Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, VIPdriver said:

Οταν δινεις 1 προσφορα μαζι με την επιλογη να βαλεις κωδικο εξτρα προσφορας και μετα αποφασιζεις να μην δωσεις την 1η προσφορα, αυτο ειναι τσιγκουνιά. 

Οκ αλλά δεν τη λες γενικά τσιγκούνα τη Vodafone..

Από την άλλη, το να παίρνεις 30+€ ακουστικά και 20€ efood και και και με 13€ δεν είναι υπερβολή;;

Θα αρχίσουμε να κάνουμε εμπόριο στο τέλος..

Edited by Teiresias_

Εαν δεις το πρωτο μου ποστ, στην συγκεκριμενη αφαιρεση αναφερομαι οτι ειναι τσιγκουνιά. 

Εαν ομως αναρωτηθείτε οτι εκτος του 1δις που λεει οτι εβγαλε και τα εξτρα εσοδα που βγαζει απο τον εξτρα τρακερ που χρησιμοποιουν οι κοκκινες εφαρμογες (δειτε τα σκρηνσοτς που ανεβασα πριν λιγο καιρο) θα επρεπε να μας δινει πολλα περισσοτερα...

5 minutes ago, VIPdriver said:

Εαν δεις το πρωτο μου ποστ, στην συγκεκριμενη αφαιρεση αναφερομαι οτι ειναι τσιγκουνιά. 

Εαν ομως αναρωτηθείτε οτι εκτος του 1δις που λεει οτι εβγαλε και τα εξτρα εσοδα που βγαζει απο τον εξτρα τρακερ που χρησιμοποιουν οι κοκκινες εφαρμογες (δειτε τα σκρηνσοτς που ανεβασα πριν λιγο καιρο) θα επρεπε να μας δινει πολλα περισσοτερα...

Ποιος τρακερ είναι αυτός;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

21 minutes ago, kmpatra said:

Ποια ακουστικά δίνει?

Είχα ρωτήσει και τα βρήκα στο skroutz. Κάνουν γύρω στα 35€ αλλά δεν θυμάμαι τη μάρκα τους. Δεν είναι γνωστή.

24 minutes ago, Teiresias_ said:

Είχα ρωτήσει και τα βρήκα στο skroutz. Κάνουν γύρω στα 35€ αλλά δεν θυμάμαι τη μάρκα τους. Δεν είναι γνωστή.

τελικα εχετε καταληξει οτι κουπονι + ακουστικα δεν πανε μαζι;;;

γιατι σκεφτομαι να παραγγειλω αλλη μια esim :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

29 minutes ago, HEO said:

τελικα εχετε καταληξει οτι κουπονι + ακουστικα δεν πανε μαζι;;;

γιατι σκεφτομαι να παραγγειλω αλλη μια esim :)

Πάντως το έψησα τώρα που βλέπω την τακτική σου..

Θα παίρνω κάθε 2 μήνες νέα σιμ, και θα πηγαίνω στο κατάστημα να ακυρώνω την προηγούμενη.

Στο τέλος θα σας δώσω τα δώρα στα μέλη του forum με εξαργύρωση κρυστάλλων!! 😂😂😂😂

5 minutes ago, VIPdriver said:

Με προϋπόθεση να έχεις σταθερό. Και αν έχεις όμως ήδη απαλλαγή φόρου;;;;

2 minutes ago, aektzhs 1 said:

Με προϋπόθεση να έχεις σταθερό. Και αν έχεις όμως ήδη απαλλαγή φόρου;;;;

Έξτρα 10% είναι, όχι διαγραφή του φόρου.

Οπότε είσαι κομπλέ.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Οπως εχει ξαναγραφει πολυ παλαιοτερα, και το υπενθυμιζω, το αναγραφομενο υπολοιπο (που βλεπουμε πχ στο app η ακουμε με κληση πχ στο 1252)  μπορει να αποκαλειται με αναφορα σε ευρω (€), στην πραγματικοτητα ομως ειναι credits που πια εχεις λαβει (με οποιο τροπο, ο κανονικος/συνηθεστατος με καταβολη ποσου πραγματικων €, αλλα οχι ο μονος τροπος) και εχει νοημα μονο σε σχεση με το τι μπορεις να λαβεις. Στις υπηρεσιες κινητης τηλεφωνιας το λογικο ειναι να λαμβανεις αυτο που λεει η λεει η λεξη: "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ".

Ετσι, αναλογα με την καθεκαστοτε "τιμολογιακη πολιτικη" της καθε εταιριας υπηρεσιων κινητης τηλεφωνιας, σημασια εχει ΜΟΝΟ το:

Ποσα credits δινω για ποια συγκεκριμενη υπηρεσια (κλασικα χαρακτηριστικα ποσα ακριβως ΜΒ η λεπτα ομιλιας, για ποσο χρονικο διαστημα δυνατοτητας καταναλωσης τους εντος του , αφου πια στην εποχη μας εχουμε τη λογικη των "πακετων").

Αν η κανονικη διαδικασια εχει "νερωθει" να δινει και αλλα "πραματα", το μονο κινητρο να τα παρεχουν οι εταιριες κινητης ειναι το ποσα συνολικα € καρτες φορτωνονται στα καρτοκινητα της. Με συμπαραμαρτουντα την υποχρεωση μηνιαιου παγιου συμβολαιου πχ στσθερου, ως προυποθεση, πιυ διευρυνει το πληθος των συμβολαιων στην εταιρια κλπ κλπ.

Αν με 13€ "καρτα" που φορτωνεις πχ δινει 30 credits (με την οποια "λογικη"), και το πακετο 1000' + 500ΜΒ "κοστιζει" 60€, μη παρασυρεστε:

Θα χρειαστειτε 26€ για το παραπανω πακετο!

Εχει ξανααναφερθει σε ποια εποχη ζουμε.Αν και παντα ετσι ηταν σε ολεε τις εποχες, οπως στο Μεσαιωνα με τη μαζικη κιβδυλοποιηση των νομισματων!

3 ώρες πριν, Teiresias_ said:

Πάντως το έψησα τώρα που βλέπω την τακτική σου..

Θα παίρνω κάθε 2 μήνες νέα σιμ, και θα πηγαίνω στο κατάστημα να ακυρώνω την προηγούμενη.

Στο τέλος θα σας δώσω τα δώρα στα μέλη του forum με εξαργύρωση κρυστάλλων!! 😂😂😂😂

Ε, ναι. Γιατί όχι

2 ώρες πριν, sou_d said:

Ε, ναι. Γιατί όχι

και βεβαια πλην των δωρων
μην ξεχναμε και το τζαμπα φαι που ειναι και το σημαντικοτερο 🙂

Στα 3 καρτοκινητά , στις προσφορές, εμφανίστηκε κ ενεργοποίησα ξανά  το δωρεάν πακέτο των 500ΜΒ του μεγάλου διαγωνισμού.
Μάλλον  ξεχάσανε να το απενεργοποιήσουν. 
Έδωσα "δουλειά" στον "καλοθελητή" της vodafone πάλι.

Σήμερα μου στείλαν κ sms:
"Έχεις ακόμα 100 ΜΒ ...Συνέχισε να μαζεύεις κρυστάλλους κ διεκδίκησε ένα από τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού" 

που έληξε πριν από 1 μήνα😁😁😁 , να συμπληρώσω εγώ.

ΥΓ: Τα 500 ΜΒ καταναλώθηκαν κατά προτεραιότητα από άλλα πακέτα που είχα

Edited by balkos

το βλεπω και εγω σε πολλα νουμερα τα δινει τα 500ΜΒ οπου εχουν ληξει

μια χαρα αφου ειναι τζαμπα 🙂

18 minutes ago, HEO said:

το βλεπω και εγω σε πολλα νουμερα τα δινει τα 500ΜΒ οπου εχουν ληξει

μια χαρα αφου ειναι τζαμπα 🙂

Πας προσφορές στο cu ?

Που πάς?

ναι. τσιμπας και τους κρυσταλλους

μια χαρα :)

2024-05-19_21-52-44.png

2 ώρες πριν, HEO said:

ναι. τσιμπας και τους κρυσταλλους

μια χαρα 🙂

2024-05-19_21-52-44.png

Εγώ δεν είμαι Liquid αλλά δεν μου εμφανίζει την τρίτη επιλογή, και το έχω τσεκάρει από την πρώτη φορά που το ανέφερες.
Ενημερωτικά. 😉

6 ώρες πριν, konstantinos77 said:

Εγώ δεν είμαι Liquid αλλά δεν μου εμφανίζει την τρίτη επιλογή, και το έχω τσεκάρει από την πρώτη φορά που το ανέφερες.
Ενημερωτικά. 😉

Δεν είναι μόνο για το liquid; Γιατί θα έπρεπε να σου το εμφανίζει;

Edited by Teiresias_

Γεια σας έχω vodafone start tv μέσω cu και δεν μπορώ να δω ταινίες από το disney+. Αν είχα κανονικό vodafone tv θα μπορούσα;