Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω σε ποιες περιπτώσεις άνοιγε με 8€ ως 13€, εγω με 15€ το έβλεπα να ανοίγει.

Εγώ με 8 κανονικά και μετά liquid εποχή κλπ με 13. Που σκέφτομαι τώρα μήπως το κάνει σε αυτά που είχαν περάσει από liquid.

Edited by spiliot

Κάναμε την αίτηση για τον φίλο από φορητήτα cosmote σε cu με τον κωδικό cu 200 και δεν έχει άλλη επιλογή για κωδικό bring a friend.

Nova only Edge SA For Ever.. 

54 minutes ago, Antonio21 said:

Κάναμε την αίτηση για τον φίλο από φορητήτα cosmote σε cu με τον κωδικό cu 200 και δεν έχει άλλη επιλογή για κωδικό bring a friend.

δεν συνδυάζονται οι δύο προσφορές, ή βάζεις εκπτωτικό κωδικό ή bring a friend.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Μετά από επικοινωνία με το chat φαίνεται ότι το ηχείο που δίνουν είναι αυτό

Riversong L8 jazz grey

Καλύτερο μου φαίνεται από το setty της παλιότερης προσφοράς.

Edit ισως αυτο, με το ίδιο όνομα βγαίνουν δύο διαφορετικά ηχεία

https://eshop.globalsat.gr/en/riversong-bluetooth-speaker-jazz-l8-gray

Το 2ο ειναι

https://omvi.store/product/brands/riversong-en/belaide-column-riversong-jazz-l8-sp26/?lang=en

Edited by kmpatra

ολοκληρώθηκε η φορητότητα στην cu
μιλησα με το chat αμα μπορεσουν να περασουν πιο γρηγορα τις παροχες για να μην μεινω ξεκρέμαστος και το κανανε απευθειας. Ολα καλά για την ωρα

9 minutes ago, tasosathan said:

ολοκληρώθηκε η φορητότητα στην cu
μιλησα με το chat αμα μπορεσουν να περασουν πιο γρηγορα τις παροχες για να μην μεινω ξεκρέμαστος και το κανανε απευθειας. Ολα καλά για την ωρα

Welcome to the Club!!! 😉😋😂

"number": "CUinfo",
    "received": "2025-01-21 11:16:37",
    "body": "EXEIΣ 120MB AΠO TH MHNIAIA ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA. ΓIA ΠEPIΣΣOTEPA MB MΠEΣ ΣTO MY CU APP KAI ΠAPE 1GB ME 8,5E ΓIA 30 MEPEΣ!"

49 minutes ago, Bas said:

"number": "CUinfo",
    "received": "2025-01-21 11:16:37",
    "body": "EXEIΣ 120MB AΠO TH MHNIAIA ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA. ΓIA ΠEPIΣΣOTEPA MB MΠEΣ ΣTO MY CU APP KAI ΠAPE 1GB ME 8,5E ΓIA 30 MEPEΣ!"

Συμφόρηση θα πάθει το δίκτυο από τα πολλα data. Να προσέχεις μην κάψεις την συσκευή σου! :classic_biggrin:

Αναθεωρημένα & νέα πακέτα στο CU BigBang για φοιτητές.

Το 200άρι έγινε 600άρι (και δεν αναφέρει κάτι για "κόφτη").

Screenshot_20250122_125848_CU Big Bang.jpg

Screenshot_20250122_130848_CU Big Bang.jpg

1 ώρα πριν, johndouk said:

Αναθεωρημένα & νέα πακέτα στο CU BigBang για φοιτητές.

Το 200άρι έγινε 600άρι (και δεν αναφέρει κάτι για "κόφτη").

Screenshot_20250122_125848_CU Big Bang.jpg

Screenshot_20250122_130848_CU Big Bang.jpg

Τον κόφτη δεν τον αναφέρει επειδή αφορά όλη την καρτοκινητή.

Βέβαια καλό θα ήταν κάποιος να το δοκιμάσει να μας πει τι ισχύει ακριβώς.

Edit: ρώτησα στο τσατ. Ισχύει η ορθή χρήση κανονικά ΑΡΑ τα 300 πλήρη ταχύτητα και τα 300 στα 4! (Mbps) 😉

Edited by cu2goup

2 minutes ago, Zefir said:

Να τα βάλουν εκεί που ξέρουν τα 600gb.

Screenshot_2025-01-22-15-18-25-176_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-01-22-15-19-18-432_com.android.chrome.jpg

Σε ποια περιοχή; μου θυμίζει όπως είναι σπίτι μου αλλά με καλύτερο σήμα..λολ

Σε φορητήτα που τελικά δεν προχώρησε λόγω προσφοράς από τον άλλο πάροχο τα 13€ που πλήρωσαμε για την αίτηση πάνε χαμένα; 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

7 minutes ago, Antonio21 said:

Σε φορητήτα που τελικά δεν προχώρησε λόγω προσφοράς από τον άλλο πάροχο τα 13€ που πλήρωσαμε για την αίτηση πάνε χαμένα; 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Θα μιλήσεις με εξυπηρέτηση. Σου τα επιστρέφουν.

Στην εφαρμογή BigBang πως αλλάζω λογαριασμό; Δεν βλέπω να έχει κάπου να κάνω logout και μετά login με άλλο νούμερο. Ίσως μου διαφεύγει. Σιγουρα μπορώ να κάνω απεγκατάσταση και μετά επανεγκατάσταση αλλά θέλω να αλλάζω συχνά.

4 minutes ago, opmgls said:

Στην εφαρμογή BigBang πως αλλάζω λογαριασμό; Δεν βλέπω να έχει κάπου να κάνω logout και μετά login με άλλο νούμερο. Ίσως μου διαφεύγει. Σιγουρα μπορώ να κάνω απεγκατάσταση και μετά επανεγκατάσταση αλλά θέλω να αλλάζω συχνά.

Μπαίνεις στην εφαρμογή, πατάς στις τρεις γραμμές πάνω δεξιά και πας στο settings. Εκεί, πάλι πάνω δεξιά, θα σου βγάλει τον αριθμό σου κι ένα εικονίδιο κινητού. Πατάς στο εικονίδιο και σε ρωτάει αν θες να αποσυνδεθείς ή όχι.

4 minutes ago, costastro said:

Μπαίνεις στην εφαρμογή, πατάς στις τρεις γραμμές πάνω δεξιά και πας στο settings. Εκεί, πάλι πάνω δεξιά, θα σου βγάλει τον αριθμό σου κι ένα εικονίδιο κινητού. Πατάς στο εικονίδιο και σε ρωτάει αν θες να αποσυνδεθείς ή όχι.

Ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς σε έμενα δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο του κινητού. Πότε δεν το έχει εμφανίσει. Και στα δύο κινητά που έχω (motorola samsung). Είναι λίγο παλιά και τρέχουν Android 11 και 10 αντίστοιχα. Δεν με άφηνε να τραβήξω όυτε screenshot. Οπότε τράβηξα φωτο το ένα με το άλλο.

IMG_20250122_202640957.jpg

Just now, opmgls said:

Ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς σε έμενα δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο του κινητού. Πότε δεν το έχει εμφανίσει. Και στα δύο κινητά που έχω (motorola samsung). Είναι λίγο παλιά και τρέχουν Android 11 και 10 αντίστοιχα. Δεν με άφηνε να τραβήξω όυτε screenshot. Οπότε τράβηξα φωτο το ένα με το άλλο.

IMG_20250122_202640957.jpg

Κι εμένα σε τάμπλετ σάμσουνγκ δεν το εμφανίζει. Αντίθετα, μου το εμφανίζει στα κινητά τηλέφωνα!!! 

29 minutes ago, opmgls said:

σβυνεις ολα τα δεδομενα της εφαρμογης

οταν την ξαναξεκινησεις θα βαλεις τα στοιχεια που θελεις και θα συνδεθεις εκ νεου

ο φιλος που του εμφανιζει το μενου μηπως εχει iphone;;

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

19 minutes ago, HEO said:

οταν την ξαναξεκινησεις θα βαλεις τα στοιχεια που θελεις και θα συνδεθεις εκ νεου

ο φιλος που του εμφανιζει το μενου μηπως εχει iphone;;

Ναι iPhone έχω, αλλά θυμάμαι και σε άλλα κινητά μου το έβγαζε το εικονίδιο για την αποσύνδεση. Σε τάμπλετ σάμσουνγκ που χρησιμοποιώ τώρα, δεν μου το βγάζει. Κάνω απεγκατάσταση-εγκατάσταση.

25 minutes ago, HEO said:

Πως τα σβήνεις;  Από τις γενικές ρυθμίσεις του Android βρίσκω την εφαρμογή BigBang και κάνω Clear Storage και Clear Cashe;
Αυτό εννοείς;

Edited by opmgls