cu2goup Δημ. Σάββατο στις 10:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:42 πμ 1 hour ago, gpapas640 said: Ααα προωθητική της Snappi. Άρα μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δεν θα αλλάξει αιφνίδια κάποιος όρος! 🤩 Στο συγκεκριμένο έχουν αλλάξει αιφνίδια ήδη.. έμεινε η "μία φορά το μήνα" από "όσες θέλεις" που ήταν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 07:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:39 πμ Χθες εγραψα οτι στη βονταφονάρα ειχα ταχύτητες 1mbps και σημερα μου εστειλε το απόλυτο τρολαρισμα... Βασικά απεριόριστα μου έδωσε... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Κυριακή στις 08:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:16 πμ 36 minutes ago, VIPdriver said: Βασικά απεριόριστα μου έδωσε... Επειδή γκρινιάζεις... 😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. Κυριακή στις 03:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:41 μμ φορητότητα σε cu από τη σελίδα του στο ιντερνετ υπάρχει η επιλογή stay on με 30€ που δίνει ενεργή σύνδεση χωρίς φραγες και ανανεώσεις για 13 μήνες, το επέλεξα στο δεύτερο νουμερακι μου, πολύ καλή υπηρεσία!! 3 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 04:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:19 μμ Οσο προλαβαινετε. Θα αυξηθεί η τιμη στα 45 (άρα θα θέλει 50€ ανανέωση) απο 18/6. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Κυριακή στις 06:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:18 μμ 1 ώρα πριν, kmpatra said: Οσο προλαβαινετε. Θα αυξηθεί η τιμη στα 45 (άρα θα θέλει 50€ ανανέωση) απο 18/6. Αυτή η voda ρε παιδί μου Ότι καλό και χρήσιμο βγάζει έχει μανία να το καταστρέφει μετά Πρέπει να είναι μεγάλοι μαζοχες αυτοί που την κουμαντάρουν 6 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 06:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:24 μμ 4 minutes ago, HEO said: Αυτή η voda ρε παιδί μου Ότι καλό και χρήσιμο βγάζει έχει μανία να το καταστρέφει μετά Πρέπει να είναι μεγάλοι μαζοχες αυτοί που την κουμαντάρουν Την δουλειά τους κάνουν, αύξηση κερδών δηλαδή. Όσοι δεν ψάχνουν, θα πληρώνουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Κυριακή στις 06:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:44 μμ 19 minutes ago, VIPdriver said: Την δουλειά τους κάνουν, αύξηση κερδών δηλαδή. Όσοι δεν ψάχνουν, θα πληρώνουν. Από μένα κέρδη δεν θα πάρει 🙂 Τώρα θα μου πεις κορόιδα υπάρχουν πολλά 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 06:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:59 μμ 10 minutes ago, HEO said: Από μένα κέρδη δεν θα πάρει 🙂 Τώρα θα μου πεις κορόιδα υπάρχουν πολλά Δεν θα ελεγα αυτη τη λεξη, πιο πολύ αδιάφορους θα τους έλεγα. Κάποιοι δεν έχουν μάθει να ψάχνουν και καποιοι έχουν την οικονομική άνεση να μην ψάχνουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Κυριακή στις 07:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:06 μμ 47 minutes ago, HEO said: Πρέπει να είναι μεγάλοι μαζοχες αυτοί που την κουμαντάρουν Σαδιστές εννοείς μάλλον... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Κυριακή στις 07:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:21 μμ 14 minutes ago, spiliot said: Σαδιστές εννοείς μάλλον... Κάτι άρρωστο σίγουρα και θέλουν βοήθεια από ειδικούς 🙂 23 minutes ago, VIPdriver said: Δεν θα ελεγα αυτη τη λεξη, πιο πολύ αδιάφορους θα τους έλεγα. Κάποιοι δεν έχουν μάθει να ψάχνουν και καποιοι έχουν την οικονομική άνεση να μην ψάχνουν. Μου περιγράφεις μια φίλη μου τώρα 😉 Γεννήθηκε με χρυσό κουτάλι στο στόμα και μου λέει ότι είμαι μίζερος που ψάχνω και κάνω οικονομία 😞 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Κυριακή στις 11:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:14 μμ 7 ώρες πριν, odim said: φορητότητα σε cu από τη σελίδα του στο ιντερνετ υπάρχει η επιλογή stay on με 30€ που δίνει ενεργή σύνδεση χωρίς φραγες και ανανεώσεις για 13 μήνες, το επέλεξα στο δεύτερο νουμερακι μου, πολύ καλή υπηρεσία!! Τόσο καλή υπηρεσία που στη nova την έχεις εντελώς δωρεάν και η Vodafone θα την πάει 50€! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. Χθες στς 08:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:27 πμ 9 ώρες πριν, gpapas640 said: Τόσο καλή υπηρεσία που στη nova την έχεις εντελώς δωρεάν και η Vodafone θα την πάει 50€! η nova την έχει ανεπίσημα κι όταν έχεις κλειστό το κινητό δεν καλεί καθολου.. 3 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 08:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:36 πμ 1 minute ago, odim said: η nova την έχει ανεπίσημα κι όταν έχεις κλειστό το κινητό δεν καλεί καθολου.. και δεν εχεις ειδοποιηση κλησεων σε καποιους αυτα μπορει να μην λενε τιποτα αλλα σε καποιους αλλους παρα πολλα προσωπικα εχω βασικα 3 νουμερα που χρησιμοποιω μεταξυ αλλων με voip εξερχομενες :) 2 στην nova στο 12+1 και 1 φοιτητικό voda στο stay on για εκτακτη ομιλια SMS και ιντερνετ εννοειτε για 50 ευρω δεν λεει 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. Χθες στς 01:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:46 μμ On 28/5/2026 at 7:30 ΜΜ, cu2goup said: Επειδή το site του CU βάζει την προσφορά με το σταγονόμετρο για να έχει και suspense, σας βάζω αυτό εδώ να ησυχάσετε ως το τέλος του έτους.. Καθόλου άσχημη προσφορά, αλλά πλέον ισχύει μόνο για μία ανανέωση ανά κάρτα Snappi τον μήνα. Εγώ που χειρίζομαι 2 CU και πλήρωνα με Snappi έπαιρνα μόνο μία φορά τα €2 cashback (στο δικό μου που ανανέωνε πρώτο ημερολογιακά). Τώρα που έκανα αίτηση για φορητότητα του δικού μου αριθμού, θα έχω μόνο έναν αριθμό (του γιου μου) και θα πηγαίνει εκεί το cashback. On 28/5/2026 at 5:41 ΜΜ, gilbaba said: 3) Γιατι δεν βγάζουν ποικιλία πακέτων φθηνότερα απο 8/μήνα για εμάς που είμαστε ΟΚ με πχ 200' ομιλία, 2GB, 50sms? Γιατί η τάση είναι να ακριβύνουν όλα και να εισπράττουν περισσότερα από κάθε ανανέωση. Η τελευταία ανακοίνωση για τα CU υποβαθμίζει σημαντικά τις παροχές στα φθηνά πακέτα και τις αυξάνει στα ακριβά. Άρα εμμέσως οδηγούν τους χρήστες σε μεγαλύτερες ανανεώσεις, όπως έκαναν και με την αλλαγή του Shake που πλέον είναι δωρεάν όχι από τα €13 αλλά από τα €14. 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Έχω δύο CU Yearly Max, την προηγούμενη Τετάρτη το βράδυ στην περιοχή μου είχε πολύ σοβαρό θέμα (ταχύτητες από 0-1mbps) το δίκτυο της vodafone, το πρόβλημα συνεχίστηκε και την Πέμπτη. Τους τηλεφωνώ το απόγευμα και μου λένε ναι υπάρχει θέμα με μια από τις τρεις κεραίες στην περιοχή σου, εργάζονται οι τεχνικοί για την αποκατάσταση, θα σε ενημερώσουμε. Το βράδυ κάποια στιγμή αποκαταστάθηκε η βλάβη. Σήμερα το πρωί με καλούν από το 13830, μου λένε αποκαταστάθηκε η βλάβη, ναι τους λέω το παρατήρησα, σε μισή ώρα μου λένε θα μπουν στο λογαριασμό σας 20€ ως ελάχιστη αποζημίωση. Τους ευχαριστώ και κλείσαμε. Όντως μετά από περίπου 40' έρχεται sms που λέει ότι προστέθηκαν στα υπόλοιπό σου τα 20€. Το ερώτημα είναι μέχρι πότε θα υπάρχουν στο υπόλοιπο μου αυτά τα 20€ (κάτι που ξέχασα να ρωτήσω) και που μπορώ να τα καταναλώσω, δεδομένου ότι οι παροχές του Yearly Max με καλύπτουν απόλυτα και ότι μένω σε κωμόπολη επαρχίας που δεν υπάρχουν μαγαζιά να τα μασουλίξω. 5 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 9 minutes ago, terkos2 said: Έχω δύο CU Yearly Max, την προηγούμενη Τετάρτη το βράδυ στην περιοχή μου είχε πολύ σοβαρό θέμα (ταχύτητες από 0-1mbps) το δίκτυο της vodafone, το πρόβλημα συνεχίστηκε και την Πέμπτη. Τους τηλεφωνώ το απόγευμα και μου λένε ναι υπάρχει θέμα με μια από τις τρεις κεραίες στην περιοχή σου, εργάζονται οι τεχνικοί για την αποκατάσταση, θα σε ενημερώσουμε. Το βράδυ κάποια στιγμή αποκαταστάθηκε η βλάβη. Σήμερα το πρωί με καλούν από το 13830, μου λένε αποκαταστάθηκε η βλάβη, ναι τους λέω το παρατήρησα, σε μισή ώρα μου λένε θα μπουν στο λογαριασμό σας 20€ ως ελάχιστη αποζημίωση. Τους ευχαριστώ και κλείσαμε. Όντως μετά από περίπου 40' έρχεται sms που λέει ότι προστέθηκαν στα υπόλοιπό σου τα 20€. Το ερώτημα είναι μέχρι πότε θα υπάρχουν στο υπόλοιπο μου αυτά τα 20€ (κάτι που ξέχασα να ρωτήσω) και που μπορώ να τα καταναλώσω, δεδομένου ότι οι παροχές του Yearly Max με καλύπτουν απόλυτα και ότι μένω σε κωμόπολη επαρχίας που δεν υπάρχουν μαγαζιά να τα μασουλίξω. Οταν πατάς πανω στο χρηματικο υπολοιπο στην εφαρμογή, τι ημερομηνία λήξης λεει; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Όπως γράφει ο @VIPdriver Αν δεν λέει όταν πατάς στο υπόλοιπο ειδικά για τα 20 ευρώ, τοτε θα λήγουν οπότε έληγε το υπόλοιπο αου 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) Όποιος έβαλε τα δωρεάν gb των "πανελληνίων" την πρώτη μέρα και του έληξαν σήμερα έχει ακόμα λίγο χρόνο (μέχρι νωρίς το πρωί) να τα ενεργοποιήσει πάλι για άλλες τρεις μέρες γιατί η προσφορά δεν έχει βγει ακόμα. Edited 16 ώρες πριν by spiliot 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν (edited) 8 ώρες πριν, VIPdriver said: Οταν πατάς πανω στο χρηματικο υπολοιπο στην εφαρμογή, τι ημερομηνία λήξης λεει; 7 ώρες πριν, HEO said: Όπως γράφει ο @VIPdriver Αν δεν λέει όταν πατάς στο υπόλοιπο ειδικά για τα 20 ευρώ, τοτε θα λήγουν οπότε έληγε το υπόλοιπο αου Συγνώμη παιδιά που δεν το έλεγξα, όντως έχει ημερομηνία λήξης και είναι 3/4/2027, νομίζω και με μηδενικό υπόλοιπο που είχε ότι ήταν η ίδια. Η ημερομηνία ενεργοποίησης του πακέτου ήταν 1/4/2026. Οπότε πριν λήξει κάνω καπάκι τρεις ανανεώσεις 30+30+20, αν υπάρχουν τότε αυτά τα ποσά (δεν νομίζω να υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ανανεώσεων μέσα στο μήνα) και με αυτά τα 20€ δώρο, θα κάνω την ανανέωση του πακέτου για άλλον ένα χρόνο, αν υπάρχει και αυτό τότε. Ευχαριστώ. 3 ώρες πριν, spiliot said: Όποιος έβαλε τα δωρεάν gb των "πανελληνίων" την πρώτη μέρα και του έληξαν σήμερα έχει ακόμα λίγο χρόνο (μέχρι νωρίς το πρωί) να τα ενεργοποιήσει πάλι για άλλες τρεις μέρες γιατί η προσφορά δεν έχει βγει ακόμα. Στο δεύτερο CU Yearly Max μου που ενεργοποιήθηκε στις 11/5/2026 και παρόλο που δεν με ενδιέφερε την είχα κάνει και έληξε όντως. Και πάλι παρόλο που τώρα είναι 2/6/2026, δηλαδή έχει περάσει το 20ημερο της τελευταίας ανανέωσης (αρχική ενεργοποίηση για μένα) που λέει ότι απαιτείται για να ενεργοποιηθεί η προσφορά το δοκίμασα και την ξαναπήρα. Edited 12 ώρες πριν by terkos2 2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Να ρωτήσω παιδιά κάτι, κάθε μήνα που γίνεται online ανανέωση υπάρχει κάποιο bonus για αυτό; Δεν το βλέπω κάπου να το αναγράφει ενώ μέσα στο πακέτο αναφαίνεται. Επίσης αυτό βλέπω ότι δεν υπάρχει στο φοιτητικό πακέτο. Και όλα αυτά γιατί ενώ έχω φοιτητικό έχω την αίσθηση ότι δεν αξίζει πια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 ώρα πριν, geioannou said: Και όλα αυτά γιατί ενώ έχω φοιτητικό έχω την αίσθηση ότι δεν αξίζει πια Τίποτα δεν αξίζει σε αυτή την ζωή πιααα... Ούτε η Vodafone... 😏😏😁😁😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 hour ago, konstantinos77 said: Τίποτα δεν αξίζει σε αυτή την ζωή πιααα... Ούτε η Vodafone... 😏😏😁😁😂😂😂 Βονταφοναρα κ ξερό ψωμί! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, VIPdriver said: Βονταφοναρα κ ξερό ψωμί! Και ελιές... 😉😉😂😂 Έτσι όπως πάμε... ... ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν On 1/6/2026 at 11:36 ΠΜ, HEO said: και δεν εχεις ειδοποιηση κλησεων σε καποιους αυτα μπορει να μην λενε τιποτα αλλα σε καποιους αλλους παρα πολλα Μπρος στα κάλλη, τι ειν ο πόνος. Κι εγώ εχω δυο τετοια σε Nova/Q και τα αφήνω ανοιχτά σπίτι και το βράδυ που γυρίζω βλέπω τις τυχόν κλήσεις... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts