cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 02:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:26 μμ 14 minutes ago, SuperDinos said: Καλησπέρα, Θέλω να κάνω φορητότητα ένα νούμερο για την προσφορά 6 μήνες/49€. Έχει πάρει κάποιος κάρτα να μου πει πόσες μέρες κάνουν να την στείλουν; Στο τσατ μου είπαν ότι θέλει το πολύ 3 μέρες. Αν την κάρτα δεν την ενεργοποιήσω αμέσως αλλά μετά από 4-5 μέρες που θα λήξει το πρόγραμμα από την παλιά υπάρχει θέμα; Ευχαριστώ Κοίταξε να δεις.. την φορητότητα κανονικά από τη στιγμή που την αιτήσαι, δεν μπορείς να την "φρενάρεις".. μίλα όμως με το ginecu@vodafone.com και ρώτησε αν γίνεται να ενεργοποιηθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Πέμπτη στις 05:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:09 μμ 2 ώρες πριν, cu2goup said: Κοίταξε να δεις.. την φορητότητα κανονικά από τη στιγμή που την αιτήσαι, δεν μπορείς να την "φρενάρεις".. μίλα όμως με το ginecu@vodafone.com και ρώτησε αν γίνεται να ενεργοποιηθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Κάποιος εδώ μέσα είχε αναφέρει ότι είχε συνεννοηθεί μαζί τους και περίμεναν και του έκαναν την φορητότητα στην ημερομηνία που τους είχε ζητήσει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 05:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:41 μμ 31 minutes ago, opmgls said: Κάποιος εδώ μέσα είχε αναφέρει ότι είχε συνεννοηθεί μαζί τους και περίμεναν και του έκαναν την φορητότητα στην ημερομηνία που τους είχε ζητήσει. Σίγουρα ήταν για το CU; Μήπως για το promo του free2go;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 05:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:57 μμ 13 minutes ago, cu2goup said: Σίγουρα ήταν για το CU; Μήπως για το promo του free2go;; Εκεί στα τμήμα του CU είναι πολύ συνεργάσιμοι. 2-3 φορές που έχω μιλήσει μαζί τους παλιότερα αυτό ειδα. 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 06:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:01 μμ 2 minutes ago, HEO said: Εκεί στα τμήμα του CU είναι πολύ συνεργάσιμοι. 2-3 φορές που έχω μιλήσει μαζί τους παλιότερα αυτό ειδα. Κι εγώ είχα κάνει αίτηση φορητότητας την τελευταία φορά.. και την άλλη μέρα βγήκε προσφορά με απεριόριστα.. τους έστειλα μήνυμα και μου το δώσανε κι εμένα το απεριόριστο παρόλο που τυπικά δεν το δικαιούμουν.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Πέμπτη στις 06:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:53 μμ 1 hour ago, cu2goup said: Σίγουρα ήταν για το CU; Μήπως για το promo του free2go;; Νομίζω CU ηταν. Δεν είμαι σίγουρος όμως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Παρασκευή στις 10:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:59 πμ Φέτος δεν είχε διαγωνισμό στις γιορτές όπως πέρσι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 11:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:04 πμ 4 minutes ago, aektzhs 1 said: Φέτος δεν είχε διαγωνισμό στις γιορτές όπως πέρσι @aektzhs 1 καλόμαθε η γριά στο μέλι... 😉😉😂😂😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Παρασκευή στις 12:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:17 μμ 1 hour ago, konstantinos77 said: @aektzhs 1 καλόμαθε η γριά στο μέλι... 😉😉😂😂😂 Καλόοο.. πάντα to the point τα σχόλια σου.!!😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 12:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:19 μμ 1 hour ago, aektzhs 1 said: Φέτος δεν είχε διαγωνισμό στις γιορτές όπως πέρσι Φέτος τα δώρα τα δώσανε μέσω Instagram.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 02:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:34 μμ Και τι δώρο... Δωραρα!!!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Παρασκευή στις 03:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:01 μμ 3 ώρες πριν, konstantinos77 said: @aektzhs 1 καλόμαθε η γριά στο μέλι... 😉😉😂😂😂 Φίλε πλέον έχω τα δεδομένα μου λείπει το IPhone 😅😅😅😅 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 06:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:16 μμ Η εφαρμογή του cu τι έπαθε; Πήγε εκκλησία; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 06:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:27 μμ 10 minutes ago, cu2goup said: Η εφαρμογή του cu τι έπαθε; Πήγε εκκλησία; Εντάξει έχω κλάψει...δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει και ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά αλλά με έκανες και γέλασα αρκετά μέρα που είναι 🤣🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 07:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:21 μμ 1 hour ago, cu2goup said: Η εφαρμογή του cu τι έπαθε; Πήγε εκκλησία; Μεγάλη Παρασκευή... Είναι κλειστά!!! 😉😉 Θα έπρεπε να το ξέρεις... 😉😉😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Παρασκευή στις 08:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:56 μμ (edited) Μπήκαν τα απεριόριστα από το διαγωνισμό του Instagram! Η διάρκεια του υπολοίπου ανανεώθηκε για 1+ χρόνο, άρα δεν είναι απαραίτητη η ανανέωση! Οι απεριόριστες παροχές στην ανάλυση πακέτων λήγουν επίσης στις 16/05/2026. Edited Παρασκευή στις 08:58 μμ by gpapas640 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 09:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:02 μμ 5 minutes ago, gpapas640 said: Μπήκαν τα απεριόριστα από το διαγωνισμό του Instagram! Η διάρκεια του υπολοίπου ανανεώθηκε για 1+ χρόνο, άρα δεν είναι απαραίτητη η ανανέωση! Οι απεριόριστες παροχές στην ανάλυση πακέτων λήγουν επίσης στις 16/05/2026. Ευτυχώς που έχουμε και εσένα και μας ενημερώνεις!!! 😋😋😂😂😂 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 09:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:06 μμ 9 minutes ago, gpapas640 said: Μπήκαν τα απεριόριστα από το διαγωνισμό του Instagram! Η διάρκεια του υπολοίπου ανανεώθηκε για 1+ χρόνο, άρα δεν είναι απαραίτητη η ανανέωση! Οι απεριόριστες παροχές στην ανάλυση πακέτων λήγουν επίσης στις 16/05/2026. Και σ' εμένα! Και δεν το πήρα χαμπάρι! 1 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 09:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:13 μμ 6 minutes ago, marios239 said: Και σ' εμένα! Και δεν το πήρα χαμπάρι! Τέτοια δώρα δεν περνάνε απαρατήρητα... 😂😂😉😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 09:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:14 μμ Just now, konstantinos77 said: Τέτοια δώρα δεν περνάνε απαρατήρητα... 😂😂😉😉 Έχει τον αριθμό ο αδερφός μου και δεν είχα λόγο να μπω στο app, οπότε άργησα 3 μέρες να το δω 😂 2 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 09:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:20 μμ 5 minutes ago, marios239 said: Έχει τον αριθμό ο αδερφός μου και δεν είχα λόγο να μπω στο app, οπότε άργησα 3 μέρες να το δω 😂 Ναι ρε... Σας Trollάρω... 😉😉😂😂😋😋 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 05:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:41 πμ Τεράστια μαγκιά της Βονταφον τα συγκεκριμένα δώρα. Να τα βλέπει ο ανταγωνισμός αυτά... 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 06:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:02 πμ 3 minutes ago, VIPdriver said: Τεράστια μαγκιά της Βονταφον τα συγκεκριμένα δώρα. Να τα βλέπει ο ανταγωνισμός αυτά... ..να τα βλέπει το καρτέλ αυτά.. είναι το πιο σωστό.. Άσε που τελικά παίζει να έδωσε φέτος λιγότερα unlimited από τα 1000 που έδινε στους διαγωνισμούς που δεν κάνει πλέον. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Χθες στς 09:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:14 πμ 12 ώρες πριν, konstantinos77 said: Ευτυχώς που έχουμε και εσένα και μας ενημερώνεις!!! 😋😋😂😂😂 Άντε χαθείς , ειρωνα! 🥳 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Χθες στς 09:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:23 πμ 3 ώρες πριν, cu2goup said: ..να τα βλέπει το καρτέλ αυτά.. είναι το πιο σωστό.. Άσε που τελικά παίζει να έδωσε φέτος λιγότερα unlimited από τα 1000 που έδινε στους διαγωνισμούς που δεν κάνει πλέον. Ούτε καν... Τα χίλια άτομα είχαν φτάσει και είχαν ξεπεράσει σε μόνο μία από τις 4 ημέρες που έδινε το συγκεκριμένο δώρο!! 😉 9 minutes ago, gpapas640 said: Άντε χαθείς , ειρωνα! 🥳 Ξύπνησες πουλάκι μου... 😋😋😂😂😂 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts