VIPdriver Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 4 minutes ago, cu2goup said: Ναι εμείς τα να πήραμε τα 3€ πάλι σήμερα για τον ΑΒ. Εσύ θα πάρεις από τις άλλες εταιρείες που έχεις τα 3@. Ναι βρε, το θέμα ειναι να μην δινει κατι με μισή καρδιά. Εαν ειναι να μας βγαζει την πιστη, καλυτερα να μην τα δινει. Εγω, λογω της συμπεριφορας τους, αφησα 2 νουμερα να πεθανουν και σε λιγο καιρο θα αφησω και άλλα 2 και θα μεινω με 1 μεχρι το καλοκαιρι και μαλλον θα το αφησω και εκεινο. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 3 minutes ago, VIPdriver said: Ναι βρε, το θέμα ειναι να μην δινει κατι με μισή καρδιά. Εαν ειναι να μας βγαζει την πιστη, καλυτερα να μην τα δινει. Εγω, λογω της συμπεριφορας τους, αφησα 2 νουμερα να πεθανουν και σε λιγο καιρο θα αφησω και άλλα 2 και θα μεινω με 1 μεχρι το καλοκαιρι και μαλλον θα το αφησω και εκεινο. Πολύτεκνος... 😂😂😂 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν εμενα ολα αυτα δεν μου κανουν καμμια εντυπωση οι εταιρειες ειναι υποστελεχωμενες και πολλες φορες το κουπι το τραβαει καποιος δυστυχισμενος "μαυρος" που τρωει ολη την δουλεια οσο κερδιζω και γεμιζω το στομαχι μου ΤΖΑΜΠΑ κανω το κοροιδο και αφηνω την γκρινια 🙂 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 hour ago, VIPdriver said: Ναι βρε, το θέμα ειναι να μην δινει κατι με μισή καρδιά. Εαν ειναι να μας βγαζει την πιστη, καλυτερα να μην τα δινει. Εγω, λογω της συμπεριφορας τους, αφησα 2 νουμερα να πεθανουν και σε λιγο καιρο θα αφησω και άλλα 2 και θα μεινω με 1 μεχρι το καλοκαιρι και μαλλον θα το αφησω και εκεινο. Εγώ πάλι νομίζω ότι όλες αυτές οι ταλαιπώριες.. είναι στο αίμα μας ημών των καρτοκινητών. Θα τη βγάλεις τζάμπα που λέει και ο φίλος @HEOαλλά θα σου βγάλουν το λάδι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 15 minutes ago, HEO said: οσο κερδιζω και γεμιζω το στομαχι μου ΤΖΑΜΠΑ κανω το κοροιδο και αφηνω την γκρινια 🙂 Αυτό το στομάχι πιααα... Πρέπει να έχει σκάσει!!! 😂😂😋😋 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 ώρα πριν, HEO said: εμενα ολα αυτα δεν μου κανουν καμμια εντυπωση οι εταιρειες ειναι υποστελεχωμενες και πολλες φορες το κουπι το τραβαει καποιος δυστυχισμενος "μαυρος" που τρωει ολη την δουλεια οσο κερδιζω και γεμιζω το στομαχι μου ΤΖΑΜΠΑ κανω το κοροιδο και αφηνω την γκρινια 🙂 Οταν μπουν τα 13€ δίνει για ομιλία ή θέλει να τα ξοδέψεις σε πακέτο ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Δινει cu shake με ομιλια ή data για 30 μέρες. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 hour ago, hercoulis said: Οταν μπουν τα 13€ δίνει για ομιλία ή θέλει να τα ξοδέψεις σε πακέτο ; οπως ειπε ο @kmpatra shake δινει 70 λεπτα σε τριλεπτα, αν σε βολευει ειναι ΟΚ προσωπικα πρωτιμω 15 ευρω που δινει 100 λεπτα, αν βαζεις 15 ευρω καθε μηνα (και τα τρως σε σουβλακια οπως εγω) σου μενουν τα λεπτα που γινονται rollover δηλαδη τα νεα προστιθενται στα παλια αν εισαι και φοιτητης εχεις και ΤΖΑΜΠΑ λιγο ιντερνετ για χαρα ... και το στομαχι γεματο 🙂 2 ώρες πριν, cu2goup said: Εγώ πάλι νομίζω ότι όλες αυτές οι ταλαιπώριες.. είναι στο αίμα μας ημών των καρτοκινητών. Θα τη βγάλεις τζάμπα που λέει και ο φίλος @HEOαλλά θα σου βγάλουν το λάδι. ισως καλυτερα να εχει την δυσκολια του γιατι αλλοιως θα πλακωσει η πλεμπα 😇 2 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Ναι βρε, το θέμα ειναι να μην δινει κατι με μισή καρδιά. Εαν ειναι να μας βγαζει την πιστη, καλυτερα να μην τα δινει. Εγω, λογω της συμπεριφορας τους, αφησα 2 νουμερα να πεθανουν και σε λιγο καιρο θα αφησω και άλλα 2 και θα μεινω με 1 μεχρι το καλοκαιρι και μαλλον θα το αφησω και εκεινο. Θα μείνεις με το νούμερο στο χέρι 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Τελικά βρε παιδιά με τον διαγωνισμό για το PS5 τι έγινε; είπαν ότι θα δημοσιοποιουσαν τους νικητές στο site αλλά δεν βλέπω κάτι. 2 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 26 minutes ago, teopanta1 said: Τελικά βρε παιδιά με τον διαγωνισμό για το PS5 τι έγινε; είπαν ότι θα δημοσιοποιουσαν τους νικητές στο site αλλά δεν βλέπω κάτι. Το εδωσαν στον CEO ως αποχαιρετιστήριο δώρο. 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 hour ago, HEO said: οπως ειπε ο @kmpatra shake δινει 70 λεπτα σε τριλεπτα, αν σε βολευει ειναι ΟΚ προσωπικα πρωτιμω 15 ευρω που δινει 100 λεπτα, αν βαζεις 15 ευρω καθε μηνα (και τα τρως σε σουβλακια οπως εγω) σου μενουν τα λεπτα που γινονται rollover δηλαδη τα νεα προστιθενται στα παλια αν εισαι και φοιτητης εχεις και ΤΖΑΜΠΑ λιγο ιντερνετ για χαρα ... και το στομαχι γεματο 🙂 ισως καλυτερα να εχει την δυσκολια του γιατι αλλοιως θα πλακωσει η πλεμπα 😇 Πάντως όπως μας τα γράφεις εδώ μέσα, με το φαγοπότι που κάνεις από το CU (σουβλάκια και μπύρες όλο τον χρόνο) σε λίγο δεν θα χωράς να περάσεις από τις πόρτες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 7 minutes ago, opmgls said: Πάντως όπως μας τα γράφεις εδώ μέσα, με το φαγοπότι που κάνεις από το CU (σουβλάκια και μπύρες όλο τον χρόνο) σε λίγο δεν θα χωράς να περάσεις από τις πόρτες. Καλά κάνει ο άνθρωπος. Απόθεμα για τις δύσκολες μέρες, χαζός είναι; 😉😜 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Ναι βρε, το θέμα ειναι να μην δινει κατι με μισή καρδιά. Εαν ειναι να μας βγαζει την πιστη, καλυτερα να μην τα δινει. Εγω, λογω της συμπεριφορας τους, αφησα 2 νουμερα να πεθανουν και σε λιγο καιρο θα αφησω και άλλα 2 και θα μεινω με 1 μεχρι το καλοκαιρι και μαλλον θα το αφησω και εκεινο. Επι τη ευκαιρία ας θυμηθούμε μια αθάνατη σκηνή ανθολογίας του παγκοσμίου σινεμα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 6 minutes ago, opmgls said: Επι τη ευκαιρία ας θυμηθούμε μια αθάνατη σκηνή ανθολογίας του παγκοσμίου σινεμα. Διαχρονικό έπος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 hour ago, opmgls said: Επι τη ευκαιρία ας θυμηθούμε μια αθάνατη σκηνή ανθολογίας του παγκοσμίου σινεμα. 57 minutes ago, johnny_htc said: Διαχρονικό έπος Πάντως αυτός πίσω από αυτόν που τους μάμησε... Ωραίο μωρό... Έμπαινα... 😂😂😋😋😉😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Ψιλοάσχετο αλλά να διευκρινίσουμε ότι στο Simply CU τα 15GB που δίνει κάθε μήνα ΔΕΝ κάνουν rollover. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 36 minutes ago, cu2goup said: Ψιλοάσχετο αλλά να διευκρινίσουμε ότι στο Simply CU τα 15GB που δίνει κάθε μήνα ΔΕΝ κάνουν rollover. Εεε ναι... Μην μας διακόπτεις από το θέμα μας... 😋😂😂😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Είστε σε τρομερή φόρμα παιδιά έκλαψα..!!😂😂😂 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 3 ώρες πριν, opmgls said: Πάντως όπως μας τα γράφεις εδώ μέσα, με το φαγοπότι που κάνεις από το CU (σουβλάκια και μπύρες όλο τον χρόνο) σε λίγο δεν θα χωράς να περάσεις από τις πόρτες. ειναι γεγονος οτι ειμαι καλοφαγας αλλα προσεχω την σιλουετα μου "παν μετρον αριστον", α σε δε που δεν θα αρεσω χοντρος στις γυναικες 🙂 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 52 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 52 λεπτά πριν 5 minutes ago, HEO said: "παν μετρον αριστον", α σε δε που δεν θα αρεσω χοντρος στις γυναικες 🙂 Πάντως μου αρέσει η "διευκρίνηση"... Έτσι να ξέρουμε τι μας γίνεται εδώ μέσα!! Μην έχουμε "απρόοπτα"... 😋😋😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts