Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 49,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1632

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1814

56 minutes ago, Fns1 said:

Είναι για 100αρα ,από το chat της βοντα.

Και εγώ δίνω 23 ευρώ για την 100σταρα μόνο. Είναι δυνατόν τέτοιες διαφορές;

8 minutes ago, akis8607 said:

Και εγώ δίνω 23 ευρώ για την 100σταρα μόνο. Είναι δυνατόν τέτοιες διαφορές;

Αυτά γίνονται όταν αλλάζεις παροχο πόσο μάλλον τώρα που μπήκε η ΔΕΗ fiber στο κόλπο.Δινω 28 για νόβα 100αρα και την δίνουν σε νεους 17,90 για αυτό και θα την κάνω.Στην περίπτωση σου  πάρε προσφορά από νόβα θα στην δώσουν 17,90 και ζητά και buy more σε καρτοκινητο.

34 minutes ago, Fns1 said:

Αυτά γίνονται όταν αλλάζεις παροχο πόσο μάλλον τώρα που μπήκε η ΔΕΗ fiber στο κόλπο.Δινω 28 για νόβα 100αρα και την δίνουν σε νεους 17,90 για αυτό και θα την κάνω.Στην περίπτωση σου  πάρε προσφορά από νόβα θα στην δώσουν 17,90 και ζητά και buy more σε καρτοκινητο.

Εχω ακόμη 1.5 χρόνο συμβόλαιο στη Vodafone. Πως να φύγω χωρίς να πληρώσω;

On 23/3/2026 at 10:05 ΜΜ, cu2goup said:

Εδώ βλέπω μόνο ετήσια πακέτα. Μπορώ να τους πάρω και ζητήσω απλή φορητότητα καρτοκινητού χωρίς ετήσιο πακέτο;

1 minute ago, gpapas640 said:

Εδώ βλέπω μόνο ετήσια πακέτα. Μπορώ να τους πάρω και ζητήσω απλή φορητότητα καρτοκινητού χωρίς ετήσιο πακέτο;

Ναι το free2go. 

Η βονταφον δεν ανέβασε την ελάχιστη ανανέωση στα 14€ (οπως η κοσμοτέ), αλλά σου λεει "εαν θέλεις δωρεαν μπόνους ανανέωσης, βαλε 14€ (αλλιως χρέωση 2€)

https://techmaniacs.gr/vodafone-mia-akomi-tsachpinia-gia-ta-14-eyro-karta-ananeosis/

Τρομερά αυτά τα άρθρα στο techmaniacs. Πάντα σαφή και περιεκτικά...

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

On 24/3/2026 at 9:14 ΠΜ, opmgls said:

Ναι κι εγώ έτσι το βλέπω ότι είναι ένα τέχνασμα να έχεις ενεργό νούμερο με 2-3€/μήνα. Βολεύει αν χρησιμοποιείς efood. Εγώ που δεν το χρησιμοποιώ προτιμώ CU stayon. Βάζω 30€ για 13 μήνες και πάιρνω πίσω σε 1 χρονο 18€ σε κουπόνια ΑΒ (3*6€, 1 κουπόνι κάθε 4 μήνες). Είναι τι βολεύει τον καθένα. Εναλλακτικά για ενεργό νούμερο με εισερχόμενες κλήσεις και sms, το κάνεις φορητοτητα f2g ή Q με 14€/χρόνο (αν έχεις καλό σήμα εκεί που κεινήσαι).

Δεν χρησιμοποιεί πολύ, αλλά όταν είναι, είναι κρίμα να πληρώσει 2€ γιατί ήθελε ιντερνετ για μία ημέρα.To CU stay on είναι ψίχουλα, ανοίγεις τα data και τρως στο χαλαρό ta 100MB. Θα έλεγα 5~10 λεπτά το μήνα και 300MB/μήνα. Με Q/f2g τί φάση;

On 24/3/2026 at 11:00 ΠΜ, spiliot said:

Δεν υπάρχει 10% όφελος στο efood πια, ότι ποσό κουπόνι βγάλεις αυτό το ποσό μειώνει.

...

Συμπέρασμα, αν παραγγέλνεις efood μία φορά το μήνα έτσι και αλλιώς ή/και θέλεις ενεργό τηλέφωνο για εισερχόμενες οριακά αξίζει, αλλιώς την ίδια ποσότητα δεδομένων ή και καλύτερα την βρίσκεις και σε esim και ίσως χωρίς άγχη ημερομηνίας λήξης.

Δεν παραγγέλνω μία φορά το μήνα. Ίσως μια φορά στο 3~4μηνο, αλλά ο λογαριασμός μπορεί να φτάσει τα 30€ τότε. eSIM τού το είχα κάνει, αλλά δεν ήταν καλή φάση, γιατί έβγαινε offline για άγνωστο λόγο.

Όταν έχεις CU Stay On, όταν κάνεις ανανέωση χρηματικού υπολοίπου (πέρα από την αρχική 30ευρ). γιατί πχ θες να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο, το χρηματικό υπόλοιπο λήγει:

Α. 60 μέρες μετά την ανανέωση χρηματικού υπολοίπου

Β. την ημέρα που λήγει το CU Stay On (δηλαδή 13 μήνες μετά την ενεργοποίησή του)

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo -> Oppo Reno12

31 minutes ago, chemeng said:

Όταν έχεις CU Stay On, όταν κάνεις ανανέωση χρηματικού υπολοίπου (πέρα από την αρχική 30ευρ). γιατί πχ θες να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο, το χρηματικό υπόλοιπο λήγει:

Β. την ημέρα που λήγει το CU Stay On (δηλαδή 13 μήνες μετά την ενεργοποίησή του)

Προφανώς του stay on..

2 ώρες πριν, chemeng said:

την ημέρα που λήγει το stay on .

Screenshot_20260325-185630.png

Screenshot_20260325-185823.png

4 ώρες πριν, nickolasemp said:

Δεν χρησιμοποιεί πολύ, αλλά όταν είναι, είναι κρίμα να πληρώσει 2€ γιατί ήθελε ιντερνετ για μία ημέρα.To CU stay on είναι ψίχουλα, ανοίγεις τα data και τρως στο χαλαρό ta 100MB. Θα έλεγα 5~10 λεπτά το μήνα και 300MB/μήνα.
...Με Q/f2g τί φάση;...

Ναι, και στις 3 εταιρίες πρέπει να πληρώσεις κάποιο πακέτο αν θες να έχεις ιντερνετ μια φορά το μήνα. Εγώ απάντησα στον άλλο φίλο που από αυτά που έγραφε έμοιαζε σαν να μην υπήρχε αυτή η ανάγκη. Για αυτό και είπα ότι ίσως το CU stay-on να τον βόλευε.
Στο ίδιο μοτιβο, στο Q/F2G μπορεί κάποιος να έχει εισερχόμενες και sms με μια ανανέωση 14€ το χρόνο. Αν θέλει να κάνει χρήση τότε πρέπει να βάλει καποιο πακέτο.
Σε αυτές τις δύο εμφανίζονται που και που στην εφαρμογή ειδικές προσφορές που μερικές φορές συμφέρουν. Ειδικά στην Q μια φορά την εβδομάδα εμφανίζει αυτό που το λέει countdown offer και για όσο είναι ενεργή για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορείς να κάνεις ανανέωση με 8€. Το αντίστοιχο στο F2G το ονομάζει flash offers αλλά δεν έχει 8ευρη ανανέωση. Υπάρχουν και κάποιες άλλες "προσωπικές" προσφορές στην Q αλλα το σύστημα τις εμφανίζει ακανόνιστα και όχι σε όλους τους συνδρομητές.
Στο F2G υπάρχει πακέτο 3GB με 4.5€ . Και σε F2G/Q όσο υπάρχει ενεργό πακέτο το χρηματικό υπόλοιπο δεν λήγει. Οπότε γενικά συμφέρει αυτούς που κάνουν λίγη χρήση.

24 minutes ago, opmgls said:

.
Στο F2G υπάρχει πακέτο 3GB με 4.5€ . Και σε F2G/Q όσο υπάρχει ενεργό πακέτο το χρηματικό υπόλοιπο δεν λήγει. Οπότε γενικά συμφέρει αυτούς που κάνουν λίγη χρήση.

Συμφωνώ σε όλα. Να προσθέσω οτι το πλεονέκτημα του κιου ειναι η 8ευρη ανανεωση, αλλα το μειονέκτημα ειναι οτι δεν εχει μηνιαιο πακετο ίντερνετ, που δινει πλεονέκτημα στο φ2γ που εχει το μηνιαίο των 3gb (που πολύ σωστά έγραψες). Σε συνδυασμό με το οτι το υπόλοιπο δεν ληγει στο 2μηνο (οταν υπάρχει ενεργό πακέτο, οπως πάλι πολυ σωστά εγραψες), για μένα πιο συμφέρον φαινεται το φ2γ, οσο αφορα φτηνο μηνιαιο ίντερνετ για λιγη χρηση.

Με την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτων, όταν βαζεις καρτα απο περίπτερο, τι γινεται ; ισχύει ακόμα ; πέρσι το καλοκαίρι υπήρχε δυνατότητα απενεργοποίησης απο το app, τώρα δεν βλέπω κάτι τέτοιο.

IMG_20260326_142445.png

1 minute ago, SanAndreas said:

Με την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτων, όταν βαζεις καρτα απο περίπτερο, τι γινεται ; ισχύει ακόμα ; πέρσι το καλοκαίρι υπήρχε δυνατότητα απενεργοποίησης απο το app, τώρα δεν βλέπω κάτι τέτοιο.

IMG_20260326_142445.png

Ισχύει κανονικά νομίζω 

Vodafone The only scam company you can trust 

On 24/3/2026 at 10:29 ΜΜ, Fns1 said:

Τελικά πήρα προσφορά για το σταθερό,Ξέρει κάποιος που έχει την προσφορά του καρτοκινητου αν θα χρειάζεται να βάζω κάρτα ή το 10αρικο ανανεώνει το υπόλοιπο και δεν χρειάζεται , καθώς και αν τα 10ρικα χάνονται αν δεν τα χρησιμοποιείς; Κάποιο φίλος είχε αναφέρει κάτι παλιότερα αλλά δεν μπόρεσα να το βρω.

"Εφόσον ενεργοποιηθεί η γραμμή θα λάβετε περαιτέρω έκπτωση ώστε η τιμή να διαμορφωθεί στα 15,34 ΕΥΡΩ ΤΟ 1Ο 12ΜΗΝΟ και 16,84 ΕΥΡΩ ΤΟ 2Ο 12ΜΗΝΟ με δωρεάν τέλη ενεργοποίησης

Οι παροχές διαμορφώνονται ως εξής για το καρτοκινητο:

1000’ προς όλους κάθε μήνα για 24 μήνες

5GB + 10€ κάρτα κάθε μήνα για 24 μήνες

10GB upon top up κάθε μήνα για πάντα!"

Επιστρέφω με το λίγο off topic ,τελικά δέχτηκα από τον υπάρχον πάροχο το τμήμα διακράτησης νόβα για την 100αρα 14,50 για 24μηνο και θα μείνω.(Κι ο Άγιος φοβέρα θέλει)

On 25/3/2026 at 12:28 ΠΜ, akis8607 said:

Εχω ακόμη 1.5 χρόνο συμβόλαιο στη Vodafone. Πως να φύγω χωρίς να πληρώσω;

Εγώ ήθελα 8 μήνες ακόμα αλλά τους ετριξα λίγο τα δόντια και τελικά 14,5 από το τμήμα διακράτησης νόβα  για 24μηνο και θα μείνω. 

48 minutes ago, Fns1 said:

Επιστρέφω με το λίγο off topic ,τελικά δέχτηκα από τον υπάρχον πάροχο το τμήμα διακράτησης νόβα για την 100αρα 14,50 για 24μηνο και θα μείνω.(Κι ο Άγιος φοβέρα θέλει)

Εγώ ήθελα 8 μήνες ακόμα αλλά τους ετριξα λίγο τα δόντια και τελικά 14,5 από το τμήμα διακράτησης νόβα  για 24μηνο και θα μείνω. 

Έχεις ακόμα 8 μήνες συμβόλαιο; Λογικά έκανες αίτημα στη Vodafone και από τη nova είδαν το αίτημα φορητότητας και κάλεσαν. Τι ποινή θα πλήρωνες; 

28 minutes ago, eranos said:

Έχεις ακόμα 8 μήνες συμβόλαιο; Λογικά έκανες αίτημα στη Vodafone και από τη nova είδαν το αίτημα φορητότητας και κάλεσαν. Τι ποινή θα πλήρωνες; 

Δεν έκανα καν αίτημα προς τη vodafone απλά πήρα την προσφορά τους και  την έστειλα στην nova και τους απείλησα ότι θα φύγω με πήραν από το τμήμα διακράτησης και μου κάνανε την αντιπροσφορα.Γυρω στα 68 ευρώ περίπου ήταν η ποινή έχω το πινακακι 

6 minutes ago, Fns1 said:

Δεν έκανα καν αίτημα προς τη vodafone απλά πήρα την προσφορά τους και  την έστειλα στην nova και τους απείλησα ότι θα φύγω με πήραν από το τμήμα διακράτησης και μου κάνανε την αντιπροσφορα.Γυρω στα 68 ευρώ περίπου ήταν η ποινή έχω το πινακακι 

Θέλω να κάνω το ίδιο για συγγενή, πληρώνει 28€ για 100αρα στη Vodafone. Σε ευχαριστώ!

δλδ τι να στειλουμε εμεις που ειμαστε ηδη σε σταθερο της VF για να παρουμε καλυτερη τιμη; Αφου οι αλλοι παροχοι ειναι επισης ακριβοι, πχ 26€ τον μηνα βλεπω στο site της Nova