odim Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 23 ώρες πριν, kmpatra said: Έχει αναφερθεί και από άλλους εδώ και μάλιστα κάποιο μέλος μας είπε ότι δημιουργεί πρόβλημα η υπηρεσία αυτή στο volte και στο wifi calling, γι αυτό βαίνει προς κατάργηση. Από την πράσινη δεν έχει ακουστεί βέβαια τίποτα ακόμα. καταρχήν VoLTE δεν υποστηρίζει η vodafone,έχω το xiaomi 10T lite και το Realme GT master edition δεν μου το εμφανίζει σε καμιά συσκευή το VoLTE με vodafone,ενώ με cosmote και Nova είναι ενεργοποιημένο. 2 Παράθεση Cosmote Whats up (κύριο) - Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 6 minutes ago, odim said: καταρχήν VoLTE δεν υποστηρίζει η vodafone,έχω το xiaomi 10T lite και το Realme GT master edition δεν μου το εμφανίζει σε καμιά συσκευή το VoLTE με vodafone,ενώ με cosmote και Nova είναι ενεργοποιημένο. Το υποστηρίζει, απλά δε δείχνει το εικονίδιο. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 8 minutes ago, odim said: καταρχήν VoLTE δεν υποστηρίζει η vodafone,έχω το xiaomi 10T lite και το Realme GT master edition δεν μου το εμφανίζει σε καμιά συσκευή το VoLTE με vodafone,ενώ με cosmote και Nova είναι ενεργοποιημένο. Υποστηρίζει,επιβεβαιώνω όπως τα λέει ο Μάριος.. Ποτέ δεν μου το χει εμφανίσει αλλά έχει κανονικά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου (edited) εχει κανονικα volte και στα xiaomi, μονο που δεν δειχνει εικονοδιο μπορεις να κανεις μια απλη δοκιμη να παρεις τηλεφωνο εναν αριθμο και ενω χτυπαει να μπεις ιντερνετ εννοειτε με δεδομενα ανοικτα και οχι wifi Edited 30 Απριλίου by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Καλο μηνα σε ολους και Χρονια πολλα, Τα κλασικά φοιτικα δώρα 600' και 600MB για 1 μήνα μπήκαν δεν έγιναν για 20 μέρες όπου έλεγε η ανακοίνωση ελπίζω αυτό να συνεχιστεί έτσι 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Από 5 του μήνα είναι η αλλαγή όποτε θα δούμε τον Ιούνη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου (edited) Μετά την Cosmote τέλος και η προσφορά με τα απεριόριστα από το CU για νέους αριθμούς ή φορητοτητα...Συνεχίζει να ισχύει ο κωδικός CU200 με 200GB και unlimited λεπτά για 9 μήνες με 13€/μήνα. Edited 2 Μαΐου by George6633 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 32 minutes ago, George6633 said: Μετά την Cosmote τέλος και η προσφορά με τα απεριόριστα από το CU για νέους αριθμούς ή φορητοτητα...Συνεχίζει να ισχύει ο κωδικός CU200 με 200GB και unlimited λεπτά για 9 μήνες με 13€/μήνα. https://www.bestprice.gr/item/2160560059/riversong-jazz-l8-sp26g-hxeio-bluetooth-3w-gkri.html Αυτό είναι το ηχείο να ξέρετε.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Απο march madness εστειλαν το l6 jazz sp32 το οποιο αν και δεν αναφέρεται , εχει tws. @cu2goupΡωτησες στο chat και σου είπαν οτι δίνουν αυτο το μικρό? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου πριν απο λίγο έλαβα την κάρτα sim απο vodafone CU (μεταφορά αριθμού απο frog σε vodafone CU). Κάνοντας έναν έλεγχο σχετικά με την φορητότητα λαμβάνω τα παρακάτω: Ο τηλεφωνικός αριθμός: xxxxxxxxxx 1. Εξυπηρετείται από το δίκτυο: ΟΤΕ ΑΕ 2. Έχει από την ΕΕΤΤ εκχωρηθεί στο δίκτυο: VODAFONE-PANAFON 3. Βρίσκεται σε φορητότητα: ΝΑΙ Πρέπει να περιμένω για την ενεργοποίηση στην vodafone ή χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ (πχ είδα σε ένα video ότι πρέπει να βάλω την νέα sim και να καλέσω στο 1252; 2 Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 3 minutes ago, tempo said: πριν απο λίγο έλαβα την κάρτα sim απο vodafone CU (μεταφορά αριθμού απο frog σε vodafone CU). Κάνοντας έναν έλεγχο σχετικά με την φορητότητα λαμβάνω τα παρακάτω: Ο τηλεφωνικός αριθμός: xxxxxxxxxx 1. Εξυπηρετείται από το δίκτυο: ΟΤΕ ΑΕ 2. Έχει από την ΕΕΤΤ εκχωρηθεί στο δίκτυο: VODAFONE-PANAFON 3. Βρίσκεται σε φορητότητα: ΝΑΙ Πρέπει να περιμένω για την ενεργοποίηση στην vodafone ή χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ (πχ είδα σε ένα video ότι πρέπει να βάλω την νέα sim και να καλέσω στο 1252; Οδηγίες δεν έχει η κάρτα που παρέλαβες; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) 3 minutes ago, motoboots said: Οδηγίες δεν έχει η κάρτα που παρέλαβες; υπάρχουν οδηγίες που δεν αναφέρουν κάτι για κλήση στο 1252 ενώ αντίθετα στο qr code που παραπέμπουν οι οδηγίες αναφέρει την κλήση στο 1252! Edited 3 Μαΐου by tempo 2 Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 15αρικο κ εδώ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Δεκαπέντε είναι καλά Σε λίγο θα γίνει εικοσαρικο στρογγυλό 1 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Έχεις ( έσω) πληροφορίες; Θα βγω στα κανάλια! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 8 ώρες πριν, hercoulis said: 15αρικο κ εδώ. Είπαμε αγνοούμε τα μηνύματα από το CUoffer τέτοιο μήνυμα είχαν στείλει και στο @Inevar για δήθεν λήξη υπολιπου από CUoffer και δεν του ελιξαν τελικά 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 3 ώρες πριν, HEO said: Δεκαπέντε είναι καλά Σε λίγο θα γίνει εικοσαρικο στρογγυλό η ανανεωση απο 15€ αναφερεται ως προυποθεση για να παρει εξτρα 10 γιγα. Η φραγη αποφευγεται και με 13. Δεν εχει αλλαξει κατι 24 minutes ago, eridion25 said: Είπαμε αγνοούμε τα μηνύματα από το CUoffer τέτοιο μήνυμα είχαν στείλει και στο @Inevar για δήθεν λήξη υπολιπου από CUoffer και δεν του ελιξαν τελικά δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Δεν ληγει το υπολοιπο στους 2 μηνες και μπαινει φραγη στους 3? Σε μια περιπτωση αριθμου που δεν χρησιμοποιουσα,ναι, ειδα κι εγω καθυστερηση της φραγης, αλλα αν ο ανθρωπος το χρησιμοποιει το τηλεφωνο,να αγνοησει την ημερομηνια ληξης ή φραγης? 11 ώρες πριν, tempo said: πριν απο λίγο έλαβα την κάρτα sim απο vodafone CU (μεταφορά αριθμού απο frog σε vodafone CU). Κάνοντας έναν έλεγχο σχετικά με την φορητότητα λαμβάνω τα παρακάτω: Ο τηλεφωνικός αριθμός: xxxxxxxxxx 1. Εξυπηρετείται από το δίκτυο: ΟΤΕ ΑΕ 2. Έχει από την ΕΕΤΤ εκχωρηθεί στο δίκτυο: VODAFONE-PANAFON 3. Βρίσκεται σε φορητότητα: ΝΑΙ Πρέπει να περιμένω για την ενεργοποίηση στην vodafone ή χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ (πχ είδα σε ένα video ότι πρέπει να βάλω την νέα sim και να καλέσω στο 1252; με λιγα λογια, σου λεει οτι ειναι ακομα οτε, οτι εχεις αριθμο που πρωτα ηταν βονταφον (προφανως 694 ή 695). Περιμενεις να ενεργοποιηθεις απο την βονταφον. Πιθανον θα ερθει μηνυμα με την προγραμματισμενη ημερομηνια αλλαγης. Οταν χασει η σιμ της κοσμοτε το σημα, θα βαλεις την σιμ της βονταφον και θα καλεσεις 1252 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 11 ώρες πριν, kmpatra said: δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Δεν ληγει το υπολοιπο στους 2 μηνες και μπαινει φραγη στους 3? Σε μια περιπτωση αριθμου που δεν χρησιμοποιουσα,ναι, ειδα κι εγω καθυστερηση της φραγης, αλλα αν ο ανθρωπος το χρησιμοποιει το τηλεφωνο,να αγνοησει την ημερομηνια ληξης ή φραγης? Φραγή μπαίνει 1 μηνά μετά αφού λήξει το υπόλοιπό. Για παράδειγμα αν το υπόλοιπο σου λήγει σε 2 μήνες φραγή μπαίνει σε 3 μήνες αν όμως το υπόλοιπο λήγει σε 4 μήνες φραγή μπαίνει σε 5 μήνες. Παλιά στα φοιτητικά που το υπόλοιπο έληγε σε 6 μίνες φραγή έμπαινε σε 7 μήνες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου On 2/5/2025 at 10:24 ΜΜ, kmpatra said: Απο march madness εστειλαν το l6 jazz sp32 το οποιο αν και δεν αναφέρεται , εχει tws. @cu2goupΡωτησες στο chat και σου είπαν οτι δίνουν αυτο το μικρό? Η προσφορα για το ηχειο ξερετε αν ισχυει και αν γινει φορητοτητα σε φυσικο καταστημα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου On 2/5/2025 at 10:24 ΜΜ, kmpatra said: Απο march madness εστειλαν το l6 jazz sp32 το οποιο αν και δεν αναφέρεται , εχει tws. @cu2goupΡωτησες στο chat και σου είπαν οτι δίνουν αυτο το μικρό? Ξέχασα να σου απαντήσω.. δεν ρώτησα μου το στείλανε. 18 minutes ago, madmax said: Η προσφορα για το ηχειο ξερετε αν ισχυει και αν γινει φορητοτητα σε φυσικο καταστημα; Όχι δεν ισχύει από κατάστημα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Πρέπει Να είναι πολύ καλό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 48 minutes ago, cu2goup said: Ξέχασα να σου απαντήσω.. δεν ρώτησα μου το στείλανε. Πότε είχες κάνει την παραγγελία? Υποθετω πριν κανα μηνα? Γιατί μεσολάβησε ένα μικρό διάστημα στο οποίο δεν στέλναν ηχειο,τωρα το ξαναβαλαν. Θα ρωτήσω αύριο το chat να μου πουν αν στελνουν το μικροτερο παλι ή το sp32. Τρωγομαι να ζευγαρωσω το sp32 στο τζάμπα 😆 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 14 minutes ago, kmpatra said: Πότε είχες κάνει την παραγγελία? Υποθετω πριν κανα μηνα? Γιατί μεσολάβησε ένα μικρό διάστημα στο οποίο δεν στέλναν ηχειο,τωρα το ξαναβαλαν. Θα ρωτήσω αύριο το chat να μου πουν αν στελνουν το μικροτερο παλι ή το sp32. Τρωγομαι να ζευγαρωσω το sp32 στο τζάμπα 😆 Φαντάσου ότι έχω φύγει ήδη από το CU και μου ήρθε μέσα στη μεγάλη βδομάδα το ηχείο. Τώρα περιμένω υποτίθεται κι ένα airtag από March.. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Υπαρχει καπου αναφορά για tws στις οδηγίες σε αυτο που σου εστειλαν? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Η προσφορά που υπάρχει με €49 για ένα εξάμηνο ξέρετε αν θα τρέχει όλο το Μάιο; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts