DJ_TEO Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Το μηχανημα που εκδιδει αυτες τις αποδειξεις να υποθεσω οτι ειναι ON-LINE με τη vodafone για να δεχθει τον κωδικο την ωρα της εκτυπωσης... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Και στην ΤΙΜ δίνουν τέτοια χαρτάκια. Λογικά δεν μπορείς να επιλέξεις το ποσό όπως γίνεται στα καταστήματα έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Sta supermarkets pou exw dei egw ginetai... exei gia oles tis etairies kai einai ena mixanima pou sou vgazei ena xartaki kai sou dinei ton kwdiko gia na to valeis sto kinito sou kai na ananwseis ton xrono omilias.. exei oles tis etairies . cosmote, tim ,vodafone, q-telecom, talk talk kai alles.. Nomizw mporeis na epilexeis ta posa: 10 eurw, 15, 36 kai meta den thymamai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Εγώ εννοούσα να επιλέγεις εσύ το ποσό όπως γίνεται στα καταστήματα Vodafone (και ΤΙΜ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Toulaxiston apo oti xerw egw den ginetai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Καλα με την υπηρεσια των 100sms με 5€ υπαρχει καποιο προβλημα (?) διοτι 2 συνεχομενες φορες που μου τελειωσαν δεν μου ηρθε ενημερωτικο να με ειδοποιησει και καταχρεωθηκα. Και επιτελους ποτε θα σε ενημερωνουν και ποτε εχεις ενεργοποιησει την προσφορα,εχω βαρεθει να κραταω αρχειο ενεργοποιησεων,ελεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Καλα με την υπηρεσια των 100sms με 5€ υπαρχει καποιο προβλημα (?) διοτι 2 συνεχομενες φορες που μου τελειωσαν δεν μου ηρθε ενημερωτικο να με ειδοποιησει και καταχρεωθηκα. Και επιτελους ποτε θα σε ενημερωνουν και ποτε εχεις ενεργοποιησει την προσφορα,εχω βαρεθει να κραταω αρχειο ενεργοποιησεων,ελεος! Καλώντας στο 1251 και δίνωντας είτε τον Κωδικό Χρήστη είτε τον ΑΔΤ ή ΑΦΜ ή Διαβατήριο που μπορεί να έχεις δηλώσει σου ανακοινώνει πότε ενεργοποίησες την SMS CARD. Όσον αφορά το μήνυμα που λες για το πότε λήγει για πιο λόγο να στο κάνει απο την στιγμή που μπορεί να ενημερώνεσαι όποτε θες ο ίδιος απο το 1286 μέσω του κενού SMS..........;) ;) ;) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Καλώντας στο 1251 και δίνωντας είτε τον Κωδικό Χρήστη είτε τον ΑΔΤ ή ΑΦΜ ή Διαβατήριο που μπορεί να έχεις δηλώσει σου ανακοινώνει πότε ενεργοποίησες την SMS CARD. Όσον αφορά το μήνυμα που λες για το πότε λήγει για πιο λόγο να στο κάνει απο την στιγμή που μπορεί να ενημερώνεσαι όποτε θες ο ίδιος απο το 1286 μέσω του κενού SMS..........;) ;) ;) ;) Αυτο ελειπε να πληρωνω στο 1251 καθε φορα που θελω να μαθω ποτε την ενεργοποιησα, καλυτερα να μην μαθω ποτε αν προσπαθουν να με εκμεταλευτουν με τετοιον τροπο. Οσο για το μηνυμα που σου λεω, αυτο με το που σου τελειωνε η sms card ερχοταν αυτοματα και σε ενημερωνε οτι σου τελειωσε. Δε μπορεις οταν φτανει να τελειωσει η καρτα να καθεσε και να μετρας τι στελνεις, ολα τα χα `με αυτο μας ελειπε. Παντως η το κοψανε η καποιο προβλημα εχουν, θα δειξει σε επομενες ενεργοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Αυτο ελειπε να πληρωνω στο 1251 καθε φορα που θελω να μαθω ποτε την ενεργοποιησα, καλυτερα να μην μαθω ποτε αν προσπαθουν να με εκμεταλευτουν με τετοιον τροπο. Οσο για το μηνυμα που σου λεω, αυτο με το που σου τελειωνε η sms card ερχοταν αυτοματα και σε ενημερωνε οτι σου τελειωσε. Δε μπορεις οταν φτανει να τελειωσει η καρτα να καθεσε και να μετρας τι στελνεις, ολα τα χα `με αυτο μας ελειπε. Παντως η το κοψανε η καποιο προβλημα εχουν, θα δειξει σε επομενες ενεργοποιησεις. Δηλαδή συγγνώμη αφού έχεις την ενημέρωση απο το 1286 για το πόσα SMS σου έχουν απομείνει.......γιατί να σου στείλει μήνυμα ότι σου τελείωσαν........μου ακούγεται χαζό.......είναι σαν να είσαι συνδρομητής με πάγιο και να έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας π.χ. 100 λεπτών ενημερώνεσαι μέσω του 1284 πόσα σου μένουν αλλά θες και να σου λέει το πότε θα τα καταναλώσεις.....δεν υπάρχει λόγος....όσο για το πότε την ενεργοποίησες την κάρτα δεν υπάρχει άλλος τρόπος...διότι δεν είναι χρόνος ομιλίας για να το ακούς απο το 1252.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Να σου στείλει μήνυμα ότι τελείωσαν (όπως έκανε μέχρι τώρα) για να ΜΗΝ έχεις την εντύπωση ότι περιμένει να σε "γδύσει" όταν θα συνεχίσεις να στέλνεις από συνήθεια, νομίζοντας ότι έχεις ακόμα. Αλλά ούτε αυτό το πρόσχημα δεν τηρεί πια η βόδιφον. Ελάτε να γεμίσετε την τσέπη μας είναι το σλόγκαν τους !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Πριν λιγες μερες μου τελειωσαν τα 100 sms! Το μηνυμα ομως που ερχεται παντα και λεει "Δεν εχετε πλεον αλλα sms......" ηρθε μια μερα αργοτερα!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Τυχαίο περιστατικό. Βέβαια δεν θα "τύχαινε" ποτέ να σου έρθει το μήνυμα 1 μέρα νωρίτερα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roza Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Ναι γαμώτο τι σπαστικό πράγμα είναι αυτό να μην ενημερώνουν πια? Βεβαια μετά από τόσες κάρτες που μου έφαγε συνήθησα να στέλνω εγω και να ενημερώνομαι. Αλλα εντάξει με την sms τα βρήκα με τη cu a lot τι γίνεται? Πώς θα ενημερώνομαι έστω για το πόσες κλίσεις μου έχουν απομείνει εφόσον πλέον η Βόνταφον είναι ανέυθυνη και δεν ενημερώνει οτι οι κλίσεις τελείωσαν; Πάντως θυμάμαι μια φορα ο φίλος μου είχε βαλει τισ κλισες και μετά από μια ημέρα τον χρέωσαν από την κανονική καρτα αντι απο τις πενταλεπτες κλισεις χωρίς φυσικά να έχει ξεπεράσει το όριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Ναι γαμώτο τι σπαστικό πράγμα είναι αυτό να μην ενημερώνουν πια? Βεβαια μετά από τόσες κάρτες που μου έφαγε συνήθησα να στέλνω εγω και να ενημερώνομαι. Αλλα εντάξει με την sms τα βρήκα με τη cu a lot τι γίνεται? Πώς θα ενημερώνομαι έστω για το πόσες κλίσεις μου έχουν απομείνει εφόσον πλέον η Βόνταφον είναι ανέυθυνη και δεν ενημερώνει οτι οι κλίσεις τελείωσαν; Πάντως θυμάμαι μια φορα ο φίλος μου είχε βαλει τισ κλισες και μετά από μια ημέρα τον χρέωσαν από την κανονική καρτα αντι απο τις πενταλεπτες κλισεις χωρίς φυσικά να έχει ξεπεράσει το όριο. 1252 και 1! Σου το λέει στο τέλος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roza Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 efxaristw para poly dn to eixa proseksei!!! :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 3erei kaneis an h voda 9a apanthsei se frog / mo mad?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 3erei kaneis an h voda 9a apanthsei se frog / mo mad?? Το θεωρώ αναμενόμενο... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 pantws gia kapoio logo, deixnei na menei pisw genika kai na mhn blepei ti ginetai gurw (px call them all (600min sunexomena) cu alot (100x5min klhseis) h cosmokarta x 2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 συμφωνω οτι εχει μεινει πισω.θα επρεπε εστα να μην ειναι 5λεπτες κλησεις αλλα απεριοριστες...φετος δεν ακουγεται καμια προσφορα με sms?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 mas exei afisei sta kria tou loutrou twra teleutea i vodafone cu k a la carte..oute mia prosfora ...kai eimaste sti mesi tou kalokairiou..oi alles eteries kati kanoun....alla ti lew diskoles meres ...erxodai k feugoun..pote 8a figoun omws? Ναι γαμώτο τι σπαστικό πράγμα είναι αυτό να μην ενημερώνουν πια? Βεβαια μετά από τόσες κάρτες που μου έφαγε συνήθησα να στέλνω εγω και να ενημερώνομαι. Αλλα εντάξει με την sms τα βρήκα με τη cu a lot τι γίνεται? Πώς θα ενημερώνομαι έστω για το πόσες κλίσεις μου έχουν απομείνει εφόσον πλέον η Βόνταφον είναι ανέυθυνη και δεν ενημερώνει οτι οι κλίσεις τελείωσαν; Πάντως θυμάμαι μια φορα ο φίλος μου είχε βαλει τισ κλισες και μετά από μια ημέρα τον χρέωσαν από την κανονική καρτα αντι απο τις πενταλεπτες κλισεις χωρίς φυσικά να έχει ξεπεράσει το όριο.an kseri kanenas tpt as pei.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 mas exei afisei sta kria tou loutrou twra teleutea i vodafone cu k a la carte..oute mia prosfora ...kai eimaste sti mesi tou kalokairiou..oi alles eteries kati kanoun....alla ti lew diskoles meres ...erxodai k feugoun..pote 8a figoun omws? Η TIM και η Cosmote όχι απλώς κάτι κάνουν, αλλά έχουν παρουσιάσει άκρως ανταγωνιστικά πακετάκια (ΜΟ'MAD & Frog)... Η vodafone πρέπει να ξυπνήσει :mad: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 κάτι μμου λέει ότι η vodafone δεν θα βγάλει κάτι παρόμοιο με ΤΙΜ και Cosmote! δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό πιστεύω. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 κάτι μμου λέει ότι η vodafone δεν θα βγάλει κάτι παρόμοιο με ΤΙΜ και Cosmote! δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό πιστεύω. Τότε θα φανεί καθαρά ότι μάλλον... κοιμάται! :mad: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Ας ελπίσουμε λοιπόν οτι λίαν συντόμως θα βγάλει κάτι ανταγωνιστικό και αντιστοιχο έστω με τα νέα πλέον πακέτα ΤΙΜ + COTE γιατί αλλιώς δεν τους βλέπω και στα πολύ καλά τους..:( Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Ας ελπίσουμε λοιπόν οτι λίαν συντόμως θα βγάλει κάτι ανταγωνιστικό και αντιστοιχο έστω με τα νέα πλέον πακέτα ΤΙΜ + COTE γιατί αλλιώς δεν τους βλέπω και στα πολύ καλά τους..:( γενικα στην vodafone...εχουν απογοητευτει.... εκει που πηγε να σπασει τα ορια... καποιοι αλλοι που δεν εχουν ορια ομως...κοντευουν να την αγγιξουν... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts