Konsta_ntina Δημ. Χθες στς 10:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:02 πμ Υπάρχει και αυτό. Πρόσφατα βγήκε. Νομίζω ότι για κάποιους θα είναι χρήσιμο. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Χθες στς 10:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:03 πμ 13 ώρες πριν, dasnowy said: 2 μήνες μετά ακόμα "χαλασμένο" είναι το σύστημα και με χρέωσε πάλι με 1,44/λεπτό αντί για 0,24/λεπτό για κλήση προς Ελβετία. Θα στείλω στο chat από Δευτέρα. Τι πάει να πει είναι χαλασμένο το σύστημα? Ποιον δουλεύουν? Εδώ θέλει καταγγελία. # 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. Χθες στς 04:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:35 μμ (edited) 18 ώρες πριν, HEO said: Αν κάνεις συχνα κλήσεις σε εξωτερικό προτείνω καλύτερα voipalot, telz η ακόμα και Viber out Τις γνωρίζω αυτές τις υπηρεσίες και συμφέρουν πολύ για αρκετές χώρες που έχουν χρέωση κάτω από 2 λεπτά, μπορεί και κάτω από 1 λεπτό, αλλά δεν κάνω συχνά κλήσεις και είναι μικρή η διαφορά για το πλήθος των κλήσεων που κάνω (0,185 voipalot και 0,24 vodafone). Επίσης έχω έτσι κι αλλιώς υπόλοιπο στο cu που περίσσεψε όταν έβαλα το ετήσιο λόγω απαλλαγής φόρου κινητής. 6 ώρες πριν, hercoulis said: Τι πάει να πει είναι χαλασμένο το σύστημα? Ποιον δουλεύουν? Εδώ θέλει καταγγελία. Όσα καταφέρουν να αρπάξουν φαίνεται. Εγώ δεν θα τους αφήσω έτσι πάντως. Και ήταν και ένας παραπάνω λόγος να πάω vodafone η χρέωση 0,24 για όλη την Ευρώπη όταν οι άλλες εταιρείες χρεώνουν πάνω από 1 ευρώ το λεπτό. 6 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Υπάρχει και αυτό. Πρόσφατα βγήκε. Νομίζω ότι για κάποιους θα είναι χρήσιμο. Εφόσον είναι cu όπως γράφει και στην περιγραφή, 4mbps μετά τα 300GB ανά ημερολογιακό μήνα. Edited Χθες στς 04:37 μμ by dasnowy 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν On 12/6/2026 at 9:40 ΜΜ, eridion25 said: Απλά διότι έφυγα δεν εκανα αναφορά για τιμολογιακες αλλαγές On 13/6/2026 at 12:25 ΠΜ, eridion25 said: Είπαν οτι θα μπουν εντός 15 εργάσιμων ημερών On 13/6/2026 at 10:50 ΠΜ, HEO said: ΟΚ, αν και εδω φοβαμαι παιζουν και αλλα πραγματα γνωμη μου: το αρμοδιο τμημα θα εξετασει μεσα σε ευλογο χρονικο διαστημα 1 μηνα αν δικαιουσε επιστροφη και μονο τοτε αυτη θα γινει (ετσι λεει ο νομος για τις επιστροφες αν θυμαμαι καλα), ο υπαλληλος απλα εκανε το αιτημα και σου ειπε " θα μπουν εντός 15 εργάσιμων ημερών" τελος παντων, μακαρι αυτο να γινει και να περνουμε πισω τα λεφτα μας φευγοντας χωρις να καθομαστε να ψαχνουμε ποτε θα γινει αλλαγη στα τιμολογια και τα πακετα μιλαμε για καταστασεις με "επιιστημονικη ειδίκευση ανώτερου επίπεδου" οπως ελεγε ο Τσακωνας γατονια ανοιγουν νεοι δρομοι 😇 Τι έγινε ρε παιδιά.....? Άλλαξε κάτι και μπορούμε να πάρουμε πίσω το υπόλοιπο μας χωρίς την αφορμή των τιμολογιακών αλλαγών.......? Και αν ναι με τι αφορμή μπορούμε να το κάνουμε.....? Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο.....? 2 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 46 minutes ago, kokalo said: Άλλαξε κάτι και μπορούμε να πάρουμε πίσω το υπόλοιπο μας χωρίς την αφορμή των τιμολογιακών αλλαγών.......? Αυτό αναρωτιόμαστε όλοι! Θα δούμε. ΥΓ. Όμως έχω την εντύπωση ότι ο συμφορουμίτης που τα ζητάει πίσω ήταν καινούργιος στην Vodafone, δεν είχε συμπληρώσει 15νθημερο, οπότε ίσως γι αυτό είπαν ότι θα του τα δώσουν πίσω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 17 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Υπάρχει και αυτό. Πρόσφατα βγήκε. Νομίζω ότι για κάποιους θα είναι χρήσιμο. Τι αλλάζει και το πήγε στα 180€ αυτός; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 7 ώρες πριν, kokalo said: Τι έγινε ρε παιδιά.....? Άλλαξε κάτι και μπορούμε να πάρουμε πίσω το υπόλοιπο μας χωρίς την αφορμή των τιμολογιακών αλλαγών.......? Και αν ναι με τι αφορμή μπορούμε να το κάνουμε.....? Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο.....? Θα δούμε, μακάρι να γίνεται Πάντως από μια πολύ γρήγορη ματιά που έριξα δεν είδα νέο νόμο, οπότε αν είναι θα είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε εταιρείας να στα δώσει τα λεφτα όχι υποχρέωση 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν On 13/6/2026 at 11:34 ΜΜ, dasnowy said: 2 μήνες μετά ακόμα "χαλασμένο" είναι το σύστημα και με χρέωσε πάλι με 1,44/λεπτό αντί για 0,24/λεπτό για κλήση προς Ελβετία. Θα στείλω στο chat από Δευτέρα. Λοιπόν μίλησα στο chat και μου είπαν πως η χρέωση για Ελβετία είναι 0,91 επειδή είναι εκτός ΕΕ και πως θα μου επιστρέψουν ολόκληρο το ποσό (1,44€). Τους είπα πως αυτή η χρέωση δεν είναι αναρτημένη πουθενά και ο τιμοκατάλογος αναγράφει χρέωση 0,24 προς ΕΥΡΩΠΗ, όχι προς ΕΕ. Έχω τις δύο συνομιλίες (την σημερινή και αυτή πριν 2 μήνες) σε email. Μου είπαν να κάνω γραπτό αίτημα από το site αλλά σκέφτομαι να πάω κατευθείαν στην ΕΕΤΤ. Επειδή κάπου πρέπει να τελειώσει αυτό το θέμα, ποια είναι η γνώμη σας. Γραπτό αίτημα ή ΕΕΤΤ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) Με την απάντηση και την επιστροφή λογικά η εεττ θα το θεωρησει ληξαν,οσον αφορά εσενα και την εταιρεία. Τωρα φαντάζομαι οτι θα συμμορφωσουν λόγω της περίπτωσης και τον κατάλογο με το γραπτό αίτημα. Αν κάνεις καταγγελία ίσως υπάρξει υπόδειξη και το κάνουν πιο γρήγορα. Edited 7 ώρες πριν by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 13 minutes ago, kmpatra said: Με την απάντηση και την επιστροφή λογικά η εεττ θα το θεωρησει ληξαν,οσον αφορά εσενα και την εταιρεία. Τωρα φαντάζομαι οτι θα συμμορφωσουν λόγω της περίπτωσης και τον κατάλογο με το γραπτό αίτημα. Αν κάνεις καταγγελία ίσως υπάρξει υπόδειξη και το κάνουν πιο γρήγορα. Θα κάνω ένα γραπτό αίτημα τότε. Ίσως βάλω και 13 ευρώ στο voipalot να υπάρχουν, χαμένα δεν νομίζω να πάνε. 0,185 με 0,91 είναι μεγάλη διαφορά. Βλέπω έχει και Σουηδία με 0,009 που ίσως χρειαστώ σύντομα. Θα είναι και χρήσιμο σε περίπτωση που πάω κάπου εκτός ΕΕ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 35 minutes ago, dasnowy said: Ίσως βάλω και 13 ευρώ στο voipalot να υπάρχουν, ... μπορεις να δηλωσεις οτι εισαι απο το κονγκο, τοτε αυτοι δεν θα σου χρεωσουν ΦΠΑ και θα μειωσουν την ελαχιστη ανανεωση στα 2.5 ευρω 🙂 Edited 6 ώρες πριν by HEO 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 9 ώρες πριν, cu2goup said: Τι αλλάζει και το πήγε στα 180€ αυτός; Ισχύει και στην Ευρώπη απεριόριστο. Κολοκύθια με ρίγανη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 7 minutes ago, hercoulis said: Ισχύει και στην Ευρώπη απεριόριστο. Κολοκύθια με ρίγανη. Σου αρέσουν τα κολοκύθια με ρίγανη;;; 😳😳 Μπλιιιαααχχχ... 😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 51 minutes ago, hercoulis said: Ισχύει και στην Ευρώπη απεριόριστο. Κολοκύθια με ρίγανη. Πάντως για Ελλάδα και που είναι (αν είναι) απεριόριστο, στα 300 υπάρχει ο κόφτης στην ταχύτητα στα 4Mbps. Και φυσικά αυτό φροντίζει να μην το ξεστομίσει ο εν λόγω κύριος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts