Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 10:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:20 μμ (edited) On 3/1/2025 at 10:58 ΠΜ, Konsta_ntina said: Το έκαναν vodafone Thank you παίρνει κανονικά τον κωδικό. Οι ενεργοποιημένοι κωδικοί μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και την Παρασκευή 31/01/2025. Edited Τετάρτη στις 10:22 μμ by Antonio21 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. Τετάρτη στις 10:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:33 μμ Προσωπικές προσφορές του στυλ "ΒΑΛΕ ΚΑΡΤΑ ..." λαμβάνει κανείς ή τις κόψανε και αυτές; Σε 3 κινητά δεν έχει έρθει τπτ τους τελευταίους 3 μήνες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Τετάρτη στις 10:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:38 μμ 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Τελικά και η κοσμοτέ δεν ακούγεται καλά στο χωλ μου 3 ώρες πριν, elkons said: Wifi calling η λύση 🙂 Η αλλιώς "wifi halling" - για την συγκεκριμένη περίπτωση 😉 1 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Χθες στς 06:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:02 πμ 7 ώρες πριν, balkos said: Προσωπικές προσφορές του στυλ "ΒΑΛΕ ΚΑΡΤΑ ..." λαμβάνει κανείς ή τις κόψανε και αυτές; Σε 3 κινητά δεν έχει έρθει τπτ τους τελευταίους 3 μήνες. Μου ήρθε εμένα άκυρη. Λέει το υπόλοιπο λήγει στις 15/1 βάλε κάρτα μέχρι τότε αλλά δε λήγει τότε. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. Χθες στς 06:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:37 πμ 7 ώρες πριν, balkos said: Προσωπικές προσφορές του στυλ "ΒΑΛΕ ΚΑΡΤΑ ..." λαμβάνει κανείς ή τις κόψανε και αυτές; ενω παλαιοτερα μου ερχονταν καλες προσωπικες προσφορες (ομιλια,data για 30 ημερες), τις τελευταιες 2 ανανεωσεις μου ηρθε το "βαλε καρτα για 15GB για 10 μερες" 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 8 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Δίκασες λέμε... 5 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 17 minutes ago, eridion25 said: Πολύ ρομαντικό 🎀 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 18 minutes ago, Serafeim1981 said: Δίκασες λέμε... 15 minutes ago, elkons said: Πολύ ρομαντικό 🎀 Τα ίδια έκανα και εγώ... Μην με διαβάσει ο VIP... Please God!!! 🤭😇 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Έχει βάλει αξιολόγηση και η πράσινη Κάμπια με δοχείο τρόπο να αξιολογήσουμε τα χριστουγεννιατικα δώρα και πόσο στα 10 θα συστήσουμε τη COSMOTE Πιο σκληρός,4 τους έβαλα και 10 στα δώρα 😃 Παράγγειλα και ένα CU πριν λίγο να κάνω καμιά καταγραφή στο CellMapper με τη vdf. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 2 ώρες πριν, eridion25 said: Δεν ήξερα ότι τα δικαστήρια είναι ανοιχτά και το βραδύ... 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 10 minutes ago, VIPdriver said: Δεν ήξερα ότι τα δικαστήρια είναι ανοιχτά και το βραδύ... Άμα δεν το ξέρεις εσύ εδώ μέσα ποιος το ξέρει;;; 😳😳😂😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Το βρίσκουμε κάπου αυτό? Θέλω να βοηθήσω και εγώ λίγο την εταιρία. 😉 1 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, kmpatra said: Το βρίσκουμε κάπου αυτό? Θέλω να βοηθήσω και εγώ λίγο την εταιρία. 😉 Και γω και γω.... ΥΓ. Βρηκα ενα παλαιότερο λινκ στα σμσ μου μήπως και μπορεσω να ξανακάνω το ερωτηματολόγιο και να τους πω 2 λογάκια για το κασμπακ, αλλά... Edited 7 ώρες πριν by VIPdriver 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Πιστεύω ότι τις αξιολογήσεις δεν τις λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους γιατί δεν θα συνέχιζαν τις ίδιες πρακτικές. Δυστυχώς έχουν τον πρώτο λόγο αλλάζοντας όποτε και όταν θέλουν μονομερώς τους όρους χωρίς επιπτώσεις για αυτό και δεν τους ελέγχει κανείς. Όταν καταργήθηκε η ανανέωση των 8€ από τα καταστήματα και online τους το είχα αναφέρει μεταξύ άλλων αλλά δεν ίδρωσε το αυτί τους. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Η καλύτερη αξιολόγηση είναι τα νούμερα Vodafone που θα πεθάνουν Προσωπικά είχα καμμία δεκαριά και βάλε που τα χρησιμοποιώ σε κατασκευές και συναγερμούς. Όλα αυτά θα πεθάνουν αφού 13 ευρώ το δίμηνο για καθενα είναι δυσβάσταχτο ενώ τα εγγλεζακια giffgaf δεν θέλουν τιποτα Πάμε για άλλα 🙂 2 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Χθες μπήκα σε super market και είδα Ε. Δεν μπορούσα να συνδεθώ στο internet. Αυτό είχα να το δω με COS από το 2000... Φτηνό αλλά... Edited 6 ώρες πριν by motoboots 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 21 minutes ago, HEO said: Η καλύτερη αξιολόγηση είναι τα νούμερα Vodafone που θα πεθάνουν Προσωπικά είχα καμμία δεκαριά και βάλε που τα χρησιμοποιώ σε κατασκευές και συναγερμούς. Όλα αυτά θα πεθάνουν αφού 13 ευρώ το δίμηνο για καθενα είναι δυσβάσταχτο ενώ τα εγγλεζακια giffgaf δεν θέλουν τιποτα Πάμε για άλλα 🙂 Ο Χάρος βγήκε παγανιά.... 😂😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 39 minutes ago, motoboots said: Χθες μπήκα σε super market και είδα Ε. Δεν μπορούσα να συνδεθώ στο internet. Αυτό είχα να το δω με COS από το 2000... Φτηνό αλλά... Η δική μου εμπειρία από σουπερμάρκετ δείχνει (όταν παω βαθιά μέσα στο κτίριο) ότι με κοσμοτέ δεν βγάζω κλήση, ενώ με βονταφον μπορώ να μιλήσω κανονικα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 22 minutes ago, VIPdriver said: Η δική μου εμπειρία από σουπερμάρκετ δείχνει (όταν παω βαθιά μέσα στο κτίριο) ότι με κοσμοτέ δεν βγάζω κλήση, ενώ με βονταφον μπορώ να μιλήσω κανονικα. Η Vodafone είναι του βάθους!! Απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα... 😉😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 31 minutes ago, VIPdriver said: Η δική μου εμπειρία από σουπερμάρκετ δείχνει (όταν παω βαθιά μέσα στο κτίριο) ότι με κοσμοτέ δεν βγάζω κλήση, ενώ με βονταφον μπορώ να μιλήσω κανονικα. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 9 minutes ago, Bas said: Sklavenitis-VIP Market 🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 45 minutes ago, VIPdriver said: Η δική μου εμπειρία από σουπερμάρκετ δείχνει (όταν παω βαθιά μέσα στο κτίριο) ότι με κοσμοτέ δεν βγάζω κλήση, ενώ με βονταφον μπορώ να μιλήσω κανονικα. Συνήθως η vdf είναι χάλια στις κλήσεις μέσω 2g. Πώς κι έτσι; Εκτός αν έχει πιο κοντά κεραία. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 ώρες πριν, marios239 said: Εκτός αν έχει πιο κοντά κεραία. Αυτό θα είναι. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 26 minutes ago, VIPdriver said: Αυτό θα είναι. Άλλη φορά, να πηγαίνεις στο χωλ του σούπερ μάρκετ να πιάνει η Cosmote 🤪🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts