VIPdriver Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 8 minutes ago, Teiresias_ said: + 3 πιτόγυρα.. 😉 Το cu παχαίνει... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 13 minutes ago, VIPdriver said: Το cu παχαίνει... Ομορφαίνει δεν παχαίνει 😂 2 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 6 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Καλησπέρα. Επειδή με ενδιαφέρει, μπορείς να μας πεις από που την πήρες; Σε πήραν τηλέφωνο; Πηγές σε κατάστημα; Έχω και σταθερό cosmote που μπορεί να συνδιαστει, αλλά τέτοια τιμή δεν έχω δει πουθενά. Ήταν σε για ταυτόχρονη μεταφορά σταθερού και κινητού. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου (edited) 1 ώρα πριν, dasnowy said: Καλή είναι η προσφορά πάντως. Βάζεις 13 ευρώ και μπαίνουν 21,82 ευρώ. Βάζεις το φτηνότερο πακέτο με 11,80 ευρώ για 1 μήνα και μένουν 10,02 ευρώ που τα χαλάς με smart pocket. Άρα με 3 ευρώ το μήνα έχεις απεριόριστη ομιλία και μπόλικα data. ο συλλογισμος σου ειναι σωστος βασικη προυποθεση να το θελεις το πακετο προσωπικα πιστευω οτι στην δεδομενη στιγμη ειναι καλυτερη προσφορα αυτη που δινει 2 κουπονια των 10 ευρω (birthday - βλεπε προηγουμενα ποστ) Edited 29 Μαΐου by HEO 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Το cu παχαίνει... Και το χειρότερο;; Ζητάει χρεωστική για να πάρεις νέα κάρτα!! 😉 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Βγηκε στο app δωρο τρεις μέρες (από αύριο) δωρεάν unlimited data λόγω πανελληνίων, με ενεργοποίηση σήμερα. Προϋπόθεση οποιαδήποτε ανανέωση τις τελευταίες 30 ημέρες. Άντε θυμηθήκαμε τις πανελλήνιες μετά από 5...10...15++++...κρυβε χρόνια.... 🤪 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 35 minutes ago, Teiresias_ said: Και το χειρότερο;; Ζητάει χρεωστική για να πάρεις νέα κάρτα!! 😉 Πλακα πλακα εγω δεν ξαναπαιρνω νεο νούμερο απο δαύτους! Εντάξει, 4 ειναι αρκετά θα μου πεις... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, dasnowy said: Καλή είναι η προσφορά πάντως. Βάζεις 13 ευρώ και μπαίνουν 21,82 ευρώ. Βάζεις το φτηνότερο πακέτο με 11,80 ευρώ για 1 μήνα και μένουν 10,02 ευρώ που τα χαλάς με smart pocket. Άρα με 3 ευρώ το μήνα έχεις απεριόριστη ομιλία και μπόλικα data. Έχω την εντύπωση ότι το πακέτο 11.80 μπαίνει αυτόματα με την ανανέωση ως τμήμα προσφοράς και σου τρώει από το κανονικό υπόλοιπο γιατί δεν έχει προλάβει να μπει το 10ρικο όταν γίνεται αυτό. Σε παρόμοια προσφορά παλιότερα (με άλλα ποσά) έτσι το θυμάμαι. Edited 29 Μαΐου by spiliot 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 6 minutes ago, spiliot said: Έχω την εντύπωση ότι το πακέτο 11.80 μπαίνει αυτόματα με την ανανέωση ως τμήμα προσφοράς και σου τρώει από το κανονικό υπόλοιπο γιατί δεν έχει προλάβει να μπει το 10ρικο όταν γίνεται αυτό. Σε παρόμοια προσφορά παλιότερα (με άλλα ποσά) έτσι το θυμάμαι. Ίσως. Αλλά πάντα μπορείς να ζητήσεις να μην σου βάλουν πακέτο και να έχεις ατόφιο το ποσό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Αυτό δεν το έχει δει κανένας ακόμα;;; 😳😋😂😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 2 minutes ago, konstantinos77 said: Αυτό δεν το έχει δει κανένας ακόμα;;; 😳😋😂😉 Τώρα το έβλεπα, αλλά τι να τα κάνουμε τόσα; Να φέρω τη σκάφη! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου https://www.instagram.com/reel/C7hEy40IUKG/?igsh=MWc2Y3NwdW01c2R4OQ== Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 4 minutes ago, aektzhs 1 said: https://www.instagram.com/reel/C7hEy40IUKG/?igsh=MWc2Y3NwdW01c2R4OQ== Καμιά ιδέα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Καποιο χαζοπαρτυ,καποια εκδήλωση ή πιθανότατα καποιο σεμινάριο - event για ενδιαφερόμενους μελλοντικους υπαλλήλους? Καπου εκεί πάει το μυαλό μου με το "future wanted" Για αντικαταστάτης του liquid δεν νομίζω... Edit είναι και βίντεο παιχνίδι αυτό το shift happens, αν κολλάει κάπου... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 24 minutes ago, sou_d said: Τώρα το έβλεπα, αλλά τι να τα κάνουμε τόσα; Να φέρω τη σκάφη! Εμείς έχουμε και τηλεπάθεια!! 😁😁 Μέσα σε όλα τα άλλα... 😋😋😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου (edited) Προχώρησε σε κανένα η νέα προσφορά απ τα lagonika αλλά με φορητότητα και όχι για νέο αριθμό; Εννοώ μέχρι τέλους, όχι αν δέχεται τον κωδικό lagonika10 Edited 29 Μαΐου by sofos_k 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Πλακα πλακα εγω δεν ξαναπαιρνω νεο νούμερο απο δαύτους! Εντάξει, 4 ειναι αρκετά θα μου πεις... Το κακό είναι ότι με το να είσαι ήδη CU δεν κάνεις δουλίτσα.. πρέπει ή να έρχεσαι με φορητότητα, ή να παίρνεις νέο νούμερο που ουσιαστικά απαιτεί την χρεωστική. Οι προσφορές εκεί είναι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 3 minutes ago, Teiresias_ said: Το κακό είναι ότι με το να είσαι ήδη CU δεν κάνεις δουλίτσα.. πρέπει ή να έρχεσαι με φορητότητα, ή να παίρνεις νέο νούμερο που ουσιαστικά απαιτεί την χρεωστική. Οι προσφορές εκεί είναι. Την χρεωστικη μου την έχουν ήδη αφου εχω liquid. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 9 minutes ago, VIPdriver said: Την χρεωστικη μου την έχουν ήδη αφου εχω liquid. Οκ απλώς με τα τελευταία ποστς σου μοθ έδωσες την εντύπωση πως δεν θέλεις να δώσεις την κάρτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Δωρεαν απεριοριστα δεδομενα απο το Vodafone CU για αυριο 30/5 εως και το Σαββατο 1/6. Προυποθετει να εχει γινει ανανεωση 30 μερες πριν. Ενεργοποιηση στο CU app μονο σημερα (απ'οσο λεει τουλαχιστον το "tell me more"). 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου (edited) Μέσα στις προσφορές πριν πατήσω πάνω εμένα που έχω τη συσκευή στα αγγλικά λέει ότι είναι από 24/5 ως 26/5, μάλλον αντέγραψαν το προηγούμενο του red bull τι ήταν. Φίλε-υπάλληλε της vodafone που μας διαβάζεις, κάνε τη καρφωτική σου να το φτιάξουν. Edited 29 Μαΐου by spiliot 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Ε σιγουρα ειναι τυπογραφικο αφου απο κατω λεει ενεργοποιηση μεχρι 29/5 στα αγγλικα, ενω το χρονικο διαστημα 24-26/5 ειναι πιο πριν απο αυτο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 2 ώρες πριν, alfaeffe said: Δωρεαν απεριοριστα δεδομενα απο το Vodafone CU για αυριο 30/5 εως και το Σαββατο 1/6. Προυποθετει να εχει γινει ανανεωση 30 μερες πριν. Ενεργοποιηση στο CU app μονο σημερα (απ'οσο λεει τουλαχιστον το "tell me more"). Δεν έχω κάνει ανανέωση τις τελευταίες 30 ημέρες αλλά φαίνεται να το δέχθηκε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Εμενα δεν το δέχτηκε τελικα. Λεει για ασυμβατότητα με πακέτο που έχω ήδη ενεργό ή ότι δεν έχω κάνει ανανέωση στις τελευταίες 30 μέρες. Η τελευταία ανανέωση ήτανε με Cashback και μάλλον έχουνε περάσει οι 30 μέρες. Το μόνο πακέτο που είναι ενεργοποιημένο είναι εκείνο με τα 500 mb το ξεχασμένο από το διαγωνισμό. Και έχω και το liquid ενεργό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Είχαν επικοινωνήσει μαζί μου από το 13830 για επιστροφή υπολοίπου λόγω κατάργησης του liquid την Μεγάλη Δευτέρα. Είχα κάνει γραπτό αίτημα. Μου είπαν 10 - 15 εργάσιμες. Τα χρήματα μπήκαν σήμερα. Μεσολάβησε Πάσχα και η αργία της Πρωτομαγιάς που μεταφέρθηκε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts