TakeOverNet Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Που το είδες γραμμένο αυτό; Νομίζω ότι είσαι λάθος. Για μπες εδώ και θα δεις ότι έχει ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 30 δευτερόλεπτα. Aνα δευτερόλεπτο από το πρώτο δευετρόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Που το είδες γραμμένο αυτό; Νομίζω ότι είσαι λάθος. Για μπες εδώ και θα δεις ότι έχει ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 30 δευτερόλεπτα. Μιλάει για τα πακέτα του Vodafone a la Carte (αυτά με τη παρατεταμένη διάρκεια...:p ) που ενεργοποιούνται από το 1286, όχι για τη βασική χρέωση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Μιλάει για τα πακέτα του Vodafone a la Carte (αυτά με τη παρατεταμένη διάρκεια...:p ) που ενεργοποιούνται από το 1286, όχι για τη βασική χρέωση. ;) Πέρα από αυτά που γράφονται στους τιμοκαταλόγους στην πράξη στα πακέτα VODAFONE ή τα προγράμμα τα 30 60 90 της TIM η χρέωση είναι ανα δευτερόλοεπτο με ελάχιστη 1 δευτερόλεπτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 κατι που δεν το προσεξα..οταν λενε ελαχιστη χρεωση 26 δευτερολεπτα... δλδ κανω αναπ και το σηκωσει ο αλλος για ενα δευτερολεπτο..θα πληρωσω οσο πληρωνα και στα 26"?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 κατι που δεν το προσεξα..οταν λενε ελαχιστη χρεωση 26 δευτερολεπτα... δλδ κανω αναπ και το σηκωσει ο αλλος για ενα δευτερολεπτο..θα πληρωσω οσο πληρωνα και στα 26"?? Ναι, έτσι ακριβώς! Αλλά είναι 30 δευτερόλεπτα η ελάχιστη χρέωση! Το 26 πώς σου ήρθε; :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 κατι που δεν το προσεξα..οταν λενε ελαχιστη χρεωση 26 δευτερολεπτα... δλδ κανω αναπ και το σηκωσει ο αλλος για ενα δευτερολεπτο..θα πληρωσω οσο πληρωνα και στα 26"?? Nαι! :D Αλλά 26? 30 ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 λεπτομερειες..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Πήρε το μάτι μου μια διαφήμιση ότι το cu alot δίνει πλέον 1000 λεπτά...δεν την είδα προσεκτικά (ήταν στο ημίχρονο από το πρωινό αγώνα της εθνικής..:lol: ) Φυσικά στο site της voda ούτε φωνή ούτε ακρόαση....ξέρει κανείς τπτ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Νομιζω ειναι μια προσφορα που σου δινει λεπτα ομιλιας αναλογως την καρτα ανανεωσης που θα βαλεις... και παιζει καιρο αμα θυμαμαι σωστα.. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ανάλογα με το χρόνο ανανέωσης που θα βάλεις από καταστήματα σου δίνει ΜΕΧΡΙ 1000 λεπτά (θα θέλει 50-100 ευρώ βέβαια για να στα δώσει), ΑΛΛΑ αυτά τα λεπτά στα δίνει σε 5λεπτες κλήσεις (όπως στη cu a lot), οπότε αν περάσεις το 5λεπτο πάλι πληρώνεις! Κλασική voda, με το ένα χέρι σου δίνει και με το άλλο σου παίρνει περισσότερα !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mf_iii Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Παιδια επειδη ειδα οτι αυτο που εκανε η vodafone με τα 100 5λεπτα λεει ειπα να παρω πακετο vodafone cu και θα ηθελα να ρωτησω ποσο κανει το πακετο (δηλαδη ο αριθμος) και ποσο χρονο ομιλιας δινει μαζι δωρο? Επισης αλλη μια απορια που εχω ειναι οτι οταν στειλεις μηνυμα για τα 5λεπτα (CUALOT) αν τα 5 ευρω αυτα αφαιρουντε απο το χρονο ομιλιας που εχεις ηδη μεσα? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Παιδια επειδη ειδα οτι αυτο που εκανε η vodafone με τα 100 5λεπτα λεει ειπα να παρω πακετο vodafone cu και θα ηθελα να ρωτησω ποσο κανει το πακετο (δηλαδη ο αριθμος) και ποσο χρονο ομιλιας δινει μαζι δωρο? Επισης αλλη μια απορια που εχω ειναι οτι οταν στειλεις μηνυμα για τα 5λεπτα (CUALOT) αν τα 5 ευρω αυτα αφαιρουντε απο το χρονο ομιλιας που εχεις ηδη μεσα? Ευχαριστω! Ναι, αφαιρούνται από το διαθέσημο υπόλοιπο. Γιατί όμως να μην κάνεις φορητότητα αριθμού και να κρατήσεις ακριβώς το ίδιο νούμερο, αλλά σε Vodafone; Σε περίπτωση που θες να πάρεις νέο πακέτο είναι 19,90€ και 8€ αρχικός υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mf_iii Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Γινεται αυτο? Εχω Q. Πως μπορω να το κανω? Επισης αυτο με τα 5λεπτα θα ειναι συνεχεια η ειναι καμια προσφορα 6μηνου η χρονου π.χ.?! Για να δω αν αξιζει η μεταφορα γιατι η q εχει φθηνο μηνυμα... Ευχαριστω για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Γινεται αυτο? Εχω Q. Πως μπορω να το κανω? Επισης αυτο με τα 5λεπτα θα ειναι συνεχεια η ειναι καμια προσφορα 6μηνου η χρονου π.χ.?! Για να δω αν αξιζει η μεταφορα γιατι η q εχει φθηνο μηνυμα... Ευχαριστω για την βοηθεια! Ειναι κατι μονιμο! Δεν ειναι για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα αλλα και κανεις δε μπορει να γνωριζει ποτε θα κοπει η υπηρεσια! Αξιζει να μεταφερθεις αν εχεις πολλους γνωστους με CU και αν στελνεις τουλαχιστον 100 sms/μηνα διοτι η Vodafone με την CU SMS CARD προσφερει sms με χρεωση 0,05 λεπτα! Σε αντιθεση με την Q που χρεωνει περισσοτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mf_iii Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Βασικα εγω θελω να το κανω πιο πολυ για την υπηρεσια cualot με τα 5λεπτα! Τωρα δεν ξερω ποσο στοιχιζει η φοριτοτητα απο q σε vodafone για να δω αν συμφερει αλλιως να παρω καινουργιο πακετο vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Βασικα εγω θελω να το κανω πιο πολυ για την υπηρεσια cualot με τα 5λεπτα! Τωρα δεν ξερω ποσο στοιχιζει η φοριτοτητα απο q σε vodafone για να δω αν συμφερει αλλιως να παρω καινουργιο πακετο vodafone... Άσε πάρε καλύτερα καινούριο... :p Η φορητότητα συνήθως κοστίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Άσε πάρε καλύτερα καινούριο... :p Η φορητότητα συνήθως κοστίζει... 19,90 κοστίζει :) τουλάχιστον όταν έκανα εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 19,90 κοστίζει :) τουλάχιστον όταν έκανα εγώ Και σου δίνουν τα 8 ευρώ χρόνο ομιλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Και σου δίνουν τα 8 ευρώ χρόνο ομιλίας; Όχι 8€. Νομίζω 3€ Σίγουρα δίνουν όμως, υπήρχε και σχετική ανακοίνωση από την εταιρία. EDIT: Δίνει 1€ όπως και η Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Όχι 8€. Νομίζω 3€ Σίγουρα δίνουν όμως, υπήρχε και σχετική ανακοίνωση από την εταιρία. Είδες λοιπόν που κοστίζει παραπάνω; 5 ευρώ ακριβότερα. Εγώ βέβαια θα τα έδινα για να κρατήσω τον αριθμό μου! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Βασικα εγω θελω να το κανω πιο πολυ για την υπηρεσια cualot με τα 5λεπτα! Τωρα δεν ξερω ποσο στοιχιζει η φοριτοτητα απο q σε vodafone για να δω αν συμφερει αλλιως να παρω καινουργιο πακετο vodafone...Δες και αυτο _ΕΔΩ_ πριν αποφασισεις,μπορει να σε συμφερει περισσοτερο;) Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mf_iii Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Αλλα τι λεω αφου αυτη η υπηρεσια (CUALOT) ειναι μονο για να περνεις συνδρομητες cu. Αν ηταν για ολα τα δικτυα θα ηταν καλα! Αν υπαρχει κατι τετοιο θα με βολευε... Τιποτα αλλο υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Αλλα τι λεω αφου αυτη η υπηρεσια (CUALOT) ειναι μονο για να περνεις συνδρομητες cu. Αν ηταν για ολα τα δικτυα θα ηταν καλα! Αν υπαρχει κατι τετοιο θα με βολευε... Τιποτα αλλο υπαρχει? Δυστυχώς όχι. Μετά πας σε F2G Non-Stop/F2G Non-Stop for 2 αν μιλάς μόνο με συγκεκριμένα άτομα. Αλλά προς όλους σε κλήση δεν υπάρχει. Μόνο με συμβόλαιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Αλλα τι λεω αφου αυτη η υπηρεσια (CUALOT) ειναι μονο για να περνεις συνδρομητες cu. Αν ηταν για ολα τα δικτυα θα ηταν καλα! Αν υπαρχει κατι τετοιο θα με βολευε... Τιποτα αλλο υπαρχει? Δεν ξέρω αν θα σ'ενδιέφερε και πια η χρήση του κινητού που θέλεις να κάνεις πάντως και στα A la carte υπάρχουν 3 πακέτα για γενικότερα εθνικές κλήσεις που είναι λίγο πιο οικονομικές σε σχέση με τα απλά a la carte Συγκεκριμένα: πακέτο με 30 λεπτά η χρέωση είναι 9,9 ευρώ 16% φθηνότερα στις κλήσεις πακέτο με 70 λεπτά η χρέωση είναι 19,90 ευρώ 28% φθηνότερα πακέτο με 120 λεπτά η χρέωση είναι 29,90 ευρώ 37% φθηνότερα Ενεργοποίηση μέσω 1286 δωρεάν από το κινητό. Ισχύει για 30 ημέρες το κάθε πακέτο. Εκτός και αν καλείς σε συγκεκριμένα νούμερα μέγιστο αριθμό 2,όπου θα σου πρότεινα και'γω το f2g που είπε ο φίλος chris_2005. ;) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Α ναι το ξέχασα ότι υπάρχουν και πακέτα! Thanks titinaki! Υπάρχουν και στο TIM Card πακέτα χρόνου ομιλίας! Στη Vodafone βέβαια έχει πολύ περισσότερα πακέτα. Έχει και πακέτα μηνυμάτων, διεθνών κλήσεων κλπ... Συμφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts