konstantinos77 Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 (edited) 8 minutes ago, VIPdriver said: Με αδικείς! Σε πολλούς έχω πει να πάνε βονταφον για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και για τις προσφορές! Άσεεε ρεεε... 😂😂😂 Που σε αδικώ... 😉😉😂😂 Δεν μπορείς να διατυμπανίζεις συνέχεια ανακρίβειες του τύπου "Τα μονοψήφια downloads"... 😉😉😂😂 Το έχουμε εμπεδώσει χρόνια τώρα τουλάχιστον εδώ μέσα! Έχεις πρόβλημα εκεί που βρίσκεσαι! ΟΚ τελείωσε... Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... 😉 Και εγώ έχω ανεβάσει screenshots με μετρήσεις με Τριψήφια νούμερα Downloads!! 😂😂 Και ο KING στα έχει πει και το πόσο ευχαριστημένος έχει μείνει σε σύγκριση με το Τέλειο Δίκτυο της 🐛!!! 😉😉😂😂 Σου είπα πριν... Επιλεκτική μνήμη... 😉😉😂😂 Ελπίζω να μην το ξανά συζητήσουμε... ~5 χρόνια αυτό γίνεται... Edited October 22, 2025 by konstantinos77 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 1 hour ago, konstantinos77 said: όπως και κάθε σοβαρός άνθρωπος.. Απορώ εσύ πώς (ως σοβαρός) είσαι ακόμα εδώ... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 Just now, cu2goup said: Απορώ εσύ πώς (ως σοβαρός) είσαι ακόμα εδώ... Στα λόγια μου έρχεσαι!!! 😂😂😂😉😉 Για να σου λύσω την απορία, μην μείνεις με αυτή είναι κρίμα!!! 😁😁 Μόνο για ενημερώνομαι για τις προσφορές!! 😁😁😉😉 Αν σας αφήσω να λέτε ότι σας κατέβει θα γίνει Τελείως ΤΟ ΚΟΥΒΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ εδώ μέσα!!! 😉😉😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 6 minutes ago, konstantinos77 said: Στα λόγια μου έρχεσαι!!! 😂😂😂😉😉 Για να σου λύσω την απορία, μην μείνεις με αυτή είναι κρίμα!!! 😁😁 Μόνο για ενημερώνομαι για τις προσφορές!! 😁😁😉😉 Αν σας αφήσω να λέτε ότι σας κατέβει θα γίνει Τελείως ΤΟ ΚΟΥΒΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ εδώ μέσα!!! 😉😉😂😂😂 Ενώ οι άλλοι σοβαροί που φεύγουν δεν έχουν το φιλότιμο να κάτσουν να υποστηρίξουν την εταιρεία 😉😉😉 Και αναγκάστηκες να το σηκώσεις όλο αυτό μόνος σου.. 😂😂😂😂 Σου χρωστάει πολλά η κοινωνία να το ξέρεις.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 2 minutes ago, cu2goup said: Ενώ οι άλλοι σοβαροί που φεύγουν δεν έχουν το φιλότιμο να κάτσουν να υποστηρίξουν την εταιρεία 😉😉😉 Και αναγκάστηκες να το σηκώσεις όλο αυτό μόνος σου.. 😂😂😂😂 Σου χρωστάει πολλά η κοινωνία να το ξέρεις.. Ααααχχχ... Αυτή η αίσθηση του Χούμορ σου... Με σκοτώνει!!! 😁😁😂😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 (edited) Το καλύτερο χούμορ το έχουν οι φανς της μαύρης εταιρίας με τις επενδύσεις των εκατομμυρίων ΥΓ: Πειτε μου εναν τροπο να στειλω 2 σμσ με μηδέν υπόλοιπο απο cu. Δεν με αφηνει ουτε refill ουτε credit button. Edited October 22, 2025 by VIPdriver 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 3 ώρες πριν, VIPdriver said: ΥΓ: Πειτε μου εναν τροπο να στειλω 2 σμσ με μηδέν υπόλοιπο απο cu. Δεν με αφηνει ουτε refill ουτε credit button. Αν υπάρχει η δυνατότητα rcs 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 Καλημέρα στην παρέα! Για μένα, το μεγάλο πρόβλημα της εταιρείας, δεν είναι οι ταχύτητες. Εντάξει, το "μονοψήφια downloads" το θεωρώ λίγο υπερβολικό, πιο ρεαλιστικό θεωρώ το "ασταθή downloads που συχνά πέφτουν σε μονοψήφια". Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η πολιτική "κράχτης, αρπαχτή και μετά, ανώμαλη προσγείωση" της εταιρείας. Πόσα πακέτα, προσφορές και υπηρεσίες έδωσε ανά καιρούς, που ήταν κυριολεκτικά εκτός συναγωνισμού και τα σκότωσε ξαφνικά? Αποκορύφωμα, το CU Liquid. Το έδωσε, το διαφήμιζε σε ενοχλητικό βαθμό (θυμάμαι, ρωτούσα στο chat για κάτι άσχετο και μου έλεγαν, "να σας ενημερώσουμε για το νέο μας πρόγραμμα, το CU Liquid, που ήρθε για να αλλάξει για πάντα τα δεδομένα στην καρτοκινητή" (το "για πάντα" μου άρεσε!). Και ξαφνικά, μόλις το συνηθίσαμε (και ναι, γιατί όχι, το αγαπήσαμε), ήρθε ο ξαφνικός θάνατος. Χωρίς λόγο, χωρίς να έχει προηγηθεί η σταδιακή "εγκατάλειψη" που συμβαίνει σχεδόν πάντα, πριν από την κατάργηση ενός προϊόντος/υπηρεσίας. Δυστυχώς, ενώ το νέο "CU στο φουλ" παρουσιάζει ενδιαφέρον (ακόμη και αν στην παρούσα φάση δεν συμφέρει σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό), είμαι πλέον απολύτως βέβαιος, πως μόλις το συνηθίσουν οι χρήστες, θα το καταργήσει ξαφνικά ένα ωραίο πρωί. Αυτή είναι η διαφορά με την Cosmote. Εδώ ένα πακετάκι των 3€ έβγαλε η Frog πριν οκτακόσια χρόνια, όλα τα πακέτα όλων των εταιρειών έχουν φτάσει (τιμολογιακά) στο Θεό και η Frog, εξακολουθεί να έχει διαθέσιμο αυτό το φθηνό, "ταπεινό" πακετάκι. Δεν μου αρέσουν οι φανμποϊσμοί. Ωστόσο, εξακολουθώ να προτιμώ και να στηρίζω την Cosmote, για τους λόγους που προανέφερα, καθώς και για τις (πολύ μεγαλύτερες και πιο σταθερές) ταχύτητες. Όταν (και αν) θα έχουμε μία "ωριμότερη" Vodafone, με αναβαθμισμένες ταχύτητες, σταθερότερη πολιτική και περισσότερο (έμπρακτο) σεβασμό στις ανάγκες και στις προτεραιότητες των συνδρομητών, εννοείται πως και εγώ θα είμαι εδώ. 8 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 1 hour ago, Mad_Scientist said: Καλημέρα στην παρέα! Για μένα, το μεγάλο πρόβλημα της εταιρείας, δεν είναι οι ταχύτητες. Εντάξει, το "μονοψήφια downloads" το θεωρώ λίγο υπερβολικό, πιο ρεαλιστικό θεωρώ το "ασταθή downloads που συχνά πέφτουν σε μονοψήφια". Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η πολιτική "κράχτης, αρπαχτή και μετά, ανώμαλη προσγείωση" της εταιρείας. Πόσα πακέτα, προσφορές και υπηρεσίες έδωσε ανά καιρούς, που ήταν κυριολεκτικά εκτός συναγωνισμού και τα σκότωσε ξαφνικά? Αποκορύφωμα, το CU Liquid. Το έδωσε, το διαφήμιζε σε ενοχλητικό βαθμό (θυμάμαι, ρωτούσα στο chat για κάτι άσχετο και μου έλεγαν, "να σας ενημερώσουμε για το νέο μας πρόγραμμα, το CU Liquid, που ήρθε για να αλλάξει για πάντα τα δεδομένα στην καρτοκινητή" (το "για πάντα" μου άρεσε!). Και ξαφνικά, μόλις το συνηθίσαμε (και ναι, γιατί όχι, το αγαπήσαμε), ήρθε ο ξαφνικός θάνατος. Χωρίς λόγο, χωρίς να έχει προηγηθεί η σταδιακή "εγκατάλειψη" που συμβαίνει σχεδόν πάντα, πριν από την κατάργηση ενός προϊόντος/υπηρεσίας. Δυστυχώς, ενώ το νέο "CU στο φουλ" παρουσιάζει ενδιαφέρον (ακόμη και αν στην παρούσα φάση δεν συμφέρει σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό), είμαι πλέον απολύτως βέβαιος, πως μόλις το συνηθίσουν οι χρήστες, θα το καταργήσει ξαφνικά ένα ωραίο πρωί. Αυτή είναι η διαφορά με την Cosmote. Εδώ ένα πακετάκι των 3€ έβγαλε η Frog πριν οκτακόσια χρόνια, όλα τα πακέτα όλων των εταιρειών έχουν φτάσει (τιμολογιακά) στο Θεό και η Frog, εξακολουθεί να έχει διαθέσιμο αυτό το φθηνό, "ταπεινό" πακετάκι. Δεν μου αρέσουν οι φανμποϊσμοί. Ωστόσο, εξακολουθώ να προτιμώ και να στηρίζω την Cosmote, για τους λόγους που προανέφερα, καθώς και για τις (πολύ μεγαλύτερες και πιο σταθερές) ταχύτητες. Όταν (και αν) θα έχουμε μία "ωριμότερη" Vodafone, με αναβαθμισμένες ταχύτητες, σταθερότερη πολιτική και περισσότερο (έμπρακτο) σεβασμό στις ανάγκες και στις προτεραιότητες των συνδρομητών, εννοείται πως και εγώ θα είμαι εδώ. Πολύ σωστό ποστ και να προσθέσω οτι η κοσμοτέ τώρα γιγαντώνεται με την Τ-mobile, που σημαίνει οτι έχουμε να δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα. Απο την άλλη η βονταφον πουλάει τις θυγατρικές της στην Ευρώπη, κίνηση που δείχνει οικονομική στενότητα. Το βατραχάκι είναι απλά ασύγκριτο στην κατηγορία του. Παλαιότερα υπήρχε ένας ανταγωνισμός με την Q αλλά η wind-nova νόμιζε οτι εαν το ακριβύνει θα πάνε όλοι συμβολαια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 Θα πάω ταξίδι στην Σαουδική Αραβία, τι πακέτο μπορώ να ενεργοποιήσω για να έχω ίντερνετ εκεί; Στο weekly travel pack δεν συμπεριλαμβάνεται η χώρα. 2 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 (edited) 33 minutes ago, GR.04 said: Θα πάω ταξίδι στην Σαουδική Αραβία, τι πακέτο μπορώ να ενεργοποιήσω για να έχω ίντερνετ εκεί; Στο weekly travel pack δεν συμπεριλαμβάνεται η χώρα. θα μπεις εδω και θα αγορασεις μια e-sim https://esimdb.com/saudi-arabia αν δεν υποστηριζει το κινητο σου e-sim δες την https://www.9esim.com υπαρχουν και αλλες εταιρειες επισης στο ali υπαρχουν φθηνοι κλωνοι (δουλευουν ΟΚ απο οτι εχω δοκιμασει) δεν νομιζω οτι η voda και οι αλλες ελληνικες εταιρειες να εχουν καμμια καλη και φθηνη επιλογη για εκει που πας να σημειωσω οτι για την λυση 9esim που προτεινω βεβαιωσου οτι ειναι συμβατη με την συσκευη σου πριν την αγορασεις, αλλοιως ρισκαρεις 🙂 Edited October 23, 2025 by HEO 1 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 Μου ήρθε ένα sms στο CU μου απο υπουργείο μεταφορών Μου έχει έρθει και στο Q που έχω Έχει έρθει και στο βονταφον του αδελφού μου 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 2 minutes ago, Dimitris_15 said: Μου ήρθε ένα sms στο CU μου απο υπουργείο μεταφορών Μου έχει έρθει και στο Q που έχω Έχει έρθει και στο βονταφον του αδελφού μου Μια χαρά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 On 21/10/2025 at 1:15 ΜΜ, marios239 said: Καλησπέρα! Βγαίνω λίγο off-topic, αλλά νομίζω δεν πειράζει. Κλασική έλλειψη προσβασιμότητας στην Ελλαδάρα... Είμαι κι εγώ τυφλός, και η κατάσταση συνεχίζει να είναι απελπιστική σε κάποια site παρά το νόμο της ΕΕ. Ως συμπλήρωμα του post του @VIPdriver τα γράφω αναλυτικά παρακάτω: COSMOTE NEO: Με 16€ δίνει 7 GB, απεριόριστα λεπτά και 2000 SMS Με 19€ δίνει 10 GB, απεριόριστα λεπτά και 2000 SMS Με 21€ δίνει 50 GB, απεριόριστα λεπτά και 2000 SMS Με 33€ δίνει απεριόριστα GB (χωρίς κόφτη), απεριόριστα λεπτά και 2000 SMS Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν, και τα GB διπλασιάζονται εάν πληρώνεις με payzy CU ΣΤΟ ΦΟΥΛ: Με 16€ δίνει 16 GB, απεριόριστα λεπτά και 300 SMS. Δώρο κουπόνι για τα καταστήματα Vodafone αξίας 2€ και για το efood αξίας 1€. Με 20€ δίνει 25 GB, απεριόριστα λεπτά και 300 SMS. Δώρο κουπόνι για τα καταστήματα Vodafone αξίας 3.5€ και για το efood αξίας 1.5€. Επίσης δώρο το Vodafone TV Start. Με 33€ δίνει απεριόριστα GB (με πτώση ταχύτητας στα 4 Mbps μετά τη χρήση 300 GB), απεριόριστα λεπτά και απεριόριστα SMS. Δώρο κουπόνι για τα καταστήματα Vodafone αξίας 12€ και για το efood αξίας 5€. Επίσης δώρο το Vodafone TV Start. Επιπλέον δώρο απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 2,5GB για τις πρώτες 5 μέρες της ένταξης σου στο CU ΣΤΟ ΦΟΥΛ. Αυτά! Τα έγραψα οσο πιο αναλυτικά μπορούσα! Εγω να προσθέσω ότι τα πακέτα COSMOTE NEO, οταν η πληρωμή γίνεται μέ PAYZY διπλασιαζονται τα data σε κάθε πακέτο....εγω χρησιμοποιώ το πακέτο με τα 21 ε, και μου δίνει συνολο 100 γιγα, +οτι υπολοιπο μενει απο τον προηγούμενο μήνα.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 ενημερωτικα: με πηρε τηλεφωνο (2168083810) μια κυρια απο voda ειπε οτι μου προσφερουν στο καρτοκινητο μου voda καποια GB απειρο χρονο SMS και μια καρτα 10 ευρω τον μηνα δωρο προυποθεση να φερω στην voda απο αλλο δικτυο ενα νουμερο και να το κανω συμβολαιο με καπου 12 ευρω τον μηνα και θα εχει και αυτο GB και απειρο χρονο και SMS η προσφορα φαηνκε καλη της ειπα να μου στειλει την προσφορα σε e-mail να την δω καθοτι οταν πηρε ημουν πολυ απασχολημενος και εν θερμω δεν μπορω να αποφασισω αρνηθηκε μονο προφορικα ειπε και αναγκαστικα την ευχαριστησα και το εκλεισα 4 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 1 hour ago, HEO said: αρνηθηκε μονο προφορικα ειπε και αναγκαστικα την ευχαριστησα και το εκλεισα Δεν έχεις ηχογράφηση κλήσεων? Τα ακούς μετά με την ησυχία σου. Πάντως κοσμοτέ δίνει όλα απεριόριστα με 13€ χωρίς ΣΜΣ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 Καλά έκανε ο φίλος και δεν δέχτηκε. Καλή προσφορά, αλλά εαν δεν υπάρχει γραπτώς, μπορει να ειναι αλλο και να του πουν οτι δεν κατάλαβε καλά στο τηλ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 1 hour ago, VIPdriver said: Καλά έκανε ο φίλος και δεν δέχτηκε. Καλή προσφορά, αλλά εαν δεν υπάρχει γραπτώς, μπορει να ειναι αλλο και να του πουν οτι δεν κατάλαβε καλά στο τηλ. Εννοείται πρέπει να είναι γραπτά τα πάντα!!!!Τα γραπτά μένουν εξάλλου!!!! Πάντως από ότι βλέπω ακόμα δεν έχει προσφορά data για την 28η Οκτωβρίου 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Δεν έχεις ηχογράφηση κλήσεων? Τα ακούς μετά με την ησυχία σου. Πάντως κοσμοτέ δίνει όλα απεριόριστα με 13€ χωρίς ΣΜΣ. Α ηθελε αναντηση αμεσα, εκεινη την στιγμη, εν θερμω ειναι παντα η χειροτερη αποφαση Β δεν μιλαμε για ενα νουμερο αλλα για δυο ενα που ειναι καρτοκινητο φοιτιτικο CU (αυτο που με πηρε) και θα ειχε τα μπονους + 10 ευρω καρτα καθε μηνα που θα ανανεωνε την ημερομηνια ληξης αρα δεν θα ηθελέ ταισμα ...[ισα-ισα εν δυναμει θα μπορουσε να με ταισει με efood :) ] και το αλλο που θα εφερνα φοτητοτητα που θα ηταν συμβολαιο και θα ειχε τα μπονους του αλλα θα το πληρωνα 12 ευρω τον μηνα χοντρικα 12-10 = 2 ευρω για 2 νουμερα το μηνα καθολου ασχημα γεννατε το ερωτημα πως ηξερε οτι εχω και αλλα κινητα σε αλλο δικτυο ηξερε το ονομα μου και ειπε οτι επιλεκτικα βασει του ΑΦΜ μου, προφανως εκανε λιγο ψαξιμο πριν με παρει εν ολιγοις παιζουν διαφορες προσφορες 😁 Edited October 24, 2025 by HEO 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 1 ώρα πριν, HEO said: Α ηθελε αναντηση αμεσα, εκεινη την στιγμη, εν θερμω ειναι παντα η χειροτερη αποφαση Β δεν μιλαμε για ενα νουμερο αλλα για δυο ενα που ειναι καρτοκινητο φοιτιτικο CU (αυτο που με πηρε) και θα ειχε τα μπονους + 10 ευρω καρτα καθε μηνα που θα ανανεωνε την ημερομηνια ληξης αρα δεν θα ηθελέ ταισμα ...[ισα-ισα εν δυναμει θα μπορουσε να με ταισει με efood 🙂] και το αλλο που θα εφερνα φοτητοτητα που θα ηταν συμβολαιο και θα ειχε τα μπονους του αλλα θα το πληρωνα 12 ευρω τον μηνα χοντρικα 12-10 = 2 ευρω για 2 νουμερα το μηνα καθολου ασχημα γεννατε το ερωτημα πως ηξερε οτι εχω και αλλα κινητα σε αλλο δικτυο ηξερε το ονομα μου και ειπε οτι επιλεκτικα βασει του ΑΦΜ μου, προφανως εκανε λιγο ψαξιμο πριν με παρει εν ολιγοις παιζουν διαφορες προσφορες 😁 Είναι κλασική τακτική πώλησης ο περιορισμένος χρόνος 🙂 Κατά τα άλλα, δεν θα ανησυχούσα πολύ για το ότι δεν στέλνει άμεσα κάτι γραπτά, ισχύει πάντα αναίτια υπαναχώρηση εντός 14 ημερών για όλες τις αγορές από απόσταση. Εξάλλου συνήθως τηρούν τα συμφωνηθέντα, και φαίνονται και στο συμβόλαιο που στέλνουν. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 (edited) 15 ώρες πριν, HEO said: ενημερωτικα: με πηρε τηλεφωνο (2168083810) μια κυρια απο voda ειπε οτι μου προσφερουν στο καρτοκινητο μου voda καποια GB απειρο χρονο SMS και μια καρτα 10 ευρω τον μηνα δωρο προυποθεση να φερω στην voda απο αλλο δικτυο ενα νουμερο και να το κανω συμβολαιο με καπου 12 ευρω τον μηνα και θα εχει και αυτο GB και απειρο χρονο και SMS η προσφορα φαηνκε καλη της ειπα να μου στειλει την προσφορα σε e-mail να την δω καθοτι οταν πηρε ημουν πολυ απασχολημενος και εν θερμω δεν μπορω να αποφασισω αρνηθηκε μονο προφορικα ειπε και αναγκαστικα την ευχαριστησα και το εκλεισα 5 GB δεδομένα σε μάς και 12,5 € στο συμβόλαιο του άλλου μέλους. Και 6000 SMS (γελάμε εδώ). Με κάλεσαν και μένα. Edited October 25, 2025 by stark 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperDinos Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 9 ώρες πριν, minast said: Είναι κλασική τακτική πώλησης ο περιορισμένος χρόνος 🙂 Κατά τα άλλα, δεν θα ανησυχούσα πολύ για το ότι δεν στέλνει άμεσα κάτι γραπτά, ισχύει πάντα αναίτια υπαναχώρηση εντός 14 ημερών για όλες τις αγορές από απόσταση. Εξάλλου συνήθως τηρούν τα συμφωνηθέντα, και φαίνονται και στο συμβόλαιο που στέλνουν. Το καλοκαίρι έκανα συμβόλαιο σε σταθερό με την προσφορά που έδινε λεπτά, data και 10€ στο CU κάθε μήνα. Αφού συμφώνησα στην προσφορά και έδωσα τα στοιχεία μου, ο πωλητής μου διάβασε ξανά όλες τις παροχές για το σταθερό και το κινητό μαζί με τα στοιχεία μου ώστε να είναι όλα ηχογραφημένα στην κλήση. Μετά ήρθε και το συμβόλαιο το οποίο έπρεπε να συμφωνήσω ότι είναι σωστό. Βέβαια, το συμβόλαιο αναφέρει μόνο τις παροχές στο σταθερό και όχι τα έξτρα στο κινητό. ΥΓ1: Χαζομάρα που δεν έκανα ηχογράφηση την κλήση. ΥΓ2: Ποτέ δε θα συμφωνήσω σε ό,τι θέλουν να πωλήσουν στην πρώτη κλήση. Αν με ενδιαφέρει τους λέω καλέστε με ξανά σε 3-4 μέρες ώστε να έχω χρόνο να δω αν αυτό που προσφέρουν όντως αξίζει. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, stark said: 5 GB δεδομένα σε μάς και 12,5 € στο συμβόλαιο του άλλου μέλους. Και 6000 SMS (γελάμε εδώ). Με κάλεσαν και μένα. 38 minutes ago, SuperDinos said: Το καλοκαίρι έκανα συμβόλαιο σε σταθερό με την προσφορά που έδινε λεπτά, data και 10€ στο CU κάθε μήνα. Αφού συμφώνησα στην προσφορά και έδωσα τα στοιχεία μου, ο πωλητής μου διάβασε ξανά όλες τις παροχές για το σταθερό και το κινητό μαζί με τα στοιχεία μου ώστε να είναι όλα ηχογραφημένα στην κλήση. Μετά ήρθε και το συμβόλαιο το οποίο έπρεπε να συμφωνήσω ότι είναι σωστό. Βέβαια, το συμβόλαιο αναφέρει μόνο τις παροχές στο σταθερό και όχι τα έξτρα στο κινητό. ΥΓ1: Χαζομάρα που δεν έκανα ηχογράφηση την κλήση. ΥΓ2: Ποτέ δε θα συμφωνήσω σε ό,τι θέλουν να πωλήσουν στην πρώτη κλήση. Αν με ενδιαφέρει τους λέω καλέστε με ξανά σε 3-4 μέρες ώστε να έχω χρόνο να δω αν αυτό που προσφέρουν όντως αξίζει. Εμένα με το συμβόλαιο μου έγραφε και αυτά στο μειλ.. άσχετα που το συμβόλαιο ήταν ακριβότερο και χωρίς φυσικά τις παροχές στο καρτοκινητό. Edited October 25, 2025 by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 Όσοι έχετε cu παροπλισμένα δείτε τα. Σε εμένα έβαλαν πάλι 60´ ομιλία και γίγα 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts