Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 minutes ago, GiorgosNs said:

-Περιληπτικά:

1) Μπονους ανανεωσης για 21 μερες

2) Πετσόκομμα απεριόριστης ομιλίας και data, με εξαίρεση τα ακριβά πακέτα

3) Εαν θέτε πακέτο, ελάχιστη ανανέωση 16€/μηνα.

4) Εντυπωσιακο το 13μηνο απο 27,20€ σε 45€

5) καταργήσεις κ πετσοκομματα στα φοιτητικά 

ΥΓ: τις 21 μερες με ποιά λογική τις σκέφτηκαν;

ΥΓ2: βονταφονάρα, εαν θέλεις να διώξεις κόσμο, καλά το πας...

• Απαντήσεις 49,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1657

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1870

5 minutes ago, VIPdriver said:

4) Εντυπωσιακο το 13μηνο απο 27,20€ σε 45€

Ενα πενηνταρικο αν βαλουμε και τον φορο

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

για αυτό έφυγα από αυτήν την εταιρεία αι στο καλό και πήγα Q και ησύχασα 

Vodafone The only scam company you can trust 

7 minutes ago, Dimitris_15 said:

για αυτό έφυγα από αυτήν την εταιρεία αι στο καλό και πήγα Q και ησύχασα 

Εγώ πάλι ήρθα Vodafone και ησύχασα αλλά με ετήσιο. Νομίζω οποίο ετήσιο και να κάνεις, ησυχάζεις.. 🙂

ησυχαζετε, αλλα για λιγο -αντε ενα χρονο το πολυ

μετα; θα γινουν φτηνοτερα;;;

Πισωγύρισμα πως στα πακέτα των 11,80 ευρώ είτε στο κανονικό πακέτο είτε στο φοιτητικό πακέτο βγάζει την απεριόριστη ομιλία και κάνει περικοπή δεδομένων. Στα υπόλοιπα πακέτα αυξάνει τα δεδομένα είναι η αλήθεια,αλλά επίσης τεράστιο φάουλ η κατάργηση των λεπτών ομιλίας στο Vodafone CU Shake,η αύξηση της κάρτας στα φυσικά σημεία πώλησης και η αξία του γραπτού μηνύματος αν δεν έχεις πακέτο καθώς η νέα χρέωση αν δεν κάνω λάθος θα είναι διπλάσια του ανταγωνισμού. Γενικά κάνει ένα πισωγύρισμα για εμένα. Σκότωσε την καρτοκινητή της με αυτές τις αλλαγές όσον αφορά τους χρήστες με λίγη χρήση 

Ξέχασα να αναφέρω πως κάνει μία τεράστια αύξηση στο πακέτο για 13 μήνες καθώς από τα 27,2 ευρώ το πηγαίνει στα 45 ευρώ,αλλά και την χρέωση 1 ευρώ για κάθε είτε φορητότητα είτε νέα σύνδεση. Να θυμίσω πως πριν λίγα τρίμηνα η βάση της είχε φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο στα 4,32 εκατομμύρια συνδρομητές και πολύ πρόσφατα έπεσαν στα 4,04 εκατομμύρια συνδρομητές και οι αλλαγές αυτές φαντάζομαι έχουν στόχο και πάλι την εκκαθάριση της βάσης της καρτοκινητής της και την ενίσχυση του ποσοστού της συμβολαίων 

Ήρθε και το μήνυμα:MΠOPEIΣ NA ENHMEPΩΘEIΣ ΓIA TIMOΛOΓIAKEΣ AΛΛAΓEΣ KAI ANANEΩMENA ΠAKETA ME IΣXY AΠO 18/06 EΔΩ: https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-timologiakon-allagon-18-05-2026

Edited by aektzhs 1

6 minutes ago, HEO said:

Μετά βλέπουμε. Πιστευω τα ετησια και των 3 εταιριων πούλησαν πολύ. Οπως ξαναεγραψα, σαν ετησιο συμβολαιο χωρις φέσια (αφου ειναι προπληρωμενο)

4 minutes ago, VIPdriver said:

Μετά βλέπουμε.

μου αρεσει η αισιοδοξια σου, μου θυμιζει την γιαγια μου 🙂

αλλα αν κρινω απο το "27,2 ευρώ το πηγαίνει στα 45 ευρώ", δυσκολα τα πραγματα για τα ετησια του χρονου

32 minutes ago, aektzhs 1 said:

Πισωγύρισμα πως στα πακέτα των 11,80 ευρώ είτε στο κανονικό πακέτο είτε στο φοιτητικό πακέτο βγάζει την απεριόριστη ομιλία και κάνει περικοπή δεδομένων. Στα υπόλοιπα πακέτα αυξάνει τα δεδομένα είναι η αλήθεια,αλλά επίσης τεράστιο φάουλ η κατάργηση των λεπτών ομιλίας στο Vodafone CU Shake,η αύξηση της κάρτας στα φυσικά σημεία πώλησης και η αξία του γραπτού μηνύματος αν δεν έχεις πακέτο καθώς η νέα χρέωση αν δεν κάνω λάθος θα είναι διπλάσια του ανταγωνισμού. Γενικά κάνει ένα πισωγύρισμα για εμένα. Σκότωσε την καρτοκινητή της με αυτές τις αλλαγές όσον αφορά τους χρήστες με λίγη χρήση 

Ξέχασα να αναφέρω πως κάνει μία τεράστια αύξηση στο πακέτο για 13 μήνες καθώς από τα 27,2 ευρώ το πηγαίνει στα 45 ευρώ,αλλά και την χρέωση 1 ευρώ για κάθε είτε φορητότητα είτε νέα σύνδεση. Να θυμίσω πως πριν λίγα τρίμηνα η βάση της είχε φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο στα 4,32 εκατομμύρια συνδρομητές και πολύ πρόσφατα έπεσαν στα 4,04 εκατομμύρια συνδρομητές και οι αλλαγές αυτές φαντάζομαι έχουν στόχο και πάλι την εκκαθάριση της βάσης της καρτοκινητής της και την ενίσχυση του ποσοστού της συμβολαίων 

Την σκοτωσε ολοκληρωτικά την καρτοκινητή της 

Εγω για αυτό έφυγα και βρήκα την ηρεμία μου με το Q εστω και το απλό που εκανα φορητοτητα τον αριθμό μου απο Vodafone CU που τον είχα 7 χρόνια 

1 hour ago, HEO said:

αλλα αν κρινω απο το "27,2 ευρώ το πηγαίνει στα 45 ευρώ", δυσκολα τα πραγματα για τα ετησια του χρονου

Μόνη λύση στην κατάντια αυτή του κλάδου είναι η καθολική κατάργηση του φόρου κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο σε αυτούς που είναι στην ηλικιακή κλίμακα 15 ετών με 29 ετών και ένα μέτρο περιορισμό από την ΕΕΤΤ προκειμένου ο κάθε πάροχος κινητής τηλεφωνίας να κάνει μόνο μία φορά τον χρόνο αλλαγές με αυξήσεις 

Ήρθε και το μήνυμα:MΠOPEIΣ NA ENHMEPΩΘEIΣ ΓIA TIMOΛOΓIAKEΣ AΛΛAΓEΣ KAI ANANEΩMENA ΠAKETA ME IΣXY AΠO 18/06 EΔΩ: https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-timologiakon-allagon-18-05-2026

Edited by aektzhs 1

1 ώρα πριν, HEO said:

Μπορεί να είναι σε αυτή την τιμή το ετήσιο αλλά αν θες με το μήνα να το πληρώνεις πολύ περισσότερο. Όπως τα ασφάλιστρα ας πούμε. Δεν το ξέρουμε..

Edited by cu2goup

Εντωμεταξυ το +1€ για νεο νουμερο εχει πολυ γελιο. Καποιοι εγραφαν εδω οτι τα μαγαζια ζητουσαν 10€+ εντελώς αυθαίρετα....

2 minutes ago, cu2goup said:

Μπορεί να είναι σε αυτή την τιμή το ετήσιο αλλά αν θες με το μήνα να το πληρώνεις πολύ περισσότερο. Όπως τα ασφάλιστα ας πούμε. Δεν το ξέρουμε..

Η βονταφον (ετσι οπως το παει) θα ακριβύνει τα ετησια, οπότε θα παίζουμε μπαλα με κοσμοτε ή νοβα. Αντε να παρει την νοβα η ΔΕΗ να ρίξει τις τιμές (εύχομαι)...

2 ώρες πριν, HEO said:

Εμένα μου άρεσε που σαν μαλακας έδινα τόσα λεφτά σε αυτούς για να εχω αυτο με τα 27.20€ για 13 μηνες ώστε να μην έβαζα κάρτα αλλά να έμενε και λιγο υπόλοιπο για έκτακτη ανάγκη δηλαδή κανένα πακέτο ομιλίας και λίγου ίντερνετ ώστε να με καλύψει λίγο οταν δεν ειχα στην Q(πριν το κάνω ετήσιο) και τώρα το έχω κάνει Q και τώρα απλά σκάω ένα 15€ το μήνα και να εχω για πάντα απεριόριστο ίντερνετ ομιλία 1500 λεπτά ομιλίας με χρέωση ανά δευτερόλεπτο οπότε με κρατάνε αρκετά και 100 sms επίσης υπεραρκετά λόγω ότι δεν τα χρησιμοποιώ και συχνά απεριόριστα προς nova και Q και 100 λεπτά προς Πακιστάν Μπαγκλαντές και Ινδία όλα αυτά για 1 ολόκληρο μήνα μόνο με 11.63€ και με ενεργοποιήση με sms 1015 στο 12000

ΚΙ μπορώ να το ενεργοποιήσω όσες φορές θέλω κανένας περιορισμός 

Και επίσης κανένας περιορισμός στην ταχύτητα 

Edited by Dimitris_15

1 hour ago, cu2goup said:

Μπορεί να είναι σε αυτή την τιμή το ετήσιο αλλά αν θες με το μήνα να το πληρώνεις πολύ περισσότερο. Όπως τα ασφάλιστρα ας πούμε. Δεν το ξέρουμε..

τιποτα δεν ξερουμε, απλα συζητηση κανουμε

αποψη μου:

κινητο = 20 ευρω τον μηνα, προπληρωνεις ετος;; εχεις 15% εκπτωση = 200 ευρω

κρατας νουμερο = 50 ευρω (ηδη εγινε)

καπου εκει θα κατσει η μπιλια

(και να προσθεσω, δεν θα εχει σημασια αν εχεις καρτοκινητο ή συμβολαιο)

Edited by HEO

Αυτό το cu στο full τι λέει; Είδα ότι έχει ´πακετο 16 Giga 16 euro. Κάνει και roll over. 

Έχω μερικά νούμερα που θέλουν μόνο λίγα δεδομένα το μήνα, κλήσεις και sms δε κάνανε σχεδόν ποτέ αλλά θέλουν να τους καλούν. Τη βγάζανε με μηνιαία ανανέωση και τα δεδομένα του shake it, το υπόλοιπο έβγαινε σε efood. Η λύση που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι να τα πάω nova για τις εισερχόμενες ένα χρόνο και να τους βάζω δεδομένα από esim με roaming εξωτερικού.

Screenshot_2026-05-18-20-58-24-40_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.thumb.jpg.8aee31916ef3a930da62b5b677bc14b8.jpg

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

τις 21 μερες με ποιά λογική τις σκέφτηκαν

Να μην κάνουν rollover. 

Μεχρι πρότινος έκανες ανανέωση ανά 30 μέρες και έκανες rollover και το shake και το πακέτο. Τώρα θα κάνεις μόνο το πακέτο. Οποτε μπορεί να σε ωθήσει να αγοράσεις ακριβότερο πακέτο. 

1 hour ago, spiliot said:

Έχω μερικά νούμερα που θέλουν μόνο λίγα δεδομένα το μήνα, κλήσεις και sms δε κάνανε σχεδόν ποτέ αλλά θέλουν να τους καλούν. Τη βγάζανε με μηνιαία ανανέωση και τα δεδομένα του shake it, το υπόλοιπο έβγαινε σε efood. Η λύση που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι να τα πάω nova για τις εισερχόμενες ένα χρόνο και να τους βάζω δεδομένα από esim με roaming εξωτερικού.

Αυτο με το e-food είναι καλό (οσο κρατήσει).

Εαν θελεις μόνο λιγα data μπορεις να τα πας f2g και με 15ε/3μηνο να αγοράζεις καθε μηνα 3gb με 4,5€ και καθε μηνα θα κανουν ρολοβερ. Επισης το χρηματικό υπόλοιπο δεν χανεται, όσο υπάρχει ενεργό πακέτο.

Τα μοναδικα "φτηνά" πακέτα που έχουν μείνει στην καρτοκινητή ειναι αυτο που εγραψα πιο πανω και το 3,02€/μηνα για 1-2 ωρες ομιλιας του φρογκ (ρολοβερ και χρεωση ανα δευτερόλεπτο).

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η ομιλία πλέον, λόγω VoLTE, δεν επιβαρύνει ένα δικτυο.

Τα λεπτά ομιλιας υπάρχουν ξεκάθαρα για λόγους μάρκετινγκ. 

32 minutes ago, VIPdriver said:

Τα μοναδικα "φτηνά" πακέτα που έχουν μείνει στην καρτοκινητή ειναι αυτο που εγραψα πιο πανω και το 3,02€/μηνα για 1-2 ωρες ομιλιας του φρογκ (ρολοβερ και χρεωση ανα δευτερόλεπτο).

Σε καμία 15αρια-20αρια μέρες πιστεύω ότι θα βγει νέα ανακοίνωση που θα πάρει τα μισά πίσω ή θα δώσει κανενα μήνα παράταση στην εφαρμογή τους. Η ανακοίνωση είναι ανεξήγητος καταιγισμός.

Κατά τη γνώμη μου θέλουν να κόψουν αντιδράσεις των πιο ενημερωμένων συνδρομητών. Το μοτίβο είναι σύνηθες: ανακοινώνω 10 δεινά, ο κόσμος σοκάρεται, μετά εφαρμόζω μόνο τα 2-3 και ο κόσμος ανακουφίζεται, και επομένως τα δέχεται σχεδόν ευχαριστημένος.

Η βλακεία είναι ότι δυσμενείς αλλαγές δεν έχουν όλα τα πακέτα, ήταν καλή ευκαιρία να πάρουμε τσέπη κάποια μαζεμένα λεφτά στην κάρτα.

Edited by gpapas640

Πάντως εγώ έχω ένα νούμερο cu καμιά 15αρια κ μήνες κ το έχω βάλει μια 13αρα και την 8αρα ή 6αρα που έδωσε μια φορά προσφορά τα γίγα. 
Την περασμένη βδομάδα αφού έσκουζαν να ανανεώσω με 14€ για τα γίγα, τελικά έβαλαν 2γιγα, δώρο. 
Θέλω να πω ότι όλο αυτόν τον καιρό πάνω από 1 χρόνο το έχω βάλει 20€

Δηλαδή αν θέλετε να κρατήσετε νούμερο με μια δυο φορές το χρόνο ανανέωση σε κάποια προσφορά, γίνεται. Τι 50€? 

Edited by hercoulis

Με τον τροπο που λες εχεις εισερχόμενες 3-6 μήνες. Τους υπόλοιπους ?

2 ώρες πριν, hercoulis said:

Πάντως εγώ έχω ένα νούμερο cu καμιά 15αρια κ μήνες κ το έχω βάλει μια 13αρα και την 8αρα ή 6αρα που έδωσε μια φορά προσφορά τα γίγα. 
Την περασμένη βδομάδα αφού έσκουζαν να ανανεώσω με 14€ για τα γίγα, τελικά έβαλαν 2γιγα, δώρο. 
Θέλω να πω ότι όλο αυτόν τον καιρό πάνω από 1 χρόνο το έχω βάλει 20€

Δηλαδή αν θέλετε να κρατήσετε νούμερο με μια δυο φορές το χρόνο ανανέωση σε κάποια προσφορά, γίνεται. Τι 50€? 

Αλλο κρατάς νούμερο για να μην το χάσεις και άλλο να το έχεις ενεργό για κλησεις σμς.

Εγώ έβαζα 16 ευρώ κάθε μήνα και το πακέτο cu combo stream. Σπέρμα και τα data από το shake και έβγαζα το μήνα. Τώρα που το cu shake θα γίνει 21 μέρες δύσκολο να βγάλω τον μήνα . Έχω αρχίσει να ψάχνω τι θα κάνω. Σκέφτομαι το cu στο full. Έχει ένα πακέτο 16 Giga 16 ευρώ. Κάνει και roll over. Με λίγη οικονομία τον πρώτο μήνα πιστεύω θα με βγάλει. Λέω να το δοκιμάσω. Δεν θα βιαστώ ακόμα να φύγω από τη vodafone ( είχα παλιά Q και δεν είμουν ευχαριστημένος). Βέβαια έχουν περάσει και 5 χρόνια από όταν έφυγα οπότε μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Ελπίζω.