VIPdriver Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου Δοκιμασα στο χαβαλε να παρω 6ευρη ΑΒ και μου ηρθε σμσ που λεει οτι μπορω να ξαναπαρω τον Αυγουστο. Αυτο ειναι 6μηνο, οχι 4μηνο που υποτιθεται λεει... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 47 minutes ago, VIPdriver said: Δοκιμασα στο χαβαλε να παρω 6ευρη ΑΒ και μου ηρθε σμσ που λεει οτι μπορω να ξαναπαρω τον Αυγουστο. Αυτο ειναι 6μηνο, οχι 4μηνο που υποτιθεται λεει... Το έχουμε ξανά πει... Δεν σε θέλει!!! 😁😁😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 18 minutes ago, konstantinos77 said: Το έχουμε ξανά πει... Δεν σε θέλει!!! 😁😁😂😂 Μου εδωσε αυτά που έπρεπε να παρω (Χ2) απλά είπα να ξαναπατησω το κουμπι, εκμεταλλευόμενος το χάος που δημιουργήθηκε στη συγκεκριμένη προσφορα... ΥΓ: πολυ πιθανον να το έκαναν 6μηνο για να καλυψουν τη χασούρα των 2πλων 6ευρων 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου τρέχει διαγωνισμός vodafone οπού 14 τυχεροί κερδίζουν δωρεάν πάγια για 2 χρόνια 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου Στα ψιλά γράμματα στο site του ΑΒ για τη συνεργασία κάπου είδα λέει μέχρι 31/3, δε ξέρω αν θα πάρει παράταση αλλά την προηγούμενη φορά όταν έληξε η συνεργασία έληξαν και τα περασμένα κουπόνια που δεν είχαν γίνει πόντοι, το νου σας 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου (edited) On 12/2/2026 at 5:05 ΜΜ, cu2goup said: Περιμένω τον Μάιο να τελειώσει το qvip να πάω cu. Μπορεί να είναι απεριόριστα στο q, αλλά εδώ που βρίσκομαι μου κάνει διακοπές το ίντερνετ συχνά (παρόλο που έχω φοβερό σήμα). Και δεν χρειάζομαι και απεριόριστα. Τα 300 μια χαρά είναι.. Χώρια το roaming.. Η δυνατότητα αυτή, που προσφέρει «απεριόριστα όλα» με μόλις 99€, θα είναι διαθέσιμη αυστηρά για αιτήσεις που θα ολοκληρωθούν με την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών έως και την Τετάρτη 28/01. Είναι η ιδανική στιγμή να διασφαλίσετε τις απεριόριστες παροχές στην προνομιακή τιμή των 99€ για ένα ακόμη νούμερο, προτού αλλάξουν οριστικά οι όροι του προγράμματος. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109995100 (αστική χρέωση) Εχει σταλει email ηδη στους συνδρομητες. οτι my q vip οτι μετα τις 28/1 θα δωσουνε προσφορα με 120 ευρω , 50gb , απεριοριστη ομιλια και 300sms για 1 χρονο. Οποτε βλεπω να γινεται και το ιδιο στο cu . Λογω ανταγωνισμου. Edited 15 Φεβρουαρίου by JOHNMEGARYTHMOS 2 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 1 minute ago, eridion25 said: τρέχει διαγωνισμός vodafone οπού 14 τυχεροί κερδίζουν δωρεάν πάγια για 2 χρόνια Τρέχω να κάνω συμβόλαιο μήπως κερδίσω 🙂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 1 minute ago, spiliot said: Τρέχω να κάνω συμβόλαιο μήπως κερδίσω 🙂 Ισχύει για τους τρέχοντες συνδρομητές όχι νέους συνδρομητές 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου Όντως πρέπει να είσαι ήδη σε red συμβόλαιο για να δεχτεί τη συμμετοχή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 37 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said: Οποτε βλεπω να γινεται και το ιδιο στο cu . Λογω ανταγωνισμου. Μα ήταν εξ αρχής έτσι το cu. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου Καλησπέρα! Επειδή έχω χαθεί λίγο. Ο πατέρας μου έχει red unlimited και αυτήν τη στιγμή έχει φτάσει να πληρώνει 20 ευρώ. Πολλά! ισχει ότι μπορεί να φύγει από το συμβόλαιο χωρίς ποινή λόγω αύξησης στον τηλεφωνητή; Θέλω να τον πάω στα ετήσια τύπου q vip τι προγράμματα έχει τώρα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 1 hour ago, akis8607 said: ισχει ότι μπορεί να φύγει από το συμβόλαιο χωρίς ποινή λόγω αύξησης στον τηλεφωνητή; Ναι μέχρι 18/3 φεύγει αζημίως 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, akis8607 said: Καλησπέρα! Επειδή έχω χαθεί λίγο. Ο πατέρας μου έχει red unlimited και αυτήν τη στιγμή έχει φτάσει να πληρώνει 20 ευρώ. Πολλά! ισχει ότι μπορεί να φύγει από το συμβόλαιο χωρίς ποινή λόγω αύξησης στον τηλεφωνητή; Θέλω να τον πάω στα ετήσια τύπου q vip τι προγράμματα έχει τώρα; Εγώ θα σου πρότεινα να συμμετέχεις στο διαγωνισμό και άμα δεν νίκησες μεχρι της 10/03 φύγε σε Q Vip 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου Τα 20ε για unlimited συμβόλαιο δεν τα λες και πολλά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Τα 20ε για unlimited συμβόλαιο δεν τα λες και πολλά... Πολλά είναι , εγώ το είχα με 15 ευρω + τα ετήσια που παίζουν , οπότε η διαφορά είναι μεγάλη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 1 hour ago, eridion25 said: Εγώ θα σου πρότεινα να συμμετέχεις στο διαγωνισμό και άμα δεν νίκησες μεχρι της 10/03 φύγε σε Q Vip Η κλήρωση είναι στις 8/3 ΣΤ. Ενημέρωση Νικητών - Παραλαβή δώρων 1. Μετά την κλήρωση και εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου μέσω του οποίου έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Διαγωνισμό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου Εδώ κ 6 μήνες εχουν κόψει την ανανέωση με paypal. Ξέρει κανείς "παραθυράκι" ? (μόνο για paypal, μην μπαίνετε στον κόπο για πιστωτικές κλπ) Δυστυχώς κάτι τύπου paysafe resellers δεν δέχονται Ελλάδα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, gilbaba said: Εδώ κ 6 μήνες εχουν κόψει την ανανέωση με paypal. Ξέρει κανείς "παραθυράκι" ? (μόνο για paypal, μην μπαίνετε στον κόπο για πιστωτικές κλπ) Δυστυχώς κάτι τύπου paysafe resellers δεν δέχονται Ελλάδα! Αγορά προ-πληρωμένης κάρτας από μάρκετ (τα λιντλ έχουν στο ταμείο). Την πρόσθετης στο id toy κινητού και πληρώνεις από αυτό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου γνωριζει κανεις αν τα 100 λεπτα του CU Stay On εχουν χρεωση ανα τριλεπτο, λεπτο ή δευτερολεπτο;; 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, HEO said: γνωριζει κανεις αν τα 100 λεπτα του CU Stay On εχουν χρεωση ανα τριλεπτο, λεπτο ή δευτερολεπτο;; Έχουν ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά, ρώτησα στο chat. 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 1 hour ago, dasnowy said: Έχουν ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά, ρώτησα στο chat. 33 κλήσεις των 3 λεπτων για 12 μηνες 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 55 minutes ago, VIPdriver said: 33 κλήσεις των 3 λεπτων για 12 μηνες Ττττσσσσ.... Μαθηματικός!!! Όχι αστεία... 😉😉😁😁😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, konstantinos77 said: Ττττσσσσ.... Μαθηματικός!!! Όχι αστεία... 😉😉😁😁😂😂 Τι θα κάνατε χωρίς εμένα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου Just now, VIPdriver said: Τι θα κάνατε χωρίς εμένα... Στην Vodaofone πες το... Μπας και σε πάρει με καλό μάτι... 😉😉 Όχι σε εμένα... Εγώ ξέρεις εξάλλου πόσο πολύ σε αγαπάω!!! 😁😁🥰🥰😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 1 hour ago, konstantinos77 said: Στην Vodaofone πες το... Μπας και σε πάρει με καλό μάτι... 😉😉 Όχι σε εμένα... Εγώ ξέρεις εξάλλου πόσο πολύ σε αγαπάω!!! 😁😁🥰🥰😂😂 Vodafone can't afford me... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts