cu2goup Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Παιδιά το κουπόνι ΑΒ πώς πήγε σήμερα;; Τελειώσανε ή δίνει ακόμα; Εγώ πήρα από τις 6 το πρωί και δεν έχω εικόνα.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperDinos Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 6 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά το κουπόνι ΑΒ πώς πήγε σήμερα;; Τελειώσανε ή δίνει ακόμα; Εγώ πήρα από τις 6 το πρωί και δεν έχω εικόνα.. πήρα 18:10. το ξέχασα και ευτυχώς πρόλαβα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 24 minutes ago, SuperDinos said: πήρα 18:10. το ξέχασα και ευτυχώς πρόλαβα και εγω το ειχα ξεχασει ευτυχως ρε γατονια που το αναφερατε 😀 πηρα 2 πριν λιγο 19.45 3 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 17 minutes ago, HEO said: και εγω το ειχα ξεχασει ευτυχως ρε γατονια που το αναφερατε 😀 πηρα 2 πριν λιγο 19.45 Άρα καλά πάει.. δεν τελειώνουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 57 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά το κουπόνι ΑΒ πώς πήγε σήμερα;; Τελειώσανε ή δίνει ακόμα; Εγώ πήρα από τις 6 το πρωί και δεν έχω εικόνα.. Μόλις πήρα, κομπλέ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kelthroun Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 14/3/2025 at 5:20 ΜΜ, opmgls said: Α, φίλε το χούμε πει και άλλες φορές. Αυτό είναι μεγάλο μυστικό του κράτους και δεν είναι για όποιον και όποιον. Αλλά εμείς εδώ το ‘χουμε! Πάμε να δουμε… (που λέει και ο Κοσμάς, ο κος καθηγητής) Από την αρχική σελίδα του ΑΒ app πατάς είτε επάνω στο τετραγωνάκι με το νούμερο των πόντων σου, είτε διαλέγεις την κατηγορία πόντοι από το μενού στο κάτω μέρος της σελίδας Στην επόμενη σελίδα πατάς κάτω από το νούμερο των πόντων εκεί που γράφει "Κέρδισε έξτρα πόντους". Μετά πατάς στο τετραγωνάκι που γράφει Συνεργασίες. Μετά από την λίστα που εμφανίζει σκρολάρεις λίγο κάτω και πατάς εκεί που γράφει "CU Around". Στην επόμενη σελίδα εκεί που γράφει ¨Έχω κωδικό¨ το πατάς. Στην επόμενη σελίδα βάζεις τον κωδικό. Μετά σου βγάζει μαι εικόνα που δειχνει κάτι σαν κουπόνι 3€. Πρέπει να πατήσεις ξανά πάνω σε αυτό και να το διαλέξεις. Μετά από κάτω πατάς ενεργοποίηση και αμέσως γράφει κουπόνι ενεργό από την ημερομηνία της στιγμής που το ενεργοποίησες. Το κωδικό πρέπει να το βάλεις μέσα σε 24 ώρες από τότε που τον πήρες από την εφαρμογή CU. Τα κουπόνια δεν φαίνονται πουθενά, αλλά θα τα δει το σύστημα του ΑΒ αφού βγει τελικός λογαριασμός στο ταμείο. Τα κουπόνια προστίθενται οπότε μπορείς να περιμένεις να βάλεις και άλλα και μετά να κάνεις αγορές από 15€ και πάνω, αλλιώς δεν τα αφαιρεί τα κουπόνια από τον τελικό λογαριασμό. Τελευταία μέρα εξαργύρωσης Παρασκευή 31 Μαρτίου. Όλοι ευχόμαστε ότι θα παραταθεί αυτή η προσφορά. Για δυνατούς λύτες, όχι αστεία! Σας ευχαριστώ και τους δύο. Έχασα το χθεσινό κουπόνι και είμαι να σκάσω... Μια Πέμπτη μου μένει δλδ; Άντε να δούμε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου (edited) το smart pocket μπορει να χρησιμοπιθει στο super market e-fresh.gr; Edited 22 Μαρτίου by eridion25 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Μονο e-food. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου πότε κόπηκε το e-fresh.gr από το smart pocket γιατι πέρυσι υπήρχαν αναφορές ότι δούλευε στο e-fresh.gr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Εγώ έγραψα για e-food βασιζόμενος σε αυτό που βλέπω στη σελίδα της υπηρεσίας στην εφαρμογή. Αν ίσχυε για το άλλο δεν ξέρω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 1 ώρα πριν, eridion25 said: πότε κόπηκε το e-fresh.gr από το smart pocket γιατι πέρυσι υπήρχαν αναφορές ότι δούλευε στο e-fresh.gr Εδώ και περίπου ένα χρόνο, μαζί με όλους τους άλλους συνεργάτες του προγράμματος. Πλέον αποκλειστικά efood 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Είναι κάποιος που να πήρε τελικά τα απεριόριστα του Instagram;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 16 minutes ago, cu2goup said: Είναι κάποιος που να πήρε τελικά τα απεριόριστα του Instagram;; Για ποιά κλήρωση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Just now, VIPdriver said: Για ποιά κλήρωση; Γενικώς.. ψάχνω κάποιον να μου πει πώς να το κάνω γιατί είμαι άσχετος δεν είχα insta ως τώρα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 1 minute ago, cu2goup said: Γενικώς.. ψάχνω κάποιον να μου πει πώς να το κάνω γιατί είμαι άσχετος δεν είχα insta ως τώρα.. 28/3 13:00-15:00 είναι το επόμενο ποστ. Φτιαξε ενα προφιλ ινστα και θα σου πω τι και πως. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Just now, VIPdriver said: 28/3 13:00-15:00 είναι το επόμενο ποστ. Φτιαξε ενα προφιλ ινστα και θα σου πω τι και πως. Έφτιαξα.. έχω διαβάσει και τα βήματα αλλά δεν ξέρω πώς γίνονται τα βήματα αυτά. Κατάλαβες; Οπότε θα μιλήσουμε με pm στις 28/3 να μου λες να τα κάνω. Ευχαριστώ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Οχι pm παιδιά. Υπάρχουμε κ άλλοι άσχετοι με instagram εδώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Α) φτιαξτε εναν λογαριασμό instagram Β) διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού: https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/diagonismoi/oroi-proupotheseis-diagonismou-instagram-diagonismos-unlimited-data-lepta/?fbclid=PAY2xjawJOY7FleHRuA2FlbQIxMQABptJhX4D2MMH2r881fSaEjKnqdL4wEtL08eAxM09eqrNEo-5uTETBVgPUUA_aem_B6Q2NIgEsTDW1bTEq7EGvA Γ) την συγκεκριμένη ημερομηνία απο τις 13:00 εως τις 15:00 οσοι παρουν επιτυχώς μέρος, κερδίζουν. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) Υπόψιν ότι ο ίδιος διαγωνισμός τρέχει και στο tik tok της vodafone CU Edited 24 Μαρτίου by petrost8 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Όλοι κερδίζουν ή γίνεται κλήρωση? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) 5 minutes ago, EllinikoNisi said: Όλοι κερδίζουν ή γίνεται κλήρωση? ολοι κερδιζουν, ετσι λενε η ιστορια ειναι οτι αυτος ο διαγωνισμος ειναι τελευταιος καθοτι ο διαγωνισμος ληγει στις 31 Μαρτιου οποτε οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε.... 😃 PS. μην παρεξηγηθω, ο διαγωνισμος κραταει 2 ωρες στις 28 Μαρ οπως λεει η ανακοινωση που εβαλε ο vip o διαγωνισμος σαν συνολο ληγει στις 31 μαρ συμφωνα με τους ορους https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/diagonismoi/oroi-proupotheseis-diagonismou-instagram-diagonismos-unlimited-data-lepta/ Edited 24 Μαρτίου by HEO 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 2 minutes ago, HEO said: ολοι κερδιζουν, ετσι λενε Έτσι κάποιος έλεγε πως η προσφορά του free2go είναι για πάντα και μετά το μάζεψε.. 😉😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Μπειτε ινσταγκραμ κ δειτε τα προηγούμενα ποστς του διαγωνισμού και θα καταλαβετε τη διαδικασία. 1 minute ago, cu2goup said: Έτσι κάποιος έλεγε πως η προσφορά του free2go είναι για πάντα και μετά το μάζεψε.. 😉😂😂 Εδω ειναι βονταφονάρα όμως... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Το follow φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να γίνει στο δίωρο, απλώς θέλει να είσαι follower, έτσι δεν είναι? Αλλιώς κάνω unfollow και follow πάλι στο δίωρο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 3 minutes ago, kmpatra said: Το follow φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να γίνει στο δίωρο, απλώς θέλει να είσαι follower, έτσι δεν είναι? Αλλιώς κάνω unfollow και follow πάλι στο δίωρο Τώρα που το λες . Καλύτερα να κάνουμε το follow εκείνη τη στιγμή με όλα τα άλλα μαζί.. μην μας λένε πως δεν τα κάναμε σωστά. Εξάλλου δεν έχουμε και κάποιον να κέρδισε ώστε να μας πει τι και πώς ακριβώς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts