kmpatra Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Δεν ξέρω σε ποιες περιπτώσεις άνοιγε με 8€ ως 13€, εγω με 15€ το έβλεπα να ανοίγει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου (edited) Εγώ με 8 κανονικά και μετά liquid εποχή κλπ με 13. Που σκέφτομαι τώρα μήπως το κάνει σε αυτά που είχαν περάσει από liquid. Edited 19 Ιανουαρίου by spiliot 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Κάναμε την αίτηση για τον φίλο από φορητήτα cosmote σε cu με τον κωδικό cu 200 και δεν έχει άλλη επιλογή για κωδικό bring a friend. 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 54 minutes ago, Antonio21 said: Κάναμε την αίτηση για τον φίλο από φορητήτα cosmote σε cu με τον κωδικό cu 200 και δεν έχει άλλη επιλογή για κωδικό bring a friend. δεν συνδυάζονται οι δύο προσφορές, ή βάζεις εκπτωτικό κωδικό ή bring a friend. 3 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Σας ευχαριστώ πολύ! 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) Μετά από επικοινωνία με το chat φαίνεται ότι το ηχείο που δίνουν είναι αυτό Riversong L8 jazz grey Καλύτερο μου φαίνεται από το setty της παλιότερης προσφοράς. Edit ισως αυτο, με το ίδιο όνομα βγαίνουν δύο διαφορετικά ηχεία https://eshop.globalsat.gr/en/riversong-bluetooth-speaker-jazz-l8-gray Το 2ο ειναι https://omvi.store/product/brands/riversong-en/belaide-column-riversong-jazz-l8-sp26/?lang=en Edited 20 Ιανουαρίου by kmpatra 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε η φορητότητα στην cu μιλησα με το chat αμα μπορεσουν να περασουν πιο γρηγορα τις παροχες για να μην μεινω ξεκρέμαστος και το κανανε απευθειας. Ολα καλά για την ωρα 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 9 minutes ago, tasosathan said: ολοκληρώθηκε η φορητότητα στην cu μιλησα με το chat αμα μπορεσουν να περασουν πιο γρηγορα τις παροχες για να μην μεινω ξεκρέμαστος και το κανανε απευθειας. Ολα καλά για την ωρα Welcome to the Club!!! 😉😋😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου "number": "CUinfo", "received": "2025-01-21 11:16:37", "body": "EXEIΣ 120MB AΠO TH MHNIAIA ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA. ΓIA ΠEPIΣΣOTEPA MB MΠEΣ ΣTO MY CU APP KAI ΠAPE 1GB ME 8,5E ΓIA 30 MEPEΣ!" 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 49 minutes ago, Bas said: "number": "CUinfo", "received": "2025-01-21 11:16:37", "body": "EXEIΣ 120MB AΠO TH MHNIAIA ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA. ΓIA ΠEPIΣΣOTEPA MB MΠEΣ ΣTO MY CU APP KAI ΠAPE 1GB ME 8,5E ΓIA 30 MEPEΣ!" Συμφόρηση θα πάθει το δίκτυο από τα πολλα data. Να προσέχεις μην κάψεις την συσκευή σου! 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Αναθεωρημένα & νέα πακέτα στο CU BigBang για φοιτητές. Το 200άρι έγινε 600άρι (και δεν αναφέρει κάτι για "κόφτη"). 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, johndouk said: Αναθεωρημένα & νέα πακέτα στο CU BigBang για φοιτητές. Το 200άρι έγινε 600άρι (και δεν αναφέρει κάτι για "κόφτη"). Τον κόφτη δεν τον αναφέρει επειδή αφορά όλη την καρτοκινητή. Βέβαια καλό θα ήταν κάποιος να το δοκιμάσει να μας πει τι ισχύει ακριβώς. Edit: ρώτησα στο τσατ. Ισχύει η ορθή χρήση κανονικά ΑΡΑ τα 300 πλήρη ταχύτητα και τα 300 στα 4! (Mbps) 😉 Edited 22 Ιανουαρίου by cu2goup 2 1 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefir Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Να τα βάλουν εκεί που ξέρουν τα 600gb. 2 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 2 minutes ago, Zefir said: Να τα βάλουν εκεί που ξέρουν τα 600gb. Σε ποια περιοχή; μου θυμίζει όπως είναι σπίτι μου αλλά με καλύτερο σήμα..λολ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefir Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 3 minutes ago, elkons said: Σε ποια περιοχή; μου θυμίζει όπως είναι σπίτι μου αλλά με καλύτερο σήμα..λολ Κέντρο Κοζάνης..... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Σε φορητήτα που τελικά δεν προχώρησε λόγω προσφοράς από τον άλλο πάροχο τα 13€ που πλήρωσαμε για την αίτηση πάνε χαμένα; Σας ευχαριστώ πολύ. 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 7 minutes ago, Antonio21 said: Σε φορητήτα που τελικά δεν προχώρησε λόγω προσφοράς από τον άλλο πάροχο τα 13€ που πλήρωσαμε για την αίτηση πάνε χαμένα; Σας ευχαριστώ πολύ. Θα μιλήσεις με εξυπηρέτηση. Σου τα επιστρέφουν. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Zefir said: Να τα βάλουν εκεί που ξέρουν τα 600gb. αφού δεν ξέρουν... που παν τα τέσσερα (mbps) 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Στην εφαρμογή BigBang πως αλλάζω λογαριασμό; Δεν βλέπω να έχει κάπου να κάνω logout και μετά login με άλλο νούμερο. Ίσως μου διαφεύγει. Σιγουρα μπορώ να κάνω απεγκατάσταση και μετά επανεγκατάσταση αλλά θέλω να αλλάζω συχνά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 4 minutes ago, opmgls said: Στην εφαρμογή BigBang πως αλλάζω λογαριασμό; Δεν βλέπω να έχει κάπου να κάνω logout και μετά login με άλλο νούμερο. Ίσως μου διαφεύγει. Σιγουρα μπορώ να κάνω απεγκατάσταση και μετά επανεγκατάσταση αλλά θέλω να αλλάζω συχνά. Μπαίνεις στην εφαρμογή, πατάς στις τρεις γραμμές πάνω δεξιά και πας στο settings. Εκεί, πάλι πάνω δεξιά, θα σου βγάλει τον αριθμό σου κι ένα εικονίδιο κινητού. Πατάς στο εικονίδιο και σε ρωτάει αν θες να αποσυνδεθείς ή όχι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 4 minutes ago, costastro said: Μπαίνεις στην εφαρμογή, πατάς στις τρεις γραμμές πάνω δεξιά και πας στο settings. Εκεί, πάλι πάνω δεξιά, θα σου βγάλει τον αριθμό σου κι ένα εικονίδιο κινητού. Πατάς στο εικονίδιο και σε ρωτάει αν θες να αποσυνδεθείς ή όχι. Ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς σε έμενα δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο του κινητού. Πότε δεν το έχει εμφανίσει. Και στα δύο κινητά που έχω (motorola samsung). Είναι λίγο παλιά και τρέχουν Android 11 και 10 αντίστοιχα. Δεν με άφηνε να τραβήξω όυτε screenshot. Οπότε τράβηξα φωτο το ένα με το άλλο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Just now, opmgls said: Ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς σε έμενα δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο του κινητού. Πότε δεν το έχει εμφανίσει. Και στα δύο κινητά που έχω (motorola samsung). Είναι λίγο παλιά και τρέχουν Android 11 και 10 αντίστοιχα. Δεν με άφηνε να τραβήξω όυτε screenshot. Οπότε τράβηξα φωτο το ένα με το άλλο. Κι εμένα σε τάμπλετ σάμσουνγκ δεν το εμφανίζει. Αντίθετα, μου το εμφανίζει στα κινητά τηλέφωνα!!! 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) 29 minutes ago, opmgls said: Στην εφαρμογή BigBang πως αλλάζω λογαριασμό; Δεν βλέπω να έχει κάπου να κάνω logout και μετά login με άλλο νούμερο. Ίσως μου διαφεύγει. Σιγουρα μπορώ να κάνω απεγκατάσταση και μετά επανεγκατάσταση αλλά θέλω να αλλάζω συχνά. σβυνεις ολα τα δεδομενα της εφαρμογης οταν την ξαναξεκινησεις θα βαλεις τα στοιχεια που θελεις και θα συνδεθεις εκ νεου ο φιλος που του εμφανιζει το μενου μηπως εχει iphone;; Edited 22 Ιανουαρίου by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 19 minutes ago, HEO said: σβυνεις ολα τα δεδομενα της εφαρμογης οταν την ξαναξεκινησεις θα βαλεις τα στοιχεια που θελεις και θα συνδεθεις εκ νεου ο φιλος που του εμφανιζει το μενου μηπως εχει iphone;; Ναι iPhone έχω, αλλά θυμάμαι και σε άλλα κινητά μου το έβγαζε το εικονίδιο για την αποσύνδεση. Σε τάμπλετ σάμσουνγκ που χρησιμοποιώ τώρα, δεν μου το βγάζει. Κάνω απεγκατάσταση-εγκατάσταση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) 25 minutes ago, HEO said: σβυνεις ολα τα δεδομενα της εφαρμογης Πως τα σβήνεις; Από τις γενικές ρυθμίσεις του Android βρίσκω την εφαρμογή BigBang και κάνω Clear Storage και Clear Cashe; Αυτό εννοείς; Edited 22 Ιανουαρίου by opmgls 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts