone προσωποποιημενες προσφορές αν μετά την εγράφη του και έπειτα από 15 20 μέρες συνεχίσουν τότε άνετα τους κάνεις και μια αγωγή. Λεφτά θα πάρεις. Αλλά 100% θα σταματήσουν να σε παίρνουν. 

Δεν υπάρχει κάποιο κουμπί πχ να πατήσεις δεν ενδιαφέρομαι για να μη σε ξανά ζαλίσουν; εμένα μ είχαν στείλει μια προφορά στο What's Up να το κάνω συμβόλαιο πάτησα δεν ενδιαφέρομαι κ δεν με ενόχλησαν ποτέ 

20 minutes ago, Dimitris_15 said:

Έλα μου ντε 

Στο ολυμπιακός που έχω 

Την επόμενη φορά που θα σε πάρουν ζητά τους τα πάντα όλα απεριόριστα με 12€ και δεν θα σε ξαναπάρουν.

57 minutes ago, VIPdriver said:

Το κασμπακ είναι για όποιον το έχει ως 2ο νουμερο. Κάποιος που θα το εχει ως πρώτο, θα βάζει 13ε κάθε 24 ημέρες .

Και σαν πρώτο να το έχεις, όταν μαζευτούν 13€ από γκολ, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το πακέτο από τα γκολ και να κάνεις cashback ώστε τον μήνα που τρέχει να σου βάλουν τα λεφτά από τα γκολ.

28 minutes ago, Dimitris_15 said:

Μαλακά σήμερα με έχουνε πριξει η βονταφον με παίρνει συνέχεια για να κάνω ένα καρτοκινητο Ολυμπιακός που έχω σε συμβόλαιο και να τους το κλείνω και να ξαναπάρει για την ίδια προσφορά δηλαδή έλεος 

Και τι σε ζοριζει να πεις όχι? Φοβάσαι μην σε κάνουν νταντά? Άσε τους ανθρώπους να κάνουν την δουλειά τους και ποτέ δεν κλείνουμε τηλέφωνο χωρίς να ακούσουμε και να σκεφτούμε την προσφορά.

Το θέμα είναι το άγχος που έχεις να πεις όχι.

*Σε έχουν κουράσει όλοι τους, έτσι; 

*Νιώθεις λίγο ή και πολύ ανόητος; 

*Θες να τους βρίσεις, να τα κλείσεις όλα και να βγάλεις εισιτήριο χωρίς επιστροφή για Ίμπιζα; 

Μαζί σου, αδερφέ μου, αλλά μεταξύ μας, δεν είναι δικό τους το φταίξιμο. 

-Εσύ τους έμαθες να σ’ αντιμετωπίζουν έτσι.

-Εσύ τους καλλιέργησες την ψευδαίσθηση-προσδοκία πως θα ‘σαι καλοδιάθετος και πρόθυμος σε κάθε περίπτωση. 

Γι’ αυτό μην παραπονιέσαι.

Όσο δύσκολο είναι για σένα να πεις «όχι», τόσο δύσκολο είναι και ...για ‘κείνους να συνειδητοποιήσουν τι ξεστόμισες μόλις.

Δεν είναι δύσκολο να φτιάξουν τα πράγματα, είναι ακριβώς μια απόφαση, μια φράση. Πες «όχι» και βάλε προτεραιότητες. 

Και το καλό που σου θέλω σ’ αυτές τις προτεραιότητες ο αγαπημένος παραμελημένος σου εαυτός να ‘ναι πια πρώτος.

Αν δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, αν δεν είσαι πραγματικά ευτυχισμένος με όσα κάνεις γιατί να υποκρίνεσαι πως όλα πάνε τέλεια και να λύνεις τα προβλήματα όλων των άλλων ενώ καλά-καλά δεν έχεις λύσει τα δικά σου; Κάνε πρόβα μπροστά απ’ τον καθρέφτη.Τεντώσου, πάρε βαθιά ανάσα και πες το.

ΟΧΙ.

Είδες δεν ήταν τόσο δύσκολο. 

Και να θυμάσαι, οι αληθινές σχέσεις είναι αμοιβαίες, δίνεις αλλά και παίρνεις...

1 minute ago, Teiresias_ said:

Και σαν πρώτο να το έχεις, όταν μαζευτούν 13€ από γκολ, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το πακέτο από τα γκολ και να κάνεις cashback ώστε τον μήνα που τρέχει να σου βάλουν τα λεφτά από τα γκολ.

Μαζευεις τα μπονους ωστε το 3μηνο του καλοκαιριού (που δεν έχει αγώνες) να αγοραζεις πακέτο απο τα τα μπόνους. 

2 minutes ago, VIPdriver said:

Μαζευεις τα μπονους ωστε το 3μηνο του καλοκαιριού (που δεν έχει αγώνες) να αγοραζεις πακέτο απο τα τα μπόνους. 

Τι λες.. θα λήξει το υπόλοιπο αν δεν βάλεις 3 μήνες κάρτα.